...Med denne krydderblandingen for stekt kylling, er du sikker på å imponere kundene eller vennene dine! Oppskriften, nøye utarbeidet, består av de beste krydderne. Den vil glede smaksløkene til både store og små, på lår, spyd, vinger, lår eller stekt kylling. Søt og deilig, dens typisk orientalske smak vil uten tvil ta kundene og vennene dine med på en reise.
Krydderblandingen RotixPlus, det...
MISTER BONBON er spesialisert i engrosssalg av godteri og halal-godteri til profesjonelle. Med 18 års erfaring posisjonerer MISTER BONBON seg som en leder blant grossister innen ren konfekt.
Vi garanterer høy kvalitet ved å skaffe oss produkter fra pålitelige produsenter for ferske og deilige godterier til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr et stort utvalg av søte delikatesser for å tilfredssti...
Légum’party er merkevaren for bearbeidede grønnsaker fra Coopérative Le Gouessant. Involvert siden 1964 i sektoren for knollgrønnsaker, er sortimentet av grønnsaker (fra vårt nettverk av medlemmer) beregnet for Restauration Hors Domicile (RHD).
To serier med poteter tilbys, karakterisert ved to nivåer av tilberedning: blanchert og kokt. Disse produktene er garantert ikke-pasteuriserte, uten konse...
...Ultra avfettingsmiddel for flere overflater: kjøkken, gulv og flater
Renser, parfymerer og avfetter TRIPPEL HANDLING
Spesial for stekt fett
Langvarig duft med forbedret effektivitet
Duft uten allergener
TRIPPEL HANDLING avfetter, desinfiserer og renser i ett enkelt steg
Løser opp fett, selv stekt og innbakt.
Avfetter og garanterer en strålende glans.
Fjerner gjenstridige flekker.
Etterlater en...
... fargen med blålige nyanser minner om rosenblader. Aromaene er overraskende intense i forhold til lettheten i fargen. De minner om små røde bær og nyklippet høy. Smaken er rund og forfriskende.
Rosé Fraticello er en tørsteslukker, en aperitiff som passer til tapas, salater og spekemat.
Våg å kombinere med en svinefilet med salvie, en kalvestuing med oliven, grillede lamme- koteletter eller en stekt kylling.
...Betegnelse
Motorisert kontinuerlig rullesystem for stekt produkt på koke-trommel. Chassis laget helt i INOX. Oppstart og justering av de forskjellige parameterne fra en berøringsskjerm integrert i et skap eller generell boks.
Energikilder
Elektrisitet...
...En grønnsakskondiment (zucchini, løk, paprika) stekt i en søt-syrlig saus, som passer både til ost, spekemat og salater.
Knaset fra disse økologiske grønnsakene er et godt smakfullt alternativ til sylteagurk og faller i smak hos både små og store!
Dimensjoner: 120*71
Nettovekt: 570g
Volum: 420g...
... og kjøttfull vin, som representerer prestisjen til Bordeaux-viner.
WINEMAKING
Tradisjonell vinifikasjon i rustfrie ståltanker.
GRAPES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
TASTING
Lys mørk granatrød farge.
Fruktig nese med aromaer av solbær, bjørnebær og morellkirsebær.
Rund, balansert og vedvarende smak med modne og varme tanniner.
FOOD & WINE PAIRINGS
Å nytes med biff indrefilet, stekt svinekjøtt med svisker, eller lagret ost.
Serveres ved 18°C.
AWARDS
2012: Bronsemedalje ved IWC 2013.
... avslører en perfekt balansert finish.
MAT- OG VINPARING
Serveres ved en temperatur på rundt 16°C sammen med blodpølse og potetpuré, en gryte med svinekjake i rødvin eller en stekt kanin med løk.
Region: Beaujolais
Druetype: Gamay Noir
Vinmark: granittjord – kontinentalt klima...
Selskapet FIRSTFOODS er en distributør av ferske og frosne matvarer. Vårt brede produktsortiment gjør det mulig for innkjøpssentraler og matgrossister å dra nytte av kvalitetsprodukter til attraktive priser, samtidig som vi garanterer en upåklagelig service.
Spesialisert innen import- og eksport av matvarer i store mengder over hele Europa, er valget av FIRSTFOODS et valg av en pålitelig partner s...
Siden 1960 har vårt team av sjokoladeprodusenter laget tusenvis av sjokolader hvert år, alltid med respekt for den håndverksmessige tradisjonen, med tålmodighet og respekt. La Royale Normande forplikter seg til eksellens ved å lage sin egen praliné, noe som garanterer unike og dype smaker for oss og for deg. Fordelen med denne tilnærmingen er at vi kan overvåke oppskriften på praliné og kvaliteten...
Cocotine : Merket for bearbeidede produkter av ferske og frosne egg fra Groupe Eureden.
Vår styrke og forskjell: kooperativet.
Mer enn 200 referanser fra egg lagt i Frankrike.
Takket være våre 230 oppdrettere kan vi garantere deg full sporbarhet fra mark til tallerken.
En forenklet sporbarhet takket være en avtagbar og omplasserbar etikett, som finnes på hele sortimentet.
Et sortiment basert ...
...Våre ferske PÏNJA-nudler er av cateringkvalitet laget av hvetemel: 30%, VANN, SALT.
De nytes stekt naturell, med grønnsaker eller kjøtt, godt krydret og servert med alle slags buljong. Smak og friskhet i hver bit av denne kinesiske retten par excellence.
Netto vekt pose: 200g
Antall poser per kolli: 30 poser à 200g
Antall kolli per pall FR: 67 kolli
Antall kolli per pall EXP: 57 kolli
Pakking i henhold til sluttkunde: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
... perfekt med stekt foie gras, vanilje-butternut-tatin og Java-pepper.","ELABORATION":"Etter innhøstingen blir druehøsten først vinifisert. Deretter blir vinen destillert etter Charentaise-metoden, det vil si en dobbel destillasjon. Denne blandingen består av forskjellige brenneviner fra vårt terroir som har modnet mellom 4 og 8 år på eikefat."}...
...Referanse
3380380037139
Grillon d'Or er SPESIALISTEN på frokostblandinger, og tilbyr sitt utvalg av deilige frokostflak: flakes. Fra naturell uten tilsatt sukker, til sjokolade- eller fruktflakes, det vil være noe for enhver smak!
For å lage mais- eller speltflakes, må man kombinere teknikkene for ekstrudering og flaking. Et ekstrudert produkt blir flatet ut og deretter stekt i ovnen, noe som gir...
...Øyet og den erfarne hånden til slakterne fra Grand Caractère gjør det mulig å avdekke aromaene og bekrefte mørheten til dette amerikanske kjøttet med verdensomspennende rykte. Den intense marmoreringen gjør det svært enkelt å tilberede. Grillet, stekt eller stekt avhengig av stykkene. Du vil elske å tilberede det over åpen flamme for en autentisk opplevelse som fremhever alle smakene.
Kjøtt fra...
...En blanding av urter bestående av rosmarin, timian, basilikum, merian og marjoram. Ideell for å fremkalle smakene fra Sør-Frankrike til stekt kylling, salater, tomatsaus eller ratatouille og få tallerkenene dine til å synge.
Krydder fra Frankrike.
SKU:SGPR250...
...Haricots lingots opprinnelse Frankrike, kokt saus (basert på svinekjøtt, krydder, grønnsaker, hvitløk, tomat), salt, pepper.
KJØKKENMESTERENS TIPS:
De kan tilsettes en cassoulet eller rett og slett akkompagnere et kjøtt.
Prøv å helle dem i retten med stekt kylling mot slutten av tilberedningen.
De kokte bønnene: en helt enkel oppskrift, men så god!
...Vi elsker hasselnøtter, store som små!
Vi nyter dem i alle former: rå, stekt, søt, salt, som pålegg, i olje, eller blandet med andre like deilige retter. Nam!
Hasselnøtt, opprinnelse og egenskaper
Hasselnøtten, også kalt aveline, er frukten av den vanlige hassel: Corylus avellana.
Hasselnøtt stammer fra nøtt med diminutiv suffikset -ette; termen nøtt kommer fra det latinske nux som betyr...
...Med sine lett knuste frø, tilbyr Den Gamle Sennepen med Økologisk Eplecidereddik en unik, sprø og delikat tekstur. Tilsetningen av eplecidereddik gir kremethet og originalitet til denne oppskriften. Ideell til stekt kjøtt eller som vinaigrette til sammensatte salater.
Ingredienser: Eplecidereddik*(51,3%), sennepsfrø og skall*, vann, salt. *Ingredienser fra økologisk landbruk...
...Hele den aromatiske kraften fra en balsamico gjennom den lange konsentrasjonen av frukten under reduksjonen over ild.
DE VIKTIGE PUNKTER
Egenskaper
Eddik laget av karamelisering av most av ferske epler, blandet med vår naturlige Ozpina eddik.
Ekte elixir, hver dråpe teller.
Ideell i salater og for å deglacere stekt kjøtt som svin eller and.
Emballasje
Elegant glassflaske med siphon på 200 ml, mekanisk vippepropp.
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge rød
Côtes du Roussillon Villages Les Aspres
Vendange éraflée, macération
carbonique på Carignans,
préfermentation ved lav temperatur for de 2 andre
druesortene i termoregulerte tanker.
Smaksnotater:
Fargen er intens, rubinrød med
lilla refleksjoner.
Nesen er kraftig og kompleks, med noter av
lakris, krydder og mørke frukter.
Munnfølelsen er rund og fyldig.
Mat- og vinparinger:
Stekt lammeskulder, stekt Camembert.
Druemiks: Syrah - Carignan - Grenache noir
Jordsmonn: Leire-Kalkstein, terroir fra Aspres...