Frankrike, Maubeuge
...Med denne krydderblandingen for stekt kylling, er du sikker på å imponere kundene eller vennene dine! Oppskriften, nøye utarbeidet, består av de beste krydderne. Den vil glede smaksløkene til både store og små, på lår, spyd, vinger, lår eller stekt kylling. Søt og deilig, dens typisk orientalske smak vil uten tvil ta kundene og vennene dine med på en reise. Krydderblandingen RotixPlus, det...
Portefølje (33)
Frankrike, Châteaurenard
MISTER BONBON er spesialisert i engrosssalg av godteri og halal-godteri til profesjonelle. Med 18 års erfaring posisjonerer MISTER BONBON seg som en leder blant grossister innen ren konfekt. Vi garanterer høy kvalitet ved å skaffe oss produkter fra pålitelige produsenter for ferske og deilige godterier til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr et stort utvalg av søte delikatesser for å tilfredssti...
Portefølje (73)
Frankrike, Outreau
Frankrike, Lamballe-Armor
Légum’party er merkevaren for bearbeidede grønnsaker fra Coopérative Le Gouessant. Involvert siden 1964 i sektoren for knollgrønnsaker, er sortimentet av grønnsaker (fra vårt nettverk av medlemmer) beregnet for Restauration Hors Domicile (RHD). To serier med poteter tilbys, karakterisert ved to nivåer av tilberedning: blanchert og kokt. Disse produktene er garantert ikke-pasteuriserte, uten konse...
Portefølje (17)
Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Rød 'Økologisk vin' Druetyper Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Modning i 24 måneder på nye eikefat, lagring på flaske i 1 år. Smaksnotater En veldig intens granatrød farge, en kraftig, kompleks og delikat duft. En intens og strukturert smak: - Tekstur: vakker kropp med silkeaktige tanniner - Aromaer: modne, mørke frukter - Empyreumatiske aromaer: brent kaffe - Finale: silkeaktig med noter av milde krydder Kombinasjoner - Stekt lammeskank à la Provençale - Kongehare - Villsvingryte - Ribbe / Grillet kalv - Mørk sjokoladekake...
Portefølje (17)
Frankrike, Saint-Gaudens
...Ultra avfettingsmiddel for flere overflater: kjøkken, gulv og flater Renser, parfymerer og avfetter TRIPPEL HANDLING Spesial for stekt fett Langvarig duft med forbedret effektivitet Duft uten allergener TRIPPEL HANDLING avfetter, desinfiserer og renser i ett enkelt steg Løser opp fett, selv stekt og innbakt. Avfetter og garanterer en strålende glans. Fjerner gjenstridige flekker. Etterlater en...
Portefølje (200)
Frankrike, Calvi
... fargen med blålige nyanser minner om rosenblader. Aromaene er overraskende intense i forhold til lettheten i fargen. De minner om små røde bær og nyklippet høy. Smaken er rund og forfriskende. Rosé Fraticello er en tørsteslukker, en aperitiff som passer til tapas, salater og spekemat. Våg å kombinere med en svinefilet med salvie, en kalvestuing med oliven, grillede lamme- koteletter eller en stekt kylling.
Portefølje (5)
Frankrike, Kervignac
...Betegnelse Motorisert kontinuerlig rullesystem for stekt produkt på koke-trommel. Chassis laget helt i INOX. Oppstart og justering av de forskjellige parameterne fra en berøringsskjerm integrert i et skap eller generell boks. Energikilder Elektrisitet...
Portefølje (24)
Frankrike, Paris
...En grønnsakskondiment (zucchini, løk, paprika) stekt i en søt-syrlig saus, som passer både til ost, spekemat og salater. Knaset fra disse økologiske grønnsakene er et godt smakfullt alternativ til sylteagurk og faller i smak hos både små og store! Dimensjoner: 120*71 Nettovekt: 570g Volum: 420g...
Portefølje (200)
... og kjøttfull vin, som representerer prestisjen til Bordeaux-viner. WINEMAKING Tradisjonell vinifikasjon i rustfrie ståltanker. GRAPES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TASTING Lys mørk granatrød farge. Fruktig nese med aromaer av solbær, bjørnebær og morellkirsebær. Rund, balansert og vedvarende smak med modne og varme tanniner. FOOD & WINE PAIRINGS Å nytes med biff indrefilet, stekt svinekjøtt med svisker, eller lagret ost. Serveres ved 18°C. AWARDS 2012: Bronsemedalje ved IWC 2013.
Portefølje (96)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
... avslører en perfekt balansert finish. MAT- OG VINPARING Serveres ved en temperatur på rundt 16°C sammen med blodpølse og potetpuré, en gryte med svinekjake i rødvin eller en stekt kanin med løk. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima...
Portefølje (60)
Frankrike, Crépy En Valois
Frankrike, Reims
Selskapet FIRSTFOODS er en distributør av ferske og frosne matvarer. Vårt brede produktsortiment gjør det mulig for innkjøpssentraler og matgrossister å dra nytte av kvalitetsprodukter til attraktive priser, samtidig som vi garanterer en upåklagelig service. Spesialisert innen import- og eksport av matvarer i store mengder over hele Europa, er valget av FIRSTFOODS et valg av en pålitelig partner s...
Portefølje (106)
Frankrike, Montfort Sur Meu
...Liège Vaffel Stekt Margarin 115g Prisliste tilgjengelig på forespørsel basert på din avdeling ref:P10021...
Portefølje (58)
Frankrike, Sentheim
Frankrike, Épaignes
Siden 1960 har vårt team av sjokoladeprodusenter laget tusenvis av sjokolader hvert år, alltid med respekt for den håndverksmessige tradisjonen, med tålmodighet og respekt. La Royale Normande forplikter seg til eksellens ved å lage sin egen praliné, noe som garanterer unike og dype smaker for oss og for deg. Fordelen med denne tilnærmingen er at vi kan overvåke oppskriften på praliné og kvaliteten...
Portefølje (184)
Frankrike, Ploërmel Cedex
Cocotine : Merket for bearbeidede produkter av ferske og frosne egg fra Groupe Eureden. Vår styrke og forskjell: kooperativet. Mer enn 200 referanser fra egg lagt i Frankrike. Takket være våre 230 oppdrettere kan vi garantere deg full sporbarhet fra mark til tallerken. En forenklet sporbarhet takket være en avtagbar og omplasserbar etikett, som finnes på hele sortimentet. Et sortiment basert ...
Portefølje (52)
Frankrike, Grigny
...Våre ferske PÏNJA-nudler er av cateringkvalitet laget av hvetemel: 30%, VANN, SALT. De nytes stekt naturell, med grønnsaker eller kjøtt, godt krydret og servert med alle slags buljong. Smak og friskhet i hver bit av denne kinesiske retten par excellence. Netto vekt pose: 200g Antall poser per kolli: 30 poser à 200g Antall kolli per pall FR: 67 kolli Antall kolli per pall EXP: 57 kolli Pakking i henhold til sluttkunde: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portefølje (10)
Frankrike, Cognac
... perfekt med stekt foie gras, vanilje-butternut-tatin og Java-pepper.","ELABORATION":"Etter innhøstingen blir druehøsten først vinifisert. Deretter blir vinen destillert etter Charentaise-metoden, det vil si en dobbel destillasjon. Denne blandingen består av forskjellige brenneviner fra vårt terroir som har modnet mellom 4 og 8 år på eikefat."}...
Portefølje (5)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Frankrike, Olivet
...Referanse 3380380037139 Grillon d'Or er SPESIALISTEN på frokostblandinger, og tilbyr sitt utvalg av deilige frokostflak: flakes. Fra naturell uten tilsatt sukker, til sjokolade- eller fruktflakes, det vil være noe for enhver smak! For å lage mais- eller speltflakes, må man kombinere teknikkene for ekstrudering og flaking. Et ekstrudert produkt blir flatet ut og deretter stekt i ovnen, noe som gir...
Portefølje (114)
Frankrike, Le Plessis Robinson
...Øyet og den erfarne hånden til slakterne fra Grand Caractère gjør det mulig å avdekke aromaene og bekrefte mørheten til dette amerikanske kjøttet med verdensomspennende rykte. Den intense marmoreringen gjør det svært enkelt å tilberede. Grillet, stekt eller stekt avhengig av stykkene. Du vil elske å tilberede det over åpen flamme for en autentisk opplevelse som fremhever alle smakene. Kjøtt fra...
Portefølje (9)
Frankrike, Guérande
...En blanding av urter bestående av rosmarin, timian, basilikum, merian og marjoram. Ideell for å fremkalle smakene fra Sør-Frankrike til stekt kylling, salater, tomatsaus eller ratatouille og få tallerkenene dine til å synge. Krydder fra Frankrike. SKU:SGPR250...
Portefølje (42)
Frankrike, Castelnaudary
...Haricots lingots opprinnelse Frankrike, kokt saus (basert på svinekjøtt, krydder, grønnsaker, hvitløk, tomat), salt, pepper. KJØKKENMESTERENS TIPS: De kan tilsettes en cassoulet eller rett og slett akkompagnere et kjøtt. Prøv å helle dem i retten med stekt kylling mot slutten av tilberedningen. De kokte bønnene: en helt enkel oppskrift, men så god!
Portefølje (37)
Frankrike, Paris
...Vi elsker hasselnøtter, store som små! Vi nyter dem i alle former: rå, stekt, søt, salt, som pålegg, i olje, eller blandet med andre like deilige retter. Nam! Hasselnøtt, opprinnelse og egenskaper Hasselnøtten, også kalt aveline, er frukten av den vanlige hassel: Corylus avellana. Hasselnøtt stammer fra nøtt med diminutiv suffikset -ette; termen nøtt kommer fra det latinske nux som betyr...
Portefølje (133)
Frankrike, Mietesheim
...Med sine lett knuste frø, tilbyr Den Gamle Sennepen med Økologisk Eplecidereddik en unik, sprø og delikat tekstur. Tilsetningen av eplecidereddik gir kremethet og originalitet til denne oppskriften. Ideell til stekt kjøtt eller som vinaigrette til sammensatte salater. Ingredienser: Eplecidereddik*(51,3%), sennepsfrø og skall*, vann, salt. *Ingredienser fra økologisk landbruk...
Portefølje (80)
Frankrike, Ascain
...Hele den aromatiske kraften fra en balsamico gjennom den lange konsentrasjonen av frukten under reduksjonen over ild. DE VIKTIGE PUNKTER Egenskaper Eddik laget av karamelisering av most av ferske epler, blandet med vår naturlige Ozpina eddik. Ekte elixir, hver dråpe teller. Ideell i salater og for å deglacere stekt kjøtt som svin eller and. Emballasje Elegant glassflaske med siphon på 200 ml, mekanisk vippepropp.
Portefølje (8)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge rød Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Vendange éraflée, macération carbonique på Carignans, préfermentation ved lav temperatur for de 2 andre druesortene i termoregulerte tanker. Smaksnotater: Fargen er intens, rubinrød med lilla refleksjoner. Nesen er kraftig og kompleks, med noter av lakris, krydder og mørke frukter. Munnfølelsen er rund og fyldig. Mat- og vinparinger: Stekt lammeskulder, stekt Camembert. Druemiks: Syrah - Carignan - Grenache noir Jordsmonn: Leire-Kalkstein, terroir fra Aspres...
Portefølje (8)