Italia, Giuliano
I over førti år har Di Rosa vært et referansepunkt i konfektbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter som forener italiensk håndverk med lidenskap for kvalitet. Med mer enn 200 artikler klare for verdens eksport, er Di Rosa ikke bare et merke, men en garanti for fortreffelighet og autentisitet. Vårt selskap distribuerer ikke bare produkter av høy kvalitet, men er også spesialisert på å lage...
Portefølje (129)
Italia, Sizzano
...Kontrollert opprinnelsesbetegnelse (DOC) TYPE Rødvin DRUESORT Nebbiolo 100% MATKOMBINASJON Stekt eller grillet kjøtt Retter med hvitt kjøtt Modne oster FARGE Rød rubin DUFT Intens og vedvarende Bringebær Fiol og appelsinblomst Røde frukter SMAK Tørr God fylde TEMPERATUR: 18-20 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portefølje (13)
...KOTTE AV KALKUN I DAMPET DOBBEL FESSE Dobbel fesse av kalkun stekt i ovn, innpakket i beskyttende elastisk strømpe som kan lukkes igjen, utmerket for oppbevaring av produktet. Råvare: dette er dobbel fesse av kalkun, hentet fra nasjonale råvarer, fersk størrelse Kg. 4,50 hver, kokt i klut for å bevare stekesjafter i kontakt med produktet, uten tilsetning av polyfosfater, melkederivater og gluten...
Portefølje (4)
Italia, Giarre
Selskapet FC FOOD har over 10 års erfaring innen Food & Catering, distribusjon av fersk pizza, bakevarer og håndlagde sicilianske granita. FC FOOD produserer og markedsfører typiske sicilianske produkter. De er spesialister på produksjon av Arancini etter tradisjonell metode og kan tilby tilpassede vekter og fyllinger på forespørsel fra kunden. De produserer og markedsfører den ekte håndlagde sici...
Portefølje (4)
...Delvis stekt bakverk på stein og håndkjevlet, laget med ekstra jomfruolivenolje, med naturlig gjær. Fyllt med ekstra jomfruolivenolje. Heving i 24 timer. Inneholder ikke laktose. Inneholder ikke palmeolje. Uregelmessig rektangulær form.
Portefølje (9)
Italia, Conegliano
...Farge: Strå-gul med svake grønnaktige refleksjoner Nese: Aromaene er intense med en klar hint av gyllen eple. Smak: Syrenotene kombineres med mykhet og en korrekt smak. Lagring og servering: Flaskene bør oppbevares i et kjølig, tørt miljø, borte fra lys og varmekilder. Serveres ved en temperatur mellom 6–8 °C. Et ganske stort tulipanformet glass anbefales. Paring: Den kan nytes både under aperitiffer, sammen med smakfulle focacciaer og kjeks, og serveres med grønnsaksbaserte forretter eller med hovedretter av grillet fisk eller stekt hvitt kjøtt.
Portefølje (4)
Italia, San Pietro Clarenza
...Duften av nyplukkede sicilianske tomater beriket med smaken av ferske auberginer som er stekt separat i en typisk siciliansk oppskrift laget for å feire det berømte verket av Vincenzo Bellini, La Norma. Ideell for å smake til en tallerken med spaghetti, som kan fullføres med et dryss av revet ricotta salata på toppen. INGREDIENSER: Tomatpuré i biter, ekstra jomfruolivenolje, ferske auberginer stekt separat, fersk basilikum, fersk hvitløk, salt og sukker. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portefølje (8)
Italia, Forlì
... proteiner, noe som gjør det til et svært passende produkt for idrettsutøvere og for de som elsker sunne dietter. Kikertmel brukes mye i Liguria, hvor farinata anses som en typisk lokal spesialitet. Dette er en slags "pannekake" som er veldig lav og laget kun med kikertmel, vann, salt og olivenolje; farinata stekes vanligvis i vedfyrt ovn, men noen ganger blir den stekt i panne.
Portefølje (50)
Italia, Nave
...Foreslåtte kombinasjoner La Grola passer godt til retter med rødt kjøtt, både stekt og med brune sauser, spesielt lam og geit. I tillegg er den deilig med stuede eller grillede sopp og med lagrede, ikke sterke oster. Notater Det er det ekstraordinære resultatet av møtet mellom to store personligheter: bakken til Grola og de innfødte druene fra Valpolicella. Den utmerkede eksponeringen av...
Portefølje (46)
Italia, Acquaviva Picena
...Hell innholdet i pakken i en panne og tilsett 800 g vann og en klatt smør. La det koke i 18 minutter på middels varme og rør inn en klatt smør mot slutten av koketiden. Variant av oppskriften: Tilsett, mot slutten av koketiden, stekt bacon eller grillet laks eller andre ingredienser etter eget valg som er stekt separat. Den ferdige risottoen er for 2/3 porsjoner.
Portefølje (3)
Italia, Campello Sul Clitunno
... av de fleste ganer, også av barn. Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvitt kjøtt, belgfruktsupper, grønnsaker. På stekt kjøtt, sjømatssalater, sauser og emulsjoner. Ved matlaging brukes den til å lage sauser, dipp og fritert mat.
Portefølje (9)
...Ingredienser: sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.), olivenolje, salt, aroma. Tips: ideell for pastaretter, carpaccio, kokt eller stekt hvitt kjøtt, og kan til og med akkompagnere noen desserter. Tilgjengelig også i 500 g format.
Portefølje (10)
Italia, Orsogna
...SALTPURK med NATURLIGE AROMAER REDUSERT NATRIUMINNHOLD -70% NUTRACEUTISK - ANBEFALT for HYPERTENSIVE IDEELL FOR SERVERING OG PIZZERIAER FOR Å GI EN AROMATISK OG SMAKFULL TOUCH TIL RETTER. FANTASTISK PÅ STEKT OG GRILLET KJØTT...
Portefølje (9)
Italia, Castelfidardo
...Medium fruktig ekstra jomfruolivenolje med urteaktige toner og et hint av grønn mandel. Passer til stekt fisk, første retter, tilbehør og rødt kjøtt.
Portefølje (4)
...Pesto er et flott produkt for kanapeer og utmerket til å krydre stekt pasta.
Portefølje (7)
Italia, Venezia
...Eksepsjonelt Sterk. Høyfermentert øl med fyldig og myk kropp. Aromaen er søt og perfekt balansert med et kremet og kompakt skum. Fire spesialbyggmalt og to edle humlevarianter gir elegante noter av tørkede frukter og lakris. Utmerket med rødt kjøtt som er braisert eller stekt, grillet kjøtt, røkt fisk, lagrede oster, krydrede geitoster og Sacher-kake.
Portefølje (4)
...Vitigno: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Farge: rubinrød, med fiolette refleksjoner og som tenderer mot granat med aldring | Duft: vin av stor eleganse. Man opplever fruktige aromaer som blåbær og bjørnebær, med fine, ristede og vaniljeaktige noter | Smak: i munnen fremstår den tørr, varm og fyldig. Tanninene merkes, men på en myk måte takket være oppholdet i barrique. ABBINAMENTI GASTRONOMICI: Utmerket vin til stekt kjøtt, spesielt svin, lam og geit. Passer godt med vilt. Også en vin for meditasjon.
Samsvarende produkter
Altropasso
Altropasso
Portefølje (1)
...Tortina fylt med sjokolade i forskjellige varianter: innhold Sjokolade; Ricotta; Pistachio; Pistachio og Ricotta. Spesialitet fra høy kvalitet konditori. Produktet kan nytes både rått eller stekt, og bør serveres veldig varmt. Uforglemmelige aromaer. Tortina blir fraktet til en temperatur på -18° C og oppbevart i spesiallagrede rom. Denne prosessen sikrer et produkt av høy kvalitet. Pakker med 12 Tartine i esker med 5 pakker. For palletering, vennligst kontakt salgsavdelingen på tlf. +39 3477240044.
Pizzeria da Giorgio ønsker sine gjester velkommen i et komfortabelt miljø med aircondition og sommerhage. Pizzeriaen serverer spesielle og smakfulle pizzaer stekt i vedfyrt ovn, samt spesialiteter fra det typiske mantovanske kjøkkenet. Lokalet lager også pizza til lunsj og tilbyr takeaway både for pizza og retter fra kjøkkenet. Pizzeria da Giorgio ligger i Roverbella, i provinsen Mantova.
Italia, Velletri
... blir beriket med vakker musikk, vekselvis med danse kvelder også utendørs. I restaurantlokalene, som har plass til mellom 100 og 250 gjester, kan man nyte ulike romerske og castellanske spesialiteter, karakteristiske retter med fisk; om kvelden serveres en deilig pizza stekt i vedfyrt ovn, i tillegg arrangeres det banketter og bryllupsfester.
... håndverksmessige omsorgen og den spesielle oppmerksomheten på valg av enkle og naturlige ingredienser, stekt strengt i vedfyrt ovn. Slik blir disse gamle smakene fra det lucanske kjøkkenet til liv. En historie som har blitt videreført i generasjoner, en kjærlighet til et håndverk, et livsvalg.
Panificio Quartararo driver med produksjon av alle typer brød og bakervarer, pizza stekt i vedfyrt ovn og typisk siciliansk konditori, samt mer. Vi produserer bakervarer som varmt brød av alle typer frem til kvelden, grissini, focaccia, pizza i brett, sfincione, palermiansk rosticceria og take-away gastronomi, søte og salte produkter, ved bruk av ferske, ekte og kvalitetsingredienser. I tillegg...
Italia, Milano
Bare noen minutter fra sentrum av Milano, er stedet La Piadina Felice koselig og tilbyr et bredt utvalg av Piadine! Deigen blir rullet ut og stekt på stedet, med stor hurtighet, og fylt med førsteklasses, ferske og deilige ingredienser. Deigen er laget for hånd, med mulighet for å velge fullkorn, multikorn og Kamut. Et utmerket alternativ til den vanlige lunsjpausen for de som jobber nær sentrum av Milano! Også tilgjengelig: Håndlaget Fullkornsdeig!
Italia, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK ER ET NYTT SELSKAP SOM HAR FUNNET PÅ ET NYTT PRODUKT, PATITOKI, ET UNIKT SNACK I SIN SJANGER. DET FINNES 24 ASSORTERTE SMAKER: (LIVLIG PAPRIKA, LANDLIG, KLASSISK, DELIKAT, BONDENS, RUCCOLA OG GRANA, FISKER, KYLLING, TEXAS KYLLING, SKOGENS SMAKER, SICILIANA, MEXIKANSKE, STEKT POTET, BACON, GRILL, MEDITERRANEAN, WURSTEL, PUGLIESE, SVARTE OLIVEN, PEPPER OG ROSMARIN). ALLE KAN...
... av våre bestemødre, og produserer et bredt utvalg av typiske pugliese håndlagde produkter laget med utvalgte meltyper av 100% pugliese hvete og uten GMO, stekt i vedfyrte ovner. Gastronomien i Gargano er utsøkt og deilig, i tillegg til å være ekte og enkel. Det er bare å velge mellom de tradisjonelle rettene og de typiske produktene fra området. Et av produktene som er hovedpersoner på pugliese...
Stampeggioni, konditori i Anzio siden 1980, tilbyr klassiske og moderne kaker, et svært bredt utvalg av bakverk i disken, kaker til bryllup og arrangementer av alle slag, fra bursdager til eksamensfeiringer. Stampeggioni er også en kafé med fantastiske frokoster takket være våre bakverk som blir stekt kontinuerlig gjennom hele morgenen. Tilbudet i vår lokal inkluderer også en fantastisk aperitiff-service med drikkevarer og alltid ferske småretter.
Italia, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla ligger i Pilzone ved Iseo-sjøen, i provinsen Brescia. Våre spesialiteter er: grillet sjømat, catalana og pizza på meter, stekt i vedfyrt ovn, laget med spesielle melblandinger, malt på stein med naturlig heving. Vi tilbyr en arbeidsmeny til 10, alt inkludert, med buffet. Lokalet er delt inn i 2 rom, ett innendørs og ett med en lys veranda. Rommet er også egnet for små seremonier, kommunjoner og dåp. Driften er familiedrevet. Lokalet har en praktisk parkeringsplass.
Italia, Campagna
... produktene sine med ny teknologi i samsvar med forskriftene. I dag er de også til stede på verdensarrangementer som EXPO i Milano, hvor sunn ernæring, også med en godt stekt pizza, fungerer som det offisielle "sloganet" for bevaring. Erfaringen og profesjonaliteten som er oppnådd gjennom årene har gjort det mulig å nå viktige mål, som å være den offisielle leverandøren til Napoli Pizza Village og...
... av produktene takket være den konstante oppmerksomheten fra personalet og de moderne bearbeidingsanleggene som benyttes. Utfører daglige leveranser for å sikre maksimal ferskhet og kvalitet. Poteter, barba, urter, fennikel, gulrøtter, spinat, squash, paprika, aubergine, mangold, catalogna, felt-radicchio, parmesan-aubergine, bønner, rapa-topper, stekt, kokt barba, kokte urter, dampet fennikel, dampede gulrøtter, rosenkål, små løk, blomkål, kål, bønner, brokkoli, surkål laget kokt, dampet eller grillet.