Italia, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla ligger i Pilzone ved Iseo-sjøen, i provinsen Brescia. Våre spesialiteter er: grillet sjømat, catalana og pizza på meter, stekt i vedfyrt ovn, laget med spesielle melblandinger, malt på stein med naturlig heving. Vi tilbyr en arbeidsmeny til 10, alt inkludert, med buffet. Lokalet er delt inn i 2 rom, ett innendørs og ett med en lys veranda. Rommet er også egnet for små seremonier, kommunjoner og dåp. Driften er familiedrevet. Lokalet har en praktisk parkeringsplass.
Italia, Campagna
... produktene sine med ny teknologi i samsvar med forskriftene. I dag er de også til stede på verdensarrangementer som EXPO i Milano, hvor sunn ernæring, også med en godt stekt pizza, fungerer som det offisielle "sloganet" for bevaring. Erfaringen og profesjonaliteten som er oppnådd gjennom årene har gjort det mulig å nå viktige mål, som å være den offisielle leverandøren til Napoli Pizza Village og...
... av produktene takket være den konstante oppmerksomheten fra personalet og de moderne bearbeidingsanleggene som benyttes. Utfører daglige leveranser for å sikre maksimal ferskhet og kvalitet. Poteter, barba, urter, fennikel, gulrøtter, spinat, squash, paprika, aubergine, mangold, catalogna, felt-radicchio, parmesan-aubergine, bønner, rapa-topper, stekt, kokt barba, kokte urter, dampet fennikel, dampede gulrøtter, rosenkål, små løk, blomkål, kål, bønner, brokkoli, surkål laget kokt, dampet eller grillet.
Italia, Velletri
Vi leverer daglig innen få timer over hele Italia, hjemmebakt brød av lys eller mørk type, stekt i vedfyrt ovn, i form av brød eller stenger. Dette brødet, produsert i Castelli Romani, kjennetegnes ved bruken av naturlig gjær, halvfullkorn hvetemel og steking i vedfyrt ovn. Hevingen oppnås med surdeig og litt ølgjær. Ingrediensene eltes i omtrent 40 minutter, hvoretter de får heve i en time...
Italia, LASTRA A SIGNA
Hos Macelleria Bacci finner du kun utvalgt kjøtt fra italienske gårder, personlig valgt av bedriftens eier og med sertifikater for opprinnelse. Bistecca Fiorentina, storfekjøtt, høy snitt inkludert benet. Anbefalt for sjeldent stekt på grill eller over åpen ild. Sertifisert og utvalgt kjøtt fra de beste italienske gårdene. ALLTID TILGJENGELIG HVER DAG I ÅRET!!!! Erfaring og vennlighet fra en familie som i over fire generasjoner har vært kjent i hele provinsen Firenze.
Ristorante Rinascimento er et sted som tilbyr kundene et stort utvalg av retter knyttet til middelhavskjøkkenet, samt veganske og vegetariske menyer i hjertet av Vigevano. Det lages retter med kjøtt og fisk, i tillegg til deilige pizzaer, stekt i vedfyrt ovn og preget av ekte og alltid ferske ingredienser. Lokalet har også en Lounge Bar: en moderne kafé som balanserer mellom eleganse og...
...spekemat og direkte produksjon av pasta og bakverk. For å akkompagnere våre retter, mangler det ikke på et utvalg av viner fra Oltrepò Pavese, i tillegg til nasjonale etiketter og brennevin. Her kan du også nyte en fantastisk pizza per meter, stekt i vår vedfyrte ovn, eller la deg anbefale med dagens forslag. SOMMERKVELDER MED STEARINLYS I HAGEN... TEMABASERTE GASTRONOMISKE KVELDER... GRILLING UNDER STJERNENE...
Salvatore Mugnano tilbyr sin tradisjonelle napolitanske pizza, lett og lettfordøyelig, laget med surdeig fra Gragnano som hever sakte, stekt i den innovative Moretti Neapolis-ovnen med null miljøpåvirkning. Velkommen til Salvatore Mugnanos kjøkken: hvor pizza og lidenskap blir ingrediensene for å oppleve et øyeblikk av ren glede. Vi befinner oss i Viale Cassiodoro 12 i Milano. Tlf: 02 97807685.
...Ristorante Pizzeria Nazionale i Mozzana Fabrizio tilbyr sine gjester tradisjonell lokal mat laget med alltid ferske og førsteklasses ingredienser. Takket være de utmerkede rettene som serveres og vennligheten til personalet, har det blitt et referansepunkt for de som ønsker å smake på ekte delikatesser og duftende pizzaer stekt i vedfyrt ovn. For reservasjoner, vennligst kontakt nummer 0323 919992. Følg oss på Facebook på siden "Rist. Nazionale/Pizzeria". Ristorante Pizzeria Nazionale er alltid åpent i sommerperioden. Vi ligger i Piazza Dante Alighieri 26 i Baveno. Tlf: 0323 919992.
Italia, Montespertoli
Håndverksproduksjon av porchetta og stekt porchetta-buster...
Italia, Fenile Di Fano
Ristorante La Rezdora i Fano er en restaurant som tilbyr et svært bredt utvalg av retter fra det marchigianske og modenesiske kjøkkenet, i tillegg til et bemerkelsesverdig utvalg av pizzaer stekt i vedfyrt ovn. Ristorante, spesialiteter av kjøtt og pizzeria, La Rezdora har romslige saler og en vakker terrasse, en ideell beliggenhet også for arrangementer og seremonier. Alt dette ledsaget av mange...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play