Frankrike, Le Muy
...Mel laget av knuste olivenkjerner, vår Fleurette Bardon (registrert varemerke) er et teknologisk hjelpemiddel for bakerier i baking av brød. Vår Fleurette har flere egenskaper: •Luktfri •Uten smak •Naturlig isolator for baking av produkter utsatt for høye temperaturer i vedfyrte ovner Fleuretten påføres som et beskyttende lag mellom bakeplaten og produktet som skal bakes. Dermed, selv ved svært...
Portefølje (10)
Frankrike, Herblay-Sur-Seine
...Skrelte Sacha Inchi-frø, sertifisert økologisk kvalitet, økologisk salt og økologisk sukker Emballasje 200 g, glassbeholder med skrulokk. Sekundær emballasje Kartonboks x 24 enheter Bruk og forberedelse av kunde / forbruker Direkte konsum, å spise med brød eller kjeks. For baking, konditori. Generelle betingelser Oppbevar produktet på et kjølig og tørt sted, ved en temperatur under 25° C og...
Portefølje (17)
Frankrike, Fleury Les Aubrais
... hele kornet, rikt på fibre. Halvfullkornsmel (T110): Litt mindre rikt på fibre, men fortsatt næringsrikt. Hvit mel (T45 eller T55): Letter og brukes til baking, hvitt brød, og mange matlagingsforberedelser. Hvete mel er veldig allsidig for oppskrifter og bakverk. Det gir karbohydrater, proteiner og noen ganger fibre.
Portefølje (11)
Frankrike, Perriers-Sur-Andelle
... av en girmotor med et rotasjon + remskive-system vurdert til 0.18 kW, mens brenneren bruker 1.5 kW elektrisitet. Denne ovnen er designet for holdbarhet, veier 770 kg, og har en frontmontert brenner for enkel tilgang. Perfekt for baking av et bredt spekter av produkter, fra brød til baguetter, gir den jevne stekeresultater hver gang. Eksterne dimensjoner : :1400x1170x2300h mm Vogn dimensjoner : :500x700 mm Antall hyller per vogn ::15/18 Termisk effekt ::40,000 Kcal/h // 47 kW Girmotor effekt (rotasjon + remskive) : :0.18 kW Elektrisk effekt (brenner) ::1.5 kW Vekt ::770 kg...
Portefølje (401)
Frankrike, Aizenay
...Beskrivelse : Melet av rug T70 er et mel laget av rugkorn, en kornsort som tradisjonelt brukes i baking. Det er lett siktet, noe som gir det en lys gråaktig farge og en fin tekstur. "T70" indikerer et askeinnhold som sikrer en god balanse mellom finhet og næringsrikdom. Rug er kjent for sin lett søte og syrlige smak, som gir et distinkt preg til brød og andre tilberedninger. Opprinnelse : Ukraina. Emballasje : papirpose på 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palettisering : 750-950kg.
Portefølje (44)
Frankrike, Torcy Le Petit
... krummen av det ferdige produktet: Karamell Bruk: Tilsett spirte hvetegryn i mengden 20 til 25% per kg eltet deig på slutten av eltingen I hvilken type deig kan Germinov tilsettes: Baguette, tradisjonelt brød, rugbrød. Tendrarom kan tilsettes i typer brøddeig Emballasje: 10 kg bøtte Best før: 9 måneder...
Portefølje (18)
Frankrike, Olivet
...T55-mel anbefales for baking av brød, bakverk og wienerbrød.
Portefølje (7)
Frankrike, Talant
...Uunnværlig for høytidene, lar denne Halvrunde Stålform deg lage julelogger og originale kaker. Denne stålformen for logger tåler både frysing og baking. Du kan bruke den hele året for å lage originale kaker, som kan tilbys som reise-kaker, eller logger til høytidene. Endene er avtakbare for å lette uttak av kaken. Du kan bruke de teksturerte silikonmattene med referanse "DRTB" sammen med denne...
Portefølje (192)
Frankrike, Saint Ignat
...Hvetemel: Limagrain Ingredients tilbyr et utvalg av naturlige eller korrigerte hvetemel fra Limagrain-kulturene. Vi tilbyr hvetemel tilpasset dine behov: baking, babymat, snacks, ferdigretter. Hvetemel Babymat: Gjennom en streng tilnærming er Limagrain Céréales Ingrédients i stand til å levere til de største aktørene innen babymat. Vårt hvetemel for "babymat" gjør det mulig å lage instantgrøt...
Portefølje (7)
Frankrike, Saint-Denis
...Et komplett utvalg av ferske produkter klare til baking for varme brød ved smaking.
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Brukes som krydder (grilling, kjøtt, buljonger) eller innarbeides i mel til baking av brød, kaker, småkaker... Har du en mening, spørsmål eller kommentar? Del meldingen din med oss.
Portefølje (15)
Frankrike, Moustoir-Ac
...OVN MED RINGFORMET DAMPPIPE Ovnene anbefales for baking av alle typer brød. Maksimal steketemperatur: 300°C. Oppvarmingssystem: Ringformede damp rør ø 27 mm med enkel kryssrør 27 mm, forbrenningskammer med sirkulær tverrsnitt, som bruker refraktære sylindere i stål Aisi 309 S uten murstein eller sement. Drift: med diesel- eller gassbrenner. Standard kontrollpanel: elektromekanisk. Digitalt panel...
Portefølje (190)
Frankrike, Champier
... indeks. Den kan brukes i naturell yoghurt, cottage cheese, pannekaker, vafler, brød, knekkebrød, müsli. Også ved å erstatte sukker i baking av kaker, energibarer, kaker, paier, smoothies, milkshake, juice...
Portefølje (13)
Frankrike, L'union
...Våre forbedringsmidler for baking gir en reell toleranse og effektivitet som fører til et brød med de kvalitetene kunden forventer (sprøhet, volum, farge, tekstur). CARIF har flere serier av ingredienser for baking: - CARIMIX som forbedrer og letter arbeidet for fagfolk ved å korrigere ett eller flere parametere i deigen. - CARISOFT, vår eksklusive serie av myke forbedringsmidler for alle typer...
Portefølje (12)
Frankrike, Ham
...Oppdag økologisk druegele, en smakfull kreation presentert i et glass på 160g. Laget med omhu av druejuice fra våre økologiske avlinger, tilbyr denne geleen en myk tekstur og en naturlig søt smak som fremkaller de deilige fruktige tonene av drue. Ideell til å smøre på brød, pannekaker eller brioche, kan denne druegeleeen også brukes i baking for å tilføre en fruktig og smakfull touch til kaker og...
Portefølje (127)
Frankrike, Nanterre Cedex
...For industriell baking og konditori for deigdelere og brød På grunn av sin utmerkede motstand mot oksidasjon, er FINATUROL D i stand til å forhindre dannelse av lakk og avleiringer. Frekvensen av rengjøring reduseres dermed. FINATUROL D har utmerkede sprede- og dekkeegenskaper som letter smøringen og reduserer forbruket av olje. FINATUROL D gir en utmerket presisjon på vekten av deigkuler, selv ved høy hastighet. Takket være sin spesifikke formel endrer ikke FINATUROL D smaken eller lukten av det ferdige produktet.
Portefølje (474)
Frankrike, La Chapelle-St-Luc
...Salamandre bakebrettet er et bakebrett laget av papp for spesielle brød og brioche. Det tåler store temperaturvariasjoner (fra -28°C til 220°C) og gir jevn baking.
Samsvarende produkter
Bakeplate
Bakeplate
Andre produkter
Tote bag
Tote bag
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...Denne kombidampen med 4 nivåer produserer damp ved vanninjeksjon. Innvendig og utvendig er den helt i rustfritt stål. Denne kombidampen med 4 nivåer er designet for baking av brød, konditorvarer eller andre gastronomiske produkter. Du kan også bruke den til ferske eller frosne produkter. For bedre bruk anbefaler vi å installere et kalkfilter ved inngangen til vannforsyningen. Vanntilkoblingen...
Portefølje (188)
Frankrike, Fondettes
... matdekorasjoner og utstyr for baking. Slik har vi siden april 2024 blitt den første produsenten av sukkerpasta i Frankrike. Hele produksjonen skjer helt i våre lokaler i Fondettes, fra blanding, til produksjon av brød, til emballasje og merking. Vår kvalitetsprosess er nært knyttet til vår vilje til å produsere så nært oss som mulig, samtidig som vi bidrar til den lokale økonomien så raskt som mulig. Hvert produkt er designet og produsert for å garantere optimal kvalitet både når det gjelder overholdelse av gjeldende standarder og bruk. Velkommen til Carambelle-universet!
Portefølje (16)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play