... oster, og gir et preg av middelhavets autentisitet. Hverdagsmatlaging: Motstandsdyktig mot varme, perfekt for steking, grilling og tilberedning av alle typer retter, fra pasta til kjøtt og fisk. Baking: Legger til mykhet og smak i kaker, brød og andre bakte produkter. Ekstra jomfruolivenolje er et perfekt valg for de som søker en ren, smakfull og helsebringende olivenolje. Ideell for alle dine kulinariske behov, fra de enkleste til de mest sofistikerte. Kontakt oss for mer informasjon!
Portefølje (21)
...Automatisk linje, designet for å produsere baguette, standardbrød, 1/2 baguette, småbrød, rustikk brød med spisse ender, osv. Automatisk panering, i en brett, bølget brett, flatt brett eller plate. Den spesielle prosessen og god behandling av deigen, gjør det mulig å produsere brød av høy kvalitet. Den har et kuttesystem i: 2, 3, 4, 5 eller 6 biter. Nøyaktig og høy kvalitet brød etter baking. De allerede kuttede bitene separeres av noen justerbare mobile bånd. Bredde på lasteområdet: 1150 mm maks. Maksimal produksjon: 2000 pph individuelle biter. Kuttede biter: 3500 til 9000 pph.
Portefølje (10)
Spania, La Mata. Toledo
... (optimalt for hardere deiger som er lette å arbeide med, Candeal-brød, churros og fritert deig); “Media Fuerza” mel (for deiger som krever god konsistens og gassretensjon, ideelt for baguetter i mekaniserte prosesser); “Spesial” mel (svært godt for kontrollert fermentering, håndlagde baguetter, butterdeig og rustikk brød); “Gran Fuerza” mel (ideelt for brødform, roscón de reyes, ensaimadas og bakverk av høyeste kvalitet). Vi produserer også fullkornshvetemel og rugmel.
Spania, Mondat (Málaga)
Pastelería y Pan Monda tilbyr et bredt utvalg av brød og bakverk med den autentiske tradisjonelle smaken, laget med råvarer av høy kvalitet. Vi presenterer et stort utvalg av brød bakt i steinovn, økologisk brød og et utsøkt utvalg av bakverk. Takket være vår steinovn oppnår vi en sprø tekstur på skorpen og stor luftighet innvendig. En av de viktigste fordelene med denne ovnen er at den gir brød med lengre holdbarhet på grunn av bevaringen av fuktighet i forkokingsprosessen. Denne typen baking gir oss sprøtt og ferskt brød som minner om den tradisjonelle smaken.
Spania, Córdoba
...Cuatro Soles er et økologisk sertifisert bakeri som tilbyr 100% BIO-produkter for å forebygge, bekjempe og lindre sykdommer. Vi jobber med baking og konditori, laget med produkter av høyeste kvalitet. Alle våre brød er laget med "surdeig", og vi har et stort utvalg av produkter for personer med spesifikke intoleranser, som økologiske kaker, økologiske muffins, økologisk mel, økologiske frø... som...
Spania, Valencia, Spain
Fra 2. generasjon av mesterbakere kommer vårt nyeste prosjekt, Valentina Snacks, i anerkjennelse av vår 100 år gamle familiearv innen baking og produksjon av deilige brød. Valentina representerer ikke bare vårt engasjement for å fortsette å produsere produktene våre på tradisjonelt vis, men også for å utvide vårt sortiment og dele den middelhavsaktige smaken og teksturen internasjonalt. Forskning...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play