Frankrike, Belley
...TOILE 100% KATON ECRU C/9 Dens struktur gjør det mulig å lage syltetøy, geléer og sirup. Motstandsdyktig mot varme opp til kokepunktet, maskinvaskbar, biologisk nedbrytbar. Dimensjoner 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm eller tilpasset størrelse. Funksjoner Avrenning, Pressing...
Portefølje (30)
Sveits, Langnau Im Emmental
...KASAG-eksperter er spesialister innen bygging av kokeapparater og industrielle kokanlegg for produksjon av syltetøy, marmelade, kompotter og geléer. Vi er entusiastiske over kombinasjonen av høye produktstandarder, spesielle standarder for pektinforberedelse, optimal klumpetehet av produktene og korte prosess tider. Vi tilpasser oss behovene til hver kunde og bygger skreddersydde eller modulære systemer som oppfyller deres krav.
Portefølje (152)
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, som ligger i den pittoreske regionen Jura, er spesialisert på å lage deilige håndlagde syltetøy laget av frukt og tilberedt etter tradisjonelle metoder. Våre syltetøy er laget uten fruktose, uten syre og uten kunstige konserveringsmidler for å bevare smaken av fruktforberedelsene fra gamle dager. De inneholder kun frukt og sukker. Vi tilbyr et bredt utvalg av tradi...
Portefølje (46)
Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Våre eplegeléer lages ved å trekke ut juice fra våre økologiske epler, etterfulgt av en enkel kokeprosess. Pektinet som naturlig finnes i fruktene gjør at produktet stivner. Agar-agar forsterker også virkningen av pektinet. Våre geléer er pakket i 310g glass. Bruttovekt: 535g / 1,18lb Vekt av kartongen med 12: 6,5kg / 14,33lb...
Portefølje (57)
Polen, Brzozów
... som erstatning for gelatin. <strong>Bruk</strong> Agar brukes som erstatning for gelatin i kremer, geléer, mousser, syltetøy og andre produkter. Det løser seg opp ved temperaturer mellom 85-95 grader Celsius, og stivner allerede ved 32-35 grader. Det er derfor ikke nødvendig å sette det i kjøleskapet. For å oppnå middels hardhet på gelen brukes forholdet: 1 flat teskje agar til 1 kopp væske...
Portefølje (781)
...Form-, Fyll- og Lukke-maskin i mellomliggende ytelsesområde for et bredt spekter av bruksområder - f.eks. alle typer yoghurt, pålegg, geléer, syltetøy, juice, vann, sauser, fruktsalater, osv. Det kan brukes ulike materialer og en rekke koppformer kan realiseres. Hygieneklasser: clean, ultra-clean...
Italia, Capo D'orlando
... inneholder også vitaminene B1 og B2 som stimulerer appetitten, vekst, fordøyelse og forbedrer åndedrettssystemet. I tillegg inneholder den betakaroten, fiber og vitamin PP. Skallet inneholder limonen, en olje som har en antioksidant effekt og bekjemper frie radikaler. I KJØKKENET Sicilianske konditorer og iskremprodusenter bruker den i mange oppskrifter, fra geléer til iskrem, fra granita til juice, samt likører og syltetøy. NÆRINGSINFORMASJON Den inneholder ulike vitaminer fra C til B1 og B2, samt PP, betakaroten og fiber.
Portefølje (27)
Tyskland, Buxtehude
...Johannesbrødkjernemel (E410) utvinnes fra frøene til johannesbrødtreet. Det er helt løselig i varmt vann og danner gele i kaldt vann. Av denne grunn brukes det som fortykningsmiddel. I tillegg kan det også brukes som stabilisator. Johannesbrødkjernemel er generelt godkjent for matvarer og finnes blant annet ofte i syltetøy, marmelader, geléer, bakervarer, frukt- og grønnsakskonserver samt iskrem og melkebaserte drikker.
Portefølje (85)
Frankrike, Auterive
... oss til en eksepsjonelt smakfull og deilig kulinarisk reise. Kjent for sitt rike innhold av fiber, vitamin A og C samt beta-karotener, vil dette syltetøyet garantert vekke de kresne smaksløkene dine med fine produkter med eksotiske og tropiske smaker. Total fruktinnhold: 56% Ingredienser: Mango, sukker, sitronsaft, bergamot, ingefær, geleringsmiddel: pektin Oppbevaring: To år før åpning. Oppbevares kjølig etter åpning og konsumeres raskt.
Portefølje (9)
Frankrike, Nousty
... konserveringsmidler, uten fargestoffer eller kunstige aromaer. Vi tilbyr et bredt utvalg av håndlagde ekstra syltetøy, geléer og andre søte delikatesser av høy kvalitet, laget på tradisjonelt vis, som kombinerer en subtil blanding av tradisjonelle smaker med mange originaliteter.
Portefølje (4)
Frankrike, Noyers Sur Jabron
...bringebær-, bjørnebær-, blåbær-, solbær-, bitter appelsinmarmelade og gelé,... Safranmarmelader: pære, aprikos, mirabelle, Blomstergele: hyllebærblomster, akasie, løvetannblomster...
Samsvarende produkter
safran- og røde fruktsyltetøy
safran- og røde fruktsyltetøy
Andre produkter
1 gram safran
1 gram safran
Portefølje (2)
Frankrike, Soreze
...Kobber syltetøygryte 40 cm Tom Press. Eksepsjonelle syltetøy og geléer for hele familien. Laget av 2 mm tykt kobber, har denne gryten en diameter på 40 cm, høyde på 17 cm og volum på 12 liter. Den er robust og leder varmen perfekt. Den er utstyrt med to hevede håndtak i støpejern for enkel håndtering. Bunnens diameter er 28 cm. Syltetøygryten er kompatibel med alle typer kokeplater unntatt...
Portefølje (195)
Tyrkia, Istanbul
...Pastakunst dekorasjon for ulike aromatiserte standard og glitrende kalde geléer.: Produkt: Kalde geléer Opprinnelse: Tyrkia Form: gelé Emballasje: 7 kg bøtter x 4 = kolli GELÉTYPER (AROMER): Sjokolade, karamell, naturell, hvit, jordbær, bringebær, blåbær, surkirsebær, appelsin, banan, sitron, mango, ananas, kiwi, aprikos...
Portefølje (10)
Spania, Alcalá La Real
...Håndlaget gelé med ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet. En unik tekstur som passer til et tradisjonelt produkt i middelhavsdietten. 900 har klart å forvandle AOVE til et produkt som ligner på olivenoljemarmelade, som ikke etterlater noen likegyldig. Ideell kombinasjon av den søte smaken og fruktigheten til oljen, perfekt for søte retter, men også for salte.
Portefølje (10)
Martinique, Saint Joseph
...DENEL har vunnet flere medaljer, førstepriser og andre utmerkelser for kvaliteten og originaliteten til produktene sine, samt for kompetansen til teamet sitt. Kvaliteten og kompetansen til DENEL har vært offisielt anerkjent og belønnet i flere år. Den mest kjente begivenheten er Concours Général Agricole, som arrangeres under den internasjonale landbruksmessen som finner sted hvert år. De siste...
Frankrike, Saint Germain En Laye
...Perfekt tilpasset tørke og sjøsprøyt, tåler den temperaturer opp til 14°C og vokser i fattige, kalkholdige jordsmonn. Brukt som krydder, gir rosmarin og rosmarinolje smak til foccacia, pizza, krydderbuketter, syltetøy og geléer... I kosmetikkindustrien inngår rosmarinolje i sammensetningen av kremer, såper og sjampoer for sine seborregulerende egenskaper for akneutsatt hud. Innhold: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portefølje (22)
Spania, Torrent
... farger. Gi unike og interessante farger. Anthocyanin utvinnes fra frukter og grønnsaker, som drueskinn, elderbær, rødkål, rød reddik, lilla mais, lilla sukker, osv. Rød reddik, lilla mais, lilla søtpotet, lilla gulrot, osv. Applikasjoner: Drikker, Konserver, Syltetøy og Geléer, Konfekt, Ferdigmat, Bakeri.
Portefølje (31)
Frankrike, Coufouleux
...Denne glasskrukken med ribber, eller syltetøykrukke, er preget av sine markante kanter. Enten det er jordbær, aprikos eller bjørnebær, vil denne krukken med 340 ml og TO 82-ring sørge for å bevare alle dine syltetøy, marmelader og andre geléer på best mulig måte. Den kan også brukes som beholder for honning. Referanse: 340T82 mL: 340 Diameter: 86 Høyde: 79 Vekt (g): 160 Emballasje: Pall med 3 887 Type ring: TO 82...
Portefølje (199)
Tyskland, Garstedt
... tilstand. Agar-Agar-pulver er hvitt til gulaktig-hvitt eller lys gele. Styrken på gelen kan standardiseres ved tilsetning av dextrose og maltodextriner eller sukrose. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - varmebestandig opp til 90 °C - gelérer etter avkjøling - vegetarisk - egnet for vegansk kosthold - egnet for laktovegetarisk kosthold - glutenfri - laktosefri - kosher, HALAL Bruksområder: - Iskrem - Fyllinger til desserter - Syltetøy - Geléer - Marmelade - Fruktcocktailer - Kakeglasur - Fyllinger til bakverk og kaker - Fruktkompott...
Portefølje (45)
Tyskland, Hamburg
...TK IQF Økologiske Bjørnebær, Bjørnebær, Ville Bjørnebær, Bjørnebærpuré, Økologisk Bjørnebærpuré uten kjerner, Ville Bjørnebærpuré uten kjerner Bjørnebær er kjent for polyfenol-antioxidanter. Disse er naturlig forekommende kjemikalier som kan stimulere metaboliske prosesser. De amerikanske nasjonale instituttene for helse har to pågående kliniske studier med bjørnebær, der den krefthemmende effekten hos mennesker testes. Bjørnebær brukes gjerne til desserter, syltetøy og geléer uten kjerner.
Portefølje (10)
Frankrike, Paris
HECOSFAIR, Bli en helt! HECOSFAIR, solidarisk merke for eksepsjonelle produkter, økologisk fairtrade & crueltyfree, tilbyr deg å spise sunt og forbruke økologisk, etisk, bærekraftig, siden 2019. - HECOSFAIR vant i 2021 prisen for Best Crueltyfree Grocery Brand France fra LUXLife Magazine. - Også i 2021, noen av HECOSFAIRs delikatesser er blant de 500 beste ingrediensene i verden, i boken Régalad...
Portefølje (133)
Tyrkia, Sakarya
... matemballasjindustri krever. Hovedapplikasjoner: Kremost, kremspredninger, geléer, juice, vann, meieriprodukter, sjokolade, honning, syltetøy, smør, margarin, majones, sauser, puddinger, ketchup, kaffekrem og alle typer yoghurt.
Portefølje (2)
Tyskland, Wörrstadt
...Enkel "hav" fra Beste Lecker’s økologiske gelémiddel laget av havalger er spesielt godt egnet for tilberedning av geléer, kremer, syltetøy og kaker, men også for salte retter som sülze i aspik. Den veganske alternativet til gelatin! Det er smakløst, fritt for konserveringsmidler og av ren planteopprinnelse. Ingredienser: Agar Agar* *=fra kontrollert økologisk produksjon Allergener: ingen inneholdt Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portefølje (41)
Tyskland, Hamburg
... matvarer. Du kan bruke den når du lager syltetøy og geléer. Eller ønsker du å lage dine egne juicer og limonader som skal smake litt surere? Ingen problem med vår sitronsyre. Vår monohydrat sitronsyre har et vanninnhold på opptil 9%. Bruk: Sitronsyren er løselig i vann. Doseringen varierer avhengig av bruken. For eksempel, for avkalkning, løs opp 1-3 spiseskjeer i 1 liter vann. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Matvaremerking: E330 Produksjon: Sitronsyre utvinnes fra melasse.
Storbritannia, Tiptree
...Tiptree’s konserver, marmelader, geléer, sitronkrem og honning. Frukten som brukes hos Tiptree kan komme fra selskapets egne gårder, fra lokale produsenter eller fra pålitelige kilder i utlandet. Uansett kilde, sørger Wilkin & Sons for at kun den aller beste frukten brukes i hvert tilfelle. Hver eneste frukt blir håndsortert før den når kjele.
Frankrike, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK er et selskap som bearbeider frukt fra økologisk landbruk. Vi prioriterer lokal forsyning av våre frukter, og vi koker våre syltetøy i kjele. Siden 1973 har vi jobbet med våre produkter på en håndverksmessig måte for å oppnå best mulig kvalitet i vår produksjon av: Økologiske syltetøy, kompoter, puréer, geléer, plomme- og kastanje-krem. Eller tørkede frukter og frukter i sirup.
Frankrike, Gennevilliers
... utvalg: infusjoner, sirup, geléer, urtete… Alle laget med strengt hensyn til de originale smakene og fordelene. Råvarene importeres direkte fra de maliske kulturene til våre franske partnere som bringer sin håndverkskompetanse for å få ut det beste. Dermed kommer hele vårt ferdige produktsortiment fra en transformasjon made in France. For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss!
Portefølje (27)
Belgia, Oudenaarde
Aldia er et fruktbehandlingsselskap som spesialiserer seg på produksjon av geléer, konfiturer og fruktforberedelser for bruk i konditorier, institusjonsmarkedet og storkjøkken. Produkter: ekstra konfiturer (sukret), diabetiske konfiturer (usukret), sukkerte fruktmoser, diabetiske fruktmoser, fruktkonserver i sirup, diabetiske fruktkonserver, fruktforberedelser, bakerijams…...
Fra rent biologisk dyrking og uten genmodifisering, begynner Den tyske orden, som har en historie på over 800 år, i 2020 sammen med familien Pacher å produsere syltetøy, geléer og de fineste fruktnektarer laget av egne frukter. I festningsbyen Friesach lager selskapet førsteklasses håndlagde klosterprodukter basert på århundregamle oppskrifter. Den tyske orden, også kjent som Tyskerridderordenen...
Italia, Foiano Della Chiana
...olje, likører, rengjøringsmidler, kjemiske stoffer), for emballering av syltetøy, sauser, honning, geléer, gelatinøse stoffer, etikettering av vinflasker, etikettering av krukker, glass- og plastkrukker, etikettering av bokser, pakker, poser. Transportbånd for komplette anlegg. Kategori Industri 4.0...
Portefølje (4)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play