...Form-, Fyll- og Lukke-maskin i mellomliggende ytelsesområde for et bredt spekter av bruksområder - f.eks. alle typer yoghurt, pålegg, geléer, syltetøy, juice, vann, sauser, fruktsalater, osv. Det kan brukes ulike materialer og en rekke koppformer kan realiseres. Hygieneklasser: clean, ultra-clean...
Tyskland, Buxtehude
...Johannesbrødkjernemel (E410) utvinnes fra frøene til johannesbrødtreet. Det er helt løselig i varmt vann og danner gele i kaldt vann. Av denne grunn brukes det som fortykningsmiddel. I tillegg kan det også brukes som stabilisator. Johannesbrødkjernemel er generelt godkjent for matvarer og finnes blant annet ofte i syltetøy, marmelader, geléer, bakervarer, frukt- og grønnsakskonserver samt iskrem og melkebaserte drikker.
Portefølje (85)
Tyskland, Garstedt
... tilstand. Agar-Agar-pulver er hvitt til gulaktig-hvitt eller lys gele. Styrken på gelen kan standardiseres ved tilsetning av dextrose og maltodextriner eller sukrose. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - varmebestandig opp til 90 °C - gelérer etter avkjøling - vegetarisk - egnet for vegansk kosthold - egnet for laktovegetarisk kosthold - glutenfri - laktosefri - kosher, HALAL Bruksområder: - Iskrem - Fyllinger til desserter - Syltetøy - Geléer - Marmelade - Fruktcocktailer - Kakeglasur - Fyllinger til bakverk og kaker - Fruktkompott...
Portefølje (45)
Tyskland, Hamburg
...TK IQF Økologiske Bjørnebær, Bjørnebær, Ville Bjørnebær, Bjørnebærpuré, Økologisk Bjørnebærpuré uten kjerner, Ville Bjørnebærpuré uten kjerner Bjørnebær er kjent for polyfenol-antioxidanter. Disse er naturlig forekommende kjemikalier som kan stimulere metaboliske prosesser. De amerikanske nasjonale instituttene for helse har to pågående kliniske studier med bjørnebær, der den krefthemmende effekten hos mennesker testes. Bjørnebær brukes gjerne til desserter, syltetøy og geléer uten kjerner.
Portefølje (10)
Tyskland, Wörrstadt
...Enkel "hav" fra Beste Lecker’s økologiske gelémiddel laget av havalger er spesielt godt egnet for tilberedning av geléer, kremer, syltetøy og kaker, men også for salte retter som sülze i aspik. Den veganske alternativet til gelatin! Det er smakløst, fritt for konserveringsmidler og av ren planteopprinnelse. Ingredienser: Agar Agar* *=fra kontrollert økologisk produksjon Allergener: ingen inneholdt Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portefølje (41)
Tyskland, Hamburg
... matvarer. Du kan bruke den når du lager syltetøy og geléer. Eller ønsker du å lage dine egne juicer og limonader som skal smake litt surere? Ingen problem med vår sitronsyre. Vår monohydrat sitronsyre har et vanninnhold på opptil 9%. Bruk: Sitronsyren er løselig i vann. Doseringen varierer avhengig av bruken. For eksempel, for avkalkning, løs opp 1-3 spiseskjeer i 1 liter vann. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Matvaremerking: E330 Produksjon: Sitronsyre utvinnes fra melasse.
Siden 2009 har vi tilbudt privatkunder, bedrifter og organisasjoner et stort utvalg av håndlagde syltetøy og geléer etter egne oppskrifter. Vi kombinerer tradisjonell produksjon av høy kvalitet med moderne smakspreferanser og moderne medarbeiderledelse. Vår bedriftsservice tilbyr individuelle gaver til kunder, ansatte og forretningspartnere. Fra over 80 syltetøyvarianter i 4 glassstørrelser...
Firmaet Ehenbachtaler Spezialitäten har i over 15 år vært engasjert i produksjon av hjemmelagde spesialiteter. Dette inkluderer deilige syltetøy, pålegg og pestoer, forskjellige typer sirup, godteri, geléer og urtepastaer. Alle våre produkter lages etter egne oppskrifter, egen erfaring og kunnskap fra hele verden, som vi har lært fra toppkokker, urtespesialister og sjamaner på våre reiser.
Distribusjon av syltetøy, fruktpålegg eller geléer som reklameartikler, gaver og giveaways. Tilpassede trykte etiketter. Private label og store mengder tilgjengelig.
Portefølje (6)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play