Frankrike, Belley
...TOILE 100% KATON ECRU C/9 Dens struktur gjør det mulig å lage syltetøy, geléer og sirup. Motstandsdyktig mot varme opp til kokepunktet, maskinvaskbar, biologisk nedbrytbar. Dimensjoner 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm eller tilpasset størrelse. Funksjoner Avrenning, Pressing...
Portefølje (30)
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, som ligger i den pittoreske regionen Jura, er spesialisert på å lage deilige håndlagde syltetøy laget av frukt og tilberedt etter tradisjonelle metoder. Våre syltetøy er laget uten fruktose, uten syre og uten kunstige konserveringsmidler for å bevare smaken av fruktforberedelsene fra gamle dager. De inneholder kun frukt og sukker. Vi tilbyr et bredt utvalg av tradi...
Portefølje (46)
Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Våre eplegeléer lages ved å trekke ut juice fra våre økologiske epler, etterfulgt av en enkel kokeprosess. Pektinet som naturlig finnes i fruktene gjør at produktet stivner. Agar-agar forsterker også virkningen av pektinet. Våre geléer er pakket i 310g glass. Bruttovekt: 535g / 1,18lb Vekt av kartongen med 12: 6,5kg / 14,33lb...
Portefølje (57)
Frankrike, Auterive
... oss til en eksepsjonelt smakfull og deilig kulinarisk reise. Kjent for sitt rike innhold av fiber, vitamin A og C samt beta-karotener, vil dette syltetøyet garantert vekke de kresne smaksløkene dine med fine produkter med eksotiske og tropiske smaker. Total fruktinnhold: 56% Ingredienser: Mango, sukker, sitronsaft, bergamot, ingefær, geleringsmiddel: pektin Oppbevaring: To år før åpning. Oppbevares kjølig etter åpning og konsumeres raskt.
Portefølje (9)
Frankrike, Nousty
... konserveringsmidler, uten fargestoffer eller kunstige aromaer. Vi tilbyr et bredt utvalg av håndlagde ekstra syltetøy, geléer og andre søte delikatesser av høy kvalitet, laget på tradisjonelt vis, som kombinerer en subtil blanding av tradisjonelle smaker med mange originaliteter.
Portefølje (4)
Frankrike, Noyers Sur Jabron
...bringebær-, bjørnebær-, blåbær-, solbær-, bitter appelsinmarmelade og gelé,... Safranmarmelader: pære, aprikos, mirabelle, Blomstergele: hyllebærblomster, akasie, løvetannblomster...
Samsvarende produkter
safran- og røde fruktsyltetøy
safran- og røde fruktsyltetøy
Andre produkter
1 gram safran
1 gram safran
Portefølje (2)
Frankrike, Soreze
...Kobber syltetøygryte 40 cm Tom Press. Eksepsjonelle syltetøy og geléer for hele familien. Laget av 2 mm tykt kobber, har denne gryten en diameter på 40 cm, høyde på 17 cm og volum på 12 liter. Den er robust og leder varmen perfekt. Den er utstyrt med to hevede håndtak i støpejern for enkel håndtering. Bunnens diameter er 28 cm. Syltetøygryten er kompatibel med alle typer kokeplater unntatt...
Portefølje (195)
Frankrike, Saint Germain En Laye
...Perfekt tilpasset tørke og sjøsprøyt, tåler den temperaturer opp til 14°C og vokser i fattige, kalkholdige jordsmonn. Brukt som krydder, gir rosmarin og rosmarinolje smak til foccacia, pizza, krydderbuketter, syltetøy og geléer... I kosmetikkindustrien inngår rosmarinolje i sammensetningen av kremer, såper og sjampoer for sine seborregulerende egenskaper for akneutsatt hud. Innhold: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portefølje (22)
Frankrike, Coufouleux
...Denne glasskrukken med ribber, eller syltetøykrukke, er preget av sine markante kanter. Enten det er jordbær, aprikos eller bjørnebær, vil denne krukken med 340 ml og TO 82-ring sørge for å bevare alle dine syltetøy, marmelader og andre geléer på best mulig måte. Den kan også brukes som beholder for honning. Referanse: 340T82 mL: 340 Diameter: 86 Høyde: 79 Vekt (g): 160 Emballasje: Pall med 3 887 Type ring: TO 82...
Portefølje (199)
Frankrike, Paris
HECOSFAIR, Bli en helt! HECOSFAIR, solidarisk merke for eksepsjonelle produkter, økologisk fairtrade & crueltyfree, tilbyr deg å spise sunt og forbruke økologisk, etisk, bærekraftig, siden 2019. - HECOSFAIR vant i 2021 prisen for Best Crueltyfree Grocery Brand France fra LUXLife Magazine. - Også i 2021, noen av HECOSFAIRs delikatesser er blant de 500 beste ingrediensene i verden, i boken Régalad...
Portefølje (133)
Frankrike, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK er et selskap som bearbeider frukt fra økologisk landbruk. Vi prioriterer lokal forsyning av våre frukter, og vi koker våre syltetøy i kjele. Siden 1973 har vi jobbet med våre produkter på en håndverksmessig måte for å oppnå best mulig kvalitet i vår produksjon av: Økologiske syltetøy, kompoter, puréer, geléer, plomme- og kastanje-krem. Eller tørkede frukter og frukter i sirup.
Frankrike, Gennevilliers
... utvalg: infusjoner, sirup, geléer, urtete… Alle laget med strengt hensyn til de originale smakene og fordelene. Råvarene importeres direkte fra de maliske kulturene til våre franske partnere som bringer sin håndverkskompetanse for å få ut det beste. Dermed kommer hele vårt ferdige produktsortiment fra en transformasjon made in France. For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss!
Portefølje (27)
Frankrike, Lorp Sentaraille
Det er i hjertet av Ariège, i Lorp Sentaraille, at vi har utviklet, i over 25 år, syltetøy og fruktforberedelser med en unik smak (geleer, kompoter, sauser…). Syltetøy og krydder har nylig blitt lagt til, og vi endrer navn… «Confitures des Pyrénées» blir dermed… «Compagnie des Pyrénées»! Vårt team, som har vært med siden starten av eventyret, våre produksjonsmetoder og vår servicekvalitet har...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play