Frankrike, Lorp Sentaraille
Det er i hjertet av Ariège, i Lorp Sentaraille, at vi har utviklet, i over 25 år, syltetøy og fruktforberedelser med en unik smak (geleer, kompoter, sauser…). Syltetøy og krydder har nylig blitt lagt til, og vi endrer navn… «Confitures des Pyrénées» blir dermed… «Compagnie des Pyrénées»! Vårt team, som har vært med siden starten av eventyret, våre produksjonsmetoder og vår servicekvalitet har...
Belgia, Ottignies
Vi er produsent av bær (jordbær, bringebær, bjørnebær, solbær, rips), grønne asparges og jorddekkede endiver i Ottignies. Vi selger utelukkende våre frukter og grønnsaker direkte fra gården. Vi tilbyr syltetøy, geléer, likører, sirup og eddik laget av oss. Vi har også produkter fra andre produsenter: foie gras fra Ferme de la Tour, Verger de la Chise, snegler fra l’Ourchet, Lisane og Pipi d’abeille.
Tyrkia, Ankara
Vi produserer syltetøy, honning, helva, hasselnøttkrem med kakao, honningsirup og sukker sirup i vår egen fabrikk i Ankara, Tyrkia. Vi ønsker å gjøre forretninger med deg for å eksportere de svært velsmakende og høykvalitets tyrkiske produktene til ditt respektive land eller din region. Vi kan produsere i alle typer emballasje og vekt, og sette ditt private merke på det, hvis du ønsker det. Emballasje i glass, plast eller metallbeholdere som varierer fra forbrukerpakker til store industrielle beholdere. HSC 170290 Sukker sirup, HSC 200799 Syltetøy, geléer, marmelader HSC 040900 Naturlig honning...
... omfatter - avhengig av sesongens tilgjengelighet - utvalgte syltetøy, geléer, sirup og fruktnektar. Glede deg over populære klassikere og bli forbløffet over nye varianter som du kanskje aldri har smakt før. Hva du kan forvente: smakfull opplysning og den gode følelsen av å nyte en klostergave fra himmelen. MISJON: "Økologisk med mer smak" Den som nyter DOSPA, gjør ikke bare noe godt for seg selv, men...
Storbritannia, Leicester
Tørket hibiskusblomst brukes hovedsakelig til å lage en spesiell type te, forfriskende drikker, medisinske formål, samt i produksjon av geléer, syltetøy, fruktpastaer, sirup og annet. Tørket hibiskusblomst kalles også Zobo-blader i Nigeria, og i Egypt er hibiskus kjent som karkade, rød te, rød sorrel, Jamaica sorrel, rosella, soborodo (Zobo), Karkadi, Roselle og sur te. Forfriskende smak, vitamin...
Italia, Cortazzone
... laboratorium produseres det daglig typisk piemontesisk bakverk og bakeriprodukter som Baci di Dama, Torta di Nocciole, Krumiri, Brutti ma Buoni... for å nevne noen. Blant de piemontesiske spesialitetene produseres også Bagna Cauda med hasselnøttolje, valnøtt eller i den klassiske versjonen med olivenolje, typiske piemontesiske konserver som giardiniera, samt syltetøy, marmelader og geléer, og...
Portefølje (7)
Siden 2009 har vi tilbudt privatkunder, bedrifter og organisasjoner et stort utvalg av håndlagde syltetøy og geléer etter egne oppskrifter. Vi kombinerer tradisjonell produksjon av høy kvalitet med moderne smakspreferanser og moderne medarbeiderledelse. Vår bedriftsservice tilbyr individuelle gaver til kunder, ansatte og forretningspartnere. Fra over 80 syltetøyvarianter i 4 glassstørrelser...
Portugal, Torres Vedras e Matacães
I lys av den sterke aktiviteten innen eksport av kjøtt, i samarbeid med leverandører av andre matvarer, har vi begynt å eksportere andre produkter av dokumentert kvalitet, som kjeks, frukt, geléer, syltetøy og andre produkter som når forbrukerens bord med utmerket kvalitet, med fokus på smak og garanti for matsikkerhet. Fra Brasil til ulike land, nå også med base i Europa. Vi jobber med...
Firmaet Ehenbachtaler Spezialitäten har i over 15 år vært engasjert i produksjon av hjemmelagde spesialiteter. Dette inkluderer deilige syltetøy, pålegg og pestoer, forskjellige typer sirup, godteri, geléer og urtepastaer. Alle våre produkter lages etter egne oppskrifter, egen erfaring og kunnskap fra hele verden, som vi har lært fra toppkokker, urtespesialister og sjamaner på våre reiser.
Belgia, Bièvre
Saveurs de Fruits er en liten familiebedrift som har produsert siden 1991: frukt- og blomsterweiner, syltetøy og geléer, samt lokale produkter. Opprinnelig lokalisert i Héron, en liten landsby i Hesbaye, flyttet bedriften til Bièvre, i de namuriske Ardennene, i 2003. Hovedfokuset hos Saveurs de Fruits er den konstante jakten på kvalitet og smak i produktene. Denne viljen kommer til uttrykk: i valget av råvarer (frukter, blomster...), under produksjonen, og i overholdelsen av standardene for sine fasiliteter.
Distribusjon av syltetøy, fruktpålegg eller geléer som reklameartikler, gaver og giveaways. Tilpassede trykte etiketter. Private label og store mengder tilgjengelig.
Portefølje (6)
Portugal, Moura
A ATLANTIDA - APIS GOURMET er et selskap dedikert til eksport av regionale og matprodukter fra Portugal, spesielt honning og derivater, biprodukter, bikuber, og fôrere til bikuber. Regionale produkter: honning av forskjellige typer (blomsterhonning, rosmarin, appelsintrær, lyng, kastanje, osv.), biepollen, olivenolje, oliven til og for konservering, viner, tørket frukt, gourmet sjokolade, havsalt, håndverksoster, håndverkspølser, hermetisert fisk og gourmetpatéer, syltetøy og geléer, fikonsoster, spesialprodukter.
Italia, Bagnolo In Piano
Vårt selskap ble grunnlagt i 1929 av hr. Angelo Dallari. Det var sønnen Roberto som begynte, på slutten av andre verdenskrig, med utvinning av enocyanin fra drueskallene til Lambrusco- og Ancellotta-druer, som er spesielt rike på røde pigmenter. Antocyaner brukes til å farge alkoholholdige og alkoholfrie drikker, vermouth, syltetøy og geléer, fruktjuicer, iskrem; det brukes av eddikprodusenter og...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play