Spania, Guijuelo (salamanca)
...Med en størrelse og vekt som er mindre enn skinken, har vår Paleta de Bellota Ibérica en mer avlang og mindre sirkulær form enn denne. Den har en jevn og glinsende farge med striper av hvit-perlemorsfett, som er en visuell forsmak på en uttalt smak av bellota, en søt, markant og intens aroma som, sammen med en merkbar ettersmak, fremkaller landskapet i våre dehesas.
Portefølje (55)
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. er et selskap med mer enn 58 års erfaring innen markedsføring og distribusjon av ferskt kjøtt, spesialisert på produkter av iberisk svin. Siden grunnleggelsen i 1952 har vi opprettholdt et konstant engasjement for innovasjon og kvalitet, tilpasset oss behovene i markedet og hos våre kunder. Vår utvikling har gjort det mulig å optimalisere våre fasiliteter o...
Portefølje (15)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...salting, naturlig tørking og lagring. Ingredienser: Ibérico Bellota-skinke, salt Vekt: 1,400 kg Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis den er vakuumpakket, skal den oppbevares ved temperatur under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Kutt i varmt, avkjøling, v-kutt, salting, naturlig tørking og lagring. Vekt: 1,400 kg Ingredienser: Ibérico Bellota-skinke, salt...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo
...Søthet, intens smak, tiltalende aroma, fersk og langvarig, dette er alle nyanser og nyanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen. Dens infiltrasjoner av fett gjør at hver eneste skive smelter i munnen, noe som lar minnene vare, og bringer oss tilbake til de mer enn førti månedene med naturlig lagring i kjeller. Hemmeligholdet ligger i utvalget av det beste råmaterialet: bare...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Spania, Badajoz
...Paletas fra iberiske griser oppdrettet fritt i Dehesas Extremeñas, som kun er matet med eikenøtter i løpet av montanera. Paleta med en modningstid på over 24 måneder. Den utsøkte smaken av iberico de bellota i et mindre format.
Portefølje (9)
Vi er et selskap som driver med eksport og import av mat- og drikkevarer. Vi distribuerer ulike opprinnelsesbetegnelser for vin, de viktigste fra Spania og Kanariøyene, hvorav noen er eksklusive for oss. Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolje og solsikkeolje. Øl. Energidrikker. Papirservietter. Vann. Juice. Osv. Vi kan tilby disse produktene, tilpasset hver kunde med deres merke, format og d...
Portefølje (7)
Spania, Aracena
...100% Ibérico Bellota Skinke Skåret av Mester Skjærere, presentert i praktiske 80g esker.
Portefølje (3)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Produkter av topp kvalitet. Eget husdyr og egne parker. Bellota-serien.
Samsvarende produkter
Iberisk spansk skinke
Iberisk spansk skinke
Portefølje (2)
Spania, Cuarte De Huerva
JamonShop.es er et selskap som spesialiserer seg på nett-salg av de beste typiske spanske produktene. Vår filosofi er basert på et konkret mål: å levere produkter fra de beste spanske merkene, anerkjent internasjonalt, på kortest mulig tid og til en uovertruffen pris. Våre fagfolk er spesialister med erfaring innen salg og distribusjon av produkter av høyeste kvalitet, og de samarbeider med de bes...
Portefølje (10)
Spania, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo av høy kvalitet fra 50% iberiske griser som har blitt fôret med eikenøtter i løpet av montanera (de siste 6 månedene av livet). Modning i mer enn 24 måneder. Den 50% iberiske eikenøttgrisen er en gris hvis opprinnelse kommer fra rene iberiske griser (100% iberiske) krysset med Duróc-griser. Disse grisene har blitt oppdrettet fritt og fôret med eikenøtter og urter i løpet av de siste 6 månedene av livet.
Portefølje (10)
Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Vi er distributører og grossister av iberisk skinke, bellota-pølse og skiver. Bellota-pølse - Skiver - Iberisk bellota-lår - Iberisk skulder.
Portefølje (14)
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrikk for pølser og skinker som tilbyr følgende produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spania, La Muela
Aibar Selección er et familieeid selskap med mer enn 50 års erfaring innen produksjon og distribusjon av skinker, pølser, oster, blant annet. Alle produktene vi tilbyr er av høy kvalitet og til de beste prisene. Vi har et bredt katalog av produkter, inkludert: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkebein, iberisk salchichón, modnet chorizo, fersk chistorra, guanciale, spesial coppa til pizza, osv...
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, Las Rozas De Madrid-Madrid
...Nettbutikk for pølser og iberiske skinker av bellota og Pata Negra, produsert i dehesas i Andalucía og Extremadura. Distribusjon til Europa (Spania, Italia, Benelux, Frankrike, Portugal, Tyskland, Østerrike, England, Norge, Sveits), Latin-Amerika, Russland og Kina. Produktene er merket "Selección Jabugo Nature, S.L."...
Spania, Carbajosa De La Sagrada
Jamones y Embutidos La Bellota ble grunnlagt i 1968 som en liten delikatesseforretning med fokus på detaljhandelen, men uten å miste av syne utviklingen i det profesjonelle markedet, for å begynne sin reise – noen år senere – som distributører av iberisk skinke og pølser. På 1980-tallet, allerede etablert som et grossistfirma, begynte Jamones y Embutidos La Bellota å tilby markedet en symbiose...
Vi produserer iberiske skinker av bellota, fra friluftsfôring og fra fôring, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gjennomfører slakting nesten hele året. Direkte salg fra fabrikk til sluttforbruker og til profesjonelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produkter fra Sierra de Aracena (Huelva), i vårt produktsortiment kan du finne typiske geitoster fra dette området, viner, patéer og andre pålegg laget av oss, honning eller ville sopp.
Portefølje (7)
Spania, Cordoba
...Iberiske skinker av 100% Bellota og oster på nett til beste pris, laget på en håndverksmessig måte med de beste råvarene. Vi er et 100% spansk selskap med base i Córdoba. Vår innsats er fokusert på å velge de beste skinkene av iberisk kvalitet, og sørge for at kundene får en utmerket opplevelse med kjøpet sitt. Hovedmålet er å markedsføre den beste iberiske skinken som produseres i Spania via Internett...
SELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL SALG AV FERSK IBÉRISK SVINEKJØTT, IBÉRISK SKINKE OG IBÉRISK PØLSE...
Spania, Guijuelo
...Selskapet Black Pork Sociedad Limitada driver med eksport av 100% iberisk skinke fra eikenøtt, både i hele skinker og i skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuell eske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spania) Utløpsdato: 12 måneder fra produksjonsdato 40 enheter per kasse (hver kasse har en gjennomsnittlig vekt på 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 enheter på 100 gram hver) Leveringsdato: å forhandle i hvert enkelt tilfelle Produktet skal transporteres kjølt ved 5ºC Forhåndsbetaling...
Portefølje (2)
Spania, Fuente De Cantos
...-gris. Når det gjelder fôring: Bellota-skinke: Kommer fra en iberisk gris oppdrettet fritt i dehesas og som i de siste månedene av oppfôringen har blitt fôret med naturlige beiter og belloter. Cebo de Campo-skinke: Kommer fra en iberisk gris oppdrettet...
... rase: den iberiske grisen. Profesjonell Skinkeretter For tiden kombinerer jeg organiseringen av forskjellige arrangementer rundt iberisk bellota-skinke, med skjæring på de beste stedene i Spania, og jeg prøver å formidle min lidenskap og kunnskap gjennom tilpassede masterclass og kurs og workshops for bedrifter. Jeg er merkevareambassadør og administrerer opplærings- og arrangementsdelen i...
Spania, Guijuelo
... iberiske produkter. Fra det øyeblikket iberiske griser av utvalgt rase blir født på vår gård "el barrero" som strekker seg over mer enn 100 hektar, til selve leveringen av våre bearbeidede produkter som selges gjennom vår nye nettbutikk. I vår butikk kan du kjøpe iberisk bellota-skinke eller cebo, iberiske skulderstykker, lomo og andre pølser. Direkte salg fra fabrikk.
...Direkte salg av skinker, skuldre og iberiske pølser fra merkene "Club de Bellota" og "La Almoraima", samt oster, konserver, oljer og viner. Cateringtjeneste. Spesialisert på iberiske julegavepakker og skinkeskjærere for arrangementer.
Spania, Talavera La Real (badajoz)
...Vi er oppdrettere, vi har en god gris og fra den får vi de beste produktene. Vi følger grisene våre fra oppdrett til slakt, noe som gjør at vi kan tilby våre utmerkede skinker, skulderstykker, rygger og iberiske pølser. En utmerket iberisk gris oppdrettet på markene, som gir oss klassifiseringen "Bellota 100% Ibérico" og "cebo de campo". Vi har mer enn 4.000 hektar med hundreår gamle eiketrær i Extremadura, hvor vi velger, oppdretter og fôrer våre iberiske griser. Oppdrettet og oppfølgingen av grisen gjør at produktene våre er utmerkede og skiller seg ut på grunn av sin kvalitet.
Spania, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Vi er produsenter av de beste skinkene, skulderstykkene og iberiske pølser. Vi har egne dehesas, skjæreverksteder og tørkerier i Jabugo (Huelva). Vi leverer bellota-skinker, cebo campo og cebo, egenproduserte pølser samt ferskt og frosset kjøtt av iberisk svin.
Spania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Vi er et familieeid selskap med en tradisjonell karakter og lang erfaring innen skink- og pølseproduksjon. Vi ligger i hjertet av Campo Charro i Salamanca. Los Serranos spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske pølser og iberiske skinker av bellota, og vi har to klart adskilte produksjonslinjer. 1. Produksjon av pølser og skinker fra iberisk svin, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo og Cebo). 2. Vi produserer pølser og skinker av høy kvalitet fra hvitt svin, under strenge utvalgskriterier for å oppnå et utmerket produkt.
Spania, Corteconcepción (huelva)
Jamones Eíriz Jabugo, en familiebedrift med 200 års tradisjon og erfaring i naturlig produksjon, uten kunstige prosesser, i Corteconcepción (Jabugo). Våre delikatesser, eksklusive og utvalgte fra det iberiske svinekjøttet av bellota fra våre gårder, blir modnet og distribuert direkte til sluttkunder. Vi ligger 15 km fra Jabugo, midt i Parque Natural Sierra de Aracena, Huelva, Biosfærereservat...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play