Italia, Codogno
...Grana Padano DOP er en hard, kokt og langsomt modnet ost. Den produseres i Po-sletten, med fersk, halvfett råmelk fra gårder med friske melkekyr uten endemiske sykdommer. Det er en italiensk ost med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (DOP). Dette betyr at alle de tre grunnleggende fasene i produksjonskjeden: oppdrett, omdanning av melk til ost og modning, må finne sted i opprinnelsesområdet; dermed...
Portefølje (4)
Spania, Lanjarón (granada)
...). Smaken er søt, med lette syrlige og salte noter. Den har lav viskositet og en lett høy fuktighet. Det er viktig å merke seg at selv om avokado er en plante som dyrkes i Amerika, finnes det store områder med avokadodyrking på den tropiske kysten av Granada. Denne typen honning passer veldig godt til retter med utvannet torsk, stekt lam og deretter kokt med en urtemiks, ovnsbakt svinekjøtt eller med iskrem og oster, spesielt geitoster som ikke er for sterke, som ferske, milde eller til og med semi-modnede.
Portefølje (6)
Tyskland, Frankfurt Am Main
...For å produsere lakrispulver etter å ha valgt de beste røttene fra lakrisplanten, blir de malt og fylt i ekstraktorer (ekstraksjonsmaskiner), og etter å ha blitt kokt i flere timer, blir materialet ført gjennom høyt avanserte filtreringssystemer med rent vann og damp. De konsentreres i store og flertrinns maskiner, og deretter i en veldig stor spraytørker med spesifikke temperaturer, har det...
Portefølje (4)
...Pastrami, kokt, stykkevekt ca. 2 kg, et røkt og krydret kjøttstykke, sous-vide kokt, vanligvis "rødt" kjøtt (ofte skulderstykke av storfe, i USA vanligvis bryst av storfe) det spises i tynne skiver som pålegg til brød eller sandwich Artikkelnummer: 061447 Basis VPE: kg Varegruppe: 05 - TK-kjøtt / 100 - TK-storfe Gjennomsnittlige næringsverdier per: 100 g Nettovekt: 1 kg Bruttovekt: 1 kg Dybde/Bredde/Høyde: 0/0/0 mm Restholdbarhet (dager): 119...
Portefølje (9)
... effekt. Advarsler: Tannkjøttgeléen er engangsbruk. Resten av geléen må kastes etter åpning. • Du kan påføre 2-3 ganger om dagen. • Oppbevar fingerhansken etter vask. • Vask fingerhansken en gang til før neste påføring. Hvordan påføre Dentex Tannkjøttgelé? 1. Vask hendene og silikonfingerhansken i vann som er kokt og avkjølt. 2. Ta på silikonfingerhansken på pekefingeren. 3. Åpne pakken med tannkjøttgelé og legg litt gelé på fingerhansken. 4. Gni forsiktig geléen på babyens tenner og tannkjøtt.
Storbritannia, Birmingham
... rik på kalsium og vitamin B12. Tapiokastivelse kan brukes i en rekke matvarer, inkludert: 1. Supper, sauser og dressinger 2. Bakervarer, f.eks. paier og kaker 3. Ekstruderte matvarer 4. Kokt kjøtt 5. Iskrem og produksjon av iskremkjegler 6. Nudler og pasta Utseende: Fritt flytende kremhvit pulver...
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
...Spiselig, brukt til dannelse av kokt chorizo med tykk deig og produksjon av kokt, røkt, cabano, modnet og rå chorizo.
Samsvarende produkter
Avansert
Avansert
Andre produkter
OKY
OKY
...Calzone deig (180 gr.) En trekant av halvdeig fylt med tomatpuré og krydder, ost, kokt skinke og oliven. Kode: CACLA 180006 Engros: 40 stykker per pakke - 81 pakker per pall.
Italia, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori er et ledende selskap som eksporterer og leverer oliven av høyeste kvalitet, ekstra jomfruolivenolje, oster, spekemat, snacks, håndverkspasta, konserverte produkter og mye mer til cateringbransjen, fra verdenskjente restauranter og barer til matprodusenter over hele landet.
Samsvarende produkter
Soppressata
Soppressata
Martinique, Saint Joseph
...Sirop de Batterie 50cl DORMOY Sirop de Batterie er et konsentrat av kokt sukkerrørjuice oppnådd ved fordampning. For å erstatte sukkeret fra sukkerrør. Til baking eller til frokost med melk. Navnet "Batterie" kommer fra den femte og siste kjelen som ble brukt til sukkerproduksjon i de gamle sukkerfabrikkene på Guadeloupe og Martinique. Med sin ekspertise har DORMOY nylig lansert en serie med sirup for å komplementere rommene dine. Sukkerrørsirup er en uunnværlig del av karibisk sirup. Den lar deg enkelt heve smaken av din Tipunch og gjenoppdage rom.
Spania, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolje med en gjennomsnittlig til høy fruktighet. Glatt med en bitter og lav-middels krydderhet, som minner om grønnsaker, spesielt tomater og fiken, samt bananer og nøtter. Utmerket til forretter av fisk og boletus, sopp, salater, bakt, kokt og grillet fisk. Delikate salater eller de som er rike på smaker av smør, sauser, bakverk, ost og rødt kjøtt.
Spania, Peligros
...Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og smakstilsetninger for produksjon av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Butifarra blanca (kokt)" eller "Salchicha blanca (kokt)". Format: pose 5 kg...
...• Materiale: Selje - skrelt, skrelt kokt • Mål: Diameter x Høyde Ø 38 x 15 cm...
Portefølje (5)
Sveits, Bad Ragaz
...Vår spesialitet er kreative, håndlagde pasta. Bare "il Grand Maestro" kjenner hemmelighetene bak de varierte og alltid forskjellige mønstrene. Som spiselig, kokt dekor er de et blikkfang i enhver rett. Tør å slippe kreativiteten løs. Mengde: 90 g Artikkelnummer: 240.
Portefølje (8)
Tyskland, Windischeschenbach
...Dornbachtal GmbH distribuerer ferske, lokale sopp (kantarell, steinsopp) og tyttebær (kokt uten pektin eller som syltetøy). Vårt mangfoldige, småskala landskap i Oberpfalz med egen land- og skogbruk gir ideelle leveområder med variert føde for vilt og omfattende dyrehold. Detaljert informasjon om produktene våre kan fås på forespørsel.
Samsvarende produkter
Friske Sopp & Tranebær
Friske Sopp & Tranebær
Andre produkter
Viltkjøtt
Viltkjøtt
Portefølje (3)
Tyskland, Stuttgart
...Bag in Box (BiB) 10 Lit. Druer: Merlot 11,5% Alk. Tørr. Rubinrød farge. Innbydende duft og typisk smak. Med tappetut. Bag in Box (BiB) 10 Lit. Druer: Merlot 11,5% Alk. Tørr. Produsent: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Veneto, Italia Vin med rubinrød farge. Med innbydende duft og typisk smak. Passer best til kjøtt, spesielt hvitt eller kokt. Serveres ved...
Portefølje (5)
Østerrike, Langegg
...En sunn og rask rett! Bare varm den opp og hell den over kokt pasta, eller nyt den spesielt hjertelig på bakt brød eller baguette! Den kan også brukes som dipp!
Samsvarende produkter
Grønnsaks Bolognese
Grønnsaks Bolognese
Andre produkter
Tomatketchup 250ml
Tomatketchup 250ml
Portefølje (2)
Italia, Castelnuovo Rangone
...Skivet spekemat i brett Vekt av enkelt brett: 100 g Produksjon: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Samsvarende produkter
Skivet spekemat i brett
Skivet spekemat i brett
Hellas, Pallini
... vi er den eneste produsenten av autentiske New York-bagels i Hellas og Sørøst-Europa. Vi tilbyr et unikt utvalg av bagels produsert i Europa, med over 20 forskjellige smaker fra klassiske, som enkel, fullkorn, valmuefrø, og andre spesielle smaker som regnbue, spinat, rødbete, gulrot, alle bagels kokt og bakt til perfeksjon. Vi betjener B2B-kunder og kan tilby skreddersydde løsninger både for HORECA...
Portefølje (21)
Spania, Balaguer-Lleida
... - Pasteurisert flytende eggeplomme: Produkt oppnådd fra egg uten skall, der eggehviten er fjernet og utsatt for pasteurisering. - Kokt helt egg (med eller uten skall): Egg kokt i vann med sitt skall, selges med eller uten skall. Takket være vår lange erfaring i bransjen, har vi i dag IFS kvalitetsstempelet. Vi jobber for store supermarkeder, næringsmiddelindustrier, små distributører, detaljister, Horeca-kanalen, blant annet.
Frankrike, Aboncourt-Gesincourt
... cancoillotte, og gruyère de France IGP. I dag er Pâturages Comtois derfor også produsent av cancoillotte. Kooperativet for ost fra Hauts du Val de Saône omdanner hvert år 35 millioner liter melk til myk ost og presset kokt ost. Kooperativet eksporterer 75 % av sine myke ostproduksjoner. Deres ekspertise gjør dem i stand til å levere mer enn 3 500 tonn myke oster på svært kort tid til fem...
Italia, Masselengo
... bærekraft. Hvert produkt er nøye utvalgt - fra ferskt til fryst, fra rått til kokt, fra marinert til røkt - og oppfyller våre strenge kriterier for å sikre at kokken alltid får et sjømatprodukt som lever opp til forventningene. Vi lytter til dine behov, og hjelper deg med å finne det beste produktet som kan tilby en gastronomisk opplevelse i tråd med forbrukerens krav. I tillegg tilbyr vi dedikert...
Frankrike, La Ciotat
...Thala er et håndverkskonservesfirma etablert i 2013. Produksjonen foregår i landsbyen Thala Bouzrou i Kabylie, et fjellområde i nord-Algerie. Thala velger produsenter i liten skala. De hundre år gamle aprikostreet i N'GAOUS, vannet med kildevann, er kjent for sine frukter av en uovertruffen kvalitet, plukket for hånd og brukt til våre syltetøy kokt i kobbergryte. Paprikaene og tomatene vi velger...
Vårt laboratorium produserer håndlagde produkter laget utelukkende med ingredienser av høyeste kvalitet, uten tilsatte konserveringsmidler, som også er laktosefrie, melkefrie og eggfrie. Dette inkluderer: forretter, hovedretter, tilbehør, fylte eller ufylte brød, pizzaer og søtsaker, fritert mat, rustikke retter, jule- og festlige søtsaker. Produktene er allerede kokt og fryst, og er klare til å...
Italia, Macerata
Vi dyrker og bearbeider gamle frukter som visciola, giuggiola og svart morbær for å lage unike produkter for hånd, akkurat som før, som vil få deg til å huske den ekte smaken av frukt. Visciola syltetøy, giuggiola syltetøy, svart morbær syltetøy, fikensyltetøy, chilisyltetøy, sapa, visciola vin, tradisjonell kokt vin, typiske produkter fra Marche som sapa.
... tradisjonelt syltetøy med kvalitetsingredienser: - håndlaget syltetøy med gule frukter - håndlaget syltetøy med røde frukter - håndlagde geléer Fruktene blir bearbeidet av kvalifiserte håndverkere. Vårt syltetøy kokt i kjele – hvor tradisjon møter en uimotståelig smak!
Portefølje (46)
Tyskland, Köln-Rodenkirchen
... hotell- og restaurantvirksomhet. Siden 1992 har han kokt seg inn i hjertene til sine gjester. Under merket Luis Dias distribuerer han ulike høykvalitets produkter som gir liv til det hjemlige kjøkkenet. Blant annet hans egne krydder, som han har utviklet på forespørsel fra sine faste kunder. Anerkjente restaurantguider anbefaler det fine kjøkkenet i hans navngitte restaurant Luis Dias i Köln...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play