Tyskland, Bad Bramstedt
...Hummer er noe fint og en edel rett. Nå kan også du føle deg som på en 5-stjerners restaurant i Paris og skinne med et ekte kulinarisk høydepunkt. Vår edle hummer saus gjør kokt eller grillet hummer til en helt spesiell opplevelse. Fint avstemte ingredienser gir denne sausen den deilige, avrundede smaken. Gourmetmat for hjemmet, enkelt, godt og rimelig. Innhold: 22,00 g Artikkel-Nr: 500071...
Portefølje (89)
Tyskland, Balingen
...Den ideelle kombinasjonen av skjæring og veiing: Ergonomisk, lett å rengjøre, enkel å betjene, energibesparende. Ideell for alle manuelle skjæreoppgaver som kokt skinke, kokte og stekte pølser, skivet ost eller langtidsholdbare varer som salami og lufttørket skinke. Videre en plassbesparende løsning hvis metrologisk godkjent veiing for salgsdisken og manuell skjæring på ett sted er ønsket...
Portefølje (190)
Tyskland, Straubenhardt
Vi er en av de ledende produsentene av kvalitetskjøkkenredskaper med base i den nordlige Schwarzwald. Gjennom et omfattende sortiment og moderne teknikker sikrer vi høye kvalitetsstandarder. Våre produkter spenner fra baking og matlaging til servering og grilling. Med et team på 20 personer produserer vi våre produkter i Tyskland. RENA Küchenhelfer GmbH tilbyr deg kompetent og pålitelig støtte. V...
Portefølje (98)
Tyskland, Heidelberg
...Aubergine, oliven, tomat og paprika utgjør denne blandingen for å gi typisk smak til sausene dine, kjøttfyllinger, kokt fisk, terriner og andre kulinariske forberedelser. Colin-Ingredienser Ref:60159402 Hovedingredienser:Tomater, paprika, oliven, aubergine Inkluderingsliste:Tomater, paprika, oliven, aubergine Varmebehandling:Nei Indikativ dosering:2 til 5 % Farge og visuell:Hvit, rød, grønn og svart Pakking:20 kg sekk Pallisering:Europeisk pall på 500 kg...
Portefølje (74)
Tyskland, Breidenbach
...Kombinasjonsmaskin for tykke og tynne: AMS 533 TWIN skinnemaskin er spesielt egnet for behandling av stykker med tykke sener og hud, som svinekam, svinebog, storfekjøtt eller kalv bog og kokt storfekjøttfilet. Fordeler Fjerning av sener og hud med én maskin TWIN transportvalser og spesialtilpassede blader gir de høyest mulige utbyttene Ideell kuttebredde for kraftig skinning og fjerning av sener...
Portefølje (31)
Tyskland, Dissen
... tilgjengelig i pulverform, inkludert stabilisering av laken. Basert på det allsidige grunnkrydderet, er TenderFox® også tilgjengelig i aroma variantene Ristet, Røkt og Kuret samt Kokt skinke, og i smakene fjærfe, svinekjøtt og storfekjøtt. I kombinasjon med TopFox® tørkekrydder kan TenderFox® brukes på mange andre måter, f.eks. i smakene lam, urter, chili eller røyk. TenderFox® gir deg optimal verdiskaping kombinert med en førsteklasses smak – en unik løsning. Fordeler i et nøtteskall: Fleksibel økning i verdiskaping Enkel å bruke...
Exim GmbH East-West Trade er et ledende selskap innen internasjonal handel og spesialiserer seg på utveksling av varer og tjenester mellom Øst-Europa og Vest-Europa. Siden oppstarten har Exim GmbH spilt en betydelig rolle i å knytte sammen selskaper fra begge regioner og hjelpe dem med å åpne nye markeder. Med en dyp forståelse for særtrekkene og kravene i internasjonal handel tilbyr selskapet omf...
Portefølje (128)
Tyskland, Bad Bentheim
...Prosess og Opprinnelse Denne råsukkeret er 100% rå naturlig sukker fra Colombia. Rørsukker er laget av sukkerrør. Saften fra dette sukkerrøret blir kokt ned, krystallisert, malt til sukker og silt. Den rå rørsukker mangler et trinn i produksjonsprosessen, fordi den ikke blir raffinert. Det finnes, i tillegg til denne brune/gylne rørsukker, flere forskjellige typer; hvit rørsukker og mørkebrunt...
Portefølje (549)
Tyskland, Lübbenau
...Båndet brukes til kontrollert transport av kokt surkål. Bruksområde: Kontrollert transport av kokt surkål spesielt for: Kokt surkål Oppbygging: Uttaksbåndet er utstyrt med en stor produktlagertank, hvorfra den kokte surkålen transporteres ved hjelp av et transportbånd. Arbeidsmåte: Den kokte surkålen fylles ovenfra i lagertanken og transporteres kontinuerlig ved hjelp av det innebygde...
Portefølje (25)
...Reaksjonsaromaer (Prosesaromaer), buljonger og kraft som pulver eller pasta. Disse er ideelle for å gi matvarer som ferdigretter, sauser, osv. en karakteristisk smak. Reaksjonsaromaene produseres ved bruk av den kontrollerte Maillard-reaksjonen av utvalgte, høykvalitets proteinstoffer. Reaksjonen kontrolleres for å oppnå forskjellige variasjoner av smakprofiler som stekt, fritert, saftig, kokt...
Portefølje (19)
... nytelse. Kan bestilles i variantene: Kylling, Vegansk eller bare saus. Tilberedningsanbefaling Vårt premium gule Thai Curry smaker kremet-mildt-litt søtt. Denne retten er ferdiglaget, ferskt kokt og klar til å porsjoneres og anrettes. Bare tilsett jasminris eller risnudler, og imponer gjestene dine. Det har aldri vært enklere å tilby en deilig og sunn rett med lite arbeid.
Portefølje (10)
...Chitosan lages av kinin, et stoff som finnes i skallene til krepsdyr, krabber, reker og andre krepsdyr. Grunnstoffet for produksjon av chitosan er chitin, det naturlige polysakkaridet som finnes mest i naturen etter cellulose. Vårt brukte chitin er et biprodukt fra rekeprosessen, hvor rekene blir kokt og skrelt. Rekeskallene blir først finhakket og deretter enten enzymatisk deacetylert eller vasket med natronløsning for å løse opp gjenværende protein- eller fettkomponenter. Restene fjernes ved vanning.
Portefølje (21)
Tyskland, Hamburg
...Vi presenterer Barilla Sugo Pomodoro 400 g – en deilig klassisk tomatsaus som lover å heve din kulinariske opplevelse til et nytt nivå. Denne rike og kremete sausen er laget av de beste italienske tomatene og gir en autentisk smak som fanger essensen av tradisjonell italiensk matlaging. Barilla Sugo Pomodoro er en perfekt blanding av nøye utvalgte modne tomater, kokt med aromatiske urter og...
Samsvarende produkter
Barilla Tomatsaus 400g
Barilla Tomatsaus 400g
Andre produkter
Sopp
Sopp
Portefølje (180)
Tyskland, Eresing
...:":"","Anschließend werden die Nüsse gekocht oder geröstet, um das Öl zu gewinnen. Aufgrund der komplizierten Verarbeitung und des schwierigen Anbaus, zählt das Öl zu den teuersten Ölen der Welt.":"Deretter blir nøttene kokt eller ristet for å utvinne oljen. På grunn av den kompliserte prosessen og den vanskelige dyrkingen, regnes oljen som en av de dyreste oljene i verden.","*geeignet für trockene, spröde...
Portefølje (96)
Tyskland, Rottenburg
Spesielt utviklet for barfing, kan produktet også brukes som et sunt og velsmakende tillegg til kostholdet til hunder og katter. Vi bruker en papirforbunds-pouch til vårt produkt, som har en redusert plastandel og er fri for aluminium. Materialet og det endelige produktet produseres i Europa: lett emballasje og korte transportveier, lavere CO2-utslipp. Mange hundeeiere lager grønnsaker hjemme ti...
Portefølje (5)
Salzkontor Fritz Schmid GmbH (Salzkontor Schmid) har vært spesialist på salt i over 75 år. Salt, et uunnværlig mineral fra naturen, brukes i mange forskjellige områder av livet vårt: som bordsalt, jodisert salt, som krydder- eller fint havsalt i maten vår, som en viktig byggestein i kroppen vår, i helsekunnskap og homøopati, i kosmetikk, i industrien, som næringssalt (bretzel-salt, pølsesalt,...) ...
Portefølje (8)
Tyskland, Südbrookmerland
...Dette våtfôret finnes kun hos Schecker! Ideelt også for allergiske hunder! - kornfritt - egnet for BARF Ren ICELAND-fiskprodukter som knapt lages lenger. De eneste ingrediensene er purert fiske-filet (torsk, ørret, laks) og kokt rødalg-essens (karragenan) for å tykne blandingen litt. Det høye innholdet av omega-fettsyrer taler for seg selv! ICELAND fiskprodukter PUR passer for alle hunder som elsker fisk. Ideelt også for høyt allergiske hunder, til BARF og som tilsetning til daglig fôring.
Portefølje (10)
...Denne linjen er basert på den velprøvde teknologien til kontinuerlige koke- og kjølesystemer av typen KODUKO / KODUKÜ. I anlegget blir ris og pastaprodukter kokt, samt grønnsaker blanchert.
Portefølje (8)
...Ditt logo eller tekstmelding, kokt og farget. Din trykking er tilgjengelig i følgende farger: ensfarget, regnbue. 180 egg på en 30-lags eller, etter forespørsel, i pakker på 6 og 10.
Portefølje (6)
...Kunstige tarmer for ulike applikasjoner (rå pølse, kokt pølse, blanchert pølse) i forskjellige farger, kalibre og med ulike trykte design. Alle produsenter tilgjengelige.
Portefølje (9)
...NORFAX-Ventehall 3665 x 1355 RSGK, 3-seksjoner Mål: -Lengde x Høyde x Dybde ca. 3665 x 3345 x 1355 mm, takbredde 2500 mm, andre mål kan tilpasses etter kundens ønske når som helst, Rammestruktur: -Massivtrekonstruksjon, tre fra spesialimpregnert og i spesialolje kokt skandinavisk furu, -Med rødbrun beis, -Vedlikeholdsfri overflate i opptil 8 år, -Bak- og sideveggkledning av ESG-sikkerhetsglass 6...
Portefølje (10)
Tyskland, Waltenhofen
... avkjølingsfasen. Denne typen film har både utmerkede gjenopprettingsegenskaper og kjøttvedheft, og er derfor ideell for produksjon av kokt skinke. Dens temperaturtoleranse tillater matlagingsprosesser over 76°C – selv i opptil 12 timer. Egenskaper ved AVS: Utmerket kjøttvedheft Redusert gelé-separasjon under matlaging Moderat barriere mot oksygen og vanndamp Ekstremt høy gjennomsiktighet Enestående tetningsegenskaper, selv med forurensede tetningsflater IONOMER-FAMILIE STRUKTUR STANDARD TYKKELSER AVGTS 7 Lag PA Spesiell/PE/SURLYN® film 230my AVS 5 - 7 Lag PA/PE/SURLYN® film...
Portefølje (20)
Tyskland, Wasserburg Am Inn
...MEGGLEs produktutvalg FONDOLAC gir deg utmerkede funksjonelle egenskaper for emulgering, stabilisering og smaksforsterkning for smakfulle produkter som kokt skinke, sauser, delikatesser og pølseprodukter. Ved spraytørking av delvis delaktosert myse, produserer MEGGLE et delvis delaktosert mysepulver med relativt høyt proteininnhold. Egenskaper og fordeler: Utmerkede emulgeringsegenskaper Vannbindingskapasitet Proteinerik berikelse Forsterker bruningseffekten (Maillard-reaksjon) Forbedring av tekstur og dermed munnfølelse Smaksforsterkning (mindre bruk av smaker og krydder)...
Portefølje (10)
Tyskland, Hamburg
...Reint naturprodukt av storfekjøtt Skrueglass, 50 g storfekjøtt ekstrakt er et rent naturlig produkt uten tilsetningsstoffer. Kjøttet blir kokt, og den resulterende kjøttkraften kokes videre. Ekstraktet som lages herfra kan løses opp i varmt vann. For å lage 1 kg storfekjøtt ekstrakt trenger man ca. 40 kg muskelkjøtt. Allerede våre bestemødre sverget til Liebig's kjøtt ekstrakt for å forbedre...
Portefølje (14)
...Trahana er en tradisjonell pasta. Den regnes som en av de eldste holdbare matvarene i gresk historie. Hver greker kjenner til Trahana og kan huske de deilige tidene da det ble servert Trahana til lunsj, middag, som snacks i mellomtiden eller til og med ved forkjølelse. Trahana blir vanligvis kokt som suppe og servert med fetaost.
...• Riving av kokt kjøtt til lange tråder uten kutting for Pulled-Pork, Pulled-Beef • Kapasitet opptil 250 kg/t • Sikkerhetspaddle i innkastet for trygg arbeid • Fullstendig i rustfritt stål • I henhold til gjeldende CE-retningslinjer Elektriske tilkoblingsverdier 0,55 kW 400 V, 50 Hz, 3-fase Høyde 1040 mm Bredde 380 mm Dybde 600 mm...
Portefølje (9)
Tyskland, Trittau
...Ahornsirup blir laget av saften fra sukkerahornet. Smak: lett karamellaktig – søt Aroma: lett karamellaktig Farge: ravfarget Med slutten av vinteren begynner trærne å transportere plantesaften fra røttene til bladknoppene. Den tappede saften blir først filtrert og renset, før den i den videre bearbeidingsprosessen blir kokt ned til ahornsirup. Under denne prosessen karamelliseres det naturlige sukkeret i saften og gir sirupen sin unike smak. Vi leverer vår ahornsirup i økologisk og konvensjonell kvalitet.
Portefølje (9)
Tyskland, Frankfurt Am Main
...For å produsere lakrispulver etter å ha valgt de beste røttene fra lakrisplanten, blir de malt og fylt i ekstraktorer (ekstraksjonsmaskiner), og etter å ha blitt kokt i flere timer, blir materialet ført gjennom høyt avanserte filtreringssystemer med rent vann og damp. De konsentreres i store og flertrinns maskiner, og deretter i en veldig stor spraytørker med spesifikke temperaturer, har det...
Portefølje (4)
...Pastrami, kokt, stykkevekt ca. 2 kg, et røkt og krydret kjøttstykke, sous-vide kokt, vanligvis "rødt" kjøtt (ofte skulderstykke av storfe, i USA vanligvis bryst av storfe) det spises i tynne skiver som pålegg til brød eller sandwich Artikkelnummer: 061447 Basis VPE: kg Varegruppe: 05 - TK-kjøtt / 100 - TK-storfe Gjennomsnittlige næringsverdier per: 100 g Nettovekt: 1 kg Bruttovekt: 1 kg Dybde/Bredde/Høyde: 0/0/0 mm Restholdbarhet (dager): 119...
Portefølje (9)
...• Materiale: Selje - skrelt, skrelt kokt • Mål: Diameter x Høyde Ø 38 x 15 cm...
Portefølje (5)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play