Italia, Roma
Italia, Bergamo
Italia, Milano
... Behagelig søtningsmiddel for drikker, yoghurt og desserter, å nyte med søte oster og smeltede oster som mozzarella, provola, caciocavallo. Den passer godt med fisk, både rå og kokt; med ekstra jomfruolivenolje og sitron fremhever den dressinger til salater og pinzimonio.
Portefølje (116)
Italia, Giuliano
...Farina "00", vann, Lievito Madre (naturlig gjær laget av hvetemel type 0 i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, mozzarella, kokt skinke, champignon sopp...
Portefølje (129)
Italia, Moio Della Civitella
...Konfekt er et søtt matprodukt laget ved å koke en eller flere typer frukt med sukker. I motsetning til syltetøy, som per definisjon kun er laget med sitrusfrukter, kan konfekt lages med alle typer frukt. Under produksjonsprosessen blir frukten kokt sammen med sukkeret til det oppnår en tykk og jevn konsistens.
Portefølje (16)
Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI er et organisert håndverksfirma fra Piemonte, spesialisert siden 1997 i daglig produksjon av fersk pasta, ravioli, lasagne og høykvalitets gourmetretter klare for profesjonelle i matsektoren (HORECA) og for detaljhandel, både uavhengig og organisert. Hvert av våre produkter er resultatet av en konstant oppmerksomhet på forskning og utvalg av råvarer, og til slutt blir alle våre produ...
Portefølje (57)
...Spinacino er en grønn bladgrønnsak som kan spises rå eller kokt. Den har lavt jerninnhold og kan brukes som tilbehør til kjøtt eller fisk. Tilgjengelig i brett, pose eller polystyren i ulike vekter.
Samsvarende produkter
Spinatfjerner
Spinatfjerner
Andre produkter
Koriander
Koriander
Portefølje (20)
...Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I denne versjonen blir den kokt med urter og krydder for en alternativ smak sammenlignet med den tradisjonelle.
Portefølje (54)
...Arancino får en umiddelbar assosiasjon til en kombinasjon av kjøtt, grønnsaker, saus, ris og brødsmuler. Vi har derimot laget en virkelig lett og smakfull variant, der vi har kombinert risen med få og utvalgte ingredienser. Terninger av kokt skinke og smeltet mozzarella er hovedingrediensene i denne oppskriften.
Portefølje (45)
Italia, MILANO
...I Pelati Densi & Corposi La Doria er som tradisjonelle pelati, men dyppet i en deilig, lett konsentrert juice som gir en dobbel konsistens som fremhever smaken. Dette skaper en perfekt kombinasjon mellom vedvarende konsentrat og pelatenes motstand mot høye temperaturer, for å gi deg enda mer allsidighet på kjøkkenet: rå eller kokt, most, purert, filetert, hakket for hånd eller brukt hele. Den...
Portefølje (229)
... tilgjengelig i to versjoner: TFR 300 og TFR 400 med utløpsmunn henholdsvis på 300 og 400 mm diameter. TFR grinder breaker, utstyrt med en 350 mm diameter bryteorm, sikrer, i tillegg til presisjon og kvalitet på kuttet som alltid kjennetegner Velati-maskiner, en kontinuerlig produktivitet på opptil 12 tonn / h; på grunn av sin høye produktivitet og fleksibilitet brukes den normalt i industrielle anlegg for kokt salami, ferske pølser, dyrefôr, grønnsaksbehandling og biogassproduksjon.
Portefølje (8)
...Fava som matplante har vært brukt av mennesker i Middelhavsområdet og Midtøsten i svært gamle tider. Fava dyrkes for sine frø som, enten tørre eller ferske, brukes som mat for mennesker og dyr. Planten dyrkes også som fôr og til grøngjødsel. I antikken, gjennom hele middelalderen og frem til forrige århundre, har tørkede favaer, kokt på ulike måter, utgjort den viktigste proteinkilden for mange...
Portefølje (6)
...Kokt salami laget av de beste utvalgte nasjonale kjøttsortene, aromatisert med Aleatico-vin fra vår region, Tuscia. Den avgir en delikat aroma, spesielt egnet til focaccia eller fritert pizza.
Portefølje (7)
Produksjon av håndlagde kokte skinker, basert på nøye utvalg av råvarer og dedikert omsorg i bearbeidingen. Vårt sortiment inkluderer et bredt utvalg med utmerket kvalitet til prisforhold. Kokt skinke nasjonalt, også uten sukker og alle uten polyfosfater, melkederivater, gluten. Kokt skinke L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Kokt skinke fra Cinta Senese Dop, Dampet kalkun, Speckotto, Porche...
Portefølje (4)
Italia, Mugnano Del Cardinale
I begynnelsen var aktiviteten sesongbasert, i forbindelse med påske- og julefeiringer, med et hovedsakelig lokalt marked. Det ble brukt ferskt kjøtt av førsteklasses kvalitet, og salamien ble laget med stor dyktighet og oppmerksomhet, ved å bruke de beste krydderne, de beste tarmene og tørket med maksimal omhu, slik at smaken, aromaene og kvaliteten alltid ble ivaretatt og garantert over tid og ro...
Portefølje (9)
Samsvarende produkter
Svart kokt tråd
Svart kokt tråd
Andre produkter
Plastbelagt tråd
Plastbelagt tråd
Portefølje (3)
Italia, Forlì
... farge, og når de er kokt, frigjør de all sin aroma. Disse belgfruktene med høyt proteinnivå er en utmerket kilde til vitaminer, for eksempel B1, B2 og B3, samt mineraler som kalsium, fosfor, jern og sink. De er anbefalt for de som følger en kalorifattig diett. Fra et kulinarisk perspektiv kan de tørkede økologiske cannellini-bønnene brukes til å lage supper med fullkornskrutonger, kremete supper eller ganske enkelt som tilbehør, som cannellini-salat eller cannellini 'all'uccelletto'.
Portefølje (50)
Italia, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... ingrediensen i ginseng, som kan gi styrke og energi til menneskekroppen. I henhold til de eldste tradisjonene blir den tørkede roten kokt i vann i flere timer for å lage de deilige urteteene, et ekte konsentrat av velvære for helsen.\n\nINNHOLD / PAKKE\n300 g / nr. 1 boks med hele tørkede røtter stagionate\n\nINGREDIENSER\nRød Panax Ginseng Rot hele tørket: 100%\nInnhold av saponin (Ginsenosider) Rg1 + Rb1 + Rg3: 6,0 mg / g\n\nBRUKSANVISNING:\nBruksfrekvens: 2 ganger om dagen, helst om morgenen og om ettermiddagen en time etter måltider.\nAnbefalt inntak: 1 kopp te om gangen."}...
Portefølje (10)
Italia, Roma
...Golosa og rik på ingredienser, Capricciosa er et must blant klassiske pizzaer. Champignon-sopp, strengt ferske, artisjokker i naturlig form, svarte oliven og smaken av kokt skinke gjør fyllet komplett og rikelig, som vil tilfredsstille selv de mest kresne ganer.
Samsvarende produkter
Capricciosa Pizza
Capricciosa Pizza
Portefølje (2)
Italia, Annicco
...Lange og tynne korn: I motsetning til andre typer ris, er basmati-kornene lengre og tynnere. Perlehvitt farge: Når den er kokt, får basmati en perlehvitt farge og en myk, men ikke klissete tekstur. Delikat aroma: Dens duft er distinkt og litt blomsteraktig. Allsidighet: Den egner seg til mange tilberedninger, både søte og salte, og passer godt med en rekke smaker. Tilgjengelig i 5 kg og 1 kg poser.
Portefølje (1)
... syklus, lever våre vakre bløtdyr utelukkende av naturlige produkter, dyrket direkte på gården, fri for pesticider og kjemiske tilsetningsstoffer og uten bruk av fôr. De ernærer seg kun av grønnsaker, frukt, solsikker og aromatiske urter, en blanding av delikatesser som gjør at vi kan tilby et produkt av utmerket kvalitet når det gjelder kulinariske og organoleptiske egenskaper. På bordene deres vil det komme snegle som er kalibrert, perfekt renset og tørket, klare til å bli kokt og nytes.
Portefølje (1)
... buet kant – eller skorpe. En sylinderform med en diameter på 35 til 45 cm har en minimumsvekt på 24 kg. Under produksjonen blir melken først skummet, og deretter tilsatt kalvets løpe; den resulterende ostemassen varmes opp til en temperatur på 53°-56°, og derfor kalles Grana Padano en kokt ost. Ostemassegranulene får deretter hvile for å komprimere seg, før de legges i former hvor de forblir i minst to dager.
Portefølje (10)
Produksjonen av skinke og "culatello" Rosa dell'Angelo er spesiell helt fra starten av. Kjøttet har forskjellige kvaliteter, på grunn av den utendørs oppdrettsmetoden og den gamle, helt håndlagde prosessen, med kun salt og lang modning. Våre svarte griser av gamle raser som nesten er helt utdødd, er frie til å beite i skogene. Frie under sol, vind og regn. Frie til å uttrykke sin instinkt. Frie ti...
Portefølje (10)
...Datterinotomaten, kjent for sitt myke skall, sprøhet, konsistens og alltid høye brixgrad, beholder sine utmerkede organoleptiske egenskaper både når den høstes i klaser og som enkeltfrukt. Rå eller kokt, datterinotomaten er egnet for alle bruksområder på kjøkkenet: fantastisk i salater eller som en rask snack|forrett, utmerket i tilberedning av sauser eller gryteretter til en spesiell pasta. Pakking: gr 250, 300, 350...
Portefølje (8)
Italia, Nave
...Foreslåtte kombinasjoner Balsamicoeddik fra Modena er egnet for salater, grønnsaker både kokte og rå, grillet hvitt kjøtt, kokt fisk, omeletter, pinzimoni, marinader. Kapasitet: 500 mll Kode: 03160 Kategori: Eddik Land: Italia Region: Emilia-Romagna...
Portefølje (46)
...Ingredienser: sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.), olivenolje, salt, aroma. Tips: ideell for pastaretter, carpaccio, kokt eller stekt hvitt kjøtt, og kan til og med akkompagnere noen desserter. Tilgjengelig også i 500 g format.
Portefølje (10)
Italia, Salerno
...Typisk gastronomisk forberedelse fra vårt område. Tentakler av gigas, sepia, totani, calamari, kokt i vann og aromatisert. Pakket i blandet olje, 20% ekstra jomfruolje, 80% solsikkeolje med friske aromaer. Pakket i vakuumbeholdere (i variable proporsjoner) Tentakler av gigas, sepia, totani, 80% solsikkeolje, 20% ekstra jomfruolje, eddik, salt, naturlige aromaer, antioksidant, smakforsterker...
Portefølje (8)
Italia, Pontecagnano Faiano
...Coltura orientale som stammer fra Kina, har mørkegrønne blader med hvit og kjøttfull stilk. Den har en frisk, krydret smak med en lett sennepsaktig ettersmak. Kilde til vitaminer, den er svært motstandsdyktig mot lave temperaturer og kan nytes både rå og kokt. Varietet baby leaf. Mulighet for å bruke den til å lage blandede salater. Tilgjengelig i svarte kasser eller termosveist polystyren på 500 g og 1 kg.
Portefølje (10)
...er klar til å brukes til å smake på kokt eller grillet fisk...
Portefølje (7)
Italia, Roma
...Ingredienser: Ketchup (tomatkonsentrat 50%, vann, sukker, vindrueeddik, salt, naturlige aromaer, fortykningsmidler: xantangummi og guargummi), Sommertrøffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), salt, aroma. Syretilsetning: Melkesyre E270. Utløpsdato: 12 måneder. Bruksanvisning: Ideell for å krydre kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt, salater. Organoleptiske egenskaper: Utseende: kompakt krem Farge: rød Lukt...
Portefølje (9)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play