Tyskland, Bergatreute
Kvalitetsstandarder setter i produksjon av brüh-, kokt- og råpølser – dette målet forener oss med våre kunder, uavhengig av om det er håndverks- eller industribedrifter. Forbrukernes krav er høye, og produksjonsstandarden påvirker direkte kvaliteten på det ferdige produktet. I over 50 år har familien Knecht drevet selskapet med fremtidsrettethet og stabilitet. I dag er rundt 60 ansatte...
Portefølje (17)
...Vårt familieeide selskap med base i Gera / Thüringen, ble bygget i årene 1911 / 1912 som en såpefabrikk. I store, fyrte kjeler ble blant annet smørsåpe og kjerne såpe kokt. Fram til 1990 ble tradisjonen med produksjon av den opprinnelige såpen og håndvaskpastaen opprettholdt, som hovedsakelig ble brukt til industrielle formål. Fra august 1990, med grunnleggelsen av Petra husholdnings- og...
Hellas, Larisa, Greece
...Vårt hovedkontor og kontor ligger i Larissa. Etter mange års vellykket virksomhet innen oppdrett, utvalg og bearbeiding av snegler, er vi i stand til å tilby en eksepsjonell kvalitet på snegler. Vi tilbyr følgende høykvalitetsprodukter: - Inaktivert snegle med en holdbarhet på 12 måneder - Dypfryste snegler / kokt dypfryst sneglekjøtt med en holdbarhet på 24 måneder, temperatur -18 C - Hermetiske...
Portefølje (1)
Frankrike, Plailly
... pålitelighet. Over 8 000 LUTETIA-systemer har blitt installert over hele verden for å utføre avfrysing, salting, fasekombinasjon, termisk behandling, tørking og røyking, kjøling og kryogenikk. LUTETIA utvikler teknologiske prosesser for all din produksjon: Svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinerte produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røykte kyllinger, sjømatprodukter (laks, cephalopoder).
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
Frankrike, Charmes-Sur-Rhône
Produksjonsenheten ANTARTIC II INGRÉDIENTS ble opprettet i 2002 for å levere teknologiske blandinger til næringsmiddelindustrien: belægninger, salting (saltet produkter, kokt pølsemakeri, rå pølsemakeri, tørket pølsemakeri), geléer, marinader, sauser og sausbasis, aromaer, snacksaromaer, naturlige aromaer, krydderblandinger for pølser og merguez, kulinariske hjelpemidler, etniske produkter og et...
Nederland, Lutjebroek
Alle våre produktløsninger er naturlige, merkevnevennlige, fri for kjemikalier og fri for tilsetningsstoffer. Og kanskje det mest tiltalende aspektet er at ingrediensene våre er laget av råmaterialer som ellers ville gått til spille. Vårt nåværende utvalg inkluderer følgende: - Løkjuicekonsentrater, fra fersk til kokt, fra stekt til røkt. - Flytende ekstrakter, fra ren naturlig løk essensiell...
Portefølje (2)
Frankrike, Hangenbieten
... konfektprodukter. PROFORM er produsenten av et bredt spekter av produksjonsmaskiner for næringsmiddel- og farmasøytisk industri som lager produkter som: - tyggegummi, - toffee og karamell, - kokt sukker, - kjeks, kjeks og brøddeig, - lakris, - dyrefôr, - osv. Eksempler på maskiner vi produserer: - Ekstrudere & co-ekstrudere, - Intrudere, - Valsering / Stabling, - Produksjonslinjer "kuttet og pakket", - Kontinuerlig blanding, - Pillemaskin / produksjon av kuler, - Kjøletunneler for mat og pakkemaskiner.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda er et selskap med 30 års erfaring i kjøttforedlingsmarkedet. Vi produserer regionale pølser som Alheira de Mirandela, linguiça, salpicão; Kjøttprodukter som skinke, kokt skinke, bacon og røkt lår; Implementering av Mattrygghetssystemet siden 1998. Selskapet er sertifisert ISO 9001:2008. SME Leader.
Belgia, Alken
... rikt utvalg av kjøttprodukter, som stadig flere gourmeter - selv i utlandet - setter pris på. Vi har også et lyttende øre og en passende løsning for skreddersydde produkter, tilpasset våre kunders behov. Schepers NV tilbyr komplette serier av røkt kjøtt, forskjellige typer bacon, kyllingpålegg og kokt skinke.
Spania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. er en spansk produsent av kjøttprodukter siden 1976. Våre hovedprodukter er: Bacon, Pølser, Kokt skinke, Chorizo Rosario, Patéer. Vi er spesialiserte innen HORECA-sektoren (Hotell, Restaurant og Catering). Vi holder til i Ripollet (7 km fra Barcelona) i en 3.000 m2 fabrikk med moderne industrielle utstyr og produksjonsmetoder. Vårt selskap er en leder i denne sektoren med sin...
Kokkeri for galiciske muslinger med en produksjonskapasitet på 40.000 tonn. Vi selger kjøtt av galiciske muslinger i alle størrelser. Forhåndskokte produkter som (romersk blekksprut illex, panerte blekkspruter.. osv.) Kokt blekksprut i sitt eget saft. Vi tilbyr tjenester til tredjepart.
Nederland, Borne
... hadde blitt tatt av oksen. Eller bare fordi kokt vann med smak (og litt kraft) var sunnere enn søppelet fra landsbybrønnen full av sykdommer. Inntil større bryggere begynte å tenke på pengene. Stadig færre ingredienser, raskere produksjon... Det ble billigere å handle de store pilsnerne enn å brygge selv. De solide ølene ble glemt. Burgunderbryggeriet ønsker å bringe tilbake disse gamle ølene. Smaken av Sachsen på bordet og i glasset. Forbindelse med fortiden!
Spania, Coruña
...standarder fra internasjonale organisasjoner som garanterer matsikkerhet gjennom hele forsyningskjeden under ekstreme hygieneforhold. Discefa arbeider kun med råvarer av beste kvalitet fra de beste fiskeområdene i verden: Dakhla i Marokko, Yucatán i Mexico, Chile og Peru. Produktene fra Discefa: hel rå blekksprut i brett, hel rå blekksprut pisket til blomst, kokte eller rå tentakler, hel kokt blekksprut, skiver av kokt blekksprut, tilpassede blekksprutprodukter.
Hellas, KALAMATA
Tradisjonelle landsbypølser og spekemat. Over 70 års tradisjon, tre generasjoner pølsemakere. Pølse med appelsin, med soltørket tomat, med purre, kylling, storfekjøtt, kokt, speket. 80% - 85% ferskt kjøtt av svin, storfe eller kylling, urter, krydder, krydderurter. Kvalitet, tradisjon, sterk smak, aroma. Alle våre produkter inneholder ferskt kjøtt og 100% rene ingredienser.
Spania, Llançà
Selskap for bearbeiding og produksjon av fiskeprodukter. Vi er spesialiserte på blekksprut og har ulike formater av kokt blekksprut, med sauser, i carpaccio, hel. Også fisk- og skalldyrssuppe, blekkspruthamburgere, carpaccio av reker.. Alle produktene er uten tilsetningsstoffer eller kunstige konserveringsmidler, og kan være ferske eller frosne. Vi leverer til HORECA og detaljhandel fordi vi har forskjellige formater og emballasjer.
Frankrike, Strasbourg
Francesca er den italienske hurtigmatkjeden av høy kvalitet. Vårt konsept møter forbrukernes behov gjennom hele dagen. For balanserte og sunne måltider, tilpasset alle budsjetter, består vårt brede utvalg av italienske produkter av pasta, salater, varme retter, smørbrød, antipasti, desserter, kaffe… Den italienske pastaen laget av durumhvete, kokt «al dente», serveres med deilige ferske sauser...
Frankrike, Montelimar
Selskapet Nougat Doulces France har laget og produsert håndlaget Nougat de Montélimar i tre generasjoner. Ligger mellom Mistral, den provensalske solen og ferieveien, gjør deres tradisjonelle produksjonsmetode, kokt i kobbergryte med all ekspertisen fra flere generasjoner, at kvaliteten er høy.
Black Sea Fisheries Bourgas JSC er et fiske-, bearbeidings- og handelsfirma med et EU sanitært nummer BG 0213035. Våre hovedprodukter er: - Svartehavsbrisling (Sprattus sprattus) - hvitfisk, pescadito, papalina. Behandlingsmetodene er: IQF-frysing, salting, marinering. - Svartehavs toppskjellkjøtt (Rapana venosa) - klippeskjell, bai-shell, whelk, conch. Produktet er kokt, blokkfrosset kjøtt, pakket i to blokker på 8 kg hver per kartong. - Ferske og frosne Svartehavs muslinger (Donax trunculas, Venus galina), rensing og pakking - telline, coquine, vongole.
Belgia, Seneffe, Belgique
... kontinuerlig nye aromatiske universer for å støtte deg i utviklingen av produktene dine. Våre aromaer kan brukes i en rekke applikasjoner som sjokolade (sjokolade masse eller fyll til praliner, pålegg, osv.), konfekt (kokt sukker, gummier, fruktpastiller, marshmallows, osv.), iskrem (iskrem, sorbet og vannis), bakverk og søte bakverk, kjeks, råvarer for bakeri og iskrem (topping, forbindelser og...
Spania, Santoña
... på galicisk og krabbe. Og forberedelser tenkt med slagordet "varm opp og klart" som kokt blekksprut i sitt eget saft pakket i vakuum, fylte blekksprut i sin blekksprutblekk og fylte paprika med béchamel-saus og bonito eller med sopp og reker som er en delikatesse. Alle er laget på en håndverksmessig måte.
Nüve såpe er laget av ren, naturlig, destillert olivenolje og andre essensielle oljer. Nüve såpe inneholder kun ren vegetabilsk olje. Kokosnøtt, dadler, aprikoskjerne, ricinusolje, mandel- og sheaolje er noen av ingrediensene vi bruker for perfekt hudrensing og pleie. Nüve såpeprodukter er ideelle for dyp hudrensing som furutjære, for håret som valnøtt, sesam, jojoba, lavendel og daphne også. KALDPROSESSERT, IKKE KOKT %100 BEVART GLYCERIN INGEN TILSETNINGSSTOFFER INGEN DYREOLJE...
Belgia, Oostrozebeke
Kipco-Damaco er en distributør av fersk og frossen fjærfe og viltprodukter. De tilbyr også et bredt utvalg av kjøtt, som kylling, kalkun, kokt suppekylling, svinekjøtt og storfekjøtt. De er også importører og eksportører av kjøtt.
Vårt hus er en helt håndverksbasert bedrift, og oppskriftene har vært de samme gjennom årene. Siden 1890 har konfektyrvirksomheten, som ligger i Liège-regionen, spesialisert seg på produksjon av kokt sukker. Våre godteri blir kokt over åpen ild i kobberkjeler. Vi blander krystallisert sukker med glukose og vann. Vi bruker råvarer av høy kvalitet samt førsteklasses aromaer for å oppnå uovertrufne...
Frankrike, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: grossist i fjærfe og vilt i Rungis. Vilt: hjort, elg, villsvin og rådyr. Lite vilt: and, hare, fasan. Spesialiteter: fjærfe i saus, grillet fjærfe, gårdsfjærfe og Label Rouge-utskjæringer, gårdskyllinger fra hele Frankrike, perlehøns, andebryst, andunger, duer, stek (grillet stek og kokt stek). EUROVOLAILLES tilbyr også smågriser og deres utskjæringer. EUROVOLAILLES er grossist av...
Portefølje (24)
Sveits, Genève
Importør av eksotiske produkter, syltetøy og fruktpastiller, uten fargestoffer, aromaer eller kunstige konserveringsmidler. (ananas og papaya, mango, litchi, guava, vaniljepapaya...). Salg av fruktpastiller per kg, de er kokt og dekket med rør sukker, som tradisjonen tilsier. Salg av vaniljestenger per kg, ekstrakt og pulver. Vi har også et utvalg av eksotiske teer, kvalitetslandbruksrom og...
... modning fra 36 til 80 måneder. Tradisjonell Balsamicoeddik fra Modena IGP, lagret i trefat i 12 - 24 opp til 30 år. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum modning på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forhåndskokte produkter: Cotechino, Zampone, kokt salami, også aromatisert med trøffel, ciccioli. DOC-viner: Lambrusco, Lambrusco di...
Portefølje (10)
EXPORTØR - IMPORTØR AV FISKEPRODUKTER, FRIGORIFIKKENE I ALGARVE ER ENGASJERT I KOMMERSIALISERING OG BEARBEIDING AV FISKEPRODUKTER. VÅRE STJERNEPRODUKTER ER CEFALOPODER, FROSSEN BLEKKSPRUT, FERDIGLAGET OG KOKT, SEMIKONSERVERT POTETSTRIMLER, SEMIKONSERVERT RINGER.
Frankrike, Virazeil
Kjent og anerkjent for den høye kvaliteten på sine syltetøy laget i kjele, viderefører Lucien GEORGELIN tradisjonen med syltetøy fra barndommen din. Forberedt med sesongens frukter, plukket på rett tid og kokt over åpen ild i en kobberkjele, har våre fruktpreparater den karakteristiske smaken av syltetøy som bare våre bestemødre hadde oppskriften på. Det er det ancestrale merket av syltetøy fra Lucien Georgelin. Hans credo: spesialiteter fra regionen, sunne og basert på regionalt håndverk, med smaken av gamle dager og et kreativt preg.
... sitrusfruktskall, også dekket med mørk, hvit eller melkek sjokolade. Paté av kokt og rå skinke. Biancomangiare, som de kremete, kommer i mange smaker (28), akkurat som forberedelsene for kaker og hurtigkremer for kalde retter.
Portefølje (1)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play