Italia, Castelnuovo Rangone
Vemac er et ledende selskap innen design og bygging av automatiserte linjer for behandling av ferskt, kokt og modnet kjøtt. Fra maskiner for automatisk lossing av kjøtt til frysesystemer, fra automatiserte lasteanlegg for pølser til sorteringssystemer for skinker, kan Vemac imøtekomme alle behov for håndtering, automatisering og robotikk i kjøttindustrien. De garanterer også sine kunder en rask og omfattende teknisk støtte.
Spania, Rois
Vi er spesialister på blekksprut (rå, kokt, kjølt eller fryst) og håndlagde V-gamme produkter med blekksprut. Vi satser på gastronomiske formater som gjør det enklere å kontrollere kostnader på kjøkkenet, samtidig som det letter arbeidet for kokkene. - Kjølt kokt blekksprutføtter (0-4º) med lang holdbarhet (6 måneder). - Blekksprut kokt i sitt eget saft, tradisjonell kokt blekksprut uten saft...
Tyskland, Thorstorf
... scorer med design, ikke med emballasje! Overbevis deg selv om våre rimelige slips og fluer. Vi bruker rayon som silkeerstatning i produksjonen av slips og fluer, slik at ingen sommerfugler må lide. Under metamorfosen til sommerfugl spinner silkeormene seg inn i en kokong. For å produsere silke som også brukes i vanlig markedsføring av nett-slips og fluer, blir larvene drept ved å bli kokt levende...
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Belgia, Zemst
Din allsidige partner for fersk mat. Aro Products leverer som grossist et komplett utvalg av kvalitetsprodukter til slakterier, catering, smørbrødbutikker og ferskvareavdelinger i supermarkeder. Fint kjøtt: Belgiske skinker, utenlandske skinker, saltede og røkte kjøttvarer, pølsetyper (kokt og røkt), fjærfe. Paté: krempatéer, halvgrovt malte patéer, grovt malte patéer. Ost og meieriprodukter...
... produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, søt og sterk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvit og rød chistorra, rød longaniza, svart butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, katalansk butifarra, kokt salchichón, krydret og vanlig sobrasada i tarm og i bokser, lomo embuchado, lomo med rosmarin og svor, skinker... For tiden har vi besluttet å ta et skritt...
Belgia, Lichtervelde
Hovedaktiviteten til Oliefabrikk Lichtervelde er å knuse linfrø: linfrøene presses ut med mekaniske presseverktøy, noe som frigjør oljen. I motsetning til ekstraksjon brukes det ingen kjemiske produkter i denne prosessen. Den er helt basert på prinsippene om trykk og temperatur. De oppnådde produktene er rå linolje og linflak. Oliefabrikk Lichtervelde er en produsent av 3 produkter: rå linolje, raffinert olje og linflak. I tillegg kan vi også tilby kokt linolje og standolje.
Belgia, Chaineux
...Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argifral, som i dag er anerkjent og verdsatt for sine kokte skinker og sine spesialiteter innen spekemat, skylder sin berømmelse til entreprenørånden fra 3 generasjoner.
Belgia, Eupen
Van Hees presenterer et bredt utvalg av produkter innen krydder og tilsetningsstoffer; konserveringsmidler, emulgatorer, fargestoffer, rødgjørere, smakforsterkere, krydder, aromaer, blandinger for ferskt kjøtt, blandinger for kebab, blandinger for kutting, blandinger for saltlake, blandinger for tørket pølse, blandinger for tørket skinke, blandinger for pølsemakeri, blandinger for kokt kjøttproduksjon...
Tyrkia, Kayseri
... velges av ingeniører og andre spesialister som jobber dag og natt for å få de mest kvalifiserte produktene til folk, blir behandlet i ulike produksjonsfaser i henhold til deres type, kokt i moderne ovner og til slutt pakket for distribusjon. Firmaet Aytac AG har aldri gjort kompromisser med sitt høykvalitets produksjonsprinsipp, uten å ignorere spørsmålet om menneskers helse, og vi vil fortsette å gjøre vårt beste.
Portefølje (1)
Belgia, Fleurus
... kutt: hele skrelte småpoteter for steker og ferdigretter, skiver på 4mm og 7mm for gratenger og tartiflettes, terninger på 12x12 eller 17.5x17.5 for salater, moste poteter, stekte grønnsaker, potetbåter med eller uten skall, for rissolerte retter og BBQ. Store poteter i skall for fylte poteter og BBQ. Men også fargede poteter som vitelotte, lily rose, søtpotet, kokt og kuttet i terninger for dine...
Portugal, Gafanha Da Nazaré
Largispot er et familieeid selskap som kjennetegnes av sin tilpasningsevne gjennom en variert produksjon, som spenner fra moderne smakfulle håndlagde konserver til tradisjonelle oppskrifter, og avslutter med maskinlagde hermetikk. De produserer alt fra tunfiskfileter i olje, tunfiskfilet med appelsin og kanel, kokt klippfisk med hvitløk i olje, til konserverte stykker og biter av tunfisk i...
...Fra kjærlighet, lidenskap og dedikasjon til oliventrærne, den riktige håndplukkede perioden og den tradisjonelle oljemøllen, skaper "Azienda Agricola Tola Salvatore" en ekstra jomfruolivenolje med ekstraordinære kvaliteter i det rike området Partinico og Monreale, i Palermo (Italia). Dens organoleptiske og sensoriske egenskaper gjør den unik, utmerket til å bruke som dressing på kokt eller...
Spania, Bulbuente (zaragoza)
Våre syltetøy er laget med frukt av førsteklasses kvalitet, vasket og skrelt for hånd én og én, kokt i vårt håndverksverksted med akkurat riktig mengde sukker og parfymerte med likører og krydder som gir en personlig og unik, dristig og annerledes vri.
Belgia, Baileux
I hjertet av Chimacienne-regionen finner du selskapet Chimay Tradition. Oppdag våre lokale spekemat som er laget på en håndverksmessig måte. Utvalget består av: pølser, pasta og kokt skinke, samt fjærfeprodukter. Alle kjøttprodukter er laget for hånd med respekt for råvarene og tradisjonen. Hvert produkt har en eksklusiv karakter, av høy kvalitet og med en rik og unik smak.
Frankrike, Scherwiller
FESIA er et selskap basert i Scherwiller. De tilbyr forsyninger og utstyr for næringsmiddelindustrien. De distribuerer utstyr for slakteri, pølsemakeri, innmat og industriell spekemat: høyhastighets skjæremaskiner for kokt kjøtt, for næringsmiddelindustrien, røykinnretninger for kjøtt, møbler for hotell- og restaurantbransjen: oppvarmede presentasjonsmøbler for mat, metallmøbler for hoteller...
Frankrike, Cesson-Sévigné Cedex
...Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques, osv. Prosjekter: Slakterier, pakkerier for reker, pakkerier for mini Baby Bel, eggproduksjon, osteproduksjon, møller, lagre, logistikksentre, transstockere for melk, enheter for sammensetning av tilsetningsstoffer, fabrikker for pakking av oliven, produksjon av kokt skinke, barneprodukter, surimi, produksjon av vinterhager, lagring av Corn Flakes, produksjon av frosne panerte fiskefileter, produksjon av ferdiglagde salater, osv.
...Vi er spesialister på saltet, kokt og røkt kjøttprodukter av svin, kylling, kalkun, storfe, kalv og sau. De deilige kjøttproduktene med typisk smak oppnås gjennom ulike prosesser. Som marinering, salting, krydring, koking, steking og grilling. På denne måten kan du tilpasse et produkt 100 % til din smak. Vi har moderne produksjonsutstyr som gjør det mulig for oss å sette sammen både små og store pakker med kjøttprodukter. Vår infrastruktur er i samsvar med BRC, HACCP og Autocontrole guide 18 & 19. I tillegg til vår kjøttproduksjonslinje har vi en komplett skjære- og terningavdeling.
Belgia, Geel
... forbrukerorientert: Ferskt kjøtt av kalv, storfe, svin, lam, hest, melkekid og fjærfe, utbeinet eller porsjonert, i bulk, vakuumpakket eller under beskyttende atmosfære. Ferdiglagde kjøttprodukter av alle kjøttslag: stekt, kokt eller til og med fritert.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', røkt bacon), cateringprodukter (frokostbacon, røkt bacon, kokt skinke), økologiske produkter (Øko frokostbacon, Øko salami, Øko kokt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Belgia, Diest
...I over 70 år har EJ Products, tidligere Gieterijen van Diest, vært markedsleder innen utvikling og produksjon av skinke- og pâtéformer for kjøttbearbeidingsindustrien. Vår opparbeidede marked- og materialkunnskap sikrer et utmerket forhold til alle våre kunder, fra multinasjonale selskaper til små bedrifter og slaktere/traiteur. Rask og pålitelig levering, det garanterer vi. En kokt skinke i...
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
... saften som prøver å komme ut av kyllingstykket mens det blir kokt. Dermed blir stykket stekt mens en minimal mengde fett absorberes. Dette er det som gir den stekte kyllingen sin smak. TIDEN REDUSERES; takket være saften i kyllingen, forkortes tiden internt. Produktet som blir kokt i en åpen frityrgryte på 20-25 minutter, blir kokt i en trykkfryer på 5-6 minutter. Den gjennomsnittlige tiden...
Portefølje (1)
Frankrike, Port-saint-louis-du-rhône
... ansjos, med fisk og mousser: laks mousse, tunfisk mousse med urter, makrell mousse med hvitvin, sardiner med whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... Nye produkter: fisk couscous med grønnsaker, blekksprut med brokkoli og skalldyrsaus, blekksprut kokt i vin.
Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
FAVORIT er spesialisert på produksjon av kokt skinke. Fra våre steder i Mechelen og Kapelle-op-den-Bos leverer vi til stor distribusjon og engros.
Belgia, Fleurus
...Vendsyssel tilbyr et bredt utvalg av produkter og forberedelser "laget med kvalitet" basert på røkt fisk. Følgende produkter tilbys av selskapet: røkt laks, marinert laks, røkt laksefileter og marinert laks, plancha, terninger av marinert laks, laks med geitost, kokt laks,... De tilbyr også andre røkte fisker: tunfisk, hvitting, escolar og marlin.
Portugal, Azaruja
Bedrift dedikert til salg av kork i rå tilstand (brutto) og bearbeidet (kokt). Vi selger og forbereder alle typer kork. Vi selger korkpropper og korkskiver. Vi er et sertifisert selskap innen korkpraksis og propper, kvalitet og ledelse. Vi har lang erfaring i markedet, alltid med hovedmålet om å tilfredsstille våre kunder. En kunde, en venn.
... til gazpacho, gazpachokaker, håndlagde kaker, kaker til Manchego-gazpacho, hovedingredienser til Gazpacho Manchego. Den beste spekematen, kokt og fersk fra Albacete-fjellene. Salchichón med pepper, Chorizo la Mancha, helvetes-chorizo, løkblodpølse, hvit pølse, chistorra, spekeskinke. For å avslutte med noen håndlagde øl, hjemmelaget øl, dobbelgjæret øl, ufiltrert øl, øl uten tilsatt kullsyre, spanske håndverksøl. Eller noen brennevin eller hjemmelaget rom, som krem av orujo, urterorujo, urtelikør, orujo med honning, likør med honning, honningrom.
Kaprer, Kaprerbær, Vinfelt i lake, Fylte vinblader, Soltørkede tomater, Sylteagurk, Kokt mat,...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play