Portugal, Azaruja
Bedrift dedikert til salg av kork i rå tilstand (brutto) og bearbeidet (kokt). Vi selger og forbereder alle typer kork. Vi selger korkpropper og korkskiver. Vi er et sertifisert selskap innen korkpraksis og propper, kvalitet og ledelse. Vi har lang erfaring i markedet, alltid med hovedmålet om å tilfredsstille våre kunder. En kunde, en venn.
... til gazpacho, gazpachokaker, håndlagde kaker, kaker til Manchego-gazpacho, hovedingredienser til Gazpacho Manchego. Den beste spekematen, kokt og fersk fra Albacete-fjellene. Salchichón med pepper, Chorizo la Mancha, helvetes-chorizo, løkblodpølse, hvit pølse, chistorra, spekeskinke. For å avslutte med noen håndlagde øl, hjemmelaget øl, dobbelgjæret øl, ufiltrert øl, øl uten tilsatt kullsyre, spanske håndverksøl. Eller noen brennevin eller hjemmelaget rom, som krem av orujo, urterorujo, urtelikør, orujo med honning, likør med honning, honningrom.
Kaprer, Kaprerbær, Vinfelt i lake, Fylte vinblader, Soltørkede tomater, Sylteagurk, Kokt mat,...
Belgia, Geel
Den belgiske gruppen Sopraco er en av de ledende leverandørene av kjøtt i Europa. Gruppen Sopraco leverer skreddersydd kjøtt til storhandel, butikkjeder, slakterier og restaurantbransjen: kalv, storfekjøtt, svinekjøtt, geitekjøtt, vilt og fjærfe. Det brede utvalget av kjøttprodukter består av både tekniske deler og porsjonert, ferskt, frossent, bearbeidet eller kokt kjøtt, inkludert emballasje under beskyttende atmosfære.
Frankrike, BEDARRIDES
... dagligvarehandelen. Vår regionale virksomhet er helt håndverksmessig, noe som gjør at vi kan oppnå en overlegen kvalitet på produktene våre: gnocchi, blekksprutblekk-spesialitet, tagliatelle, tagliatelle med basilikum, spinatgirelle, ricotta, kjøttfylte cannelloni, kokt tomatsaus, tomatsaus med basilikum, tomatsaus med oliven.
...PEDRO MANUEL GUILLOT IMPORTACIONES CARNICAS, S.L. er et handelsfirma spesialisert på import/eksport og nasjonal distribusjon av kjøttrelaterte produkter, hovedsakelig fryst, inkludert hele slakt og kuttede deler av storfe, svin, sau, geit, fjærfe, vilt samt bearbeidede kjøttprodukter som er kokt, røkt og også speket av hvitt, Duroc og iberisk svin. Vi betjener våre spanske kunder ukentlig med minimumsbestillinger på 1 pall mono/multi produkt gjennom hele den spanske halvøya, inkludert Balearene og Kanariøyene.
Belgia, Jumet
Spesialist på kvalitets håndlaget røkt laks. Håndsalting med tørrsalt, samt mild røyking ved lav temperatur, gjør dette til et høykvalitetsprodukt anerkjent internasjonalt av bransjespesialister. I tillegg til tradisjonell røkt laks, har også kokt og varmt røkt laks, samt belle-vue laks, blitt et must. Håndskjæring utført kontinuerlig av et spesialisert team, spesielle kutt av bacon, terninger...
Frankrike, Mouterre Silly
Produsent av kaldpresset valnøtt- og hasselnøttolje: kaldpresset hasselnøttolje, kaldpresset valnøttolje. Produsent av nøtteaperitiff: kokt vin laget av valnøttblader og grønne valnøtter. Produsent av fransk valnvins. Avfettet hasselnøttmel til kaker. Avfettet valnøttmel til kaker. Valnøttkjernene fra Huilerie des Roches selges i pose.
Frankrike, MAURON
... pølser. ISO 9001-2000 sertifisering. Markedsleder innen linjer for matlaging/nedkjøling av kokt skinke. Armor Inox har mer enn 100 Thermix-systemer i verden. Vi identifiserer kontinuerlig nye industrielle trender, og responderer raskt med innovasjon og automatisering på utviklingen av markedene globalt.
... kjøttbit, hver type grønnsak og tilskudd som skal inkluderes i hver enkelt oppskrift er nøye utvalgt for å sikre maksimal kvalitet på produktet. Råvarene blir først dampet for å hemme potensielt patogene bakterier som naturlig finnes i kjøttet. Hvert måltid blir bearbeidet og kokt separat, tørket gjennom en langsom dehydratiseringsprosess ved lave temperaturer i spesiallagde rom, og deretter satt...
Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
...Vårt produktsortiment: FROSNE HALVTØRKEDE TOMATER, PASTEURISERTE KONFITERTE TOMATER, FROSNE HALVTØRKEDE FRUKTER, PASTEURISERTE KONFITERTE GRØNNSAKER, FROSNE FORSTEKT GRØNNSAKER, FROSNE GRILTE GRØNNSAKER, FROSNE GAMLE GRØNNSAKER, PASTEURISERTE ELLER FROSNE KULINARISKE LØSNINGER, FROSNE EKOTISKE GRØNNSAKER, FROSNE SOLGRØNNSAKER, FROSNE TRADISJONELLE GRØNNSAKER, FROSNE URTER OG KRYDDER, FROSNE FRUKTER, FROSNE SITRUSFRUKTER, FROSNE ØKOLOGISKE PRODUKTER, IQF-KOKT RIS, IQF-FYLTE PASTAER, IQF-KOKT PASTA, IQF-KOKTE KORN.
Italia, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er et håndverksfirma som produserer likører, pasta, syltetøy, tradisjonelle typiske søtsaker (fylte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler med sukker), og aromatiserte oljer basert på gamle oppskrifter fra Gargano. De typiske søtsakene varierer fra cartellate med mandler og honning eller kokt vin, til mostaccioli med sitron eller sjokolade, til taralli med vin og...
Tyskland, Erftstadt
Vi leverer løsninger for å forbedre fargehold og sammenheng i kokt skinke, optimalisering av holdbarhet og utseende i pølse, stabilisering og smaksforbedring av tørket pølse, lengre friskhet for salater, sauser, ferdigretter og fisk. Utpreget kundeservice, skreddersydde løsninger, solid kompetanse, pålitelighet, kreativitet, fleksibilitet, hurtighet og mye mer kjennetegner REINERT GRUPPE. I over...
Italia, Toscanella Di Dozza
...Cantine Brusa Spa, nå Brusa 1888, er et italiensk selskap spesialisert på drueavledede produkter og andre fruktingredienser. I 2018 avsluttet selskapet vinproduksjonen for å dedikere seg utelukkende til bearbeiding av drueavledede produkter. Selskapets portefølje inkluderer: -hvit/rød druejuicekonsentrat, -NFC druejuice, -druesukker -kokt most (brukt i produksjonen av balsamicoeddik...
Italia, Mugnano Di Napoli
...høykvalitets ingredienser, kommer halvfabrikataene i ulike former, størrelser og vekter, inkludert rullet, i ampullform, åpne eller lukkede. Fyllingene til søte og salte retter gjenspeiler smakene og duftene fra Napoli, som ricotta, sjokolade, kremen til bakverk, syltetøy og moreller for de søte, samt de sterke og markante smakene fra de salte, som pølser, blandede kjøttpålegg, kokt skinke, ricotta og spinat, tunfisk, gateau og mye mer. Halvfabrikataene pakkes i henhold til snitt og vekter som varierer mellom store, mellomstore, mini og til og med mikro.
... av produktene takket være den konstante oppmerksomheten fra personalet og de moderne bearbeidingsanleggene som benyttes. Utfører daglige leveranser for å sikre maksimal ferskhet og kvalitet. Poteter, barba, urter, fennikel, gulrøtter, spinat, squash, paprika, aubergine, mangold, catalogna, felt-radicchio, parmesan-aubergine, bønner, rapa-topper, stekt, kokt barba, kokte urter, dampet fennikel, dampede gulrøtter, rosenkål, små løk, blomkål, kål, bønner, brokkoli, surkål laget kokt, dampet eller grillet.
Salg og distribusjon av levende snegler, vi har alle kommersielle varianter, helix aspersa muller, maxima, otala lactea, theba pisana, osv., hele året, også på glass, kokt, osv. Vi tilbyr markedsføringsformater av 4. og 5. kategori i Premium-kvalitet, og opprettholder kvaliteten på sneglene våre. Blant hovedtrekkene er den lange holdbarheten og oppbevaringen, da de ikke krever kjølekjede. Vi har et omfattende logistikknettverk, som gjør at vi kan tilby en smidig og effektiv tjeneste.
Belgia, Deinze
Vårt firma er spesialisert på produksjon av kokt skinke. Nettopp fordi vi spesialiserer oss i ett segment innen charcuterie-avdelingen, kan vi tilby dette i alle størrelser og former. Og dette i henhold til kvaliteten du som kunde ønsker. Hele sortimentet av kokt skinke og skulder finner du i vårt utvalg. Dette spenner fra piknikskinke til skulderskinke, og fra kokt bakskinke til edel skinke...
Italia, Catanzaro
... alle høyder); trippel vridd nett (alle høyder og alle hull 19/2, 25/3, 51/6); pastoralt nett (alle høyder og trådtykkelser); piggtråd, Pavitek-nett, gabioner, steinsikring, svart kokt tråd, galvanisert tråd, kokt tråd på rull, spiker, klips, 30x30 plastifiserte og galvaniserte stolper (alle størrelser), rørstolper, stålspiker, panelplax og mye mer.
Spania, Galicia
Ferske sjømatprodukter i alle sine stadier (rå, kokt og frosset) samt ferske grønnsaker er hva SIBERIQUE-produktene består av. Muslinger, skjell, hjerteskjell, raserskjell, fisk, poteter, gulrøtter og nepeblader er noen av eksemplene fra vårt omfattende katalog, alle fra de beste fiskeriene og frukthagene på den nordøstlige iberiske halvøy. Vi er kjent for ferskheten av produktene våre, vi tar hensyn til prisen, tilpasser oss markedets egenskaper, uten å miste kvaliteten og prosessen. Spesialiteter fersk bløtdyr, galiciske muslinger, kokt blekksprut.
Storbritannia, Bou
Quarters-menyen er laget av de fineste lokalt produserte råvarene, tilberedt og kokt av våre talentfulle kokker. Kylling, saftig og perfekt, kan nytes med vår hjemmelagde saus fra mild til virkelig sterk. Gourmetburgere kan nytes med rustikke eller krydrede chips og et eventyr av tilbehør som komplementerer det aller beste av storfekjøtt. For å nyte den livlige atmosfæren, kan du bare stikke...
Spania, Cañaveras
... utenlandske importland. Du vil finne i vårt lager varianter av pil som: Naturlig Pil: Tørr, naturlig og med bark. Grønn Pil: Fersk, naturlig og med bark. Buff Pil: Naturlig pil, tørket med bark, deretter kokt, skrelt og tørket. Hvit Pil: Naturlig pil, nylig kuttet, skrelt og tørket. Svart Pil: Naturlig pil, kokt og tørket.
...I hjertet av den høye Pyreneene, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generasjoner bevart den gamle håndverkskunsten fra vår familie, i TOURNAY, en gammel bastide fra 1300-tallet. AUTENTISITETEN: foie gras, konserver, av gås og and, nøye utvalgt. TRADISJONEN: matlaging som allerede ble nytes i 1870 på domenet La Lande. KVALITETEN: mat fra Gascogne, kokt for deg, håndverksmessig og pakket for hånd.
Bulgaria, Sofia
Hovedaktiviteten til CREMYS09 er produksjon av klær og formidling mellom våre forretningspartnere i utlandet og ulike produsenter i Bulgaria. Cremys 09 Ltd. er spesialisert på produksjon av yttertøy som frakker, jakker, regnfrakker av kasjmir, kokt ull, polyester, vanntette stoffer, ull og fjær. Vårt kvalifiserte personale og det spesialiserte utstyret sikrer høy kvalitet på de produserte produktene. Partner av GMT Diffusion Frankrike.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italia, Scandicci
Siden 1985 har selskapet Frama bearbeidet storfekjøtt, kokt og videre tilberedt typiske gastronomiske retter fra Firenze, som trippa alla fiorentina, lampredotto med ulike ingredienser, ribollita, stracotto di guancia, peposo og flere andre. Disse forberedelsene er også tilgjengelige i elegante glasskrukker fra Weck i ulike størrelser, sterilisert for å bevare den uforvekslelige smaken i lang tid og ved romtemperatur.
Storbritannia, Broxbourne
Etablert i 1898, importerer, eksporterer og distribuerer Towers Thompson et bredt utvalg av kjølt, frosset og kokt storfekjøtt, lam, svinekjøtt og fjærfe. Vi importerer og distribuerer også et variert utvalg av frosne fisker, sjømat og grønnsaker. Vi har også 4 grossistdistribusjonsdepoter for kjøtt på nøkkelsteder over hele Storbritannia. Vi tilbyr et bredt spekter av kjølt, frosset og kokt...
Storbritannia, Stoke On Trent
... dyrevelferdsregler. Stol på oss for å levere kun den høyeste kvaliteten av fjærfe. Vi leverer nå et bredt utvalg av frosne produkter av god verdi og kvalitet som passer for puber og restauranter: Kokt andebryst Svinekjøtt Ribbe Svinekjøtt nakke Rå kongereker / Kokte og skrelte reker Crevetter (kokt, med hode, med skall på kongereker) Kamskjell Muslinger...
Spania, Porriño
... og kokte egg, kokt og vakuumpakket. Ingen konserveringsmidler eller kunstige farger brukes. I Galicia serveres den tradisjonelt som en forrett, akkompagnert av en kald grønnsaksblanding. Et annet populært forslag er å spise den med ferskt brød; enten på toast eller som en utmerket sandwich. Serveres i salater, finhakket og dresset med lett Modena-eddik. Andre ideer inkluderer; å servere sammen med grillet fersk grønn asparges, med bakte poteter, karameliserte Piquillo-pepper eller karameliserte blandede bær. Vår lamprey er også deilig med alt maismelbrød eller småkaker.
Italia, Cavriago
... syltetøyene tilbyr vi salte kompotter, designet for å perfekt akkompagnere ost eller som deilige tilbehør til kjøtt og spekemat. All frukt og grønnsaker blir kokt på lav temperatur for å bevare smaken av de ferske produktene. Den perfekte pølsen er smakfull og ekte, og håndlaget slik Emilia-tradisjonen krever.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play