Polen, Brzozów
...Les gruau d'orge, som navnet antyder, er laget av byggkorn. Avhengig av fragmenteringen deler vi det inn i perlebygg, det vil si hele korn uten skall, landlig kokt bygg - og knust perlebygg, som er knust og polert. Det er en rik kilde til fiber - det har den største variasjonen av perlebygg. Sølv er en kilde til B-vitaminer - B1, B2, B6, vitamin E, K, PP, folsyre samt silisium, sink, kalsium...
Portefølje (781)
Polen, Warszawa, Poland
...Fiskemel 71% er laget av rå fisk eller fiskeavskjær – biprodukter fra tilberedningen for menneskelig konsum. Råmaterialet blir kokt ved omtrent 80-90°C, presset til en kake, og deretter tørket og grovmalt. Fiskemelet som tilbys av Foodcom er produsert av fisk som sild og brisling oppdrettet i Østersjøen. Det endelige produktet fremstår som løst og brunt mel. Vi tilbyr også fiskemel 60% og 65%. Fiskemelet som tilbys av Foodcom er produsert av fisk som sild og brisling oppdrettet i Østersjøen. Det endelige produktet fremstår som løst helmel.
Portefølje (278)
Polen, Poniec
..."Beroligende dyrt" pleide å være slagordet, og det er virkelig en premium øl. Brygget her, så det er alltid ferskt, alltid godt, det er som Steinlager, bare mer europeisk. Den unike Stella Artois gjærstammen (den samme gjærstammen som først ble brukt av Artois bryggmestere) tilfører en lett til moderat fruktig, kokt ananasaroma og skaper en ren, sprø, middels fyldig smak med hint av kokte grønnsaker. Saaz-humlen gir også en unik bitterhet som er godt balansert med den malte bygg, noe som gir Stella Artois en subtil, men behagelig kornete, søt ettersmak.
Portefølje (190)
Polen, Warszawa
...100 % italiensk olje er laget av olivenvariantene Ogliarola og Coratina: denne oljen fascinerer oss med de krydrede og bitre tonene fra Coratina, myket opp av den delikate berøringen fra Ogliarola, som skaper en olje med en duft og fruktighet som er intens som hjertet av Apulia. PASSER GODT MED: Den passer veldig godt sammen med bruschetta med tomat, tunfisk carpaccio, soppsalater, grillet radicchio, grønnsaksupper, første retter med pølse, kokt blekksprut, rødt kjøtt eller vilt, samt modnede harde oster.
Portefølje (3)
Vi er en produsent av pølser laget på tradisjonelt vis, noe som betyr at de er røkt med bøketrær, kokt i en kjele og saltet. Våre pølser inneholder minst 90 % svinekjøtt.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play