Frankrike, Castelnaudary
Med en lokal forankring i Sør-Frankrike har Groupe Rivière, i tre generasjoner, utviklet og laget smakfulle og innovative ferdigretter basert på tradisjonelle franske oppskrifter. Laget av naturlige ingredienser, er oppskriftene uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten kunstige aromaer. Gjennom sine merker viser Groupe Rivière sin tilknytning til kvaliteten på produktene sine og sitt e...
Portefølje (56)
Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Calvados 20 år har en ravfarge, klar i glasset. Nesen er intens og kraftig med aromaer av karamellisert frukt og kokt eple. Munnen er konsistent, sterke aromaer assosiert med treaktige og røyksmakende noter, alt med stor lengde og finesse. Bruttovekt: 1450g / 3.2lb Boksvekt for 6: 9kg / 19.8lb...
Portefølje (57)
...Eplesmak er en nødvendighet i desserter og drikker. Sprø og saftig for drikker som minner om knust frukt, eller kokt og kompott, eplet utstråler autentisitet.
Portefølje (50)
Frankrike, Isle
En kompetanse født av erfaring Selskapet MONGIN har produsert industrielle kniver og skjæreverktøy i flere generasjoner. Vår kompetanse og håndverk som produsent, opparbeidet gjennom de siste tiårene, gjør at vi kan møte alle dine skjæreutfordringer. Våre salgs- og tekniske team vil sammen gi deg løsninger for å forbedre skjære kvaliteten på knivene dine og deres levetid. Og fra kunnskapen om spe...
Portefølje (207)
...Vår granateplemelasse er laget utelukkende av granateplejuice som er kokt i kjele og redusert i flere timer. Takket være denne eldgamle prosessen får granateplemelassen en rød, bordeaux, brun farge. Produksjonen skjer på en tradisjonell måte, i en liten landsby. Melassen blir derfor laget uten noen tilsetning av sukker, fargestoffer, fortykningsmidler eller konserveringsmidler. Det er...
Portefølje (45)
Frankrike, Outreau
Frankrike, Montelimar
... Nougat med karamellsalt fra Guérande, pakket i en 200g pose med pappbunn, som inneholder nougatpapilloter. Ingredienser: Sukker, glukosesirup, honning, mandler, karamell med saltet smør (8,7 %), melis, potetstivelse, usyret brød (vann, olivenolje, mel), eggehvite, naturlig vaniljeekstrakt. Fremgangsmåte: Honning og glukosesirup kokes i kjele, eggehvite tilsettes kokt sukker, vanilje, mandler og karamell. Allergener: Mandler, egg, mulige spor av nøtter.
Portefølje (154)
Frankrike, Charbonnières-Les-Bains
...Har du noen gang bestilt perler i drikken din og tenkt: "Hmm, de smaker ikke så godt i dag?" ... Aldri. Aldri igjen. Tapioca-perler eller boba er den mest populære toppingen til bubble tea. Våre premium tapioca-perler er myke og seige, laget akkurat slik du liker dem. De selges i pakker med 10 poser på 50g per porsjon. De er allerede kokt før de pakkes, men tilberedningen er enkel og så...
Portefølje (34)
Frankrike, Tassin-La-Demi-Lune
...Rosenmandel eller nuql på persisk er en unik delikatesse som kommer fra Iran eller Afghanistan. Den består av en søt mandel med rosevann og kardemomme. Denne godbiten er en ren sødme, subtilt søtet naturlig med rosevann, et flaggskipprodukt i Iran. Den blir kokt i kjele etter en gammel håndverksmetode. Den konsumeres tradisjonelt ved bryllup, men kan også heve smaken på dine aperitiffer eller kaffepauser!
Portefølje (39)
Frankrike, Sarcelles
DOGAL FOOD, fransk selskap spesialisert på kvalitetsfrosne produkter, tilbyr et bredt utvalg av frosne varer til attraktive priser. Vi velger med stor omhu våre produkter fra de største merkene: Melek, Din’Halal, Ottoman Taste, Lamb Weston, Alfa. Med mange års erfaring innen frosne matvarer, tilbyr vi førsteklasses halal-frosne produkter og er din referanseleverandør for forsyning av dine matbuti...
Portefølje (131)
Frankrike, Marseille
...Den hvite fargen og den lett klissete teksturen når den er kokt, gjør at den er mye brukt i asiatisk matlaging, spesielt i tilberedning av sushi, retter med klebrig ris, eller stekte retter. Den utgjør en nøytral base som er ideell for å la smaken av de tilhørende rettene komme til sin rett. I tillegg til sin behagelige smak, er Calrose-ris også en kilde til mineraler og vitaminer som er essensielle for helsen.
Portefølje (12)
Frankrike, Krautergersheim
...Tradisjonelt kokt surkål i 11 og 15 kg bøtter. Surkål tilberedt på tradisjonelt vis, med svinefett og sin krydderbuljong.
Portefølje (11)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt av å tilby sine gastronomiske produkter fra Sørvest-Frankrike, med særlig oppmerksomhet på den berømte "cassoulet de Castelnaudary". Vi er opptatt av kvaliteten på ingrediensene våre og samarbeider med lokale produsenter for å gi deg det beste. Vi eksporterer produktene våre til Europa, USA og Frankrike, til delikatessebutikker, vinhandlere og spesialforretninger innen gast...
Portefølje (37)
Frankrike, Grigny
...Kokt hvete lar deg raskt lage balanserte retter. Det integreres perfekt i salater og kan også være passende som tilbehør eller til buffeter. FORPAKNING: 8 x 1 kg...
Portefølje (93)
Frankrike, Aix En Provence
...Lette og sprø, disse ruskene er resultatet av en handelshemmelighet. Kokt med åpnet form, kan deigen heve fritt, noe som gjør det mulig for kornene å frigjøre all smaken som er så karakteristisk for ROGER Melba-toastene. Hvete mel T65*, skrellet sesam* (15%), spelt hvete mel* (10%), vegetabilsk margarin* (ikke hydrogenert palmeolje*, solsikkeolje*, lecitin fra solsikke, salt, sitronsaft*), rør sukker*, forbedringsmiddel* (hvete mel*, gluten*, melbehandlingsmiddel E300, enzymer), salt, bakergjær. *: resultat av økologisk landbruk Emballasje: omtrent 22 per eske...
Portefølje (31)
Frankrike, Quincampoix
...Thon des Açores fanget med stang – Conserverie Santa Catarina Thon fra stangfiske, tildelt Greenpeace-prisen i 2011 for sin eldgamle og mest bærekraftige fiskepraksis i verden: «pesca de salto e vara». Prinsippet? En stang og en krok per fisker, og å være litt tålmodig… Ingen nett eller andre enheter som skader havbunnen. Forberedt med omhu av kvinnene i konserven, blir boniten med mørt kjøtt kokt i lake, krydret og pakket, før den seiler til Normandie.
Portefølje (18)
Frankrike, Lyon
...Denne autentiske Aleppo-såpen med 20% laurbærolje er laget av vår mester såpemaker i Aleppo, etter tradisjonell metode, kokt i en kobbergryte og deretter tørket i 9 måneder. Denne Aleppo-såpen er rik på 20% laurbærolje. Den passer for alle hudtyper til daglig bruk. Den inneholder verken fargestoffer, parfyme eller tilsetningsstoffer. Mer konsentrert enn tradisjonell Aleppo-såpe, er Aleppo-såpen med 20% laurbærolje egnet for alle hudtyper, selv de tørreste. Det er en mild, ikke-fet, hypoallergenisk, 100% naturlig og biologisk nedbrytbar såpe.
Portefølje (63)
Frankrike, Alfortville
BIOSTART.EU er et handelsfirma som samler en rekke naturlige materialer, hqe (høy miljøkvalitet) økologiske, miljøvennlige, bio-baserte, resirkulerte for å imøtekomme alle sektorer: bygg og anlegg, rehabilitering, renovering, tertiær, industri, forskning... Handel med naturlige, økologiske materialer siden 2003 i Paris-regionen for å bringe miljøkvalitet over tid med materialer og produkter fra h...
Portefølje (200)
Frankrike, Auros
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
Portefølje (31)
Frankrike, Paris
...100% frysetørket hvit fisk: En sunn fiskesnack for hunder og katter. Rik på omega 3 Sunn snacks laget av hvit fisk fra de norske havene, naturlig sunne for hunder og katter. Disse godbitene er frysetørket i stedet for kokt, en prosess som bevarer all smaken og næringsverdien av denne fantastiske fisken. Våre frysetørkede godbiter for hunder og katter er glutenfrie og kornfrie, og inneholder...
Portefølje (115)
Frankrike, Condom
...Robe: Amber med gyldne refleksjoner Nez: Umami, veldig kompleks med sopp og trøffel. Bouche: Veldig fengslende med trøffel, kokt tomat, svært kompleks og kraftig, lett bitterhet som er godt dekket av trøffel. Finale: Veldig lang med trøffel og utvikler seg mot aromaer av druer, dadler, kandiserte frukter, med fortsatt en dominerende trøffel, tilstedeværelse av urteaktige noter som génépi, absint, gentian.
Portefølje (66)
Frankrike, Plouezec
...Kokt Sukkerkonfekt Smaker Fiol / Valmue / Appelsin Form Blomst og Kvartal...
Portefølje (6)
Frankrike, Marseille
...Parmigiano Reggiano, også kjent som Parmesan, er en granulert, hard og middels feit ost, kokt men ikke presset. Parmigiano Reggiano har en lang historie som går tilbake til det 12. århundre, da den først ble laget av benediktiner- og cisterciensermunker. Melkekyrne og det grønne fôret som brukes til å mate dem må være basert i produksjonsområdet for Parmigiano Reggiano. Osten er helt naturlig...
Portefølje (9)
Frankrike, Soreze
...- faste frukter når de er kokt (kvede, pærer, epler...). - og selvfølgelig tomater. REF:PTOCLAMM GARANTI:24 MÅNEDER Hovedmateriale: dobbelt tinnbelagt støpejern Farge: rød Lengde: 38,5 cm Bredde: 19 cm Høyde: 38,5 cm Nettovekt: 3,895 kg...
Portefølje (195)
Frankrike, Cournon D'auvergne
...Epinard* (58%), potet*, solsikkeolje*, kokevann, ristede sesamfrø, soyasaus* (vann, soyabønner*, salt, alkohol*, koji (Aspergillus oryzae)), balsamicoeddik* (vineddik*, kokt druesaft), sitronsaft*, salt, rismel*, hvitløk*, koriander*, ingefær*. * Ingrediens fra økologisk landbruk - Allergener Passer for veganere Bruksanvisning Ideell for å smøre på skiver av kornbrød. Du kan også pynte...
Portefølje (37)
Frankrike, Paris
...Fersk Nopal til matlaging eller nytelse i salat. (1kg) Opprinnelig fra Mexico, kan Nopal spises både rå og kokt når den er ung og høstet om våren. Opprinnelse: Spania...
Portefølje (11)
Frankrike, Olivet
... zucchiniene, skrell helt eller i striper, ikke fjern skallet hvis de er unge. Skjær zucchiniene i skiver. Hell vannet, kalvfondet eller 1/2 terning buljong i pannen. Hell zucchiniene i pannen. Kok opp. Bland. Tilsett gurkemeie, salt, og plukket timian. Kok i 10/15 minutter, sjekk om zucchiniene er kokt, hold dem varme. Finhakk gressløken. Forvarm ovnen ved å sette termostaten mellom 6/7 (200°C) i 45 minutter, men sjekk alltid...
Portefølje (114)
Frankrike, Boulogne Sur Mer
...Opprinnelse Norge / Chile 100 g – 120 g – 140 g Rå eller kokt IQF / Sous vide / På boks Enkel frysing Pakking: 5 kg - 10 kg...
Portefølje (5)
Frankrike, Villarembert
Confiserie Spagnolo er en liten fransk bedrift som ligger i stasjonen Corbier i Sybelles-domenet i Savoie. Beliggende 1500 meter over havet, har Antoine og Manon spesialisert seg på produksjon av gamle godterier tilgjengelig for direkte salg eller i vår nettbutikk. De tilbyr forskjellige kokte sukkertøy laget i en maskin fra 1930-tallet basert på: - naturlige aromaer: fiol, bringebær, blåbær, fer...
Portefølje (8)
Frankrike, Signes
Fransk SMB spesialisert i produksjon og distribusjon av ekte Aleppo-såpe laget i Syria i over 25 år, tilbyr Tadé Pays du Levant et bredt utvalg av tradisjonelle såper og naturlige pleieprodukter fra Middelhavet: Aleppo-såper, Marseille-såper, pleieoljer, håndkremer, flytende såper, alumstein, pimpstein, herrepleie, sukker til voksing, cologne, kroppsmelk, duftende såper.... Våre naturlige eller ø...
Portefølje (82)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play