...Klart mel lages av kornstrømmene som er igjen etter at patentmelet er fjernet. Vårt første klare mel gir utmerket absorpsjonstoleranse og volum. Det har også høyere gluteninnhold, noe som gjør at det kan bære en høy andel rug, fullkornshvete og andre ingredienser. Vårt klare mel er ideelt for å lage brød, som rug- og fullkornsbrød. Til tross for navnet er klart mel mørkere i fargen, samt...
Portefølje (8)
Frankrike, Saint Mard De Réno
...Vår mel inkluderer hele kornet. Det er rikt på proteiner, fiber, mineraler og vitaminer. Gunstig for helsen. Kornet, kim og skall gir en bedre ernæringsverdi. Kornstørrelsen på vårt mel gjør det enkelt å bruke i hverdagen. Dra nytte av alle fordelene med frøene samtidig som du beholder dine matlagingsvaner. Bruk: alene eller i blanding til alle dine salte eller søte retter: kaker, quicher, pannekaker, sauser, kremer, brød…...
Portefølje (15)
Hellas, Ionia, Thessaloniki
... mettet fett, er en kilde til fiber. Produktet gir en stor fordel i den moderne bakerens og ernæringsmessige fordeler for forbrukeren. * De gunstige resultatene sikres ved daglig inntak av beta-glukan 3 g eller 300 g brød. For hver kunde er det tilgjengelig plakat og papirstrimler for produktet. Hvordan bruke: 100% onl...
Portefølje (9)
Bulgaria, Sofia
... melk, müsli, supper og desserter. Det kan også brukes og tilsettes brød, pizza eller kaker. Det gir en lett nøtteaktig smak til maten. Det er tilstrekkelig å erstatte en eller to spiseskjeer med hvetemel. Det finnes ofte i sammensetningen av kosmetiske produkter som kremer og masker. Du kan bruke det til å lage hjemmelagde ansiktsmasker for å nære, berolige og friske opp huden. Pakke: 500g, 1000g og løsvekt...
Portefølje (154)
Frankrike, Soreze
...Hvetemel type 65. Dette melet er til daglig bruk i matlaging, som til brød eller paideig. Det produseres under kontrollert bærekraftig landbruk (CRC - Culture Raisonnée Contrôlée). Denne offisielle merkelappen gir mange garantier: - Avlingene er plassert minst 250 m fra alle forurensningskilder. - Ingen kjemisk behandling er tillatt, hveten oppbevares naturlig, uten tilsetningsstoffer...
Portefølje (195)
Tyskland, Schoenebeck
...Vårt økologiske linfrømel har mange bruksområder: brød og knekkebrød, müsli, salater, melkeprodukter og til og med i kjøttboller og panering. Vårt økologiske linfrømel kan brukes på mange måter i næringsmiddelindustrien. Brød og knekkebrød osv. harmonerer veldig godt med linfrømelet. Det passer også utmerket som tilsetning i müsli, salater, melkeprodukter og til og med i kjøttboller og panering...
Portefølje (143)
Nederland, Oudeschild
...Type: Allsidig Mel Fineness (%): 100 Behandlingstype: Maling Laget av: Hvete Tilsetningsstoffer: Nei Ingen konserveringsmidler, kjemikalier eller bleking Dette hvetemelet er fint malt Perfekt for brød, kaker, pizzadeig og mer Uslåelig smak og tekstur...
Portefølje (167)
...– Balansert og høytytende mel, spesielt egnet for brød som papo-seco, Mafra, Alentejano, forstekt baguette, osv. – A Granel har også en T65 PG-varianter med større elastisitet, spesielt anbefalt for industriell bruk.
Portefølje (3)
Tyskland, Oyten
... note, er linfrømelet svært egnet til tilberedning av brød og kaker. Når man baker, kan omtrent 20 % av mengden kornmel som er angitt i oppskriften, erstattes med økologisk linfrømel. Anbefalt inntak: For en kroppsvekt på 65 kg, anbefales et maksimalt daglig inntak på 3 måltider à 15 g økologisk linfrømel. Dette produktet er et kontrollert økologisk matprodukt i henhold til DE-ÖKO-006.
Portefølje (42)
...25 KG Kraft Bag. Intended Use Glutenfri brødblanding (1 kg), salt (20 g) og Maya (30+20) blandes grundig. Vennligst tilsett fett (12 gram) og varmt vann (1 liter). Bland blandingen med en treskje eller gaffel til du får en pasta. Glutenfri brødblanding mel strøes på innsiden og deigen spres på en smurt brett. Dekk brettet med et fuktig klede, vent til volumet dobles. Stek i 50 minutter i en...
Portefølje (194)
Frankrike, Ostwald
... meltyper, i dine deiger til brød/kaker, i dine søte og salte retter, for å tykne sauser, i en smoothie eller en proteinshake. Oppbevaring: I en lukket beholder, tørt, beskyttet mot lys og varme. For å bevare smaken, konsumeres innen tre måneder etter åpning eller oppbevares kaldt. *Allergener: Kan inneholde spor av gluten. Yuka vurdering: 100/100 Innhold 250g til 25kg Pakking per 10 Energi: 308 kcal Fett: 10,1 g Hvorav mettet fett: 1,2 g Hvorav enumettet fett: 1,6 g Hvorav flerumettet fett: 6,9 g hvorav omega 3/6: 1,4 g : 5,5 g Hvorav sukker: 2,5 g Kostfiber: 41,9 g Proteiner: 30,9 g Salt: 0,01 g...
Portefølje (12)
...Hvetemel er et matprodukt laget ved å male hvetegryn. Det har behagelige smaksegenskaper og høy næringsverdi. En av de viktigste egenskapene til mel er gluten; jo mer gluten det er i melet, desto bedre bakeegenskaper har det. Deigen laget med slikt mel er mer elastisk, lettere å elte og har porøsitet, noe som er høyt verdsatt i produksjonen av brød og bakervarer. Impulse Commodity Trading...
Portefølje (24)
Frankrike, Fargues-Saint-Hilaire
...Med et stadig økende forbruk av bakverk og brød, synes vi det er viktig å tilby deg høykvalitets T45, T55 og T65 hvetemel til de beste prisene.
Portefølje (4)
Ukraina, Cherkasy
...Milletmel har en mild, litt nøtteaktig smak, som gir en distinkt smak til bakervarer. Milletmel kan brukes som en ingrediens i bakeblandinger, pasta, brød og snacks. Kornene som brukes til melproduksjon gjennomgår hydrotermisk behandling, noe som forlenger holdbarheten, reduserer bitterhet og forbedrer de fysiske og organoleptiske egenskapene.
Portefølje (7)
Storbritannia, Armagh
...Ved å bruke hvete dyrket i Storbritannia, spirer vi kornet nøye i x timer i store kar. Det spirede kornet gjennomgår deretter en hurtig varmebehandlingsprosess før det går gjennom vår storskala tørker for å redusere fuktighetsinnholdet til et stabilt 12%. Det ferdige produktet kan enten pakkes i sekker eller sendes til steinmøllen for å bli laget til fullkornsmel.
Portefølje (10)
Portugal, Leiria
...Soppmel Vår produksjonsprosess for Aromas og Boletos soppmel består av å male soppen til pulver etter dehydrering, uten tilsetning av stivelse eller andre ingredienser. Forslag: vårt soppmel kan tilsettes i tilberedningen av enhver rett, som supper, sauser, brød, pasta, ost, kjeks, desserter, blant annet. Tilgjengelig: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Næringsinnhold per 100 g. Fett - 1,3 % Karbohydrater - 78% Fiber - 14% Proteiner - 15%...
Portefølje (7)
...Frokost, mellommåltid eller dessert... enhver anledning er god for en skive myk plumcake. Vi lager vår luftige plumcake (200g) i den klassiske rektangulære formen, som gir den en praktisk form for å skjære i skiver til frokost og mellommåltid. Deigen er basert på egg, smør, med ris- og bokhvete mel, ris- og maisstivelse, gjort lettere ved tilsetning av solsikkeolje. Den klassiske hevede kaken som gjerne deles med de minste, og som minner så mye om smaker fra hjemmet. Prøv den beriket med en lett sirup og fylt med syltetøy eller pålegg.
Portefølje (10)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Brukes som krydder (grilling, kjøtt, buljonger) eller innarbeides i mel til baking av brød, kaker, småkaker... Har du en mening, spørsmål eller kommentar? Del meldingen din med oss.
Portefølje (15)
...Maskin designet for å produsere høyt hydrert brød (70-90% vann). På grunn av sin spesielle prosess: hard mel, viktig hviletid, mindre skade ved kutting, osv., tillater den å produsere brød av høy kvalitet og flere former. TXA-ROLL-TOP-800 har en "multiroller" som laminerer og forlenger deigen, som allerede er lastet på beltet, og gir 40-50% ekstra lengde til deigen. Etter kutting blir bitene...
Portefølje (10)
...Maltflak er egnet som topping for bakverk. I motsetning til mel påvirker flakene strukturen og deigutbyttet av brød og bakverk i tillegg til smaken.
Portefølje (27)
Kroatia, Donja Voca
...Skallede hampfrø er den mest brukte typen hampfrø. De er klare til bruk i enhver form, akkurat som andre frø og nøtter. Du kan bruke disse frøene på mange forskjellige måter. Noen bruker dem som topping på salater eller andre retter. Andre bruker dem som mel til baking eller i smoothies, müsli og brød. De inneholder et ideelt forhold (3:1) av omega-6- og omega-3-fettsyrer. Frøene er en rik kilde...
Portefølje (11)
...Durumhvete er en vårhvetevariant som vanligvis males til semule og brukes til å lage pasta. Det kan også males til et finere mel og brukes til å lage brød eller pizzadeig.
Portefølje (51)
Frankrike, Bordeaux
...Vår søte butikk tilbyr et utsøkt utvalg av produkter for å tilfredsstille de mest kresne ganer. Hos JEM EXPORT tilbyr vi kaffe, sjokolade, konfekt, sukker, mel, kjeks, kaker, brød og frokostblandinger. Hvert produkt er valgt for sin overlegen kvalitet og deilige smak, noe som garanterer en uforglemmelig smaksopplevelse. Våre søte produkter er perfekte for supermarkeder og distributører som ønsker...
Portefølje (6)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... profesjonelle bordet er utstyrt med 4 hjul, hvorav 2 har brems, noe som gjør det svært håndterlig. Melvognene er laget av rustfritt stål med 4 hjul, hvorav 2 har brems. Disse melvognene kan brukes til å lagre eller flytte 4 sekker med mel, hver på 40 kg.
Portefølje (188)
... rike på flavonoider med ernæringsmessige fordeler. I tillegg arbeider vi med andre steinfrukter og medisinske aromatiske planter. Druefrøolje og mel har funnet bruksområder i mat, kosmetikk, som tilsetningsstoffer i dyrefôr, samt som hår- og kroppsolje og massasjeolje (spesielt i vinoterapi spa-sentre). I dag selges druefrø også i pulverform og brukes i produksjon av brød, kaker osv. På grunn av innholdet forlenger det holdbarheten til maten og forsinker stivning.
Samsvarende produkter
Druestein olje - Kaldpresset
Druestein olje - Kaldpresset
Portefølje (1)
Bulgaria, Plovdiv
... - Blekking. Reduserer klebrighet i deigen. Forbedrer fargen på skorpen. Styrker gluten og forbedrer deigens fysiske egenskaper. Fremmer produksjonen av ferdige produkter med større volum, uavhengig av kvaliteten på melet. Få produkter av standard kvalitet fra mel med reduserte bakeegenskaper. Brødet vekkes med hvit smuldre og rødlig skorpe. Øker avkastningen av ferdige produkter ved å øke vannabsorberingskapasiteten til melet. MAX-WAY brukes til å optimalisere deigbehandling.
Østerrike, Atzenbrugg
...Dette rugmelet har den lyseste malingsgraden av rugmel og brukes hovedsakelig til baking av det såkalte forskuddsbrødet, som ser ut som et baguette, men faktisk er et rugbrød. Rugmel er det foretrukne melet for mørkt brød. Allerede Hildegard von Bingen beskriver fordelene med rug: "Det styrker kroppen og hjelper med vekttap." I tillegg har rug mange B-vitaminer og verdifulle mineraler.
Samsvarende produkter
Rugmel 'R500'
Rugmel 'R500'
Andre produkter
Hvetemel Type 'W480'
Hvetemel Type 'W480'
Portefølje (3)
Tyskland, Niederkrüchten
...Kvalitet: konvensjonell, Økologisk Opprinnelse: Østerrike Bruk: Baking, Desserter Spesialiteter: Sesammel er stort sett smaksløst og egner seg utmerket til tilberedning av småkaker, kaker og søte brød – det gir sluttproduktet en lett nøtteaktig smak. Det glutenfrie melet har mange fordeler, som for eksempel et lavt innhold av karbohydrater og et høyt innhold av høykvalitets protein samt fiber. I tillegg til disse positive egenskapene gir melet kroppen vår viktige mineraler som jern, magnesium og sink.
Portefølje (93)
Tyskland, Bad Camberg
...coekstruderte produkter, flatbrød, instant-mel osv. Vi leverer komplette nøkkelferdige systemløsninger for ekstruderte matvarer basert på en direkte ekspansjonsprosess. Videre kommer de nyeste utviklingene innen den patenterte TURBO-ekstruderingsteknikken utelukkende fra Schaaf. Av tradisjon... -spesialisert på matvare-kokekstrudering -verdensomspennende med kundenes mål i fokus -innovativ -personlig knyttet til kunder, ansatte og familie -fleksibel og likevel... -ukomplisert og transparent!
Portefølje (6)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play