Tyskland, Nürnberg
...Byggkorn er en allsidig kornavling med en rik historie som strekker seg over tusenvis av år. Det fungerer som en verdifull kilde til næring og brukes mye i ulike kulinariske og industrielle applikasjoner. Med en seig tekstur og mild nøtteaktig smak, konsumeres bygg ofte som helkorn eller malt til mel. Det brukes i produksjon av brød, grøt, supper og maltdrikker. Dette robuste kornet trives i...
Portefølje (186)
Tyskland, Bad Bentheim
... nok til å møte etterspørselen. Prisen på Quinoa har derfor mer enn tredoblet seg de siste 15 årene. Næringsverdier Quinoa Quinoa er rik på følgende næringsverdier: protein, kostfiber, forskjellige B-vitaminer, magnesium, fosfor og mangan. Allsidig anvendelig Quinoa mel kan brukes i mange forskjellige retter. Det er spesielt godt egnet for baking av brød, kaker og andre smakfulle bakverk. Lag for eksempel røren til kaker, vafler og pannekaker. Når du baker eller koker ...
Portefølje (549)
Tyskland, Oyten
... note, er linfrømelet svært egnet til tilberedning av brød og kaker. Når man baker, kan omtrent 20 % av mengden kornmel som er angitt i oppskriften, erstattes med økologisk linfrømel. Anbefalt inntak: For en kroppsvekt på 65 kg, anbefales et maksimalt daglig inntak på 3 måltider à 15 g økologisk linfrømel. Dette produktet er et kontrollert økologisk matprodukt i henhold til DE-ÖKO-006.
Portefølje (42)
Tyskland, Schoenebeck
...Vårt økologiske linfrømel har mange bruksområder: brød og knekkebrød, müsli, salater, melkeprodukter og til og med i kjøttboller og panering. Vårt økologiske linfrømel kan brukes på mange måter i næringsmiddelindustrien. Brød og knekkebrød osv. harmonerer veldig godt med linfrømelet. Det passer også utmerket som tilsetning i müsli, salater, melkeprodukter og til og med i kjøttboller og panering...
Portefølje (143)
...Maltflak er egnet som topping for bakverk. I motsetning til mel påvirker flakene strukturen og deigutbyttet av brød og bakverk i tillegg til smaken.
Portefølje (27)
Tyskland, Niederkrüchten
...Kvalitet: konvensjonell, Økologisk Opprinnelse: Østerrike Bruk: Baking, Desserter Spesialiteter: Sesammel er stort sett smaksløst og egner seg utmerket til tilberedning av småkaker, kaker og søte brød – det gir sluttproduktet en lett nøtteaktig smak. Det glutenfrie melet har mange fordeler, som for eksempel et lavt innhold av karbohydrater og et høyt innhold av høykvalitets protein samt fiber. I tillegg til disse positive egenskapene gir melet kroppen vår viktige mineraler som jern, magnesium og sink.
Portefølje (93)
Tyskland, Bad Camberg
...coekstruderte produkter, flatbrød, instant-mel osv. Vi leverer komplette nøkkelferdige systemløsninger for ekstruderte matvarer basert på en direkte ekspansjonsprosess. Videre kommer de nyeste utviklingene innen den patenterte TURBO-ekstruderingsteknikken utelukkende fra Schaaf. Av tradisjon... -spesialisert på matvare-kokekstrudering -verdensomspennende med kundenes mål i fokus -innovativ -personlig knyttet til kunder, ansatte og familie -fleksibel og likevel... -ukomplisert og transparent!
Portefølje (6)
Tyskland, Hamburg
... REXUS International tilbyr et komplett utvalg av høyteknologiske enkelt-enzymer, klare premikser og andre funksjonelle ingredienser. Basert på vår kompetanse utvikler vi skreddersydde forbindelser fra spesifikke melforbedringskombinasjoner. Gjennom vår omfattende service og konsultasjon hjelper vi kundene våre med å oppnå den nødvendige kvaliteten i brød, pasta og kjeks. Produktene våre er av...
... kan brukes til ulike produkter: -Brød: for alle kornsorter, mel- og kornbrød -Baguette, Ciabatta: Optimal for hvete- og speltmeltyper, men også fullkorn -Rundstykker: for alle kornsorter, optimal for fullkorn, men også meltyper -Fine bakverk: for alle lette hvete- og speltbakverk -Snittbrød...
Økologisk pioner siden 1979! Barnhouse er mor til økologisk Krunchy, de sprø bakte frokostflakene laget av havre og spelt, forsiktig bakt i over 30 varianter. Også frokostbarer.
Tyskland, Altenstadt
Tyskland, Brackenheim
Tyskland, Göttingen
Populære land for denne søkefrasen