Italia, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana er et glutenfritt mel for bakevarer, preget av en blanding av maisstivelse, risstivelse, plantefibre og maisgjær. Kommer ikke fra avgluteniseringsprosesser; inneholder ikke melk, egg eller hvete-stivelse. Et produkt av høy kvalitet, naturlig og preget av et høyt innhold av fiber og naturlige enzymer som er gunstige. En blanding som gir plastisitet til deigen, og gjør det...
Portefølje (56)
Italia, Guardiagrele
...Blanding med mel og ristet soyagranulat for produksjon av soyabrød og bakervarer, en kilde til plantebasert protein. Format: 25 kg Dosering: 100%...
Portefølje (91)
Italia, Forlì
... sin tilpasningsevne til ulike klima og jordsmonn. I dag har sorghum blitt en mye brukt ingrediens i internasjonal matlaging takket være sine utrolige ernæringsmessige egenskaper. Sorghum Mel Glutenfritt Økologisk er en rik kilde til vitaminer og mineraler. Det kan brukes til å lage et bredt spekter av retter, fra pasta til brød, fra søtsaker til salte retter. Den myke konsistensen og den lett søte smaken gjør det egnet for å lage deilige kaker, småkaker, pannekaker og mye mer.
Portefølje (50)
...Frokost, mellommåltid eller dessert... enhver anledning er god for en skive myk plumcake. Vi lager vår luftige plumcake (200g) i den klassiske rektangulære formen, som gir den en praktisk form for å skjære i skiver til frokost og mellommåltid. Deigen er basert på egg, smør, med ris- og bokhvete mel, ris- og maisstivelse, gjort lettere ved tilsetning av solsikkeolje. Den klassiske hevede kaken som gjerne deles med de minste, og som minner så mye om smaker fra hjemmet. Prøv den beriket med en lett sirup og fylt med syltetøy eller pålegg.
Portefølje (10)
Italia, Somma Vesuviana
... pinsene romane laget med en spesiell blanding av mel. Vårt tilbud inkluderer også originale kreasjoner som Saltimbocca, Saltimpizza og Pizzangoli, perfekte for food service-sektoren. Utvalget kompletteres med håndlagde bruschettone, pizzette al pomodoro og focacce, tilgjengelig i klassisk variant og med løk. Vi tilbyr to produktlinjer for å imøtekomme ulike markedsbehov: Ambient-linjen, med 90...
Il Panificio Le Bontà Trecchinesi har i over tjue år tilbudt sine produkter til en trofast og stadig voksende kundebase. Gjennom årene har bakeriet Le Bontà Trecchinesi diversifisert sine produkter, og tilbyr nå ikke bare brød, men også frese, tozzetti, hvite og røde pizzaer, panettoni, brød og brødsmuler. Men hva er hemmeligheten bak duften av dette brødet? Enkelt: naturlige ingredienser som mel, vann, salt og surdeig, bearbeidet med lidenskap og dyktighet, i henhold til læren fra de gamle mesterbakerne.
Italia, San Donà Di Piave
Dante Italian Food er en grossist av spekemat, oster og mel fra Veneto-regionen som hovedsakelig eksporterer til Europa. Vi jobber for å levere produkter av høy kvalitet direkte fra små og mellomstore håndverksbedrifter til restauranter, pizzerier, barer, hoteller og grossister. Vi ønsker å tilby en komplett tjeneste og samarbeide med våre kunder for å finne det mest passende produktet for deres behov, som økologiske oster og glutenfrie spekemat. Vi kan tilby et bredt utvalg av mel, inkludert økologisk mel til pizza, brød og bakverk.
Italia, Salerno
Vår bakerivirksomhet har vært i drift i tretti år, drevet av familien, og det kunne ikke vært annerledes gitt våre røtter; vi kommer fra Gragnano, pastaens hjemland, hvor lukten av semolina fra hard hvete fyller luften. Å lage brød, kaker og alt som kommer fra mel er en stor lidenskap for oss, som vi har gjort til vårt arbeid. Tegnene på denne lidenskapen er synlige i omsorgen og ektheten av alt...
Italia, Ternate
... og dosering av både matvarer og ikke-matvarer, med mål om å skape skreddersydde løsninger tilpasset enhver type produksjonsbehov. Betydelig erfaring er oppnådd innen emballering og pakking av fersk og tørr pasta, bakevarer som kjeks, brød og bakverk, samt andre produkter som tørket frukt, potetgull, godteri, frosne varer, grønnsaker, pulver som mel, kakao, kaffe og tekniske produkter. Mondial Pack Group består av 7 selskaper som gjør det mulig å diversifisere produksjonen slik at man oppnår best mulig kvalitet til pris!
Italia, Velletri
...Brødet formes deretter, formes til store brød eller stenger som veier omtrent 1 eller 2 kilo, legges i trekasser, drysses med kli eller mel og dekkes med hampetøy. Etter en viss tid, hvor den andre hevingen skjer, går vi videre til steking, som strengt tatt skjer i en kastanjevedfyrt ovn i omtrent en time og tjue minutter.
Italia, Altamura
... grunnleggende prinsipper for velvære og respekt for mennesker og miljø. Av den grunn har de besluttet å søke etter produkter for sine kunder som hovedsakelig kommer fra økologisk landbruk, som for eksempel økologisk mel, økologisk vin, pasta laget av durumhvete fra Puglia, ekstra jomfruolivenolje, belgfrukter, brød og alle bakevarer laget av hvete dyrket i samme område som byen Altamura. Vårt selskap forplikter seg til å opprettholde de fastsatte målene over tid.
Italia, Zafferana Etnea
Selskapet, grunnlagt i 1950 av Giuseppe Russo, er spesialisert på salg av ulike typer mel (finmalte semoler, dobbelt null, fullkorn, soyamel, 5 korn, mel til arabisk brød, økologisk mel og glutenfritt mel) og matvarer (sopp, tomatpuré, sesam og forbedringsmidler). Eksklusiv distributør av de beste nasjonale og lokale meltypene. I dag drives selskapet, med samme dedikasjon, av datteren til G...
Italia, Roncade
Molino F.lli Rachello har i over et århundre vært en familieeid bedrift som spesialiserer seg på bearbeiding av korn og produksjon av kvalitetsmel for håndverksbakerier og konfektindustrier. Tradisjon, innovasjon, høye kvalitetsstandarder, respekt for miljøet, mel fra nærområdet, økologisk mel, støtte til organisasjonen ABO Project for kreftforskning, sertifiseringer og sporbarhet av produkter: alt dette kalles Molino Rachello.
... gjær "criscito" og salt; sammen med håndarbeid etterfulgt av en heving på minst fire timer og steking i vedfyrte ovner, oppnås det unikt og ekte brød. Vi dedikerer all vår energi og oppmerksomhet til de ernæringsmessige behovene for en sunn, balansert og intelligent kosthold. Våre produkter gjenoppdager på en appetittvekkende og innbydende måte smakene fra fortiden. I tillegg til brødet kan du nyte Pane Biscottato, Freselle og Tarallini i ulike smaker, inkludert de berømte napolitanske tarallene "Sugna e Pepe" og mange andre kvalitets søte småkaker.
Faggeto gård produserer hovedsakelig ekstra jomfruolivenolje. Hele produksjonsprosessen skjer på gården, fra innhøsting til malingen av oliven som foregår i gårdens olivenpresse. Olivenpressen er kontinuerlig og ekstraksjonen skjer helt kaldt. Gården produserer også bakevarer laget hovedsakelig med ekstra jomfruolivenolje og mel fra korn som vi dyrker og maler på stein. Den produksjonsmessige...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play