...Mel laget av knuste olivenkjerner, vår Fleurette Bardon (registrert varemerke) er et teknologisk hjelpemiddel for bakerier i baking av brød. Vår Fleurette har flere egenskaper:
•Luktfri
•Uten smak
•Naturlig isolator for baking av produkter utsatt for høye temperaturer i vedfyrte ovner
Fleuretten påføres som et beskyttende lag mellom bakeplaten og produktet som skal bakes. Dermed, selv ved svært...
...Ønsker du å tilpasse melene dine for å oppnå et allsidig meltil å lage spesialbrød og/eller bakverk?
Leter du etter et tilsetningsstoff som kan balansere melene dine for produksjon av bakervarer?
Utvikler du spesialprodukter som baguetter, rundstykker, rustikke brød og ønsker å korrigere melene dine spesifikt for disse bruksområdene?
...Biscotter fra Roger er stolte av arven fra bestefaren til denne tredje generasjonen. Uten konserveringsmidler, uten GMO, er ingrediensene fra økologisk landbruk en kvalitetsgaranti. Bise-mel (T80) gir en unik smak til denne toasten som er bakt i åpen form, akkurat som i gamle dager under den første batchen fra Roger, bakeren fra Aix-en-Provence.
Økologiske Toasts:
Sammensetning: Hvetemel T65...
...Beskrivelse :
Melet av rug T70 er et mel laget av rugkorn, en kornsort som tradisjonelt brukes i baking. Det er lett siktet, noe som gir det en lys gråaktig farge og en fin tekstur. "T70" indikerer et askeinnhold som sikrer en god balanse mellom finhet og næringsrikdom. Rug er kjent for sin lett søte og syrlige smak, som gir et distinkt preg tilbrød og andre tilberedninger.
Opprinnelse : Ukraina.
Emballasje : papirpose på 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palettisering : 750-950kg.
...Hvetemel type 65.
Dette melet er til daglig bruk i matlaging, som tilbrød eller paideig.
Det produseres under kontrollert bærekraftig landbruk (CRC - Culture Raisonnée Contrôlée). Denne offisielle merkelappen gir mange garantier:
- Avlingene er plassert minst 250 m fra alle forurensningskilder.
- Ingen kjemisk behandling er tillatt, hveten oppbevares naturlig, uten tilsetningsstoffer...
... eller grøt, helt trygt.
Hvetefibre:
Ekstremt rikt på fibre og mineraler som kalium, fosfor og magnesium.
Limagrain Ingredients forenkler bruken av denne helt naturlige hvetefiberen.
Hvetekim:
Det er en kilde til mange helsefordeler: det inneholder 30% proteiner, 18% fibre, og en stor mengde folater (vitamin B9), magnesium og sink!
... et kjølig og tørt sted, beskyttet mot bakken og fuktighet.
Emballasje: Pose på 5 kg - Pose på 25 kg - Tilpasset emballasje på forespørsel i BigBag.
Bruk: En integrering i melblandingen på 5% til 30% anbefales.
Gjennomsnittlige næringsverdier per 100 g: Energi 347 kcal/1450 kJ - Fett 7,8 g - hvorav mettet fett 1,8 g - Karbohydrater 38 g - hvorav sukker 12 g - Kostfiber 29 g - Proteiner 16 g...
...Dette lille brødet på 35 gram er et sikkert valg for hotelloperatøren. Et brød med et rustikt utseende, med en melaktig og veldig sprø skorpe. Dette brødet er et attraktivt alternativ som fungerer som bordbrød, som sandwichbrød eller til og med som spydbrød. Denne delen vil være klar på bare 5 minutters steking.
REF:P106B
EAN-13:8436017103250
EAN-14:18436017103257
FORKOKT VEKT (G):35 g
STEKT...
...
Nougat med karamellsalt fra Guérande, pakket i en 200g pose med pappbunn, som inneholder nougatpapilloter.
Ingredienser: Sukker, glukosesirup, honning, mandler, karamell med saltet smør (8,7 %), melis, potetstivelse, usyret brød (vann, olivenolje, mel), eggehvite, naturlig vaniljeekstrakt. Fremgangsmåte: Honning og glukosesirup kokes i kjele, eggehvite tilsettes kokt sukker, vanilje, mandler og karamell.
Allergener: Mandler, egg, mulige spor av nøtter.
...Vår mel inkluderer hele kornet. Det er rikt på proteiner, fiber, mineraler og vitaminer. Gunstig for helsen. Kornet, kim og skall gir en bedre ernæringsverdi. Kornstørrelsen på vårt mel gjør det enkelt å bruke i hverdagen.
Dra nytte av alle fordelene med frøene samtidig som du beholder dine matlagingsvaner.
Bruk: alene eller i blanding til alle dine salte eller søte retter: kaker, quicher, pannekaker, sauser, kremer, brød…...
... meltyper, i dine deiger tilbrød/kaker, i dine søte og salte retter, for å tykne sauser, i en smoothie eller en proteinshake.
Oppbevaring: I en lukket beholder, tørt, beskyttet mot lys og varme. For å bevare smaken, konsumeres innen tre måneder etter åpning eller oppbevares kaldt.
*Allergener: Kan inneholde spor av gluten.
Yuka vurdering: 100/100
Innhold 250g til 25kg
Pakking per 10
Energi: 308 kcal
Fett: 10,1 g
Hvorav mettet fett: 1,2 g
Hvorav enumettet fett: 1,6 g
Hvorav flerumettet fett: 6,9 g
hvorav omega 3/6: 1,4 g : 5,5 g
Hvorav sukker: 2,5 g
Kostfiber: 41,9 g
Proteiner: 30,9 g
Salt: 0,01 g...
...Brukes som krydder (grilling, kjøtt, buljonger) eller innarbeides i meltil baking av brød, kaker, småkaker...
Har du en mening, spørsmål eller kommentar? Del meldingen din med oss.
... profesjonelle bordet er utstyrt med 4 hjul, hvorav 2 har brems, noe som gjør det svært håndterlig. Melvognene er laget av rustfritt stål med 4 hjul, hvorav 2 har brems. Disse melvognene kan brukes til å lagre eller flytte 4 sekker med mel, hver på 40 kg.
Villamayor Ingredienser distribuerer i Frankrike mel og semule av høy kvalitet til bakerier, håndverks- eller industrielle pastaprodusenter, brød, pizza, bakverk, konditorvarer... Vi har vår egen distribusjon med våre lastebiler og sjåfører fra møllen. Et strengt utvalg av hvete har gjort det mulig for oss å tilby mel med fransk tradisjon. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon om vårt...
...Gårdsdriften "les moulins de Perrine" er en familiebedrift som omdanner disse kornene til ferdige produkter. For dette opererer de på den enkleste måten, med håndverksmaskiner (steinkverner, siktemaskiner, oljepresser…). Resultatet er overraskende; mel, oljer, pasta og brød har den ekte smaken av naturen. Vårt motto: EN PERFEKT SPORBARHET.
... produktet du ønsker. Enten det er brød, et snacksprodukt eller pizzadeig, har vi et bredt utvalg av konsepter som du deretter kan tilpasse.
•MEL: Velg hvetemel for en lett smak, eller et originalt kornmel for mer karakter. Velg den type mel som passer best til produktet ditt.
•DEIGTYPE: For snacks, velg deigen din! For eksempel, velg en butterdeig for en sprø snack, eller fougasse for en myk deig...
...Kan nytes som burger eller som tilbehør.
•Picoussel: Vegetarisk proteinpannekake laget av mangoldblader, melk, brød, egg, løk, persille og mel, kan nytes som en proteinrett, i burger eller i salat.
•Crique au Cantal: Revet potet og Cantal, kan nytes som tilbehør, i burger eller i salat.
•Aligot Express tilbyr også L’Aligotière: En enhet for oppvarming av Aligot som gjør det mulig å få en porsjon klar til å spise på ett minutt. Denne enheten har blitt utviklet og produsert i Decazeville-regionen.
I Royaumeix dyrker vi korn – hvete, rug og spelt – som vi maler tilmel i vår håndverksmølle med stein. Denne produksjonen gjør det mulig å lage våre ulike produkter, naturlige brød eller brød med frø, som formes for hånd og stekes i en vedfyrt ovn, samt boller og mel. Spesialiteter: Naturlige hvete- og frøbrød, speltbrød, rugbrød, landbrød, loff, frøfougasse, mel, tortiller og speltkjeks;...