Frankrike, Laissac
...Gaveesken 100% lokal. Gaveesken inneholder: 3 Popines med spekemat (blant annet pølse, lonzo, skinke, coppa eller tørket Aubrac-okse) og en flaske Petit Pont rødvin (Pays d'Oc). Popines: Spekemat uten nitritt, skåret og vakuumpakket i et glasskrukke som er 100% resirkulerbar. 3 unike ingredienser: kjøtt, Guérande-salt og Kampot-pepper IGP. Uten konserveringsmidler, kan spekematen oppbevares i...
Portefølje (29)
Belgia, Woluwe-Saint-Pierre
...Hos M-S tjenester finner du et variert utvalg av fristende valg, som mørt lam, kvalitetsbiff, halal-alternativer, smakfull kanin, førsteklasses sau og førsteklasses svinekjøtt. Vi er forpliktet til å tilby deg kjøttprodukter av høyeste kvalitet for å tilfredsstille alle smaker. Oppdag forskjellen med vårt eksepsjonelle utvalg av kjøtt og pølser.
Portefølje (4)
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Vår Bellota Ibérico-lår har en intens burgunderfarge med perlemorsfargede fettårer, en myk og kremet tekstur, intens og vedvarende smak, samt en sterk og behagelig aroma. Den langsomme prosessen med naturlig tørking og marinaden laget av paprika og naturlige krydder som familien har brukt i tre generasjoner, gir vårt Bellota Ibérico-lår en uovertruffen bouquet.
Portefølje (55)
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION er en Halal-sertifiseringsorganisasjon basert i Belgia og aktiv over hele det europeiske kontinentet. Vi spesialiserer oss på sertifisering av Halal-produkter og -tjenester. Vi sertifiserer både store selskaper og små bedrifter. Sertifiseringen av Halal begrenser seg ikke bare til mat, men også til andre sektorer som kosmetikk, emballasje, kjemikalier, kosttilskudd o...
Portefølje (30)
...Våre naturlige svinedarm er ideelle for ferske, røkte og tørkede pølser. Den enhetlige størrelsen og formen sikrer konsistens og minimal avfall. Siden våre darmer er helt naturlige, har de et mørt og fast bitt som gir akkurat den rette motstanden. De er også transparente, slik at de lett fremhever de høykvalitets ingrediensene i pølsen din. Vi eksporterer sau- og svinedarm av alle slag for salg i Europa og tilbyr rask levering.
...Utvalg av tradisjonelle italienske spekemat og oster. 30 måneder gammel prosciutto crudo, lårfilet, rød hvitløkssalami og pecorino med svart trøffel, oliven, chili og melkekjøtt. Klar til å nytes som snacks eller til aperitiffer med venner.
Portefølje (10)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
Frankrike, Carquefou
...Vår halv-salt serie tilbyr de store klassikerne innen spekemat, som for eksempel skinke, bryst, skulder,... og røkt på tradisjonelt vis. Den inkluderer også kit for tilberedning av vinterretter, assorterte surkålretter, småretter med linser, gryterett, skulder på en spesiell måte, osv. Vi glemmer ikke de hyggelige stundene med tradisjonelt røkt indrefilet.
Belgia, Bruxelles
...Den praktiske emballasjen sikrer enkel håndtering og optimal oppbevaring. Enten du er en profesjonell kokk eller en amatørkokk, er denne pølsen et uunngåelig valg for kvalitetsmessige kulinariske resultater.
Samsvarende produkter
Saucisson
Saucisson
Portefølje (26)
Frankrike, Pessac
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, rå skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
...Den toskanske skinken, med en uvanlig rund form og en livlig rød farge, kjennetegnes av en virkelig unik modningsprosess og de miljøfaktorene som påvirker bearbeidingen, som bidrar til å gi kjøttet den uforvekslelige delikate, salte og aromatiske smaken.
Portefølje (8)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Vekt: 0,4 kg Ingredienser: Svinekjøtt, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydder, Antioksidanter, E301, Konserveringsmidler, E250 Næringsverdier og energiverdi per 100 g av produktet Energiverdi 432 kcal 1793 kJ Fett 36 g hvorav mettet fett 12 g Karbohydrater 1,4 g hvorav sukker 1,3 g Proteiner 27 g kostfiber 0,02 g salt 7,9...
Portefølje (9)
LUIS OLIVERAS S.A, er et familieeid selskap som har spesialisert seg på produksjon av tørket pølse siden 1933. Vi ligger i nordøst-Spania, svært nær den franske grensen, i nærheten av de viktigste havnene og flyplassene. Kombinasjonen av vår ekspertise og de beste råvarene gjør at vi kan produsere pølser av høyeste kvalitet av svin, samt Halal-pølser laget av kalkun og storfe, som vi produserer i ...
Portefølje (3)
...Chopfit Skjærehjelp for pølser og pâtéer.
Portefølje (19)
Spania, Murcia
Frankrike, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrike, Spania eller Italia tilbyr Le Delas et bredt utvalg av spekemat: fra den berømte hele Pata Negra til ferdigskiver av skinke, for ikke å glemme terriner, pølser og andre kokte eller røkte kjøttprodukter...
Portefølje (10)
Italia, Mesoraca
... alle kjenner. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 45 dager. Anbefales som forrett og som ingrediens i hovedretter (f.eks. Ovnsbakt pasta). Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 300/350 g INGREDIENSER: Svinekjøtt, Salt, Naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vekt: 0.350 kg...
Portefølje (19)
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter laget i Italia, bufala mozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater til pizza, fersk pasta, pasta til italienske restauranter i utlandet. Uslåelige priser på typiske italienske produkter, bestill på vår nettside og få produktene direkte til restauranten din, vin...
Portefølje (10)
Frankrike, La Fouillade
...Den økologiske coppaen fra Ferme de la Rousse er laget av nakkekjøtt. Kjøttet er smakfullt og mørt. Det kan nytes rått i tynne skiver som en forrett, og når det grilles, passer det perfekt til raclette eller brunch.
Portefølje (11)
Frankrike, Lyon
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Mortadella Bologna er et sylindrisk eller ovalt spekemat laget utelukkende av svinekjøtt. Den har en rosa farge og en uforvekslelig, intens, lett krydret aroma. Dette produktet har PGI (IGP) sertifisering.
Portefølje (10)
Tyrkia, Istanbul
...En gourmetstil karamelisert løk laget med løk, solsikkeolje, balsamicoeddik, honning og salt, kokt opp til %90 for å bevare sine egne juicer og konsistens. Den er klar til å bli konsumert så snart den åpnes, eller kan varmes opp/stekes for en siste touch. Den kan nytes i alle typer hurtigmat som burgere og pølser, med spekemat og delikatesseprodukter, eller til og med med frokostretter som...
Portefølje (6)
Italia, Castelnuovo Rangone
...Skivet spekemat i brett Vekt av enkelt brett: 100 g Produksjon: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Samsvarende produkter
Skivet spekemat i brett
Skivet spekemat i brett
...den inkluderer anlegg og utstyr for bearbeiding og røyking av kjøtt og pølser, matmaskiner som deigblandere for konfektindustrien, for bakerier og for næringsmiddelindustrien generelt, anlegg og utstyr for matlaging for næringsmiddel- og konserveringsindustrien, samt utstyr for dyrefôr. Velati srl Tecnologie Alimentari opererer på internasjonalt nivå.
Frankrike, Wissous
... markedsfører følgende produktserier: salt/søt dagligvare, drikkevarer, alkohol, delikatessevarer, ferske/frosne/koldtbordprodukter, frukt og grønnsaker, røkt kjøtt og fjærfe, fisk, kjøtt og pølser, blodpudding, spekemat, og mye mer. Våre kunder er profesjonelle innen handel, restaurant, storhandel, industri og grossister. Basert i Wissous, Essonne, er vårt team her for å svare på spørsmålene dine og gi deg råd om produktene våre.
Portefølje (186)
Belgia, Andenne
...innovative og fleksible, tilbyr vi løsninger som møter behovene og nettverkene til våre kunder ved å tilby tilpassede produkter og emballasje. Goumanisto tilbyr et utvalg på omtrent 100 oppskrifter for en vellykket aperitiff eller forrett: - Ost i terninger - Forberedelser basert på ost - Krokett/ostefondue - Skåret spekemat og pølser - Marinerte oliven - DIPS/kjeks - Asiatiske og etniske biter...
Belgia, Nassogne
Magerotte er en familiebedrift som tilbyr mer enn hundre forskjellige kjøttretter, pølser og spekemat, som hver dag stilles ut for salg i butikken deres. Den uopphørlige jakten på kvalitet, en grundig omsorg for å bevare de verdifulle tradisjonene fra fortiden, en konstant tilknytning til det ardennesiske landskapet, samt åpenhet og antikonformisme, utgjør bedriftsfilosofien som alltid har drevet dette gamle tradisjonsrike huset.
Belgia, Meix-devant-Virton
I tillegg til en tradisjonell slakterbutikk er vi stolte av å kunne tilby deg et bredt utvalg av fine, håndlagde pølser, spekemat og hjemmelagde røkte produkter. Vi tilbyr også en tjeneste for ferdigretter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play