...Utvalg av tradisjonelle italienske spekemat og oster. 30 måneder gammel prosciutto crudo, lårfilet, rød hvitløkssalami og pecorino med svart trøffel, oliven, chili og melkekjøtt. Klar til å nytes som snacks eller til aperitiffer med venner.
Portefølje (10)
...Den toskanske skinken, med en uvanlig rund form og en livlig rød farge, kjennetegnes av en virkelig unik modningsprosess og de miljøfaktorene som påvirker bearbeidingen, som bidrar til å gi kjøttet den uforvekslelige delikate, salte og aromatiske smaken.
Portefølje (8)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Vekt: 0,4 kg Ingredienser: Svinekjøtt, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydder, Antioksidanter, E301, Konserveringsmidler, E250 Næringsverdier og energiverdi per 100 g av produktet Energiverdi 432 kcal 1793 kJ Fett 36 g hvorav mettet fett 12 g Karbohydrater 1,4 g hvorav sukker 1,3 g Proteiner 27 g kostfiber 0,02 g salt 7,9...
Portefølje (9)
Italia, Mesoraca
... alle kjenner. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 45 dager. Anbefales som forrett og som ingrediens i hovedretter (f.eks. Ovnsbakt pasta). Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 300/350 g INGREDIENSER: Svinekjøtt, Salt, Naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vekt: 0.350 kg...
Portefølje (19)
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter laget i Italia, bufala mozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater til pizza, fersk pasta, pasta til italienske restauranter i utlandet. Uslåelige priser på typiske italienske produkter, bestill på vår nettside og få produktene direkte til restauranten din, vin...
Portefølje (10)
Italia, Castelnuovo Rangone
...Skivet spekemat i brett Vekt av enkelt brett: 100 g Produksjon: Kontinuerlig Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Samsvarende produkter
Skivet spekemat i brett
Skivet spekemat i brett
...den inkluderer anlegg og utstyr for bearbeiding og røyking av kjøtt og pølser, matmaskiner som deigblandere for konfektindustrien, for bakerier og for næringsmiddelindustrien generelt, anlegg og utstyr for matlaging for næringsmiddel- og konserveringsindustrien, samt utstyr for dyrefôr. Velati srl Tecnologie Alimentari opererer på internasjonalt nivå.
Italia, Thiene
Risco er spesialisert på levering av maskiner og systemer for næringsmiddelindustrien, spesielt for kjøttbehandling. Riscos produksjon inkluderer et bredt spekter av vakuumfyllere for pølser og spekemat, vakuumfyllere for skinke, modnede produkter og mortadella, forberedelseslinjer som kjøttkverner og deigblandere, systemer for kjøttdeig i skåler, formeringssystemer for burgere og kjøttboller...
Italia, Cremona
... hver dag. Utrettelig. I Antica Valle er salami og spekemat eksellens som må bevares. Små mesterverk av smak som holder liv i forberedelses-, bearbeidings- og modningsprosessene fra tidligere tider. Antica Valle er et område som bevarer de tidløse prinsippene for tradisjon. Her har området en overlegen fordel fordi råvarene bearbeides varmt, og transformasjonsprosessen er fullført på 48 timer for å fremheve ektehet, smak og friskhet. I Antica Valle er det faktisk oppdrett og slakterier historisk sett overalt til fordel for den ekstraordinære kvaliteten og de daglige kontrollene.
Italia, Ginestreto-Pesaro
Mangfoldet av delikatesser som tilbys kundene er variert, inkludert lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskjellige smaksprofiler. Disse verdifulle spesialitetene er laget av utvalgte svinekjøtt og er dyktig krydret av våre erfarne håndverkere. Den minimale modningstiden som garanteres for hver type spekemat, sammen med det ideelle klimaet for modningen, gjør hvert produkt ekstremt...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Italia, Ragoli
... typiske trentinske spekemat. Den håndverksmessige bearbeidingen av våre typiske trentinske produkter er den uforvekslelige, behagelige forskjellen som ingen kan unngå å merke seg når de smaker på disse gastronomiske spesialitetene. Å gjenoppdage smakene fra tidligere tider, tilfredsstille de mest kresne ganer, innovere tradisjonelle retter med noen nysgjerrige og typiske ingredienser: dette er mitt...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play