Frankrike, Laissac
...Gaveesken 100% lokal. Gaveesken inneholder: 3 Popines med spekemat (blant annet pølse, lonzo, skinke, coppa eller tørket Aubrac-okse) og en flaske Petit Pont rødvin (Pays d'Oc). Popines: Spekemat uten nitritt, skåret og vakuumpakket i et glasskrukke som er 100% resirkulerbar. 3 unike ingredienser: kjøtt, Guérande-salt og Kampot-pepper IGP. Uten konserveringsmidler, kan spekematen oppbevares i...
Portefølje (29)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
Frankrike, Carquefou
...Vår halv-salt serie tilbyr de store klassikerne innen spekemat, som for eksempel skinke, bryst, skulder,... og røkt på tradisjonelt vis. Den inkluderer også kit for tilberedning av vinterretter, assorterte surkålretter, småretter med linser, gryterett, skulder på en spesiell måte, osv. Vi glemmer ikke de hyggelige stundene med tradisjonelt røkt indrefilet.
Frankrike, Pessac
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, rå skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
Frankrike, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrike, Spania eller Italia tilbyr Le Delas et bredt utvalg av spekemat: fra den berømte hele Pata Negra til ferdigskiver av skinke, for ikke å glemme terriner, pølser og andre kokte eller røkte kjøttprodukter...
Portefølje (10)
Frankrike, La Fouillade
...Den økologiske coppaen fra Ferme de la Rousse er laget av nakkekjøtt. Kjøttet er smakfullt og mørt. Det kan nytes rått i tynne skiver som en forrett, og når det grilles, passer det perfekt til raclette eller brunch.
Portefølje (11)
Frankrike, Lyon
Frankrike, Wissous
... markedsfører følgende produktserier: salt/søt dagligvare, drikkevarer, alkohol, delikatessevarer, ferske/frosne/koldtbordprodukter, frukt og grønnsaker, røkt kjøtt og fjærfe, fisk, kjøtt og pølser, blodpudding, spekemat, og mye mer. Våre kunder er profesjonelle innen handel, restaurant, storhandel, industri og grossister. Basert i Wissous, Essonne, er vårt team her for å svare på spørsmålene dine og gi deg råd om produktene våre.
Portefølje (186)
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
... seg til alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, pølser, spekemat, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttbransjen. VIF tilbyr tilpassede løsninger for størrelsen på hver bedrift, fra små bedrifter med ti ansatte, til mellomstore og store grupper. VIFs tilbud dekker nå alle funksjoner: produksjon, håndtering av fysiske strømmer, kommersiell forvaltning, logistikk, ordrebehandling, innkjøp...
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Frankrike, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produserer og distribuerer produkter fra Savoie-regionen i over 30 år i Amancy i Haute-Savoie. Nettbutikk for: håndverksrøkt spekemat, tørkede pølser, pølser, diots, tørkede skinker og kvalitetskjøtt av svin på nett. Hos Maison Alpin ønsker vi at den ekte smaken av sjelen i Savoie skal bli avslørt med ett bitt. Verken mer eller mindre. Ingen store...
Frankrike, Parthenay
... oppskrifter. Denne doble kompetansen gjør FAVID til en foretrukket partner for mange og varierte applikasjoner. De største franske og internasjonale gruppene stoler på selskapet for å støtte dem i deres utvikling på markedene innen pølsemakeri, spekemat og ferdigretter.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Frankrike, Manosque
Selskapet Le Séchoir des Alpes er en bedrift spesialisert innen agroindustri, mer spesifikt innen produksjon av spekemat og pølser. Det er med sitt tradisjonelle og håndverksmessige know-how, overlevert fra far til sønn, at Le Séchoir des Alpes tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter som representerer alle smakene fra Provence.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Frankrike, Fontaine-Simon
... gjenvinningssystemet sikrer maksimal organoleptisk kvalitet av fruktene og bevaring av deres næringsstoffer. Tørkede frukter kan tilpasses i ulike granulometrier, hele, i biter, i flak eller i pulver, og de er tilgjengelige både i økologisk og konvensjonell variant. De kombinerer fleksibilitet og brukervennlighet for mange forskjellige anvendelser innen næringsmiddelindustrien: småkaker, pølser og spekemat, sjokoladeproduksjon, ferdigretter, kosttilskudd, melke- og osteprodukter, dietetiske produkter, sauser og krydder, te og infusjoner.
Frankrike, Tarbes
Vår virksomhet består i å sikre distribusjon av utvalgte produkter innen spekemat, pølser og catering, nøye utvalgt i henhold til strenge regler for matsikkerhet. Våre tjenester retter seg mot en profesjonell kundebase innen matbransjen, som inkluderer: slaktere, pølsemakere og cateringtjenester, dagligvarebutikker, restauranter, samt mellomstore og store butikker.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play