Portugal, Belas
Beirã er et selskap som har som mål å representere, promotere og selge produkter fra små produsenter i Beira Baixa-regionen, som olivenolje, oster, spekemat, syltetøy og viner. Disse produktene har mye historie og tradisjon, og de håndverksmessige ferdighetene som ligger bak dem fortjener en fremtredende plass i både nasjonale og internasjonale markeder. Beirã har derfor som mål å bringe disse fremragende produktene til ulike steder i verden, og støtte håndverksproduksjonen for verdien de representerer og som skiller dem ut: deres unike og fremragende kvalitet!
Veldig Gourmand en historie om to gourmeter:
Armel og Emmanuel, to franske og gourmetvenner fremfor alt! Elskere av gode produkter, ønsket vi å dele det med så mange som mulig, og vi har valgt ut de beste franske husene innen alle spesialiteter, fra delikatesse til spekemat, inkludert slakteri, regionale oster eller tradisjonelle kaker. . Franske lokale produkter Fra andouille fra Guéméné til...
Belgia, Andenne
...innovative og fleksible, tilbyr vi løsninger som møter behovene og nettverkene til våre kunder ved å tilby tilpassede produkter og emballasje. Goumanisto tilbyr et utvalg på omtrent 100 oppskrifter for en vellykket aperitiff eller forrett: - Ost i terninger - Forberedelser basert på ost - Krokett/ostefondue - Skåret spekemat og pølser - Marinerte oliven - DIPS/kjeks - Asiatiske og etniske biter...
Italia, Cremona
... hver dag. Utrettelig. I Antica Valle er salami og spekemat eksellens som må bevares. Små mesterverk av smak som holder liv i forberedelses-, bearbeidings- og modningsprosessene fra tidligere tider. Antica Valle er et område som bevarer de tidløse prinsippene for tradisjon. Her har området en overlegen fordel fordi råvarene bearbeides varmt, og transformasjonsprosessen er fullført på 48 timer for å fremheve ektehet, smak og friskhet. I Antica Valle er det faktisk oppdrett og slakterier historisk sett overalt til fordel for den ekstraordinære kvaliteten og de daglige kontrollene.
Belgia, Nassogne
Magerotte er en familiebedrift som tilbyr mer enn hundre forskjellige kjøttretter, pølser og spekemat, som hver dag stilles ut for salg i butikken deres. Den uopphørlige jakten på kvalitet, en grundig omsorg for å bevare de verdifulle tradisjonene fra fortiden, en konstant tilknytning til det ardennesiske landskapet, samt åpenhet og antikonformisme, utgjør bedriftsfilosofien som alltid har drevet dette gamle tradisjonsrike huset.
Belgia, Meix-devant-Virton
I tillegg til en tradisjonell slakterbutikk er vi stolte av å kunne tilby deg et bredt utvalg av fine, håndlagde pølser, spekemat og hjemmelagde røkte produkter. Vi tilbyr også en tjeneste for ferdigretter.
Belgia, Lovendegem
Et imponerende utvalg av kvalitetsfylte kjøttprodukter! Imperial Meat Products er en ledende aktør i den belgiske kjøttindustrien og har et komplett sortiment av salami, rå og kokte skinker, fjærfeprodukter, kokte varer og patéer. Imperial utvikler delikate kjøttprodukter for slaktere og catering, og tilbyr med stor omhu smakfull, ferdigpakket spekemat og pølser. Våre merker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Italia, Thiene
Risco er spesialisert på levering av maskiner og systemer for næringsmiddelindustrien, spesielt for kjøttbehandling. Riscos produksjon inkluderer et bredt spekter av vakuumfyllere for pølser og spekemat, vakuumfyllere for skinke, modnede produkter og mortadella, forberedelseslinjer som kjøttkverner og deigblandere, systemer for kjøttdeig i skåler, formeringssystemer for burgere og kjøttboller...
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Bísaro - Tradisjonell Pølsemakeri er et selskap som produserer tradisjonelle spekematprodukter. Vi er spesialister på tradisjonelle pølser laget med bísaro-svin. Tradisjon, kvalitet og innovasjon. Grunnlagt i 1998, er Bísaro - Tradisjonell Pølsemakeri et selskap som spesialiserer seg på pølser, tradisjonell spekemat og andre produkter av animalsk opprinnelse. Selskapet ligger i Gimonde...
Frankrike, Rungis Cedex
Selskapet BUISSON er en grossist av ferske matvarer for profesjonelle. BUISSON: grossist av ost i Rungis og grossist av europeisk spekemat. Vi har vært etablert siden 1982 i hjertet av det internasjonale markedet i Rungis. BUISSON forvalter 1500 m2 med kjølelagre, i henhold til europeiske standarder. Som en grossist av matvarer for Europa, blir vår virksomhet støttet av eksportpartnere, noe som...
Frankrike, Parthenay
... oppskrifter. Denne doble kompetansen gjør FAVID til en foretrukket partner for mange og varierte applikasjoner. De største franske og internasjonale gruppene stoler på selskapet for å støtte dem i deres utvikling på markedene innen pølsemakeri, spekemat og ferdigretter.
Belgia, Chaineux
...Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argifral, som i dag er anerkjent og verdsatt for sine kokte skinker og sine spesialiteter innen spekemat, skylder sin berømmelse til entreprenørånden fra 3 generasjoner.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Ligger i Vaux-sur-Sûre i hjertet av den belgiske Ardennerne, mellom Bastogne og Neufchâteau, er Hartman-etablissementene en ekte smeltedigel for anerkjent spekemat. I flere generasjoner har de spesialisert seg på avskjæring og kutting av svin. Mange produkter blir tilberedt her: «Le Délice de la Sûre», en rå, tørket og lett røkt skinke laget etter håndverksmetoden. Men også kokte skinker, pølser, patéer, blodpudding, presset hode,...
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
... seg til alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, pølser, spekemat, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttbransjen. VIF tilbyr tilpassede løsninger for størrelsen på hver bedrift, fra små bedrifter med ti ansatte, til mellomstore og store grupper. VIFs tilbud dekker nå alle funksjoner: produksjon, håndtering av fysiske strømmer, kommersiell forvaltning, logistikk, ordrebehandling, innkjøp...
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, produserer høykvalitets spekemat fra svin oppdrettet med respekt for naturen: økologisk spekemat, krydret spekemat, gullspekemat og tradisjonell spekemat uten laktose og gluten, i henhold til den beste italienske og romagnolske tradisjonen: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Spania, Cassà De La Selva
... produksjon og bearbeiding av kjøttprodukter, spekemat, pølser, kutting av mat, fisk, bakeri og emballering. Vi har mye erfaring i markedet for kjøttmaskiner, og kan tilby profesjonell service for alle typer maskiner fra ulike merker og modeller. Vår erfaring og kunder over hele verden taler for oss.
Belgia, Baileux
I hjertet av Chimacienne-regionen finner du selskapet Chimay Tradition. Oppdag våre lokale spekemat som er laget på en håndverksmessig måte. Utvalget består av: pølser, pasta og kokt skinke, samt fjærfeprodukter. Alle kjøttprodukter er laget for hånd med respekt for råvarene og tradisjonen. Hvert produkt har en eksklusiv karakter, av høy kvalitet og med en rik og unik smak.
Belgia, Liège
...Selskapet "Les Cochonnailles" er etablert på det private området av morgenmarkedet i Liège. Cochonnailles har som mål å tilby sine kunder en personlig service som fremhever service, utvalg og et svært godt forhold mellom kvalitet og pris for spekemat, pølser, oster, hermetikk, delikatessevarer, emballasje, frosne varer og rengjøringsprodukter. Vi tilbyr våre kunder en daglig leveringstjeneste...
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Frankrike, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produserer og distribuerer produkter fra Savoie-regionen i over 30 år i Amancy i Haute-Savoie. Nettbutikk for: håndverksrøkt spekemat, tørkede pølser, pølser, diots, tørkede skinker og kvalitetskjøtt av svin på nett. Hos Maison Alpin ønsker vi at den ekte smaken av sjelen i Savoie skal bli avslørt med ett bitt. Verken mer eller mindre. Ingen store...
Italia, Ginestreto-Pesaro
Mangfoldet av delikatesser som tilbys kundene er variert, inkludert lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskjellige smaksprofiler. Disse verdifulle spesialitetene er laget av utvalgte svinekjøtt og er dyktig krydret av våre erfarne håndverkere. Den minimale modningstiden som garanteres for hver type spekemat, sammen med det ideelle klimaet for modningen, gjør hvert produkt ekstremt...
Luxembourg, Ehlerange
... ikke minst eksepsjonelle priser. Vi ønsker å knytte disse til ny teknologi på internett for å gjøre hverdagen din enklere. Vår pålitelige og eksklusive leverandør og partner: Artisal og Kern. Våre produkter: Kjøttbutikk: storfekjøtt, Angus storfekjøtt, kalv, svin, smågris, lam, fjærfe, hest, vilt og eksotisk kjøtt. Pølsemakeri: italienske produkter, kokte produkter, pølser, spekepølser og spekemat. Catering: salater og patéer. Fisk: fiskespyd, sjømatcocktailer, skalldyr, fiske-fileter, fiskesteak. Produkter fra COLOP, TRODAT, REINER, AMANO... .
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE er et selskap som ble grunnlagt i 1963, og ligger i Castres i departementet Tarn (81). Takket være deres erfaring og kompetanse har CHARCUTERIE ANTOINE alltid hatt som mål å produsere tradisjonell spekemat. CHARCUTERIE ANTOINE kan produsere alle typer spekemat; fra pølser til spekematprodukter, samt skjæreprodukter, kokte produkter og til og med noen konserver.
Luxembourg, Rambrouch
Siden 1948 har JEAN MARET S.A. vært til tjeneste for deg. Innen pølser og spekemat, oliven, krydder og kaffe, syltetøy, konfekt og foie gras, tilbyr vi det mest komplette og spesialiserte utvalget på det luxembourgske markedet. I hver produktfamilie tilbyr vi PREMIUM-merker, ikonene i hvert segment. Vår styrke er kvalitetens konsistens. Vårt utvalg er rettet mot behovene til profesjonelle innen...
Belgia, Champlon-Tenneville
Deilige pølser og røkt skinke fra hjertet av Ardenne. Folkene hos Marcassou produserer sine produkter med respekt for tiden som går, fordi tålmodighet er den essensielle ingrediensen for kvaliteten på våre deilige spekemat. Pølsene og de røkte skinkene fra Ardenne finnes både i biter og i skiver.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play