Belgia, Lovendegem
Et imponerende utvalg av kvalitetsfylte kjøttprodukter! Imperial Meat Products er en ledende aktør i den belgiske kjøttindustrien og har et komplett sortiment av salami, rå og kokte skinker, fjærfeprodukter, kokte varer og patéer. Imperial utvikler delikate kjøttprodukter for slaktere og catering, og tilbyr med stor omhu smakfull, ferdigpakket spekemat og pølser. Våre merker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Italia, Thiene
Risco er spesialisert på levering av maskiner og systemer for næringsmiddelindustrien, spesielt for kjøttbehandling. Riscos produksjon inkluderer et bredt spekter av vakuumfyllere for pølser og spekemat, vakuumfyllere for skinke, modnede produkter og mortadella, forberedelseslinjer som kjøttkverner og deigblandere, systemer for kjøttdeig i skåler, formeringssystemer for burgere og kjøttboller...
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Bísaro - Tradisjonell Pølsemakeri er et selskap som produserer tradisjonelle spekematprodukter. Vi er spesialister på tradisjonelle pølser laget med bísaro-svin. Tradisjon, kvalitet og innovasjon. Grunnlagt i 1998, er Bísaro - Tradisjonell Pølsemakeri et selskap som spesialiserer seg på pølser, tradisjonell spekemat og andre produkter av animalsk opprinnelse. Selskapet ligger i Gimonde...
Belgia, Aubel
... et kvalitetsprodukt må alle produksjonstrinn utføres med kompetanse og håndverk. - Innovere: Smakens verden er ubegrenset... Regelmessig utforsker vi nye kulinariske veier tilpasset utviklingen av forbrukerens smak. - Assistanse: Våre selgere hjelper og støtter deg for å maksimere din virksomhet Ønsker du å introdusere vårt merke AUBEL i din virksomhet? Kjøpe vår spekemat i bulk eller pakket under ditt eget merke (private label)? Kontakt oss, så diskuterer vi prosjektet ditt sammen.
Belgia, Sint-Niklaas
...Cock's Vleeswaren er en belgisk topp 3 produsent av fine kjøttprodukter (BBQ, spekemat, ...), salater og ferdigretter.
Portugal, Belas
Beirã er et selskap som har som mål å representere, promotere og selge produkter fra små produsenter i Beira Baixa-regionen, som olivenolje, oster, spekemat, syltetøy og viner. Disse produktene har mye historie og tradisjon, og de håndverksmessige ferdighetene som ligger bak dem fortjener en fremtredende plass i både nasjonale og internasjonale markeder. Beirã har derfor som mål å bringe disse fremragende produktene til ulike steder i verden, og støtte håndverksproduksjonen for verdien de representerer og som skiller dem ut: deres unike og fremragende kvalitet!
Veldig Gourmand en historie om to gourmeter:
Armel og Emmanuel, to franske og gourmetvenner fremfor alt! Elskere av gode produkter, ønsket vi å dele det med så mange som mulig, og vi har valgt ut de beste franske husene innen alle spesialiteter, fra delikatesse til spekemat, inkludert slakteri, regionale oster eller tradisjonelle kaker. . Franske lokale produkter Fra andouille fra Guéméné til...
Italia, Cremona
... hver dag. Utrettelig. I Antica Valle er salami og spekemat eksellens som må bevares. Små mesterverk av smak som holder liv i forberedelses-, bearbeidings- og modningsprosessene fra tidligere tider. Antica Valle er et område som bevarer de tidløse prinsippene for tradisjon. Her har området en overlegen fordel fordi råvarene bearbeides varmt, og transformasjonsprosessen er fullført på 48 timer for å fremheve ektehet, smak og friskhet. I Antica Valle er det faktisk oppdrett og slakterier historisk sett overalt til fordel for den ekstraordinære kvaliteten og de daglige kontrollene.
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Frankrike, La Chapelle Sur Erdre
... seg til alle sektorer innen næringsmiddelindustrien: bakeri-konfekt, meieriprodukter, ferdigretter, sjømat, pølser, spekemat, fjærfe, frukt og grønnsaker, handel, kjøttbransjen. VIF tilbyr tilpassede løsninger for størrelsen på hver bedrift, fra små bedrifter med ti ansatte, til mellomstore og store grupper. VIFs tilbud dekker nå alle funksjoner: produksjon, håndtering av fysiske strømmer, kommersiell forvaltning, logistikk, ordrebehandling, innkjøp...
Spania, Cassà De La Selva
... produksjon og bearbeiding av kjøttprodukter, spekemat, pølser, kutting av mat, fisk, bakeri og emballering. Vi har mye erfaring i markedet for kjøttmaskiner, og kan tilby profesjonell service for alle typer maskiner fra ulike merker og modeller. Vår erfaring og kunder over hele verden taler for oss.
Belgia, Liège
...Selskapet "Les Cochonnailles" er etablert på det private området av morgenmarkedet i Liège. Cochonnailles har som mål å tilby sine kunder en personlig service som fremhever service, utvalg og et svært godt forhold mellom kvalitet og pris for spekemat, pølser, oster, hermetikk, delikatessevarer, emballasje, frosne varer og rengjøringsprodukter. Vi tilbyr våre kunder en daglig leveringstjeneste...
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Frankrike, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin produserer og distribuerer produkter fra Savoie-regionen i over 30 år i Amancy i Haute-Savoie. Nettbutikk for: håndverksrøkt spekemat, tørkede pølser, pølser, diots, tørkede skinker og kvalitetskjøtt av svin på nett. Hos Maison Alpin ønsker vi at den ekte smaken av sjelen i Savoie skal bli avslørt med ett bitt. Verken mer eller mindre. Ingen store...
Italia, Ginestreto-Pesaro
Mangfoldet av delikatesser som tilbys kundene er variert, inkludert lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskjellige smaksprofiler. Disse verdifulle spesialitetene er laget av utvalgte svinekjøtt og er dyktig krydret av våre erfarne håndverkere. Den minimale modningstiden som garanteres for hver type spekemat, sammen med det ideelle klimaet for modningen, gjør hvert produkt ekstremt...
Luxembourg, Ehlerange
... ikke minst eksepsjonelle priser. Vi ønsker å knytte disse til ny teknologi på internett for å gjøre hverdagen din enklere. Vår pålitelige og eksklusive leverandør og partner: Artisal og Kern. Våre produkter: Kjøttbutikk: storfekjøtt, Angus storfekjøtt, kalv, svin, smågris, lam, fjærfe, hest, vilt og eksotisk kjøtt. Pølsemakeri: italienske produkter, kokte produkter, pølser, spekepølser og spekemat. Catering: salater og patéer. Fisk: fiskespyd, sjømatcocktailer, skalldyr, fiske-fileter, fiskesteak. Produkter fra COLOP, TRODAT, REINER, AMANO... .
Luxembourg, Rambrouch
Siden 1948 har JEAN MARET S.A. vært til tjeneste for deg. Innen pølser og spekemat, oliven, krydder og kaffe, syltetøy, konfekt og foie gras, tilbyr vi det mest komplette og spesialiserte utvalget på det luxembourgske markedet. I hver produktfamilie tilbyr vi PREMIUM-merker, ikonene i hvert segment. Vår styrke er kvalitetens konsistens. Vårt utvalg er rettet mot behovene til profesjonelle innen...
Belgia, Champlon-Tenneville
Deilige pølser og røkt skinke fra hjertet av Ardenne. Folkene hos Marcassou produserer sine produkter med respekt for tiden som går, fordi tålmodighet er den essensielle ingrediensen for kvaliteten på våre deilige spekemat. Pølsene og de røkte skinkene fra Ardenne finnes både i biter og i skiver.
Belgia, Herstal
Hos Joiris Distribution er vi spesialister innen distribusjon av matvarer: spekemat, pølser, cateringprodukter, salater, krydder, sauser, oster, hermetikk, drikkevarer og mer. Vår bedrift henvender seg til profesjonelle (slaktere, cateringfirmaer, F2, osv...). Vi har bygget vårt rykte på en streng utvelgelse av produkter og tjenestene vi tilbyr våre kunder. Et stort lager av produkter finnes i vårt lager for å kunne imøtekomme forespørslene raskt. Utstyrt med kjølebiler og varebiler, leverer vi bestillingene dine så raskt som mulig, samtidig som vi strengt overholder hygienestandardene.
Frankrike, Parthenay
... oppskrifter. Denne doble kompetansen gjør FAVID til en foretrukket partner for mange og varierte applikasjoner. De største franske og internasjonale gruppene stoler på selskapet for å støtte dem i deres utvikling på markedene innen pølsemakeri, spekemat og ferdigretter.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Belgia, Stembert
... arbeidsstyrke tilgjengelig for å omdanne kjøttet til den tilberedningen du ønsker: biffer, pølser, patéer, ... Fra gården til våre utsalgssteder, velger vår leder selv kvalitetskjøttet som du finner på tallerkenen din. Det er denne kvalitetsgarantien som har gjort at PG Vian er anerkjent for sin seriøsitet når det gjelder sikkerhet og kvalitet på produktene sine. Forbrukeren har ikke tatt feil. Han smaker og kommer tilbake.
Frankrike, Manosque
Selskapet Le Séchoir des Alpes er en bedrift spesialisert innen agroindustri, mer spesifikt innen produksjon av spekemat og pølser. Det er med sitt tradisjonelle og håndverksmessige know-how, overlevert fra far til sønn, at Le Séchoir des Alpes tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter som representerer alle smakene fra Provence.
Belgia, Chaineux
...Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argifral, som i dag er anerkjent og verdsatt for sine kokte skinker og sine spesialiteter innen spekemat, skylder sin berømmelse til entreprenørånden fra 3 generasjoner.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Belgia, Wemmel
... (IFS, BRC, ISO,…). Våre merker: Paul Prédault, den eneste ekte franske kokkeskinken, La Quercynoise, den beste foie gras og magret, Prestige de la Sarthe, de ekte Rillettes og Langoise, Arcal, den perfekte cocktail-baconrullen (5 smaker) og forberedt fjærfe, Armor Plats Cuisinés, spesialist på typiske franske ferdigretter som Boeuf Bourguignon, Amand traiteur og gastronomi, deilige fiske-terriner fra Bretagne, Montagne noire Pur porc, tørkede pølser og spekeskinke fra Sørvest-Frankrike, 9 måneder Label Rouge…...
Frankrike, Fontaine-Simon
... gjenvinningssystemet sikrer maksimal organoleptisk kvalitet av fruktene og bevaring av deres næringsstoffer. Tørkede frukter kan tilpasses i ulike granulometrier, hele, i biter, i flak eller i pulver, og de er tilgjengelige både i økologisk og konvensjonell variant. De kombinerer fleksibilitet og brukervennlighet for mange forskjellige anvendelser innen næringsmiddelindustrien: småkaker, pølser og spekemat, sjokoladeproduksjon, ferdigretter, kosttilskudd, melke- og osteprodukter, dietetiske produkter, sauser og krydder, te og infusjoner.
... viner, italienske oster, vakuumpakkede kokte pølser, rødbeter i skiver og revet på boks og glass, gulrøtter i skiver og revet på boks og glass, svarte og grønne oliven i skiver, revet selleri, mungbønner, høyt oljesolje, spesialolje for steking på boks, kokte og frosne reker, sjømatdelikatesser, pangafileter, tunfisk i skiver. Vi begynte å selge i Portugal, og i dag er vi også til stede i Angola, Mosambik, Kapp Verde og Guinea-Bissau.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play