Belgia, Lokeren
...Forberedelse og sortering av naturlige tarmer er et håndverk - et fag - hvor erfaring og presisjon er av største betydning. Naturlige tarmer kommer tross alt ikke fra en maskin; det er et naturlig produkt med variabel kaliber (diameter), lengde og egenskaper. Ferdigheten og håndverket innebærer rengjøring og sortering av de naturlige tarmene for å lage et produkt som den profesjonelle...
Samsvarende produkter
Håndverket
Håndverket
Andre produkter
Sau
Sau
Portefølje (6)
...Naturlige tarmer i forskjellige kalibre, fra forskjellige opprinnelser og i forskjellige formater (klare til å fylle, i rør, saltet). Bunt på 91,4 meter.
Portefølje (9)
Frankrike, Maubeuge
Oppdag Eksellens innen Krydder for Din Bedrift! Hos "La Bonne Épice" er vi stolte av å presentere våre eksepsjonelle krydderblandinger, designet for å heve smakene i produktene dine. Som en produsent spesialisert på å lage krydderblandinger av høy kvalitet, tilbyr vi deg en unik mulighet til å innovere i din bransje. Hvorfor Velge "La Bonne Épice" for Din Bedrift? Unike Blandinger: Gi produkten...
Portefølje (33)
Spania, Monroyo (teruel)
...I fremstillingen av denne hjemmelagde chorizoen brukes de edleste delene av griser med "Denominación Origen Teruel" Duroc, som skulder og bacon, utvalgte krydder fra opprinnelsen og naturlige tarmer, noe som gir en intens og karakteristisk smak, i tillegg til at det er et svært sunt produkt.
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt og krydder, eltet og fylt i naturlig tarmer. Med en modning på over 4 måneder, har den en delikat smak og karakteristisk aroma. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, paprika, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein, naturlig aroma og...
Portefølje (43)
...Kjøttprodukt laget av svinekjøtt, typisk for Emilia. Kjøttet kommer fra nakken på grisen, håndfylt i naturlige tarmer og modnet i minst 90 dager, har en søt og behagelig smak og er stjernen i forretter og aperitiffer.
Portefølje (54)
Spania, Granollers
Martin Barnils S.L. er et spansk selskap med base i Granollers (Barcelona) som spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av naturlige tarmer for produksjon av pølser. Grunnlagt i 1920, har selskapet lang erfaring i bransjen og har etablert seg som en referanse i både det nasjonale og internasjonale markedet. Martin Barnils S.L. tilbyr et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet, laget med...
Portefølje (6)
Vi behandler og distribuerer naturlige tarmer og biprodukter fra sau, geit og storfe. Vi jobber for å møte våre kunders kvalitetskrav. Gjennom vår utvelgelsesprosess kan vi levere tarmer og biprodukter til dine produksjonsbehov. Vår leveringsprosess holder varene ferske og rene. Vi kan tilfredsstille alle dine tekniske krav: saltet, i lake og vakuumpakket.
Portefølje (10)
Frankrike, Castelnaudary
...Svinepølser fra Frankrike, naturlige tarmer, salt, pepper. KJØKKENRÅD: Kok dem med erter, du vil ikke angre! Jeg nyter dem med en Minervois eller en Corbières. Som en pølsefan har jeg også bestemt meg for å lage dem på glass.
Portefølje (37)
Tyskland, Saarbrücken
ABI Profils er et spesialfirma for ekstrudering og co-ekstrudering av plast og posisjonerer seg innen alle områder der tekniske profiler og plastrør brukes, for eksempel bilindustri, byggebransje, paramedisin, lean manufacturing, sport og fritid, PoS-reklameartikler, emballasje, merking og skilt, forbruksvarer… Flere, varierte bransjer der ABI Profils bruker sin ekspertise og står ved din side fra...
Portefølje (16)
Italia, Mesoraca
... alle kjenner. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 45 dager. Anbefales som forrett og som ingrediens i hovedretter (f.eks. Ovnsbakt pasta). Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 300/350 g INGREDIENSER: Svinekjøtt, Salt, Naturlige aromaer og krydder Sukker: Dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vekt: 0.350 kg...
Portefølje (19)
Frankrike, Auros
...FABRIKASJONER HJEMME Maison voisine er en bedrift som stammer fra et familiebasert samarbeid, lokalisert på to steder. Et produksjonssted i Pau i Pyreneene og et distribusjonssted i Auros, sør for Bordeaux. Vi produserer på en håndverksmessig og tradisjonell måte: Tørr pølse uten laktose og gluten i naturlige tarmer, Rosette des Pyrénées, ekstra magert rosette, rosette med Bayonne-skinke, chorizo...
Portefølje (31)
Tyskland, Höhenkirchen-Siegertsbrunn
...Naturlige tarmer er en av de eldste og mest naturlige "emballasjene" for pølse! Vårt selskap tilbyr deg et bredt utvalg av sau-, svine- og storfekjøtttarmer. Konstant oppdaterte tilbud!
Samsvarende produkter
Naturlige Tarmer
Naturlige Tarmer
Portefølje (1)
...Vi har hele spekteret av kunstige og naturlige tarmer i vårt sortiment.
Portefølje (5)
Frankrike, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures eller med urter i 55 eller 90g, merguez biff-lam i 55 eller 90g, kjøttdeig, farse, chorizo til grilling, osv. Den kreative serien av pølser inkluderer også pølser og chipolatas med muscadet, med curé nantais og poteter, med grillede grønnsaker, med grillede løk, med piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Tilgjengelig i selvbetjeningsdisken, under beskyttende atmosfære, i fast vekt eller i den tradisjonelle disken, er pølsene utelukkende fylt i naturlige tarmer. Det finnes også en serie "Porc Bio du centre" i chipolatas 55g og pølse 125g.
...Ved å konsumere dette kjøttet sier du nei til kolesterol og ja til et jerninnhold som er dobbelt så høyt som i annet kjøtt. Anemi, slankekost, sportslig trening eller bare et enkelt ønske om nye og lokale smaker, det er mange grunner til å velge dette kjøttet, og alle er til fordel for helsen. Eselkjøtt er et siciliansk produkt. Eselkjøtt (80%), svinekjøtt (20%), dekstrose, sukrose, svart pepper, antioksidant: E300, konserveringsmidler: E252, E250, naturlige aromaer. Alle våre pølser er fylt i naturlige tarmer. Oppbevares ved + 4 º C...
Polen, Warszawa
.../16/90 meter; 16/18 AB-->2/16/90 meter; 17/19 AB-->2/16/90 meter; 18/20 AB-->2/16/90 meter; 19/21 AB-->2/16/90 meter; 20/22 AB-->2/16/90 meter; 22/24 AB-->2/16/90 meter; 24/26 AB-->2/16/90 meter; 26/28 AB-->2/16/90 meter, ..36/38, 40/45, 45/50. I tillegg kan vi tilby spesifikasjoner i henhold til kundens krav. Vi tilbyr naturlige tarmer av god kvalitet (sauetarm) til de beste prisene. Kundetilfredshet er vår første prioritet.
... svinekjøtt, ryggfett, loin ribs, spare ribs, mage. - Leverandør av naturlige tarmer. - Svineinnmat: foie, hjerte (rengjort og sentrifugert) – åpen (multi-snitt), hjerte (rengjort og sentrifugert) – lukket (enkelt snitt), nyrer, svinehamp (Trim 80/20 diafragma), tunge. - Iberisk kjøtt; rack, loin, svinekoteletter eller filet. Iberisk svinekjøtt: iberisk svinefett med svor +3 (Iberisk ryggfett med svor på), iberisk svinefett med svor +4 (Iberisk ryggfett med svor på), iberisk svinefett uten svor (Iberisk ryggfett uten svor), mage. - Leverandør av innmat.
Andre produkter
Sauhus
Sauhus
Portefølje (1)
Frankrike, Rillieux La Pape
... Rhône, i samsvar med gjeldende lovgivning. 3 nøkkelpunkter: - Håndverksoppskrifter Vi har tatt oss tid til å gjenfinne de opprinnelige oppskriftene og har som mål å gi dem liv igjen og videreføre dem. - Hovedsakelig lokale kjøttprodukter Alt vårt økologiske sertifiserte kjøtt kommer fra vår region Auvergne-Rhône-Alpes eller fra nabodepartementene. - Naturlige ingredienser Alle våre produkter er økologisk sertifiserte og laget uten nitritter, uten konserveringsmidler eller fargestoffer, og pakket i naturlige tarmer av svin eller storfe.
Hellas, Kamatero-Athens
NATURLIGE TARMER• SVINEKJØTT• SAU• OKSE• BLIND OKSE• BLIND SAU• BOVINE-SVINE BLAIR• KUNSTIGE TARMER Kollagen, avskalling og papir i alle diametre• KRYDDER• KRYDDERBLANDINGER• BLANDINGER• HELE KJØTTPRODUKTER• HJELPESTOFFERNaturlige tarmer - forbedringsprodukter - Dyre-biprodukterKunstige tarmer - Vakuumposer - Termoformingsfilmer...
Portugal, Leiria
NUTRIALIZ, LDA er et selskap basert i kommunen Leiria, som spesialiserer seg på HANDEL og INDUSTRI AV KJØTTBASERTE PRODUKTER. Vår kjernevirksomhet innebærer nedskjæring, emballering, bearbeiding og frysing av kjøtt. NUTRIALIZ produserer også sine egne pølser i tradisjonelle røykovner, beriket med en sluttmodning i en vedfyrt røyker av nøye utvalgt ved, som sammen med bruken av naturlige tarmer...
Spania, Marbella
...import og eksport av naturlige tarmer for pølser, halal. alle størrelser og kvaliteter: 18/2020/2222/2424/2626 / +...
Italia, Avellino
La Alimentari-gruppen er et selskap som ble grunnlagt i 1970 og er spesialisert på salg av naturlige tarmer med de nødvendige sertifiseringene for italienske og utenlandske produkter. La Alimentari-gruppen er spesialisert på salg av svine-, sau- og hestetarm og tilbyr produkter av høy kvalitet.
Spania, Valencia
Selskap dedikert til produksjon og markedsføring av naturlige tarmer for pølseproduksjon. Spesialister på lam, svin og storfe tarmer. Nasjonal og internasjonal distribusjon. Mer info på: www.vgallent.es...
Frankrike, L'étrat
...Selskapet CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE er en av de største "produsentene av naturlige tarmer" i Frankrike. CHARLES FRERES produserer og distribuerer naturlige tarmer (lam, svin, storfe og hest) samt kunstige tarmer (kollagen, cellulose, forsterket cellulose og plast). CHARLES FRÈRES er eksklusiv distributør i Frankrike for merkene DEVRO (Tsjekkia) for tarmer og kollagenfilmer, KALLE (Tyskland) for cellulose tarmer, Faser, plast og overføringshylser. Alle disse produktene er presentert og pakket for håndverkere og industrien innen produksjon av spekemat.
Belgia, Rochefort
...marinader, majoneser, sauser, naturlige og kunstige tarmer, hermetiske tomater og sopp, butterdeig, aluminiums- og PVC-boller, skåler, vakuumposer, nett, snorer og tråder, trekull, rengjøringsprodukter og -utstyr, personlig hygiene, småverktøy og sliping av kjøttkvernplater, osv...
...T&K Sp. z o.o. har vært på det polske markedet i femten år, og samarbeider med en av de største nederlandske leverandørene av kjøttprodukter, Combinatie Teijsen v.d. Hengel (C.T.H.) B.V., som i dag tilhører VION Food Group. Vår virksomhet fokuserer på detaljhandel av produkter som er avgjørende for produksjon av pølse og skinke. Produktsortimentet består hovedsakelig av naturlige tarmer...
Frankrike, Amancy
...-forholdene... Ingen hemmeligheter, bare sunn fornuft, steg for steg. Grunnlaget er de beste råvarene, utelukkende fransk kjøtt. Valg av de mest smakfulle, magre svinekjøttstykkene, skuldre, skinker, bryst... Uten å gi fra seg den væsken som får vektene til å svulme! "Hjemmelagde" krydder, de som dufter av krydder og aromaer fra Savoie-regionen, rå. Fylling i naturlige tarmer og selvfølgelig manuell snøring. Lang dampbehandling, håndverksrøking med ved og urter fra våre områder, tradisjonell tørking for våre pølser, pølser, chipolatas, merguez fra Haute-Savoie... Nettbutikk og direkte salg!
Italia, Modena
GI.BI. s.p.a. er et selskap fra Modena som spesialiserer seg på emballasje for næringsmiddelindustrien. GI.Bi. s.p.a. har solgt naturlige og kollagen tarmer siden 1986. I 1997 begynte vi å selge kunstige tarmer, og i 2014 kjøpte vi en maskin for rynking av kunstige tarmer ved vårt hovedkontor. Dette har gjort det mulig for oss å drastisk redusere transportkostnadene, kontrollere...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play