...Forberedelse og sortering av naturligetarmer er et håndverk - et fag - hvor erfaring og presisjon er av største betydning. Naturligetarmer kommer tross alt ikke fra en maskin; det er et naturlig produkt med variabel kaliber (diameter), lengde og egenskaper.
Ferdigheten og håndverket innebærer rengjøring og sortering av de naturlige tarmene for å lage et produkt som den profesjonelle...
...Naturligetarmer i forskjellige kalibre, fra forskjellige opprinnelser og i forskjellige formater (klare til å fylle, i rør, saltet). Bunt på 91,4 meter.
...Kjøttprodukt laget av svinekjøtt, typisk for Emilia. Kjøttet kommer fra nakken på grisen, håndfylt i naturligetarmer og modnet i minst 90 dager, har en søt og behagelig smak og er stjernen i forretter og aperitiffer.
...Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt og krydder, eltet og fylt i naturlig tarmer. Med en modning på over 4 måneder, har den en delikat smak og karakteristisk aroma.
Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning.
Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, paprika, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein, naturlig aroma og...
Martin Barnils S.L. er et spansk selskap med base i Granollers (Barcelona) som spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av naturlige tarmer for produksjon av pølser.
Grunnlagt i 1920, har selskapet lang erfaring i bransjen og har etablert seg som en referanse i både det nasjonale og internasjonale markedet.
Martin Barnils S.L. tilbyr et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet, laget med...
ABI Profils er et spesialfirma for ekstrudering og co-ekstrudering av plast og posisjonerer seg innen alle områder der tekniske profiler og plastrør brukes, for eksempel bilindustri, byggebransje, paramedisin, lean manufacturing, sport og fritid, PoS-reklameartikler, emballasje, merking og skilt, forbruksvarer…
Flere, varierte bransjer der ABI Profils bruker sin ekspertise og står ved din side fra...
... alle kjenner. Modningen skjer i miljøer med kontrollert fuktighet og temperatur i minst 45 dager. Anbefales som forrett og som ingrediens i hovedretter (f.eks. Ovnsbakt pasta).
Kategori: Calabrese spekemat
VEKT: 300/350 g
INGREDIENSER: Svinekjøtt, Salt, Naturlige aromaer og krydder
Sukker: Dextrose og sukrose
Antioksidanter: E301
Konserveringsmidler: E250-E252
Vekt: 0.350 kg...
...Svinepølser fra Frankrike, naturligetarmer, salt, pepper.
KJØKKENRÅD:
Kok dem med erter, du vil ikke angre!
Jeg nyter dem med en Minervois eller en Corbières.
Som en pølsefan har jeg også bestemt meg for å lage dem på glass.
...FABRIKASJONER HJEMME
Maison voisine er en bedrift som stammer fra et familiebasert samarbeid, lokalisert på to steder. Et produksjonssted i Pau i Pyreneene og et distribusjonssted i Auros, sør for Bordeaux. Vi produserer på en håndverksmessig og tradisjonell måte: Tørr pølse uten laktose og gluten i naturligetarmer, Rosette des Pyrénées, ekstra magert rosette, rosette med Bayonne-skinke, chorizo...
...Naturligetarmer er en av de eldste og mest naturlige "emballasjene" for pølse! Vårt selskap tilbyr deg et bredt utvalg av sau-, svine- og storfekjøtttarmer. Konstant oppdaterte tilbud!
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures eller med urter i 55 eller 90g, merguez biff-lam i 55 eller 90g, kjøttdeig, farse, chorizo til grilling, osv.
Den kreative serien av pølser inkluderer også pølser og chipolatas med muscadet, med curé nantais og poteter, med grillede grønnsaker, med grillede løk, med piment d'Espelette, Chistorra, basquaise...
Tilgjengelig i selvbetjeningsdisken, under beskyttende atmosfære, i fast vekt eller i den tradisjonelle disken, er pølsene utelukkende fylt i naturligetarmer.
Det finnes også en serie "Porc Bio du centre" i chipolatas 55g og pølse 125g.
...I fremstillingen av denne hjemmelagde chorizoen brukes de edleste delene av griser med "Denominación Origen Teruel" Duroc, som skulder og bacon, utvalgte krydder fra opprinnelsen og naturligetarmer, noe som gir en intens og karakteristisk smak, i tillegg til at det er et svært sunt produkt.
...Ved å konsumere dette kjøttet sier du nei til kolesterol og ja til et jerninnhold som er dobbelt så høyt som i annet kjøtt. Anemi, slankekost, sportslig trening eller bare et enkelt ønske om nye og lokale smaker, det er mange grunner til å velge dette kjøttet, og alle er til fordel for helsen. Eselkjøtt er et siciliansk produkt.
Eselkjøtt (80%), svinekjøtt (20%), dekstrose, sukrose, svart pepper, antioksidant: E300, konserveringsmidler: E252, E250, naturlige aromaer.
Alle våre pølser er fylt i naturligetarmer.
Oppbevares ved + 4 º C...
... Rhône, i samsvar med gjeldende lovgivning.
3 nøkkelpunkter:
- Håndverksoppskrifter
Vi har tatt oss tid til å gjenfinne de opprinnelige oppskriftene og har som mål å gi dem liv igjen og videreføre dem.
- Hovedsakelig lokale kjøttprodukter
Alt vårt økologiske sertifiserte kjøtt kommer fra vår region Auvergne-Rhône-Alpes eller fra nabodepartementene.
- Naturlige ingredienser
Alle våre produkter er økologisk sertifiserte og laget uten nitritter, uten konserveringsmidler eller fargestoffer, og pakket i naturligetarmer av svin eller storfe.
NUTRIALIZ, LDA er et selskap basert i kommunen Leiria, som spesialiserer seg på HANDEL og INDUSTRI AV KJØTTBASERTE PRODUKTER. Vår kjernevirksomhet innebærer nedskjæring, emballering, bearbeiding og frysing av kjøtt. NUTRIALIZ produserer også sine egne pølser i tradisjonelle røykovner, beriket med en sluttmodning i en vedfyrt røyker av nøye utvalgt ved, som sammen med bruken av naturligetarmer...
La Alimentari-gruppen er et selskap som ble grunnlagt i 1970 og er spesialisert på salg av naturligetarmer med de nødvendige sertifiseringene for italienske og utenlandske produkter. La Alimentari-gruppen er spesialisert på salg av svine-, sau- og hestetarm og tilbyr produkter av høy kvalitet.
Selskap dedikert til produksjon og markedsføring av naturligetarmer for pølseproduksjon. Spesialister på lam, svin og storfe tarmer. Nasjonal og internasjonal distribusjon. Mer info på: www.vgallent.es...
...Selskapet CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE er en av de største "produsentene av naturligetarmer" i Frankrike. CHARLES FRERES produserer og distribuerer naturligetarmer (lam, svin, storfe og hest) samt kunstige tarmer (kollagen, cellulose, forsterket cellulose og plast). CHARLES FRÈRES er eksklusiv distributør i Frankrike for merkene DEVRO (Tsjekkia) for tarmer og kollagenfilmer, KALLE (Tyskland) for cellulose tarmer, Faser, plast og overføringshylser. Alle disse produktene er presentert og pakket for håndverkere og industrien innen produksjon av spekemat.
...T&K Sp. z o.o. har vært på det polske markedet i femten år, og samarbeider med en av de største nederlandske leverandørene av kjøttprodukter, Combinatie Teijsen v.d. Hengel (C.T.H.) B.V., som i dag tilhører VION Food Group. Vår virksomhet fokuserer på detaljhandel av produkter som er avgjørende for produksjon av pølse og skinke. Produktsortimentet består hovedsakelig av naturligetarmer...
...-forholdene... Ingen hemmeligheter, bare sunn fornuft, steg for steg. Grunnlaget er de beste råvarene, utelukkende fransk kjøtt. Valg av de mest smakfulle, magre svinekjøttstykkene, skuldre, skinker, bryst... Uten å gi fra seg den væsken som får vektene til å svulme! "Hjemmelagde" krydder, de som dufter av krydder og aromaer fra Savoie-regionen, rå. Fylling i naturligetarmer og selvfølgelig manuell snøring. Lang dampbehandling, håndverksrøking med ved og urter fra våre områder, tradisjonell tørking for våre pølser, pølser, chipolatas, merguez fra Haute-Savoie... Nettbutikk og direkte salg!
GI.BI. s.p.a. er et selskap fra Modena som spesialiserer seg på emballasje for næringsmiddelindustrien. GI.Bi. s.p.a. har solgt naturlige og kollagen tarmer siden 1986.
I 1997 begynte vi å selge kunstige tarmer, og i 2014 kjøpte vi en maskin for rynking av kunstige tarmer ved vårt hovedkontor.
Dette har gjort det mulig for oss å drastisk redusere transportkostnadene, kontrollere...
Utvikling, produksjon og distribusjon av innovative automatiseringssystemer for mat- og næringsmiddelindustrien, personellhygienesystemer, ergonomiske arbeidsverktøy samt maskiner for behandling av naturligetarmer. Vår målgruppe er næringsmiddelindustrien med fokus på kjøttforedlingsbedrifter.
MTG Krydder er produsent av pølse-krydder for hobbykokker og profesjonelle. Vi tilbyr også et rikt utvalg av naturligetarmer, rå krydder, urter, medisinurter og hjelpestoffer for pølseproduksjon.
ENS casing er spesialisert på salg og distribusjon av HALAL naturligetarmer (sau og storfe) beregnet for produksjon av dine pølser, merguez, pølser, og spekepølser. ENS casing er distributør for selskapet BOA (Boyauderie des Alpes - Frankrike). Vårt selskap har også eksklusivitet på produktene deres fra Algerie (Jus el-Arabi, eddik, appelsinblomst, osv.) på det franske markedet. Med vennlig hilsen.