Frankrike, Maubeuge
Oppdag Eksellens innen Krydder for Din Bedrift! Hos "La Bonne Épice" er vi stolte av å presentere våre eksepsjonelle krydderblandinger, designet for å heve smakene i produktene dine. Som en produsent spesialisert på å lage krydderblandinger av høy kvalitet, tilbyr vi deg en unik mulighet til å innovere i din bransje. Hvorfor Velge "La Bonne Épice" for Din Bedrift? Unike Blandinger: Gi produkten...
Portefølje (33)
Frankrike, Castelnaudary
...Svinepølser fra Frankrike, naturlige tarmer, salt, pepper. KJØKKENRÅD: Kok dem med erter, du vil ikke angre! Jeg nyter dem med en Minervois eller en Corbières. Som en pølsefan har jeg også bestemt meg for å lage dem på glass.
Portefølje (37)
Frankrike, Auros
...FABRIKASJONER HJEMME Maison voisine er en bedrift som stammer fra et familiebasert samarbeid, lokalisert på to steder. Et produksjonssted i Pau i Pyreneene og et distribusjonssted i Auros, sør for Bordeaux. Vi produserer på en håndverksmessig og tradisjonell måte: Tørr pølse uten laktose og gluten i naturlige tarmer, Rosette des Pyrénées, ekstra magert rosette, rosette med Bayonne-skinke, chorizo...
Portefølje (31)
Frankrike, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures eller med urter i 55 eller 90g, merguez biff-lam i 55 eller 90g, kjøttdeig, farse, chorizo til grilling, osv. Den kreative serien av pølser inkluderer også pølser og chipolatas med muscadet, med curé nantais og poteter, med grillede grønnsaker, med grillede løk, med piment d'Espelette, Chistorra, basquaise... Tilgjengelig i selvbetjeningsdisken, under beskyttende atmosfære, i fast vekt eller i den tradisjonelle disken, er pølsene utelukkende fylt i naturlige tarmer. Det finnes også en serie "Porc Bio du centre" i chipolatas 55g og pølse 125g.
Frankrike, Rillieux La Pape
... Rhône, i samsvar med gjeldende lovgivning. 3 nøkkelpunkter: - Håndverksoppskrifter Vi har tatt oss tid til å gjenfinne de opprinnelige oppskriftene og har som mål å gi dem liv igjen og videreføre dem. - Hovedsakelig lokale kjøttprodukter Alt vårt økologiske sertifiserte kjøtt kommer fra vår region Auvergne-Rhône-Alpes eller fra nabodepartementene. - Naturlige ingredienser Alle våre produkter er økologisk sertifiserte og laget uten nitritter, uten konserveringsmidler eller fargestoffer, og pakket i naturlige tarmer av svin eller storfe.
Frankrike, L'étrat
...Selskapet CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE er en av de største "produsentene av naturlige tarmer" i Frankrike. CHARLES FRERES produserer og distribuerer naturlige tarmer (lam, svin, storfe og hest) samt kunstige tarmer (kollagen, cellulose, forsterket cellulose og plast). CHARLES FRÈRES er eksklusiv distributør i Frankrike for merkene DEVRO (Tsjekkia) for tarmer og kollagenfilmer, KALLE (Tyskland) for cellulose tarmer, Faser, plast og overføringshylser. Alle disse produktene er presentert og pakket for håndverkere og industrien innen produksjon av spekemat.
Frankrike, Amancy
...-forholdene... Ingen hemmeligheter, bare sunn fornuft, steg for steg. Grunnlaget er de beste råvarene, utelukkende fransk kjøtt. Valg av de mest smakfulle, magre svinekjøttstykkene, skuldre, skinker, bryst... Uten å gi fra seg den væsken som får vektene til å svulme! "Hjemmelagde" krydder, de som dufter av krydder og aromaer fra Savoie-regionen, rå. Fylling i naturlige tarmer og selvfølgelig manuell snøring. Lang dampbehandling, håndverksrøking med ved og urter fra våre områder, tradisjonell tørking for våre pølser, pølser, chipolatas, merguez fra Haute-Savoie... Nettbutikk og direkte salg!
BOYAUDERIE VARLIAUD er produsent av naturlige tarmer laget av sau, svin og storfe: rå sauetarm, storfekjøttsmenu, saltet kalibrert masse, saltet storfekjøttsmenu, tarm på myk skjede, saltet storfekjøtt, tarm på stiv tube, saltet storfekjøtt. Våre hovedkunder er pølsemakere og forhandlere.
Frankrike, Domont
ENS casing er spesialisert på salg og distribusjon av HALAL naturlige tarmer (sau og storfe) beregnet for produksjon av dine pølser, merguez, pølser, og spekepølser. ENS casing er distributør for selskapet BOA (Boyauderie des Alpes - Frankrike). Vårt selskap har også eksklusivitet på produktene deres fra Algerie (Jus el-Arabi, eddik, appelsinblomst, osv.) på det franske markedet. Med vennlig hilsen.
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Som profesjonelle innen tarmsystemet i over tretti år, tilbyr vi et bredt utvalg av naturlige tarmer (lammetarmer, svinetarmer, oksetarmer, hestetarmer) for pølsemakeri, samt krydder til merguez, krydder til chipolatas, blodpølse-krydder, profesjonelt knivsett for slakteri, Esse-kroker, kjøttkverner, kjøttblandere, kjøttpresser, vakuummaskiner. Alle våre produkter har kontrollert kvalitet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play