Italia, Marmirolo
...PASTAPIU er hvetemel Type '00' utviklet for produksjon av fersk pasta. Med stor plastisitet og elastisitet takket være et godt proteininnhold, er PASTAPIU preget av en konstant kornstørrelsesfordeling og et askeinnhold på under 0,45%; disse egenskapene gjør den egnet for å lage fersk pasta som ikke gråner, og som beholder sin karakteristiske farge i flere dager. PASTAPIU er den ideelle...
Portefølje (56)
Italia, Orbassano
...Tonnarelli er en type spaghetti som stammer fra Lazio, og de ligner veldig mye på sin abruzziske fetter, chitarrucci. Imidlertid skiller de seg ut i noen viktige detaljer: de har en rund tverrsnitt, er litt mer ruge i konsistensen, og de lages tradisjonelt kun med semolina av hard hvete og vann. Deres enkle og rustikke smak gjør dem perfekte for en klassisk romersk 'cacio e pepe', eller de er ideelle for veganske oppskrifter, da de er uten egg.
Portefølje (57)
Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie er en type kort pasta laget av en deig av durumhvete semolina og vann. Takket være sin avlange og spisse form er de perfekte for å servere enkle og smakfulle retter.
Portefølje (4)
Italia, Marciano Della Chiana
... spesielt: det inneholder ikke Allina. Dette gjør at det er helt fordøyelig og ikke etterlater den noen ganger ubehagelige lukten. Med andre ord, en hvitløk som er kyssesikker. For å lage denne sausen har vi brukt hele planten av aglione, fra blomst til løk. Resultatet er en frisk, søt og delikat smak. Derfor anbefaler vi å varme den opp i noen minutter før du heller den over pastaen. Perfekt for å smake til enhver type pasta, spesielt de tradisjonelle Pici, eventuelt med tilsetning av sopp og pølse eller kapers og ansjos, eller Guanciale Stagionato.
Portefølje (10)
Italia, Prata Camportaccio
... bringe en annen type pasta laget av bokhvete til bordene deres, rik på smak og næringsverdi. Pastafabrikken ønsker i dag å representere en fremragende kvalitet: etisk kodeks, bærekraft, økologi, oppmerksomhet på råvarer og innovasjoner som bringer unike, tradisjonelle, men også innovative smaker til bordene deres.
Italia, Santa Maria La Carità
..." proteiner og karbohydrater, i minimum 12 til 36 timer, avhengig av hvilken type format som skal bearbeides. Bearbeiding av Fersk Pasta: hvert produkt lages med NØYE UTVALGTE RÅVARER og avviser kategorisk bruken av konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. En kvalitetsdeig. Dette er målet vi streber etter i hver produksjonssyklus. Utvalgte ferske egg, semola med høyt proteininnhold som 100% kommer fra italienske marker, langsom og homogen elting, konstant og gradvis forming i bronse, er våre hemmeligheter.
... dedikert til mozzarella og ricotta di Bufala og spesielt til meierianlegg for produksjon av enhver type "pasta filata"…ost, som mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også spesialiserte på produksjon og oppgradering av Mini Dairy-linjer med forskjellige produksjonskapasiteter. -Alle våre MINI Dairy er "skreddersydde" i henhold til kundens spesifikke krav.
Portefølje (1)
Italia, Ternate
... og dosering av både matvarer og ikke-matvarer, med mål om å skape skreddersydde løsninger tilpasset enhver type produksjonsbehov. Betydelig erfaring er oppnådd innen emballering og pakking av fersk og tørr pasta, bakevarer som kjeks, brød og bakverk, samt andre produkter som tørket frukt, potetgull, godteri, frosne varer, grønnsaker, pulver som mel, kakao, kaffe og tekniske produkter. Mondial Pack Group består av 7 selskaper som gjør det mulig å diversifisere produksjonen slik at man oppnår best mulig kvalitet til pris!
Våre produkter, unike og ekte, er resultatet av et nøye arbeid, spesielt med fokus på utvalg av ingredienser av god kvalitet og en type tilberedning som fortsatt er tradisjonell, utført etter oppskriftene til våre besteforeldre med 100% manuell produksjon av all vår fylte pasta, sauser og søtsaker. Selv om vi er en liten bedrift, prøver vi å sikte mot et marked av høy kvalitet, og derfor velger...
... fokusert på å tilby ekte produkter som møter kravene fra de mest krevende kokkene. I flere år har vi også inkludert en Catering-linje i katalogen vår med formater som er tilpasset restaurantstandardene. Våre produkter er SOM HJEMMELAGDE, takket være produksjonsteknologien som gjør det mulig for oss å bruke en Anaconda-type maskin, der de isolerte cellene med fordamperne og de kraftige viftene sikrer en utmerket luftstrøm som muliggjør optimal varmeveksling og rask og effektiv frysning.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play