Spania, Guijuelo-Salamanca
...Ost laget av rå sauemelk. Smaken er fyldig og vedvarende, smøraktig med en anelse oljeaktig. Sensoriske Egenskaper Smaken er fyldig og vedvarende, smøraktig med en anelse oljeaktig, med et perfekt saltinnhold. Innvendig er den kompakt med små uregelmessige hull av mekanisk opprinnelse, i en halmgul farge og kort pasta, men ikke smuldrete. Opprinnelse: Zamora Type melk: Hel og rå sauemelk Type produksjon: Enzymatisk koagulering Løpe: Dyreløpe fra lam Type familie: Modnet presset pasta, ikke kokt, muggvasket/vaske skorpe Modning: Mellom tre og fem måneder.
Portefølje (43)
Spania, Manresa
... gipsplater og paneler. Egnet for anhydritunderlag. Åpen tid Vedheft ved 30':>0,5 N/mm2 Initial vedheft:>0,5 N/mm2 Vedheft etter nedsenking i vann:>0,5 N/mm2 Bestemmelse av glidning:< 0,5mm Holdbarhet i beholder for pasta: Omtrent 3 timer...
Portefølje (364)
Spania, Madrid
... spanske forbrukere Ost Emmental - laget av melk fra kyr som beiter i Alpene Ost Cheddar - tradisjonell britisk oppskrift Ost Hushall (light) - tradisjonell svensk oppskrift Kremost til smøring - 100% naturlig, uten kunstige tilsetningsstoffer Feta-type ost - ideell for kalde og varme retter Blåmuggost Danablu Castello - tradisjonell dansk oppskrift Smør Lurpak - den mest solgte smøret i verden Vi ser frem til å samarbeide med dere. Finn mer om oss på vår nettside og bli inspirert av oppskrifter i Naturarla-fellesskapet.
Portefølje (9)
Spania, Valencia
... appelsin og ikke bitter (lite humle). Aroma: Lett fruktig aroma med appelsin. Temperatur: Anbefales servert mellom 4 og 6 grader. Emballasjetype: 33 cl. Ingredienser: Vann, Pale Ale-malt, humle og appelsin. Matparinger: Ølet GÈNESIS kan kombineres med alle typer middelhavsmat, som tapas, forretter, fisk, risretter, oster, skinker, pasta, pizza, spesielle retter,…...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play