Italia, Milano
...Confettura Extra di Mela Annurca med sin skall og edel honning fra Sulla. Uten tilsatt sukker og konserveringsmidler. Kun fersk sesongfrukt og håndlaget honning fra vår produksjon. 100% made in Italy. For å oppnå den beste konsistensen anbefales det å konsumere den ved en temperatur mellom 5-10 °C. Ingredienser: Eple 65%, honning fra Sulla 35%. ABBINAMENTI Ideell for å fylle kaker og paier, til frokost for å smøre på brød og kjeks. Må prøves med lagrede oster, for å pynte og akkompagnere hvitt kjøtt.
Portefølje (116)
...Vi tilbyr prosessløsninger for alle typer frukt og for alle produksjonstrinn: fra levering av fersk frukt, gjennom ekstraksjon eller pressing til den endelige emballeringen av juicen aseptisk eller ved varm fylling. Alternativt bygger vi anlegg for tilberedning av kvalitetsjuice, som starter fra puréer og konsentrater i aseptiske tromler, samtidig som vi respekterer de organoleptiske egenskapene...
Portefølje (6)
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, blanding av pasteuriserte egg, sukker, mel "0", amerikansk mel, vann, kakao 22/24%, aromaer. FARCITURA: Fersk krem, mascarponepulver (33%), pasteurisert eggeplomme, sukker. BAGNA: Vann, sukker, kaffe aroma 70°, frysetørket kaffe. Oppbevaring ved -18° Produkt som må tines.
Portefølje (129)
Italia, Radicofani
...Det er en ost laget av ren sauemelk, oval i formen og veier omtrent kg. 0,800. Den ble tidligere produsert kun med melk fra våren, i motsetning til nå som den er tilgjengelig nesten hele året. "Vekten og den relative ovale formen sies å være et resultat av transformasjonen av dette produktet nesten ved slutten av ostemassen, og plassert direkte på den ovale skjeen, for ellers ville ikke deigen vært tilstrekkelig til å oppnå den tradisjonelle skåleformen." Fersk pecorino lagret i omtrent 15 dager.
Portefølje (48)
Italia, Goito
... påført i to rikelige strøk, det andre strøket umiddelbart før påføring av Sanastof med "ferskfersk" teknikk (forbruket av Protech Fix AC for denne primingoperasjonen er mellom 120 og 250 gr/m2). Fukt underlaget tilstrekkelig med vann før påføring, og gjenta denne operasjonen flere ganger i tilfelle av svært porøse og absorberende underlag eller i nærvær av varme og tørre klima. Pose 25 kg - Pall: 50 x (Pose 25 kg)...
Portefølje (275)
Italia, Capo D'orlando
... Appelsinene har lange og kjøttfulle blader, de unge skuddene er grønne, fruktene er runde, og skallet og fruktkjøttet er oransje. Primofiore Sitronene, med sitt tynne og glatte skall, kjennetegnes av en aromatisk og syrlig smak, og de er rike på vitamin C og antioksidanter. Ved å kjøpe dette sparekitet får du muligheten til å teste den høye kvaliteten på produktene våre til en fordelaktig pris. I tillegg vil du ha en stor mengde frukt tilgjengelig, ideelt for å dekke ernæringsbehovene til familien din eller for å lage deilige oppskrifter.
Portefølje (27)
Italia, piano di sorrento (na)
...Navel-appelsiner er en av de mest populære appelsinvariantene i verden, kjent for sin søte smak og enkelhet ved skrelling. Disse appelsinene kjennetegnes ved tilstedeværelsen av en 'navle' i bunnen, som gir dem navnet. Skallet er av en lys orange farge, og fruktkjøttet er frøfritt, noe som gjør dem ideelle for fersk konsum. Navel-appelsiner er rike på vitamin C, som er essensielt for...
Portefølje (29)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete: Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet. Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
Portefølje (7)
Italia, Mortara
...Ved fullført koking og fra varmen, rør Risotto med Porcini med klarnet smør, noen flak av Castelmagno og fersk hakket persille. Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), vegetabilsk buljongpulver (salt, stivelse og maltodextriner fra poteter, dehydrerte grønnsaker (gulrot, selleri, persille), solsikkeolje, naturlige aromaer, krydder), rismel, porcini sopp* (Boletus Edulis og tilhørende gruppe...
Portefølje (3)
Italia, Fisciano
...Fersk lasagne med egg er en klassisk italiensk rett som er populær over hele verden og ofte serveres som hovedrett til middag eller ved store sammenkomster. Det er en solid og tilfredsstillende rett som er perfekt for å mette en folkemengde eller for et koselig familiemåltid.
Portefølje (3)
Italia, Trezzano Sul Naviglio (milan)
...{"DESCRIPTION":"Likør med koreansk rød ginseng og fersk ginsengrot. Ekstremt behagelig smak, middels alkoholinnhold som kan nytes ved alle anledninger. Elegant glassflaske pakket i kartong, ideell som en original og unik gave. Den ferske ginsengroten som finnes i flasken, kan spises for å nyte den originale og unike smaken av ekte ginseng.","METHOD GUIDE":"Bruksfrekvens: 1 shot 1 eller 2 ganger...
Portefølje (10)
Italia, Catania
... kontrollpanel, og er kompatibel med de nyeste betalingssystemene (kontanter og kontaktløse betalinger). Behagelig, forfriskende og rik på vitaminer, er fersk eplejuice en drikk å nyte når som helst på dagen. Utvid virksomheten din ved å gi kundene dine et alternativ, eller i kombinasjon med de kjente automatene for ferskpresset juice Oranfresh®.
Portefølje (6)
...Bufala Campana-ricotta er en del av historien og tradisjonen innen meieriindustrien, et symbol på vårt landbruk og det typiske arven som områdene i Sør-Italia kan uttrykke. Bufala Campana DOP-ricotta er et ferskt meieriprodukt, derfor uten modning, oppnådd ved varmekoagulering av proteinene i myse fra bufalemelk, råvaren som stammer fra produksjonen av Bufala Campana-mozzarella, som gir den spesielle strukturelle egenskaper av kremethet og mykhet, en porselenhvit farge, og markante sensoriske egenskaper som kan beskrives som en delikat melkefragrance og sødme.
Portefølje (2)
Italia, Controguerra
... distributører til markedene i Roma og Milano." I 1956 bestemte han seg for å avslutte manuell tilberedning av blekksprut og brukte i stedet en betongblander, som snurret automatisk. Resultatene overrasket kundene med sitt merkelige ytre utseende og den ekstraordinære mørheten til blekkspruten. Pionerarbeid innen konservering I samme år fikk han ideen om å holde fisken fersk lenger ved å sette...
Portefølje (4)
Italia, Nave
...Perfect Draft Profesjonelt system for ølservering hjemme! Philips Perfect Draft bringer profesjonaliteten til en høykvalitets ølkran hjem til deg. I mange år har den vært brukt på barer, og Philips Perfect Draft lar deg oppdage gleden ved å tappe din favorittøl hver gang du ønsker det. Perfect Draft er perfekt for å tappe en utmerket fersk øl, enten under en fest med mange gjester, eller for...
Portefølje (46)
Italia, Acquaviva Picena
...De tørre sausene lages uten bruk av komfyr. Den enkle og raske tilberedningen gjør dem unike når det gjelder kostnader og kvalitet. De passer til alle bruksområder i matlaging, som krydder, sauser, fyll, topping og deig med andre ingredienser. Tilberedning: Bland 100 g av tørre blandingen, tilsett 200/300 g vann, avhengig av ønsket konsistens, og 10 g fersk pecorino. Stabil i ovn, ved nedkjøling og frysing.
Portefølje (3)
...La Rock22 er en automatisk porsjonsmaskin med variabel vekt, designet for linjeproduksjon. En profesjonell løsning for å utføre "rock"-skjæring av harde oster. Osten blir automatisk kuttet på en perfekt lik måte som "fersk"-skjæring gjort for hånd: overflaten på produktet forblir ruglete og beholder alle de organoleptiske og estetiske kvalitetene til nylig kuttet ost. Ved bruk av glatte blader...
Portefølje (47)
Italia, Bitonto
...Pysjamas i serafino-modell laget av myk bomullsjersey. Langermet genser med mansjett, med gule kontrastknapper som matcher den heltrykte designen, lomme på venstre side med gul kant, bukse med mansjett ved ankelen i ensfarget blå.
Portefølje (2)
Italia, Carbognano
...Ferske hasselnøttkjerner velges ut ved hjelp av den nyeste screenings-teknologien for å eliminere urenheter og gjøre produktet sunt fra et organoleptisk synspunkt. Produktet blir deretter kalibrert og klart for salg til konfektindustrien, små håndverksbedrifter og for fersk konsum.
Italia, Codogno
... kun melk og italiensk tradisjon. For å lage en ost som veier omtrent 32-34 kg, trengs det 500 liter melk som ankommer meieriet innen 1-2 timer etter melking. Melken får hvile i 12-18 timer, hvor den avgir noe av fettet ved avrenning, og formen fjernes slik at den halvfete melken kan gi den utmerkede, langmodnede osten, samtidig som den beholder smaken av fersk melk.
Portefølje (4)
Italia, Fidenza
... prosess teknologi gjør det mulig å pastifisere ved å bruke pregelatiniserte mel eller råmel som er hentet direkte fra råvaren; Italpast Pregel Tech er løsningen for å gelatinisere råglutenmel, som innebærer innsetting av en dampinjektionskokekar i linjen. Linjer for produksjon av fersk pasta bekrefter vår bedrifts know-how i å designe moderne produksjonsanlegg for pasta, rullere, formere, raviolere, automatiserte anlegg for ravioli med dobbelt lag, lasagnere og nester, pastorisatorer, kjøletunneler og kontinuerlige kokere, komplette linjer for forkokt fersk pasta.
Italia, Caraglio
...ved å bruke utelukkende naturlige og ekte råvarer for å bevare smakene fra gamle dager. I vår detaljhandel i Caraglio, bare noen kilometer fra Cuneo, er alle de typiske pastasortene fra det italienske kjøkkenet tilgjengelige: agnolotti, cappelletti, gnocchi, eggpasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin og valgranotti med Castelmagno. De er laget utelukkende med naturlige...
Engros handel med hvitt kjøtt (fjærfe, kanin); Engros handel med rødt kjøtt (svin, storfe, sau); Engros handel med frosne produkter (potetgull, grønnsaker, sjømat, kjøtt); Engros handel med matvarer for catering. Vårt selskap ligger i Bronte ved foten av Etna og distribuerer produkter over hele Østsicilia.
Italia, Massa Lombarda
... det mulig for selskapet å utvikle produksjonsprosesser som kan tilby de mest innovative og avanserte løsningene for enhver type behov, ved å designe kombinasjoner av ulike materialer avhengig av egenskapene til produktene de skal inneholde, samt basert på den ønskede holdbarheten. Hver enkelt fase av produksjonsprosessen er underlagt konstante og strenge kvalitetskontroller, ledsaget av et system som sikrer korrekt sporbarhet av hver prosess i bearbeidingen.
Portefølje (11)
Italia, Castelnovo Di Sotto
Restauranten Da Poli ved stasjonen har en tradisjon på over førti år i det gastronomiske landskapet i Reggio Emilia og omegn. Ligger i en gammel jernbanestasjon fra tidlig 1900-tall, som er nøye restaurert, tilbyr denne restauranten, i tillegg til retter fra den emilianske tradisjonen, preget av håndlagde pastaer og kvaliteten på de utvalgte råvarene, et raffinert utvalg av oppskrifter med fersk...
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
Italia, Palagonia
...siciliangoodness.com Leverandør av: Sicilianske gastronomiske produkter: Arancini, sicilianere, arancine, panzerotti, calzoni, tavola calda, rosticceria. Sicilianske bakervarer: Cannoli, cannoli-skall, tomme cannoli, cannoli-sett, ricotta-cannoli, søt ricotta til cannoli, sau-, ku-, bufallo- og bufalina-ricotta, fersk ricotta til desserter, babà, bignè, siciliansk ricotta-cassata, siciliansk ricotta...
Portefølje (55)
Italia, Collecchio
Pasta Ravelli er en ny måte å sette pris på fersk pasta på, ved å velge kun de beste ingrediensene, bearbeidet med respekt for den gastronomiske tradisjonen i Parma, og umiddelbart fryst, for å bringe alt gleden av forrettene til bordet: ingen konserveringsmidler, maksimal kvalitet, like gode som nytilberedte. Tvert imot. Mye mer.
... fra byens rutine, eller bare for å beundre det vakre kuperte landskapet i Umbria som omgir Il Podere San Giuseppe og nyte en utmerket rett fra det umbriske kjøkkenet. Trøfler, sopp, spekemat, alle lokale og kortreiste produkter som Umbria er rik på, og som du kan finne ved å velge fra restaurantens meny. Hvis du elsker sjømat, må du vite at Il Podere San Giuseppe tilbyr en rik sjømatmeny bestående av forretter, hovedretter og fersk fisk av høy kvalitet. I tillegg har stedet et stort saltvannsbasseng som gjestene kan benytte seg av i sommersesongen.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play