Nederland, Amsterdam
Frankrike, Paris
...Hos Herencia er vi mer enn bare en enkel distributør av kaffe og krydder; vi er forvalterne av et rikt arv som forener de guatemalanske tradisjonene for kaffedyrking med den gamle kunsten av krydderhandel. Vår misjon er å bringe deg de beste produktene, ved å koble deg til smakene og tradisjonene som har vært kjære i generasjoner.
Portefølje (14)
...Kuminfrø er en av de eldste krydderne kjent for menneskeheten, med en historie som går tilbake til det gamle Egypt. Disse frøene stammer fra en slank toårig plante som er hjemmehørende i Midtøsten, Asia og Sentral-Europa. Kuminfrø er en viktig ingrediens i europeisk matlaging, hvor de brukes til å gi smak til rugbrød, kjeks og oster. De er også en essensiell ingrediens i sodabrød og brukes i...
Samsvarende produkter
Kuminfrø
Kuminfrø
Andre produkter
Knust Persille
Knust Persille
Portefølje (59)
Tyskland, Anklam
...Althaea officinalis L. tilhører malvafamilien (Malvaceae). Marshmallow er en hårete flerårig busk som kan bli opptil 1,50 m høy. Hovedsakelig høstes de to år gamle røttene. De primære røttene kan nå lengder på 50 cm. Etter høsting må de fuktige røttene tørkes raskt og umiddelbart, da dette er viktig for den påfølgende behandlingen. I henhold til HMPC-monografien brukes roten av Althaea officinalis L. tradisjonelt for symptomatisk behandling av irritasjon i munn og svelg og den tilknyttede tørre hosten, samt for symptomatisk lindring av gastrointestinalproblemer.
Portefølje (27)
Tyskland, Bad Bentheim
...Opprinnelse og utvinning. Dette rene, naturlige bordsaltet utvinnes ved kystene av Middelhavet. Saltverkene ligger i store naturparker eller verneområder, langt unna industri og storbyer. Havvannet ledes gjennom hundreår gamle kanaler til saltengene. Vind og sol lar saltinnholdet gradvis øke. Saltet begynner å krystallisere og synker til bunnen av saltverket. Deretter høstes saltet med spesielle...
Portefølje (549)
Frankrike, Val De Cognac
...Sammensetning: Fransk økologisk hvit rom lagret i gamle Cognac-fat, eksotiske frukter og økologiske krydder fra rettferdig handel: Ananas "Cayenne lisse" fra Togo, Banan "Gros Michel" fra Kamerun, Vill mango fra Kamerun (uklippet variant), Papaya "Red Solo" fra Kamerun, Premium vanilje fra Madagaskar, Økologisk rettferdig kanel fra Sri Lanka, Økologisk rettferdig ingefær fra Venezuela og...
Portefølje (29)
... region kjent for sine kvalitetspistasjeavlinger. Produsenten vi samarbeider med har dyrket dem i generasjoner. Trærne er mellom 10 og 25 år gamle. Dette er høsten fra 2023. Akbari-pistasjen er den lengste pistasjesorten. Den er grønn, og skallet blir rødt når den er moden. Bruk: Pistasjene med svart sitron kan spises som snacks eller til aperitiff. Sekk: 5 kg Sekk: 20 kg...
Portefølje (45)
Frankrike, Peaugres
...Plantefarging, brukt i århundrer for sine mange fordeler, var spesielt populært i det gamle Egypt. Bedre kjent som henna, har det i dag blitt betydelig forbedret! Laget av kronblader og støvbærere fra blomster, krydder, frukter og planter som er malt til et veldig fint pulver, blandes det med varmt vann og berikes med en blanding av vegetabilske oljer og aloe vera, hvis egenskaper har vært...
Portefølje (11)
Bulgaria, Sofia
...Fordeler: dill har blitt brukt som medisin, mat og magisk urt siden antikken. Navnet dill stammer fra det gamle norrøne ordet "dilla" som betyr å berolige, lindre. Noen kulturer har brukt den tørkede urten i vugger for å berolige og få spedbarn til å sove, mens andre lager avkok og te for å lindre kolikk hos små barn. De gamle romerne ga dillråd til gladiatorene for å være sterke og tåle motgang. I middelalderen ble det brukt som kjærlighetsfilter, afrodisiakum og i heksekunst. Pakning: 250g, 500g og løsvekt...
Portefølje (154)
ufs.country_names.RU, Moscow
... smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30...
Portefølje (178)
Frankrike, Castelnaudary
... Henry IV. Før 1610 kjente hele den gamle kontinentet bare til bønnen. Du skal smake på forfaren til Cassoulet fra Castelnaudary. Adopter menyen fra våre forfedre: Salat med varme confiterte gizzler og andefett Févoulade...
Portefølje (37)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Denne deilige Gevrey-Chambertin fra familien Naddef kommer fra gamle vinstokker med en gjennomsnittsalder på 60 år. Den viser en vakker kraft, og her har vi en stor cuvée med fyldig og smakfull fruktkjøtt innhyllet i modne tanniner som gir en flott struktur. Dype noter av røde og svarte frukter (kirsebær, bjørnebær, jordbær, bringebær) samt en subtil eik blander seg med intense krydder som...
Portefølje (321)
Frankrike, Sault
...For historien: Kanel stammer fra Sri Lanka og ble allerede brukt i det gamle Egypt. Det er et av de mest kraftfulle krydderne, brukt i kinesisk og ayurvedisk medisin. Den inngår i mange ayurvediske retter sammen med flere andre krydder som nellik, kardemomme.. Den konserverer retter og har fordøyelsesfremmende egenskaper. For informasjon: Her er noen egenskaper ved kanelolje...
Portefølje (96)
Frankrike, Mietesheim
...Med sine lett knuste frø, tilbyr Den Gamle Sennepen med Økologisk Eplecidereddik en unik, sprø og delikat tekstur. Tilsetningen av eplecidereddik gir kremethet og originalitet til denne oppskriften. Ideell til stekt kjøtt eller som vinaigrette til sammensatte salater. Ingredienser: Eplecidereddik*(51,3%), sennepsfrø og skall*, vann, salt. *Ingredienser fra økologisk landbruk...
Portefølje (80)
Portugal, Trofa
... absorbere balanserte aromaer av ristet tre og karamell, noe som resulterer i et sluttprodukt som er robust og samtidig mykt på ganen. 4. Bærekraft og gjenbruk av fat Bruken av STR-fat fremmer også bærekraft. Ved å gjenbruke gamle fat og anvende STR-prosessen, klarer destilleriene å forlenge levetiden til fatene og redusere behovet for nytt treverk, og dermed bevare ressurser. Denne bærekraftige praksisen tilfører verdi til sluttproduktet og møter en økende etterspørsel etter miljøbevisste prosesser i produksjonen av alkoholholdige drikker.
Portefølje (6)
Frankrike, Cissac Medoc
...Ung, Château LAMOTHE CISSAC Vieilles Vignes har en dyp purpurrød farge. Stor aromatisk kompleksitet med en vakker balanse mellom rikdommen av frukt og nytt treverk. Aromaer av nellik, krydder og lyst tobakk. Stor lagringsvin, generøs og kraftig, med mye eleganse. Trenger tid for å utvikle seg.
Portefølje (8)
Tyskland, Schoenebeck
...Rosmarinolje BIO fremstilles ved dampdestillasjon av urten. Navnet rosmarin kommer fra latin og betyr havets dugg. Allerede i det gamle Hellas ble rosmarin ansett som et verdifullt krydder og offergave til gudene. I dag blir det også verdsatt i naturmedisin. Idrettsutøvere bruker gjerne innføringer beriket med rosmarinolje BIO før treningsøkten for å varme opp og øke blodsirkulasjonen i musklene...
Portefølje (143)
Frankrike, Saint-Branchs
...Det unike ekteskapet mellom økologisk hestemelk og safran gir en eksepsjonell såpe. Safran, en krydder som allerede ble brukt i det gamle Egypt for sine egenskaper, er fortsatt i dag anerkjent for sine mange fordeler. Safran gir en gylden til oransje farge til denne såpen, som er strødd med stigma, og tar oss med på en reise med sin unike krydrede duft. SAFRANEN KOMBINERT MED HESTEMELK VIL...
Portefølje (21)
Italia, Mesoraca
...Prosciutto crudo er en typisk italiensk spekemat laget av tørrsalting av svinebein, spesielt fra dyr som har nådd en vekt på rundt 130 kg. Kjøttet blir nøye massert for hånd, trimmet for å gi ønsket form, og deretter krydret etter vår gamle oppskrift. Tørkeperioden for prosciuttoen overstiger 180 dager, og dette er den mest delikate fasen som avgjør produktets kvalitet. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Frankrike, Bordeaux
... Druer: 100% Merlot Vinifikasjon: Termoregulerte betongkar Lagring: 5% nye fat, 47.5% fat fra ett vin, 47.5% fat fra to viner Smaking: Dette er en vin med mye karakter og krydder; den er krydret og frisk på nesen med en vakker angrep av mørke frukter og lakris. I munnen er teksturen kremet, med godt volum og godt integrerte tanniner. Avslutningen er lang med en krydret og sjokoladeaktig smak.
Portefølje (43)
Hellas, Monemvasia
... gamle familien. Organoleptiske egenskaper: - Frukten er i sin modne form. - Oliven høstet mellom slutten av november – slutten av desember. - Rikt fenolinnhold, med 300 polyfenoler per 20g produkt. - Filtrert på et maksimumsnivå, uten avfallsrester (skum eller gossypol). Hva du kan forvente fra denne kategorien: - Transparent vektløs oljetekstur; - Mild smak med fint aromatisk profil; - Hovedaroma fra nyklippet gress; - Medium til lave intensiteter av bitterhet og krydder; - Ideell for daglig bruk. Hell det fryktløst i matlagingen din og daglige retter.
Portefølje (3)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...' er en sjelden og eksepsjonell cuvée, preget av en silkeaktig tekstur og et komplekst aromabilde, med noter av svart kirsebær, nellik, pepper og lakris. I munnen avslører den delikate smaker av appelsin, sjokolade og krydder fra tre. '’The Old Garden' gir en unik smaksopplevelse og passer perfekt med lam grillet med rosmarin, en risotto med ville sopp, eller mørk sjokolade med havsalt.
Portefølje (10)
Spania, Vva Castellon
...Vi presenterer en svart vermut laget etter vår gamle oppskrift, med mange urter og krydder, alle fra økologisk dyrking. På nesen opplever vi aromaer av appelsin og krydder som einer og kanel. I munnen er den lett syrlig og veldig sitruspreget, da appelsinskallet gir denne smaken. I tillegg består den av hvitvin malvasia, rør sukker, einer, kanel samt botaniske ingredienser og urter fra Middelhavsområdet.
Portefølje (8)
Frankrike, Auxerre
... flasker på 75cl.","Le conseil de l'œnologue":"serveres ved 14-16°C.","Label":"Kontrollert opprinnelsesbetegnelse.","Bouche":"omfattende og elegant. Modningen overvelder ikke friskheten, fatet kveler ikke druen, tanninene er godt innhyllet.","Temps de garde":"15 år.","Œil":"dyp bordeauxfarge.","Taux d'alcoolémie":"14,5%.","Vinification":"manuell innhøsting. Vinifikasjonen, utført på parceller, skjer i temperaturregulerte ståltanker og tre. Modningen foregår i 14 til 20 måneder i eikefat (60 til 100% nye, resten i 1 år gamle fat).","Millésime":"2015.","Domaine":"Château Grand Mayne.","Culture":"Rasjonell."}...
Portefølje (190)
Frankrike, Fraisse Des Corbieres
...MORETUM lagret på fat, keramikkflaske på 75 cl, til 23,20 €/l Denne middelalderske klosterdrikken er samtidig med Hypocras. Imidlertid hadde ikke munkene tilgang til krydder på grunn av sin sosiale rang, og fordi man antok at hypocras hadde afrodisiske egenskaper. De brukte derfor vinen fra sine vinmarker, honningen fra sine bikuber og røde frukter som bjørnebær eller plommer for å aromatisere...
Portefølje (10)
Spania, Madrid
... kvalitet. Myke og balanserte tanniner. For produksjonen av vår Ribera Del Duero valgte vi området La Horra på grunn av de gamle vinmarkene, de dype jordene der sanden blandes med kalkholdige horisonter og leirbunn, samt det kjøligere klimaet i den nordlige delen av Ribera Burgalesa. I vår korte erfaring i Ribera del Duero har vi allerede hatt muligheten til å produsere noen årganger.
Portefølje (3)
Italia, Dorgali
... av små, modne røde og svarte bær, hint av morell og lakris, blandet med aromatiske urter fra Middelhavet, fine og søte krydder. I munnen er den behagelig varm, smakfull og krydret, alt perfekt smeltet sammen av et mineralpreg. Den rike og fløyelsmyke strukturen er godt balansert av tannisk kompleksitet og elegant, langvarig ettersmak. Det er en vin som passer utmerket til de mest eksklusive og raffinerte måltidene. Perfekt for å akkompagnere kraftige og smakfulle oster eller betydelige kjøttretter.
Portefølje (5)
Tyrkia, Istanbul
...Hver bit er en lokk av totalt 150 gram håndlaget Tulum-ost, krydder - Denne osten, laget med tradisjonelle metoder i disse områdene, er en av de mest verdifulle av de modnede Ariste-ostene, kjent som Erzincan Tulum-ost, og produseres i gårder som har vært i familien i generasjoner. Det har ikke vært mye initiativ til å etablere nye gårder i nyere tid. De gamle gårdene har blitt modernisert i tråd...
Portefølje (5)
... varmen fra Calabria til bordet ditt. Ingredienser: svinefett, svinekjøtt, calabresisk chili, salt og olivenolje. Ingredienser: svinefett, svinekjøtt, chili, olivenolje, salt, krydder, naturlige aromaer. Pakke på 290 g.
Portefølje (1)
... visjon ble integrert produksjon med høy teknologi startet i Gaziantep i det organiserte industrisonen i 1992, med mål om å øke produksjonskapasiteten og åpne seg mot verden. I dag har produkter med "Baharoğlu"-merket funnet sin plass på hyllene i markedene i Europa, Russland, Afrika, Amerika og mer enn 50 land, spesielt i Midtøsten. Vi tilbyr tjenester i vår produksjonsfasilitet med våre produkter innen kategoriene bulgur, belgfrukter, krydder, nøtter og regionale produkter, med forståelsen av "høy kvalitet, problemfrie produkter, glade kunder" i både vår produksjon og emballasjeaktiviteter.
Portefølje (9)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play