...Prosciutto crudo er en typisk italiensk spekemat laget av tørrsalting av svinebein, spesielt fra dyr som har nådd en vekt på rundt 130 kg. Kjøttet blir nøye massert for hånd, trimmet for å gi ønsket form, og deretter krydret etter vår gamle oppskrift. Tørkeperioden for prosciuttoen overstiger 180 dager, og dette er den mest delikate fasen som avgjør produktets kvalitet.
Kategori: Calabrese spekemat
VEKT: 500/550g
Vekt: 0.550 kg
INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder
Sukker: dextrose og sukrose
Antioksidanter: E301
Konserveringsmidler: E250-E252...
... av små, modne røde og svarte bær, hint av morell og lakris, blandet med aromatiske urter fra Middelhavet, fine og søte krydder. I munnen er den behagelig varm, smakfull og krydret, alt perfekt smeltet sammen av et mineralpreg. Den rike og fløyelsmyke strukturen er godt balansert av tannisk kompleksitet og elegant, langvarig ettersmak.
Det er en vin som passer utmerket til de mest eksklusive og raffinerte måltidene. Perfekt for å akkompagnere kraftige og smakfulle oster eller betydelige kjøttretter.
... olivenlunder og leide arealer, omtrent 5.000 oliventrær, hvorav mange er flere hundre år gamle, olivenlunder som hovedsakelig ligger i området av Monti Lepini som strekker seg fra Cori til Sonnino, via Sermoneta, Norma og Sezze.
... tradisjoner og "håndverket" er grunnlaget for å lage et produkt av høy kvalitet. En olje som ikke bare er et enkelt krydder, men som i stedet blir ansett som en ekte matvare, i stand til å gi og fremheve smaken av rettene og produktene den helles over.
... typer på hyllene i butikkene og supermarkedene nær hjemmet: endelig finnes det salter som tilfører mer farge og kreativitet til kjøkkenet vårt. La oss se hvilke som er de viktigste, og vi begynner med det mest spesielle av dem alle: balsamico-salt - hvis eksentriske farge kommer fra bearbeiding med ekstrakt av balsamicoeddik og krydder - har alltid vært verdsatt i kjøttretter for sin store rikdom av forskjellige smaker og dufter (hele 18) og dufter.