Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, tørket pølse, saucisson, utgjør vårt utvalg av nitrittfri spekemat laget i vårt verksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også oppfinneren av Popines: spekemat skåret fint i et 100% resirkulerbart og pantbart glasskrukke. Når den er vakuumpakket, vil Popinen holde seg i 3 måneder ved romtemperatur. Tilgjengelig i 3 formater (Popine, Marmite, Chaudron), vil den følge med på raclette om vinteren og spekematfat om sommeren.
Portefølje (29)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
... av fransk kjøtt og i tråd med tradisjonene. Selskapet jobber både med produksjon, emballering og frakt av produktene sine. Med fokus på kvaliteten på varene, garanterer selskapet Salaisons Joseph Pantaloni transport under de beste forholdene. Forsendelsene skjer til Frankrike og Europa med vei- eller sjøtransport. Som leverandør av kjøttprodukter fra Øya av Skjønnhet nær Ajaccio, har selskapet...
Portefølje (8)
Frankrike, Carpentras
Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene. Vår nettbutikk er designet for å møte behovene til privatpersoner, samtidig som vi tilbyr et dedikert rom for profesjonelle: distributører, partnere, ostehandlere, slaktere, delikatesseforretninger, små butikker og supermarkeder.
Portefølje (16)
Frankrike, Marseille
... - Meieriprodukter (oster, yoghurt, melk, krem...), - Kjøttprodukter og spekemat, - Bakverk og småkaker, - Halal-produkter, - Dagligvarer, - Sjømat, - Frosne produkter. Vi kan tilby deg forskjellige produktlinjer innen matvarer. SOMEXPORT er din partner for eksport. Vi følger deg for å hjelpe deg med å oppdage de beste produktene fra hver region i verden som møter dine behov og kravene fra kundene...
Frankrike, Rabastens De Bigorre
... anerkjent leverandør i regionen kjent for sine Label Rouge-kjøttprodukter. Nøklene til vår suksess er: smaken, balansen av smaker og den appetittvekkende teksturen! Med en kompetanse som er overlevert fra generasjon til generasjon, blir produktene laget etter oppskrifter i den reneste tradisjon. Selskapet er stolt av å tilby naturlige produkter til sine forbrukere. Siden 2021 har Conserverie du Sud oppnådd IFS versjon 8-sertifisering. IFS FOOD er en internasjonal standard som gjør det mulig å vurdere samsvar med produkter og prosesser når det gjelder sikkerhet og kvalitet på mat.
Portefølje (27)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Frankrike, Wissous Cedex
Selskapet VARACHAUX ble grunnlagt i 1968. Det er en SMB spesialisert på mellomprodukter for matvarer (PAI) basert på kjøtt. Vi skaffer oss råvarer fra slakterier og skjæreverksteder i Frankrike og Europa, og vi markedsfører produktene våre til industrien for ferdigretter og storkjøkken. Vår virksomhet er industriell tilberedning av rå og kokte kjøttprodukter for matvareindustrien for ferdigretter...
Frankrike, Pamiers
... med vennene sine over hele Frankrike. Å få våre pølsemakerikreasjoner til å reise, dele våre spesialiteter, dele vår kompetanse og vårt krav til kvalitet, det er vårt familiekredo. Finn det hundrevis av kilometer fra Ariège som har fengslet deg hos oss: smak, håndverk, kvalitet og krav! Alt dette er basert på svin, vårt unike kjøtt, vårt eksklusive råmateriale. Et engasjement for en målrettet, fransk og regional produksjon. Dette er, i våre øyne, et ekstra kvalitetsstempel.
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Amancy
...-forholdene... Ingen hemmeligheter, bare sunn fornuft, steg for steg. Grunnlaget er de beste råvarene, utelukkende fransk kjøtt. Valg av de mest smakfulle, magre svinekjøttstykkene, skuldre, skinker, bryst... Uten å gi fra seg den væsken som får vektene til å svulme! "Hjemmelagde" krydder, de som dufter av krydder og aromaer fra Savoie-regionen, rå. Fylling i naturlige tarmer og selvfølgelig manuell snøring. Lang dampbehandling, håndverksrøking med ved og urter fra våre områder, tradisjonell tørking for våre pølser, pølser, chipolatas, merguez fra Haute-Savoie... Nettbutikk og direkte salg!
Frankrike, Aix En Provence
... tilpasset og komplett service. Hos CAS’AIACCINA elsker vi gode ting, hvorfor ikke la deg nyte dem?! Kvalitetsprodukter for de som liker å glede seg over å smake på dem… Vi har klart å omgi oss med kvalifiserte fagfolk i bransjen som er dedikert til å tilfredsstille deg. Men også strengt respektfulle av et visst antall spesifikasjoner og som følger HACCP, IGP, VPF og ØKO-krav. En oppfølging og kontroll blir dermed utført i hver fase av produksjonen, fra innkjøp til ferdig produkt, for å tilby kvalitetscharcuterie til vår kundebase.
... storfe - halal pasterma av storfe - halal lammekjøttskinke Vi tilbyr vår halal pølse i engros i hele stykker eller i skiver. Alle våre produkter er sertifisert halal og akkreditert av EIAC. Levering til fastlands Frankrike unntatt Korsika.
Portefølje (4)
Frankrike, Auros
... pølsemakere, har vi alltid forsvart lokale og håndverksmessige ferdigheter. Hos MAISON VOISINE har vi to steder som er resultatet av et familie samarbeid: en produksjon i PAU med Frédéric Lacoste, Mester Håndverks Pølsemaker og Catering, og et utvalg av produkter, kald lagring, og ordrebehandling i AUROS, nær BORDEAUX. Her har vi utviklet et markedsføringsverktøy som også er tilgjengelig for...
Portefølje (31)
Frankrike, Carquefou
...Huset Quillard signerer med talent og oppriktighet produkter "hjemme" som svarer til de nye forventningene: tradisjon, håndverk og autentisitet. Hver produktlinje er utelukkende laget av råvarer valgt etter spesifikasjoner og bearbeidet etter en tradisjonell prosess. Pølsemakeri: * Skinke: Skinke fra Vendée i gammel stil IGP, rå røkt skinke i gammel stil * Pølser i gammel stil: kokt stek...
Frankrike, Beaumont De Lomagne
... laget med respekt for tradisjonene og håndverket i fransk gastronomi fra Sørvest. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler, er alle våre produkter laget i vårt verksted på veien til Auch i Beaumont de Lomagne, mellom GERS og TARN & GARONNE.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Frankrike, Foix
...I et naturlig og autentisk miljø har familien ROUCH, siden 1870, videreført produksjonen av ekte lokale produkter, rustikke og fulle av smak. Jambon de Pays Ariégeois, tørket leverpølse, saucisson sous la cendre l'Ariégeois, foie gras, andeconfit, viltpâté, hjortepâté, osv... Charcuterie ROUCH produserer sine produkter i sitt laboratorium godkjent etter europeiske standarder, i Ferrières i Ariège.
...SA SALAISONS PYRENEENNES er et selskap som spesialiserer seg på speking av eksepsjonelle skinker. Salaisons Pyrénéennes anvender et autentisk håndverk for produksjon av skinker og spekemat av høy kvalitet. Som med de beste vinene, blir disse spekematene produsert fra oppdrett av en kvalitets "druesort": Den sertifiserte hvite grisen fra Sørvest. Produktene fra "druesorten" hvit gris presenteres under merket "SALAISONS PYRENEENNES"...
Frankrike, Manosque
Selskapet Le Séchoir des Alpes er en bedrift spesialisert innen agroindustri, mer spesifikt innen produksjon av spekemat og pølser. Det er med sitt tradisjonelle og håndverksmessige know-how, overlevert fra far til sønn, at Le Séchoir des Alpes tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter som representerer alle smakene fra Provence.
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Frankrike, Rungis
Selskapet di spé ré ligger i Rungis. Vi tilbyr regionale delikatesser som foie gras, ferske produkter, sammensatte salater, laks... Vi har alltid vært opptatt av å oppdage de beste produktene fra våre franske og utenlandske provinser. Selskapet, som er engrosleverandør av delikatesser, ble etablert i 1975 og har vært til stede på MIN i Rungis siden 1978. Spesialitetene er hovedsakelig regionale delikatesser, foie gras, laks Label Rouge, ferske produkter og også sammensatte salater. Gastronomi: Produksjon av regionale og utenlandske spesialiteter. Tlf.: 01 46 87 33 00.
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Frankrike, Servas
... engasjement hviler på tre pilarer: den strenge utvelgelsen av våre leverandører og råvarer, sporbarheten til produktene og vårt industrielle håndverk. Våre produkter er direkte inspirert av oppskriftene fra Bresse-regionen og laget med nøye utvalgte ingredienser. Vi produserer skinker, blodpølser og mange pølsemakeriprodukter som hodepølse, Bressan civiers, Lyon-kokepølser og andouillettes.
Frankrike, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour har som hovedaktivitet å transformere og modnes Bayonne-skinke og eksepsjonell svart svineskinke. Ved å skaffe seg førsteklasses råvarer og inspirere seg av tradisjonelle baskiske og bigourdanske metoder, sikrer Les Salaisons de L’Adour høy kvalitet og prestisje på produktene sine. I samarbeid med lokale oppdrettere og et godkjent skjæreverksted, har Les Salaisons de l'Adour fordelen av å tilby økologisk Bayonne-skinke, som er et naturlig produkt laget med respekt for miljøet vårt.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play