Spania, San Pedro Manrique (soria)
... Hoguera til et stort merkevare forpliktet til helse og fremtid. I LA HOGUERA dyrker vi våre jorder og oppdrar våre griser. Den genetiske basen vi arbeider med er RAZA DUROC, kjent for å gi høy kvalitet på kjøtt. Dette, kombinert med en helt naturlig fôring, der hovedinnholdet er korn fra området, samt opprettholdelse av høy helse i dyreholdet, som ligger i et uovertruffen miljø, gjør at vi har den beste råvaren for produksjon av våre EMBUTIDOS, ADOBADOS og JAMONES.
Portefølje (34)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo siden grunnleggelsen, for å kunne tilby maksimal kvalitet i alle sine produkter.
Portefølje (43)
Spania, Cuarte De Huerva-Zaragoza
Jamones Eutiquio, et familieeid selskap med over 60 års erfaring i produksjon av spekeskinke.\nHåndverksproduksjon. Spesialisering i avbening, tørking av skinker.\nEksport av skinker.
Basert i Olot (Catalonia) siden 1933, spesialiserer vi oss i produksjon av høykvalitets tradisjonell spansk spekemat, og siden tidlig på 2000-tallet i produksjon av høykvalitets Halal spansk spekemat.
Spania, Guijuelo
... til våre kunders behov (skinke med bein, benfrie skinker, embutidos, frosne Iberico-svinekjøtt og håndskårne produkter). På den annen side har FISAN samarbeidet med noen av de mest prestisjefylte kokkene i Spania, som Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) eller José Carlos Fuentes (*Michelin) blant andre, som er det beste eksempelet på denne...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... gårder der vi oppdretter vårt svin og hvor vi lager vårt fôr basert på korn og utvalgte naturlige ingredienser. Bedriften har fantastiske fasiliteter som, sammen med vårt dyktige team, gjør at produktene våre er referanser for våre forbrukere.
Portefølje (2)
Spania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA satser på typiske galiciske produkter, som tradisjonell chorizo og cebollero, lacón, panceta, cacheira..., men uten å se bort fra mer generiske produkter som hamburger, pølse eller criollo, selvfølgelig med kvaliteten på råvarene fra vårt land og det gode håndverket fra erfarne hender, samt en teknologisk infrastruktur som bare kan bidra til kvaliteten på våre produkter.
Spania, Alhama De Murcia
Teamet av fagfolk som utgjør Natural d’Mezclas utfører daglig et intensivt og grundig arbeid for å tilby et utvalg av de beste hjelpestoffene og tjenestene relatert til næringsmiddelindustrien. Enten det er naturlige fargestoffer, tilsetningsstoffer, råvarer, kjøttprodukter eller mataromaer, blant andre varianter, leveres alt med den høyeste kvaliteten som kan finnes på markedet.
Portefølje (7)
Spania, Pobladura de Pelayo García
...Garantien, smaken og tilpasningen til de mest moderne systemene i våre fasiliteter, sikrer den svært høye kvaliteten på pølsene og saltede produktene fra Ferju. Alle våre produkter er laget uten gluten, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Noen av våre produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelaget (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelaget (sarta og cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (røkt og krydret), Lengua curada (svin og storfe), Costilla adobada, Lacón røkt.
Spania, Bescano
Produsent, håndverker og distributør av katalansk spekemat: utvalg av fuets 110g med biter, landsbypølser, småpølser, utvalg av fuets 150g; svineknoke, landsbyskinke med eller uten bein, serranoskinke med eller uten bein, vakuumpakket lomo. En veldig god pris-til-kvalitet-forhold. Et team som lytter til deg!
Spania, Caldes De Montbui
... - Den naturlige beskyttelsen den tilbyr. - Den er spiselig. I tillegg er den assosiert med produkter av høy kvalitet. Alt dette gjør at naturlig tarm er det ideelle materialet for både tørkede, kokte og ferske pølser.
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portefølje (3)
Embutidos García Lizana er et selskap som har drevet med produksjon av pølser, kjøtt og skinker i over 50 år. Siden den gang har vi laget pølser, skinker og kjøtt av høy kvalitet med en autentisk rustikk smak. Våre pølser lages med de beste stykkene og naturlige ingredienser av våre dyktige håndverkere i våre lokaler i Loja (Granada, Spania) som dekker over 4000 kvadratmeter dedikert til denne...
Spania, Cassà De La Selva-Girona
Spesialister på andeprodukter. Ande foie gras. Delikatesseprodukter. Pølser og kokte retter. Kjøtt, skulder og kokte pålegg. Fjærfe og pâtéer. Andespesialiteter. Stekt kjøtt.
Spania, Muñana-Ávila
Skinkefabrikk, slakteri og skjæringsrom, butikk.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en liten familiebedrift med over to tiår bak oss, som har stor dedikasjon til å ta vare på og pleie produktene våre, samt å tilby et fantastisk produkt til kundene våre. Produksjon og fremstilling av iberisk skinke. Pølser og iberiske skinker fra Guijuelo. Iberisk skinke. Skinke fra Guijuelo. Iberisk pølse. Pølse fra Guijuelo. Ferskt kjøtt.
Spania, Montemolin
SIERRAMONTE ER ET FAMILIESELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL FORVANDLING AV IBERISK SVIN I EXTREMADURA, VUGGEN TIL IBERISK SVIN AV EKSKLUSIV KVALITET. PRODUKSJONEN ER HÅNDVERKSMESSIG OG HAR ALLTID VÆRT GJORT HJEMMELAGET MED NATURLIGE PRODUKTER OG KJØTT AV FØRSTE KLASSE, SKINKER OG SKULDRER FRA DET IBERISKE SVINET.
Spania, Lorca-Murcia
Håndverksproduksjon, resultatet av den rike og gamle pølsetradisjonen i den spanske Levante, gjorde disse produktene til et referansepunkt i hele området.
Spania, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
...Frem til i dag, hvor familien Ventula eksporterer til mer enn 70 land, opprettholder de modellen for familiebedrift, med en sterk tilknytning til området og med maksimal respekt for produktkvaliteten og produksjonen.
Spania, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrikk. Skinker, benfrie og skiver. Skuldrer, lår, pølser og iberisk svinekjøtt.
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Hos Cárnicas Sánchez Martín støtter vi oss på den servicen og rådgivningen vi gir til våre kunder. Hos Cárnicas Sánchez Martín støtter vi oss på den servicen og rådgivningen vi gir til våre kunder. Den beste kvalitet/pris-forholdet, sammen med profesjonaliteten til vårt personale, er symbolet på den beste garantien for våre produkter. Besøk oss og se selv.
Spania, A Coruña
... produksjonsmetodene fra Galicia. Slik oppnår de full tillit fra kunder og forbrukere. Takket være denne forretningsfilosofien, er EMBUTIDOS OBRADOIRO i dag plassert i en fremtredende posisjon på rangeringen av galisiske selskaper i bransjen.
Embutidos Pajariel er et familieeid selskap grunnlagt i 1945 med egen produksjon, produsenter av tradisjonelle høykvalitets pølser som tørket chorizo, grillchorizo og cecina. I dag har industrien to produksjonsanlegg utstyrt med banebrytende teknologi, som sammen med de mest avanserte og moderne teknikkene for bedriftsledelse og kvalitet, gjør at Pajariel er en ledende produsent i agroalimentærsektoren.
Spania, Caldes De Montbui
Vi lager høykvalitets spekemat. Våre produkter er anerkjent av de beste spanske kokkene. Vårt flaggskipprodukt er longaniza (som ligner på italiensk salami eller salchichón), men med en mild og ikke sur bouquet. Vi har lansert et nytt produkt, kalkunlonganiza, som er det eneste 100% kalkunproduktet på markedet. Fuet og chorizo har stor aksept i alle de beste gourmetbutikkene i Europa. Vi var pionerer innen salte longaniza-godteri, samt longaniza med nøtter.
Spania, Barcelona
Jamonprivé er den gourmetbutikken på nett hvor du kan finne skinke og pølser fra områdene med den største tradisjonen i landet, som Guijuelo og Jabugo, hjemmelaget soppressata fra Mallorca, ekstra jomfruolivenolje, viner, sjømatkonserver, paté, salt, krydder, tilbehør til skinke, gaveesker, julekorg og mange andre produkter. Få de beste gourmetproduktene fra landet levert hjem til deg!
Spania, Arévalo-Ávila
Vi er en familiebedrift som har oppnådd en harmonisk balanse mellom erfaringen til våre forfedre og de nyeste teknologiene, noe som resulterer i et produkt av stor arv som hedrer vårt arbeid og utfordrer oss til å forbedre oss dag for dag. Tradisjonelle produkter som beriker ganen, produkter fra alltid, skinker, lår, chorizo laget med stor omhu, modnet med omtanke i topp moderne tørkerier for å levere et produkt av eksepsjonell kvalitet og uforglemmelig smak.
Spania, Espejo
De beste pølsene laget med det beste kjøttet fra Valle de los Pedroches.
HJEMMELAGDE KJØTTVARER, HÅNDVERKSFORBEREDELSE. CHICHARRONES, TREKKET KJØTT, LÅR I VAKUUMPAKKE.
Spania, Huesca
- Produksjon av håndverksmessige og premium kvalitets kalde kjøttprodukter. - Spesialisert på salami, chorizo og Duroc-skinke (førsteklasses svinerase). - Eget slakteri, spesielt utvalgt kjøtt. - Skreddersydd produkt, du velger ditt format og produktspecifikasjoner.
Spania, Irun
... León. Naturlige håndverkskjøttprodukter, uten fargestoffer, uten konserveringsmidler, pølser laget i tråd med de gamle tradisjonene fra Leóns fjell. (Spania) Commercial PpLu er et ungt og dynamisk selskap dedikert til eksport, distribusjon og salg av håndverkskjøtt fra fjellene i León. Naturlige kjøttprodukter, uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Faktisk, kjøttprodukter som respekterer de ancestrale tradisjonene fra fjellene i León. (Spania) www.menudochorizo.com...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play