Frankrike, Laissac
...chorizo, guanciale, tørket pølse, saucisson, utgjør vårt utvalg av nitrittfri spekemat laget i vårt verksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også oppfinneren av Popines: spekemat skåret fint i et 100% resirkulerbart og pantbart glasskrukke. Når den er vakuumpakket, vil Popinen holde seg i 3 måneder ved romtemperatur. Tilgjengelig i 3 formater (Popine, Marmite, Chaudron), vil den følge med på raclette om vinteren og spekematfat om sommeren.
Portefølje (29)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
... av fransk kjøtt og i tråd med tradisjonene. Selskapet jobber både med produksjon, emballering og frakt av produktene sine. Med fokus på kvaliteten på varene, garanterer selskapet Salaisons Joseph Pantaloni transport under de beste forholdene. Forsendelsene skjer til Frankrike og Europa med vei- eller sjøtransport. Som leverandør av kjøttprodukter fra Øya av Skjønnhet nær Ajaccio, har selskapet...
Portefølje (8)
Frankrike, Carpentras
Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene. Vår nettbutikk er designet for å møte behovene til privatpersoner, samtidig som vi tilbyr et dedikert rom for profesjonelle: distributører, partnere, ostehandlere, slaktere, delikatesseforretninger, små butikker og supermarkeder.
Portefølje (16)
Frankrike, Marseille
... - Meieriprodukter (oster, yoghurt, melk, krem...), - Kjøttprodukter og spekemat, - Bakverk og småkaker, - Halal-produkter, - Dagligvarer, - Sjømat, - Frosne produkter. Vi kan tilby deg forskjellige produktlinjer innen matvarer. SOMEXPORT er din partner for eksport. Vi følger deg for å hjelpe deg med å oppdage de beste produktene fra hver region i verden som møter dine behov og kravene fra kundene...
Frankrike, Rabastens De Bigorre
... anerkjent leverandør i regionen kjent for sine Label Rouge-kjøttprodukter. Nøklene til vår suksess er: smaken, balansen av smaker og den appetittvekkende teksturen! Med en kompetanse som er overlevert fra generasjon til generasjon, blir produktene laget etter oppskrifter i den reneste tradisjon. Selskapet er stolt av å tilby naturlige produkter til sine forbrukere. Siden 2021 har Conserverie du Sud oppnådd IFS versjon 8-sertifisering. IFS FOOD er en internasjonal standard som gjør det mulig å vurdere samsvar med produkter og prosesser når det gjelder sikkerhet og kvalitet på mat.
Portefølje (27)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Frankrike, Rungis
... produkter gjennom vår eksportavdeling for fjærfe og kjøtt for å håndtere forsyningen som vi sørger for, for å levere til profesjonelle innen matbransjen, restauranter, slaktere, pølsemakere, catering, samt bedriftsservering og offentlige institusjoner. Vi har også et komplett tilbud innen standard fjærfe, halal-fjærfe og halal-produkter, med emballasje tilpasset dine behov og muligheten til å håndtere store volumer. COURTIN HERVOUET er engrosleverandør av kjøtt fra Galicien i Rungis. Kontakt 01 41 73 09 80 eller send e-post til contact@courtinhervouet.com.
Portefølje (62)
Frankrike, Aix En Provence
... tilpasset og komplett service. Hos CAS’AIACCINA elsker vi gode ting, hvorfor ikke la deg nyte dem?! Kvalitetsprodukter for de som liker å glede seg over å smake på dem… Vi har klart å omgi oss med kvalifiserte fagfolk i bransjen som er dedikert til å tilfredsstille deg. Men også strengt respektfulle av et visst antall spesifikasjoner og som følger HACCP, IGP, VPF og ØKO-krav. En oppfølging og kontroll blir dermed utført i hver fase av produksjonen, fra innkjøp til ferdig produkt, for å tilby kvalitetscharcuterie til vår kundebase.
... storfe - halal pasterma av storfe - halal lammekjøttskinke Vi tilbyr vår halal pølse i engros i hele stykker eller i skiver. Alle våre produkter er sertifisert halal og akkreditert av EIAC. Levering til fastlands Frankrike unntatt Korsika.
Portefølje (4)
Frankrike, Auros
... pølsemakere, har vi alltid forsvart lokale og håndverksmessige ferdigheter. Hos MAISON VOISINE har vi to steder som er resultatet av et familie samarbeid: en produksjon i PAU med Frédéric Lacoste, Mester Håndverks Pølsemaker og Catering, og et utvalg av produkter, kald lagring, og ordrebehandling i AUROS, nær BORDEAUX. Her har vi utviklet et markedsføringsverktøy som også er tilgjengelig for...
Portefølje (31)
Frankrike, Carquefou
...Huset Quillard signerer med talent og oppriktighet produkter "hjemme" som svarer til de nye forventningene: tradisjon, håndverk og autentisitet. Hver produktlinje er utelukkende laget av råvarer valgt etter spesifikasjoner og bearbeidet etter en tradisjonell prosess. Pølsemakeri: * Skinke: Skinke fra Vendée i gammel stil IGP, rå røkt skinke i gammel stil * Pølser i gammel stil: kokt stek...
Frankrike, Beaumont De Lomagne
... laget med respekt for tradisjonene og håndverket i fransk gastronomi fra Sørvest. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler, er alle våre produkter laget i vårt verksted på veien til Auch i Beaumont de Lomagne, mellom GERS og TARN & GARONNE.
Frankrike, Wissous Cedex
Selskapet VARACHAUX ble grunnlagt i 1968. Det er en SMB spesialisert på mellomprodukter for matvarer (PAI) basert på kjøtt. Vi skaffer oss råvarer fra slakterier og skjæreverksteder i Frankrike og Europa, og vi markedsfører produktene våre til industrien for ferdigretter og storkjøkken. Vår virksomhet er industriell tilberedning av rå og kokte kjøttprodukter for matvareindustrien for ferdigretter...
Frankrike, Pamiers
... med vennene sine over hele Frankrike. Å få våre pølsemakerikreasjoner til å reise, dele våre spesialiteter, dele vår kompetanse og vårt krav til kvalitet, det er vårt familiekredo. Finn det hundrevis av kilometer fra Ariège som har fengslet deg hos oss: smak, håndverk, kvalitet og krav! Alt dette er basert på svin, vårt unike kjøtt, vårt eksklusive råmateriale. Et engasjement for en målrettet, fransk og regional produksjon. Dette er, i våre øyne, et ekstra kvalitetsstempel.
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Luc La Primaube
...Bedriften BOUSQUET er spesialisert på skjæring, bearbeiding og salg av kvalitetskjøtt til RHF/BCT. Den tilbyr storfekjøtt, svinekjøtt, lam, sau og kalv. Som et kvalitetsstempel har bedriften siden 2010 hatt godkjenninger for distribusjon av Økologisk kjøtt og Label Rouge.
Frankrike, Amancy
...-forholdene... Ingen hemmeligheter, bare sunn fornuft, steg for steg. Grunnlaget er de beste råvarene, utelukkende fransk kjøtt. Valg av de mest smakfulle, magre svinekjøttstykkene, skuldre, skinker, bryst... Uten å gi fra seg den væsken som får vektene til å svulme! "Hjemmelagde" krydder, de som dufter av krydder og aromaer fra Savoie-regionen, rå. Fylling i naturlige tarmer og selvfølgelig manuell snøring. Lang dampbehandling, håndverksrøking med ved og urter fra våre områder, tradisjonell tørking for våre pølser, pølser, chipolatas, merguez fra Haute-Savoie... Nettbutikk og direkte salg!
Frankrike, Plaisance
...ETABLISSEMENTS G. BORIES er en slakteri med håndverksmessig og regional kompetanse. Kvaliteten på svinene som bearbeides av Bories-etablissementene er definert av et strengt "kravspesifikasjon". Vekt, opprinnelse, andel magert kjøtt (AMK), ingenting overlates til tilfeldighetene. Bories-selskapet har jobbet med den samme leverandøren i mange år for å oppnå en jevn kvalitet på sine leveranser...
Frankrike, Rungis Cedex
... gjør at produktene våre er til stede på alle kontinenter. Denne konteksten har gjort det mulig for oss å bygge et solid rykte gjennom årene, både når det gjelder kvaliteten på produktene vi selger og effektiviteten i tjenestene våre. Spesialisert i distribusjon av ferske produkter, er vi i stand til å imøtekomme forespørslene dine angående en osteleverandør eller distributør av ferske produkter, men også andre produkter som spesifikke forespørsel om en grossist av meieriprodukter og en grossist av dagligvarer, takket være bredden av våre ferske eller tørre produkter.
Frankrike, Fonsorbes
...Grunnlagt i 1970 av Louis Seigneurie, ble selskapet SA SEIGNEURIE & FILS opprinnelig etablert i Toulouse. Denne forretningsideen utviklet seg til et verksted for produksjon av spekemat etter ankomsten av de fire sønnene. Aktiviteten omfatter engros- og halvengros-salg av spekemat, tilberedte produkter, tørre produkter... I 1995 flyttet selskapet til Fonsorbes i nye lokaler på 1500 m2 og fikk godkjenning i henhold til europeiske standarder. Det kan møte en stadig økende etterspørsel. I mars 2012 åpnet de en butikk på produksjonsstedet, på 200 m2, beregnet for SALG TIL PRIVATKUNDER.
Frankrike, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og spekepølsene lages på gammeldags vis med samme håndverk. La Maison kombinerer moderne teknikker med tradisjonelt håndverk for å produsere eksepsjonelle produkter.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, LA ROCHETTE
... laget i Haute Savoie og tørkes sakte i fjellet, før de skjæres opp i våre savoyard-verksteder. Vi er markedsledere innen Diot de Savoie, en tradisjonell savoyard-kokepølse, og vi har et industrielt verktøy som er perfekt tilpasset produksjonen av Diots, med respekt for håndverkskunnskap og som sikrer helse- og sikkerhetsstandarder samt attraktiv emballasje. Vi har også økologiske pølser og...
Portefølje (1)
Frankrike, Les Mées
Selskapet Midi Charcuterie, markedsført under merket Gil Traiteur, er en bedrift spesialisert innen agroindustri, og mer spesifikt innen middelhavsmat. Selskapet har forlatt tradisjonell charcuterie og spesialiserer seg på produksjon av «Provençalske Smaker», som marinert grønnsaker og sopp, marinert spesialiteter «Gil Traiteur», marinert sjømat i olje, pålegg (våre «Taillas») og kulinariske hjelpemidler.
Frankrike, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER i Lorp sentaraille henter rikdommen fra sitt håndverk og utvikler med krav om kvalitet i mange år, produkter av høy kvalitet, i den reneste respekt for tradisjonen av "Terroir". Bedriften utvikler seg innen høykvalitetsprodukter som: tørkede skinker, pølser, fersk pølsemakeri, osv....
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Sceaux Sur Huisne
Siden 1966 har selskapet Bahier vært en anerkjent aktør på markedet for spekemat. N°1 i Frankrike på markedet for hvit pølse og svart pølse, og n°2 på markedet for rillettes. I stadig innovasjon tilbyr Bahier i dag 5 produktfamilier: Pølser, Rillettes, Svinemat, Innmatprodukter og Fjærfeprodukter. Fransk produsent av rillettes.
...og på den andre siden de kokte spesialitetene laget i Dijon, i et anlegg som stadig er i utvikling med en IFS-tilnærming som ble lansert i 2006 og et ISO 8-sertifisert skjæreområde som ble innviet i 2007. Forskning og innovasjon er våre hovedutviklingsområder, både når det gjelder produkter, prosesser, emballasje og pakking. Denne politikken har gjort det mulig for oss å oppnå de siste årene en INNOVASJONSPRIS SIAL 2004, et produkt anerkjent som SAVEURS DE L'ANNEE 2006, og en hederspris SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE er et selskap som ble grunnlagt i 1963, og ligger i Castres i departementet Tarn (81). Takket være deres erfaring og kompetanse har CHARCUTERIE ANTOINE alltid hatt som mål å produsere tradisjonell spekemat. CHARCUTERIE ANTOINE kan produsere alle typer spekemat; fra pølser til spekematprodukter, samt skjæreprodukter, kokte produkter og til og med noen konserver.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkter.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play