Tyskland, Bad Bramstedt
...Den fine saltsmaken av det naturlige saltet med den delikate aromaen av forskjellige urter fremhever smaken av alle retter. Det grove havsaltet kan brukes som ingrediens under matlagingen, så vel som til å salte på bordet. For krydring og forfining av sauser, supper, salater, gryteretter, eggretter, grønnsaker, fisk og mye mer, rett og slett et universalsalt for alt. Grov havsalt er kongen blant salt. Edel, naturlig og kraftig i smaken. Kan strøs rent eller males fint med en saltkvern. Innhold: 1,00 g Artikkelnummer: 20626...
Portefølje (89)
Frankrike, Arengosse
...Tilsett i marinader for kjøtt og fisk for en intens smak. Krydder: Perfekt for å drysse over grillede grønnsaker, ovnsbakte poteter eller salater. Matlaging: Bruk under matlaging for å gi en unik smak til rettene dine. Nettovekt: 250g Emballasje: Pose på 250g Oppbevaring: Oppbevares på et tørt og kjølig sted, beskyttet mot lys for å bevare kvaliteten og intensiteten av aromaene. Ideelt for: Grillfester Grilling Gryteretter og supper Langtidskokte retter Referanse:SELFOUVRAC250...
Portefølje (200)
Italia, Salerno
...Vi velger kun de beste nyfiskede ansjosene, de som er best egnet til å bli bearbeidet etter tradisjonelt håndverk, hvor modning under salt gir den mest autentiske smaken av Cetara.
Portefølje (8)
Polen, Brzozów
... </strong> 1555 kJ/367 kcal karbohydrater 1,03 g, mettet fett 0,29 g, umettet fett 0,29 g, sukker 0,33 g, protein 7,51 g, fiber 1,8 g, salt < 0,01 g. <strong> Bruk </strong> Koke ris i vann i et 1:2-forhold. En viktig ingrediens for å lage en rett kjent som Pilau-ris fra indisk matlaging. Den kan være et tilbehør til hovedretter eller en ingrediens i dem. Den blander seg godt med grønnsaker og kjøtt eller fisk. En komponent i søte retter og risdesserter.
Portefølje (781)
...Vi er grossister for saltede svineføtter i lake. Vi eksporterer saltede svineføtter i lake over hele Europa og Afrika. Våre produkter er av høyeste kvalitet og lagres under strenge forhold for å sikre ferskhet og smak. Våre kunder setter pris på den jevnt høye kvaliteten og den raske leveringen av våre produkter.
Portefølje (128)
Tyskland, Bad Bentheim
...Dødehavssalt Dødehavssalt er salt fra Dødehavet som ligger mellom Jordan, Vestbredden og Israel. Dødehavssaltet har ingen kunstige tilsetningsstoffer og har en fuktighetsprosent på omtrent 2%. På stedet hvor dette havsaltet kommer fra, er de geologiske og klimatiske forholdene veldig unike. Dødehavet ligger i en dal 400 meter under havnivå. Gitt temperaturen på omtrent 40 grader er det praktisk...
Portefølje (549)
...Saltsumpene i Kampot i Kambodsja vannes ut med sjøvann fra Siambukta. Vår produsent driver på øya KOH TREY, som ligger i deltaet til Kampot-elven, en øy som er tilgjengelig via en bro, og hvor innbyggerne lever av saltproduksjon, fiske og risdyrking. deltaet til Kampot-elven Det naturlige havsaltet dannes ved fordampning av vannet i saltsumpene under påvirkning av solen og vinden. Grovt salt og...
Portefølje (50)
Frankrike, Boulogne-Sur-Mer
OCEANORD er et fransk selskap som spesialiserer seg på handel med laks og fersk og frossen hvitfisk i Boulogne-sur-Mer. I 25 år har vi tilbudt våre kunder sjømatprodukter sertifisert med ASC og MSC samt økologiske produkter til konkurransedyktige priser! OCEANORD gir deg fordelen av rask, organisert og strukturert logistikk takket være vårt team av eksperter og en strategisk beliggenhet for all f...
Samsvarende produkter
Thon MSC
Thon MSC
Andre produkter
Bar
Bar
Portefølje (8)
Italia, Salerno
...aroma. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske forskrifter, under selvkontroll og i henhold til prinsippene i HACCP-systemet. Selskapet gjennomfører rengjørings- og desinfeksjonsprosedyrer, skadedyrkontroll og hygienekontroller, og utfører mikrobiologiske og kjemiske kontroller på råvarer, halvfabrikata, ferdige produkter og under behandling på prøve. Det ferske produktet som mottas, blir fryst ned til -20° C og oppbevart ved denne temperaturen i minst 24 timer for å utbedre eventuelle hygieniske mangler.
Portefølje (8)
Frankrike, Sète
...1 pakke med blekksprut-tuber, hvitløk, løk, fyll (kjøtt eller fisk etter eget valg), salt, pepper, persille, tomatsaus, olivenolje, "aioli" og hvitvin. Vi anbefaler å tine blekksprut-tubene under vann rett før tilberedning. Fyll tubene med fyll etter eget valg og lukk enden av tuben med en tannpirker. Surr hvitløk, løk og persille. Tilsett tomatsaus og hvitvin. Bland inn de fylte tubene og la det småkoke i 25 til 35 minutter på lav varme. Når du serverer, bland aioli med sausen. Anrett med pasta eller ris.
Portefølje (42)
Tyskland, München
... ingredienser. Tilberedes på bare 20 minutter. Kraftig, kremet risotto er en av de mest kjente kulinariske spesialitetene fra Italia. For Dr. Ana Collection risottoblandinger bruker vi kun de høyeste kvalitetene av naturlige ingredienser, som er nøye kombinert for å gi deg en uforfalsket risottoglede. Som basis for vår risotto bruker vi italiensk Arborio-ris, hvis korn blir kremet og mykt under koking...
Portefølje (28)
Frankrike, La Rochelle
...Det grå havsaltet høstes fra bunnen av saltengene i perioden fra juni til september. Under høsting blir dette saltet grått takket være leiren som saltengene er laget av, som naturlig farger det. Det grå saltet vil lagre alle sporstoffene som kalsium, kalium, magnesium, kobber, jern, sink, mineralene som finnes i jorden, og vil også bevare jod. Det grå saltet brukes hovedsakelig til matlaging (grønne bønner, poteter, fisk og steker i saltdeig…). Emballasje "Rå fra høsting". VEKT: 1 kg...
Portefølje (91)
Spania, Valencia
...Vi tar med komplette utstyr (paella for 10/12 porsjoner, gassbrenner, kniver, skjærebrett, spatler for å røre, spatler for å servere, kjøkkenhåndklær, redskaper for å kutte, smake på kraften og lage mat) og alle ingrediensene (kjøtt, fisk, grønnsaker, olje, salt, safran, vann... alt, slik at grupper på 10/12/14 personer kan begynne å lage paella under veiledning av en paellakokk som vil forklare...
Portefølje (9)
Italia, Trento
... som bevarer ektheten til hver ingrediens og serverer den på bordet. *buljong tilberedt etter instruksjonene: Løs opp 1 Kjøttterning fra Bauer i 500 ml vann og la det koke i et par minutter mens du rører av og til. Terningen kan også tilsettes mat (supper, minestrone, sauser, ragù, kjøtt, fisk, risotto, egg osv.) under tilberedningen, i ønsket mengde.
Portefølje (9)
Tyskland, Obermoschel
...´Gravad` stammer fra norsk og betyr `grave`, - å lagre laks med salt og sukker under press for å konservere den. I dag blir laksefiletene marinert (innlagt) med salt, sukker, dill, krydder, litt kildevann og whiskey. Under denne prosessen fermenterer og modnes laksen til en ny delikatesse. Marineringen tar omtrent tre dager og gjør Gravad-laksen holdbar i flere dager. Den tradisjonelle oppskriften - vår husoppskrift - gir laksen sin spesielt fine, krydrede og aromatiske smak.
Portefølje (10)
Tyrkia, Istanbul
...kaker, bagels, croissanter, boller, alle typer brød og andre bakevarer, halva (fra 80 g til 1 kg) puffdeig, frosne matvarer (fisk, pizza, osv.) i matindustrien. I rengjøringssektoren såpe, rengjøringskluter og svamper. I møbelindustrien møbeltilbehør. Biltilbehør eller reservedeler i bilindustrien. I medisinindustrien rullbandasje og lignende materialer. Frukt og grønnsaker legges...
Portefølje (4)
Italia, Sciacca
...Industria Ittico Conserviera Licata A. & C. s.n.c. har vært aktiv i Sciacca siden midten av 1980-tallet og har over 20 års erfaring innen produksjon av fiskeprodukter. Byen Sciacca ligger ved Middelhavet, et ideelt område for fiske av blåfisk, spesielt ansjos og sardiner. Her ble Licata grunnlagt og har utviklet seg ved å produsere ansjos og sardiner i salt og olje under merket "DON CARLOS", som...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play