Tyskland, Bad Bramstedt
...Den fine saltsmaken av det naturlige saltet med den delikate aromaen av forskjellige urter fremhever smaken av alle retter. Det grove havsaltet kan brukes som ingrediens under matlagingen, så vel som til å salte på bordet. For krydring og forfining av sauser, supper, salater, gryteretter, eggretter, grønnsaker, fisk og mye mer, rett og slett et universalsalt for alt. Grov havsalt er kongen blant salt. Edel, naturlig og kraftig i smaken. Kan strøs rent eller males fint med en saltkvern. Innhold: 1,00 g Artikkelnummer: 20626...
Portefølje (89)
...Vi er grossister for saltede svineføtter i lake. Vi eksporterer saltede svineføtter i lake over hele Europa og Afrika. Våre produkter er av høyeste kvalitet og lagres under strenge forhold for å sikre ferskhet og smak. Våre kunder setter pris på den jevnt høye kvaliteten og den raske leveringen av våre produkter.
Portefølje (128)
Tyskland, Bad Bentheim
...Dødehavssalt Dødehavssalt er salt fra Dødehavet som ligger mellom Jordan, Vestbredden og Israel. Dødehavssaltet har ingen kunstige tilsetningsstoffer og har en fuktighetsprosent på omtrent 2%. På stedet hvor dette havsaltet kommer fra, er de geologiske og klimatiske forholdene veldig unike. Dødehavet ligger i en dal 400 meter under havnivå. Gitt temperaturen på omtrent 40 grader er det praktisk...
Portefølje (549)
Tyskland, München
... ingredienser. Tilberedes på bare 20 minutter. Kraftig, kremet risotto er en av de mest kjente kulinariske spesialitetene fra Italia. For Dr. Ana Collection risottoblandinger bruker vi kun de høyeste kvalitetene av naturlige ingredienser, som er nøye kombinert for å gi deg en uforfalsket risottoglede. Som basis for vår risotto bruker vi italiensk Arborio-ris, hvis korn blir kremet og mykt under koking...
Portefølje (28)
Tyskland, Obermoschel
...´Gravad` stammer fra norsk og betyr `grave`, - å lagre laks med salt og sukker under press for å konservere den. I dag blir laksefiletene marinert (innlagt) med salt, sukker, dill, krydder, litt kildevann og whiskey. Under denne prosessen fermenterer og modnes laksen til en ny delikatesse. Marineringen tar omtrent tre dager og gjør Gravad-laksen holdbar i flere dager. Den tradisjonelle oppskriften - vår husoppskrift - gir laksen sin spesielt fine, krydrede og aromatiske smak.
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play