Italia, Salerno
...Vi velger kun de beste nyfiskede ansjosene, de som er best egnet til å bli bearbeidet etter tradisjonelt håndverk, hvor modning under salt gir den mest autentiske smaken av Cetara.
Portefølje (8)
Italia, Salerno
...aroma. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske forskrifter, under selvkontroll og i henhold til prinsippene i HACCP-systemet. Selskapet gjennomfører rengjørings- og desinfeksjonsprosedyrer, skadedyrkontroll og hygienekontroller, og utfører mikrobiologiske og kjemiske kontroller på råvarer, halvfabrikata, ferdige produkter og under behandling på prøve. Det ferske produktet som mottas, blir fryst ned til -20° C og oppbevart ved denne temperaturen i minst 24 timer for å utbedre eventuelle hygieniske mangler.
Portefølje (8)
Italia, Trento
... som bevarer ektheten til hver ingrediens og serverer den på bordet. *buljong tilberedt etter instruksjonene: Løs opp 1 Kjøttterning fra Bauer i 500 ml vann og la det koke i et par minutter mens du rører av og til. Terningen kan også tilsettes mat (supper, minestrone, sauser, ragù, kjøtt, fisk, risotto, egg osv.) under tilberedningen, i ønsket mengde.
Portefølje (9)
Italia, Sciacca
...Industria Ittico Conserviera Licata A. & C. s.n.c. har vært aktiv i Sciacca siden midten av 1980-tallet og har over 20 års erfaring innen produksjon av fiskeprodukter. Byen Sciacca ligger ved Middelhavet, et ideelt område for fiske av blåfisk, spesielt ansjos og sardiner. Her ble Licata grunnlagt og har utviklet seg ved å produsere ansjos og sardiner i salt og olje under merket "DON CARLOS", som...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play