Frankrike, Arengosse
...Tilsett i marinader for kjøtt og fisk for en intens smak. Krydder: Perfekt for å drysse over grillede grønnsaker, ovnsbakte poteter eller salater. Matlaging: Bruk under matlaging for å gi en unik smak til rettene dine. Nettovekt: 250g Emballasje: Pose på 250g Oppbevaring: Oppbevares på et tørt og kjølig sted, beskyttet mot lys for å bevare kvaliteten og intensiteten av aromaene. Ideelt for: Grillfester Grilling Gryteretter og supper Langtidskokte retter Referanse:SELFOUVRAC250...
Portefølje (200)
...Saltsumpene i Kampot i Kambodsja vannes ut med sjøvann fra Siambukta. Vår produsent driver på øya KOH TREY, som ligger i deltaet til Kampot-elven, en øy som er tilgjengelig via en bro, og hvor innbyggerne lever av saltproduksjon, fiske og risdyrking. deltaet til Kampot-elven Det naturlige havsaltet dannes ved fordampning av vannet i saltsumpene under påvirkning av solen og vinden. Grovt salt og...
Portefølje (50)
Frankrike, Boulogne-Sur-Mer
OCEANORD er et fransk selskap som spesialiserer seg på handel med laks og fersk og frossen hvitfisk i Boulogne-sur-Mer. I 25 år har vi tilbudt våre kunder sjømatprodukter sertifisert med ASC og MSC samt økologiske produkter til konkurransedyktige priser! OCEANORD gir deg fordelen av rask, organisert og strukturert logistikk takket være vårt team av eksperter og en strategisk beliggenhet for all f...
Samsvarende produkter
Thon MSC
Thon MSC
Andre produkter
Bar
Bar
Portefølje (8)
Frankrike, Sète
...1 pakke med blekksprut-tuber, hvitløk, løk, fyll (kjøtt eller fisk etter eget valg), salt, pepper, persille, tomatsaus, olivenolje, "aioli" og hvitvin. Vi anbefaler å tine blekksprut-tubene under vann rett før tilberedning. Fyll tubene med fyll etter eget valg og lukk enden av tuben med en tannpirker. Surr hvitløk, løk og persille. Tilsett tomatsaus og hvitvin. Bland inn de fylte tubene og la det småkoke i 25 til 35 minutter på lav varme. Når du serverer, bland aioli med sausen. Anrett med pasta eller ris.
Portefølje (42)
Frankrike, La Rochelle
...Det grå havsaltet høstes fra bunnen av saltengene i perioden fra juni til september. Under høsting blir dette saltet grått takket være leiren som saltengene er laget av, som naturlig farger det. Det grå saltet vil lagre alle sporstoffene som kalsium, kalium, magnesium, kobber, jern, sink, mineralene som finnes i jorden, og vil også bevare jod. Det grå saltet brukes hovedsakelig til matlaging (grønne bønner, poteter, fisk og steker i saltdeig…). Emballasje "Rå fra høsting". VEKT: 1 kg...
Portefølje (91)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play