Tyrkia, Erzurum
... EMB agar. Den vanligste typen media brukt til spesifikke formål er Blood Agar, som gir de nødvendige forholdene for vekst av mange mikroorganismer. En annen vanlig brukt medium er EMB Agar, som tillater isolering av ulike bakterielle mikroorganismer. Agar er et generelt begrep for den gelatinlignende substansen som brukes til å solidifisere mediet. De kjemiske komponentene i det er ordnet for å...
Portefølje (92)
Frankrike, Bernin
Kalys Productions er en anerkjent leverandør av konjac-mel og funksjonelle ingredienser i Europa. Vårt omfattende produktsortiment inkluderer en rekke konjac-mel, naturlige tekstureringsmidler og ernæringsingredienser, som møter behovene til industrien, håndverkere, gastronomiprofesjonelle, helsepersonell, storkjøkken og amatørkokker. Vi er ledende innen distribusjon av konjac-mel og relaterte pro...
Portefølje (8)
Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Våre eplegeléer lages ved å trekke ut saften fra våre epler som kommer fra økologisk landbruk, etterfulgt av en enkel koking. Pektinet som finnes i fruktene gjør at produktet kan gelere. Agar-agar forsterker også virkningen av pektinet. Våre geléer er pakket i glass på 310g. Bruttovekt: 535g Vekt av kartong med 12: 6,5kg...
Portefølje (57)
Polen, Brzozów
... alternativ til gelatin. Det løser seg opp ved 85-95 grader Celsius, mens det tykner ved 32-35 grader. Du trenger derfor ikke å sette det i kjøleskapet. For å oppnå gjennomsnittlig geléhardhet brukes en andel: 1 flat teskje agar per 1 kopp væske. Løs agar opp i en liten mengde kaldt vann og tilsett det til kokende vann, la det koke i noen minutter. Agar kan også brukes til å lage syltetøy. Tilsett 1-1,5 teskjeer agar for 1,5 kg frukt og 500 g sukker.
Portefølje (781)
Frankrike, Grasse
...Tykningsmidler, geleringsmidler, syreholdige midler, konserveringsmidler... Det finnes flere kategorier av tilsetningsstoffer som brukes i matindustrien. Det er ofte produkter fra naturlige kilder, som Agar Agar, som er hentet fra forskjellige alger. Essensielle i moderne kreativ matlaging, spesielt molekylær gastronomi, bruker flere fagfolk teksturmidler for å raffinere og bedre kontrollere...
Portefølje (186)
Tyskland, Heidelberg
... kulturImmun diffusjon Produktgruppe: AgarMedia : Sukker CAS-Nr.: [9002-18-0] Lagringstemperatur: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Fraktbetingelser: romtemperatur Synonym: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Utseende: hvitt til kremfarget pulver MW: 110-160 kDa CAS Nr:[9002-18-0] Kode:1329...
Portefølje (194)
Tyskland, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) er smakløs og et veldig godt gelémiddel som er uavhengig av det omkringliggende mediet.
Portefølje (85)
Frankrike, Paris
...Den subtile kombinasjonen av fersk laks og røkt laks sammen med friske dillblader gjør dette produktet til en uunnværlig klassiker. Ingredienser: Fersk laks 44%, røkt laks, krem, fiskefond, løk, olivenolje, dill, salt, agar agar, hvit pepper. Nettovekt: 90 g...
Portefølje (200)
Frankrike, Yssingeaux
...Agar Agar Natriumalginat Karragenan Guar mel Pulvergelatin Cryogel pulvergelatin Arabisk gummi Xanthan gummi Johannesbrødmel HM Pektin...
Portefølje (55)
Frankrike, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nei, nei og nei! Vi garanterer at det ikke er noe kjøtt i dette vakre glasset, det er kun gode plantebaserte ingredienser og en blanding av sopp med en delikat intensitet. Lukk øynene, du er midt i skogbunnen. INGREDIENSER: kokosolje (35%), vann, soyaprotein, økologisk ølgjær, sopp, sennep, rapsolje, salt, agar agar, økologisk chiafrømel, økologisk tamari, svart pepper, sherryeddik, krydder, hvitløk, tomatpuré, byggmiso, løk.
Portefølje (7)
Frankrike, Cavignac
...Agaragar fremmer eliminering av giftstoffer og fordøyelsen generelt på grunn av sin oljete tekstur. Det har derfor en lett avførende effekt som kan være interessant for å bekjempe visse milde tarmproblemer som forstoppelse. Agar agar, som konjac, er en utmerket metthetsalliert. Agaragar er spesielt interessant i forbindelse med et kosthold, da det i seg selv nesten ikke tilfører kalorier. Det er...
Portefølje (100)
Tyskland, Hamburg
...Rødalgen, som råstoffet Agar Agar utvinnes fra, har en rekke positive egenskaper. Blant annet bidrar det varmtvannløselige hydrokolloidet til høye gelstyrker ved gelering og tykning. Dette muliggjør spesielt stabile og termoreversible geler ved industrielle applikasjoner.
Portefølje (38)
Tyskland, Wörrstadt
...Enkel "meer" fra Beste Lecker’s økologiske geleringsmiddel laget av tang er spesielt godt egnet for tilberedning av geléer, kremer, syltetøy og kaker, men også for salte retter som sild i aspik. Det er det veganske alternativet til gelatin! Det er smakløst, fritt for konserveringsmidler og av ren planteopprinnelse. Ingredienser: Agar Agar* *=fra kontrollert økologisk produksjon Allergener: ingen inneholdt Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portefølje (41)
...); - Karragenaner (E407); - Konjac gummi (E425); - Xanthan gummi (E415); - Natriumalginater (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pektin (E440). Tykningsmidler kontrollerer fuktighet og gir struktur, flyt, stabilitet og spiseegenskaper til matprodukter.
Portefølje (4)
Spania, Barcelona
...AE-MP strømlinjeformer den operative arbeidsflyten for mikrobiologi og plantevevskultur laboratorier som forbereder Agar eller kulturmedier. Én enkelt enhet integrerer forberedelse, sterilisering og dispensasjon av høykvalitets kulturmedier med enestående reproduksjon fra batch til batch. AE-MP er designet for å redusere total kjøretid og levere store mengder sterile kulturmedier takket være sitt effektive varmesystem og raske kjølefase på slutten av steriliseringprosessen. Kontakt oss nå eller besøk vår nettside.
Portefølje (8)
Tyskland, Garstedt
... tilstand. Agar-Agar-pulver er hvitt til gulaktig-hvitt eller lys gele. Styrken på gelen kan standardiseres ved tilsetning av dextrose og maltodextriner eller sukrose. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - varmebestandig opp til 90 °C - gelérer etter avkjøling - vegetarisk - egnet for vegansk kosthold - egnet for laktovegetarisk kosthold - glutenfri - laktosefri - kosher, HALAL Bruksområder: - Iskrem - Fyllinger til desserter - Syltetøy - Geléer - Marmelade - Fruktcocktailer - Kakeglasur - Fyllinger til bakverk og kaker - Fruktkompott...
Portefølje (45)
Tyrkia, Istanbul
Aycan Kozmetik er en produsent som tilbyr et bredt spekter av kosmetikk og høykvalitets parfymer til rimelige priser. Vi utvikler også innovative produkter som kombinerer helse og personlig pleie. Under våre merker er vi spesialister på hårpleie, hudpleie og parfymeproduksjon: BIO CLINIC, FIJI, SUPER WAX, HAIRMATE, XTREME GEL, SAROS, SECTOR, SASHA ROMANOVA, BLANKA, WEST FLOWERS, 1001 NIGHTS, MEN, ...
Portefølje (52)
Tyskland, Hamburg
... syltetøy, dekorer kakene og tertene dine med en deilig glasur, eller tykne supper og sauser på en helt naturlig måte. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Matmerking: E406 Produksjon: Agar Agar utvinnes fra celleveggene til rødalger.
Tyskland, Hamburg
...Et stivningsmiddel der fremmedlegemer, pigmenterte deler og salter er redusert til et minimum. Bacto Agar brukes til å forberede mikrobiologiske kulturmedier. Kampanjepris USA: 1 lb (454g)...
Portefølje (9)
Frankrike, Pont-De-Labeaume
...Fra safran av svært høy kvalitet, en gelé som overrasker på oster. Som finishing på kjøtt som andebryst, hever den smaken uten å skjule. Den kan også kombineres med kremete eller melkeaktige desserter: riskake, ferskost… Visuelt er dette et veldig vakkert produkt, da stigmatene forblir i suspensjon i geléen. Sammensetning: økologisk rør sukker, sitronsaft, safranstigmer, agar-agar. Oppbevaring: 3 år. Glass på 215g.
Portefølje (28)
...Vi tilbyr: Agar Agar Karragenan Gelatin osv. Glyserin Guargummi Johannesbrødfrømel Mannitol Pektin Sorbitol Tragakant Xanthan...
Portefølje (10)
Tyskland, Bohmte
...Høyverdig og reversibel (15-20 ganger) dublermasse på agar-agar-basis i 6 kg bøtte direkte fra produsenten for modellproduksjon, innstøpningsmasse, gips og plaststøpeteknikk. For dublering av modeller for produksjon av hel- og delproteser samt modellstøpearbeid i kombinasjon med fosfatbundne innstøpningsmasser. Etter smelting og påfølgende avkjøling til en bearbeidingstemperatur på 45 ºC kan den kontinuerlig bearbeides.
Frankrike, Montereau Fault Yonne
...For enhver mann som elsker å dufte godt, har Swiss Arabian laget denne herreparfymen Attar Al Ghutra. Denne parfymen har en toppnote med en vakker duft av mandarin, lær og safran. Deretter, i hjertenoten, finner du røkelse, jasmin og patchouli. I bunnotene dominerer amber, semsket skinn, sandeltre, lær og agar. Så, hvis du er en mann som er fan av parfyme, spesielt en parfyme for vinteren, velg uten å nøle Attar Al Ghutra. Parfyme: 100 ml...
Portefølje (99)
Sør-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...REACNF er et materialeforsknings- og utviklingsselskap som henter høy verdi fra havet. Spesielt fokuserer det på nanocellulose råmaterialer utvunnet fra alger (Gelidium amansii), og de viktigste egenskapene til råmaterialene er miljøvennlige / fuktighetsgivende / biokompatibilitet / sårheling. Det er anvendelig innen ulike felt som funksjonell kosmetikk / skjønnhetsmaterialer / kosmetiske / medisinske materialer ved å utnytte de relevante egenskapene. [Produktopplevelse] Nanocellulose laget av agar [Produktkapasitet] 10L ~ (*Vennligst kontakt oss separat for stor kapasitet.)...
Portefølje (280)
Polen, Wrocław
...Ingredienser: glukose-fruktosesirup, sjokolade 25% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, vegetabilsk fett (palme), melkefett, emulgatorer: lecitin (soya) og E 476; aroma), sukker, vann, vegetabilsk fett (palmefett, delvis herdet palmefett, emulgator: E471), skummet melkepulver, gelémiddel: agar, høyt skummende albumin (eggehvite, stabilisator: E 1505), konserveringsmiddel: kaliumsorbat, surhetsregulator: sitronsyre, aroma: etylvanillin, salt, fargestoff: karotener. Kan inneholde sesam. I tillegg til kakaosmør inneholder sjokolade vegetabilske fettstoffer. Kakaotørrstoffer i sjokolade: 40,5%.
Portefølje (179)
Tyskland, Linden
...Systec Mediaprep, mediepreparater (kulturmediepreparater og steriliseringsapparater) i 7 forskjellige størrelser (fra 10 til 20 liter) bygget som autoklaver utelukkende for produksjon av kulturmedier, som er optimalisert for preparering, sterilisering og steril fylling av sterile flytende medier (f.eks. Agar kulturmedier, Peptonvann og buffertløsninger eller andre sterile flytende medier). www.systec-lab.com...
Portefølje (5)
Frankrike, Challans
C.DUBON er et familieeid selskap som ble grunnlagt i 2008, og ligger i departementet Vendée (85), 30 km fra NANTES (44). Vi jobber med to produktfamilier: Agar-Agar i 25 kg, 5 kg, 1 kg, 500 g og *Vanilla Bourbon fra MADAGASKAR i poser på 250 g og i form av en utstillingsboks med 48 rør med 8 belger.* 100 g. Alle produkter er helt pakket av oss og tilpasset hver enkelt kundes profil med deres eget...
Storbritannia, Boars Hill
Når du trenger Agar Agar, Guar, Arabisk, Carrageenan, CMC, Johannesbrød (Karob) eller Xanthan Gummier, vil vår ekspertise gi deg en fordel over konkurrentene. Disse produktene er også kjent som Geleringmidler, Hydrocolloider, Stabiliseringsmidler, Tykningsmidler, Emulgatorer, og de produserer alle viskositeter på forskjellige nivåer. I over et århundre har F Gutkind levert et bredt spekter av...
Spania, Madrid
AGAR har fått autorisasjon fra Innenriksdepartementet til å tilby profesjonelle kurs i privat sikkerhet og utstede de nødvendige offisielle diplomene for å kunne delta i habiliteringseksamenene hos de generelle direktoratene for Politiet og Gardisten, samt for å få jobb som sikkerhetsvakt og deres respektive spesialiteter. I vårt opplæringssenter har vi et undervisningsteam med omfattende...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play