Logo

NUWEN BY SETALG - AGROALIMENTAIRE

Presqu'île De Pen Lan, Pleubian 22610
Frankrike
Levering
Levering: Over hele verden
Grunnlagt
Grunnlagt: 1985
Ansatte
Ansatte: 1000+
Leverandørtype
Info
Produksjon
Om oss

19 produkter og tjenester

Search
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Nori sushi (Porphyra yezoensis)
Porphyra yezoensis er en rød alge fra familien Bangiaceae, som også får navnet sitt fra sin purpurfarge. Ekstremt tynn, består dens bladformede strukt...
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Dulse (Palmaria palmata)
Dulse, Palmaria palmata, er en rød tang som finnes langs de nordvestlige kystene av Europa. Den har en sprø tekstur og en salt smak som er spesielt in...
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Chlorella
Dyrket i ferskvann, er denne mikroalgen kjent for sin rikdom av proteiner samt flerumettede lipider, mineraler, fiber, vitaminer og klorofyll.
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Wakame (Undaria pinnatifida)
Wakame, Undaria pinnatifida, er en brun tang fra de asiatiske kystene. Den har en klebrig tekstur og en sterk, interessant smak som passer godt i garn...
Next
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Agar Agar - Gastronomiske Alger
Agar-agar, hentet fra ekstraksjon av rødalger Gracilaria eller Gelidium, er et smakløst gelémiddel som må fortynnes i en kald væske og deretter kokes ...
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Kombu (Laminaria sp.)
Brune alger som er spesielt rike på jod, kalium, beta-karoten og alginsyre.
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Sjøbønne (Himanthalia elongata)
Havbønne, Himanthalia elongata, er en brun alge som finnes langs de nordvestlige kystene av Europa. Den har en sprø tekstur og en lett, rund smak som ...
Next
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Sjøbønne - Gastronomiske Alger
Havbønne, Himanthalia elongata, er en brun alge fra de nordvestlige kystene i Europa. Den har en sprø tekstur og en lett, rund smak som er veldig inte...
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Lichen (Chrondrus crispus)
Røde alger som er spesielt rike på karragenan, vitamin B9, jern og magnesium.
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - tørr ekstrakt av Ascophyllum nodosum
Titrert til 5/1, har dette ekstraktet som mål å konsentrere de ønskede elementene og gi brukervennlighet.
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Spirulina (Spirulina platensis)
Spirulina er en mikroalge fra familien Cyanophyceae som fremstår som en spiralformet filament på 250 mikron. Den utvikler seg naturlig i tropiske og s...
Next
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Dulse - Gastronomiske Alger
Dulse, Palmaria palmata, er en rød tang fra de nordvestlige kystene i Europa. Den har en sprø tekstur og en spesielt interessant salt smak i salater, ...
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Sjøsalat (Palmaria palmata, Ulva sp., Porphyra umbilicalis)
Sjøsalat er en blanding av 3 alger: dulse, Ulva sp. og nori. Denne blandingen tilbyr et mangfold av farger, smaker og teksturer som verdsettes i garni...
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Sjøsalat (Ulva lactuca)
Ulva lactusa, også kjent som Aosa, er en grønn alge fra familien Ulvaceae. Det er en lamellalge, noen ganger rullet i spiraler, med en maksimal lengde...
Next
Marin ingrediens for næringsmiddelindustrien - Nori sushi - Gastronomiske Alger
Porphyra yezoensis er en rød alge fra familien Bangiaceae, som også får navnet sitt fra sin purpurfarge. Ekstremt tynn, består dens bladformede strukt...

Sted og kontakt

NUWEN BY SETALG - AGROALIMENTAIRE
AddressPresqu'île De Pen Lan, FR-22610 Pleubian

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play