Polen, Brzozów
...Det inneholder en rekke makro- og mikroelementer. Vivio Himalayasalt er tilgjengelig i to varianter: fint og grovt. Fint Himalayasalt brukes oftere enn grovt i matlaging for å krydre retter. Grovt salt har samme bruksområde, men kan også brukes i bad. I så fall bør man tilsette ca. 10 g salt per 1 liter vann. Etter et saltbad anbefales det å hvile i en halv time. Forskning viser at vi inntar for mye salt. Det er til stede i de fleste produkter vi bruker i løpet av dagen: i hermetikk, pålegg, pølser.
Portefølje (781)
Italia, Salerno
...Vi velger kun de beste nyfiskede ansjosene, de som er best egnet til å bli bearbeidet etter tradisjonelt håndverk, hvor modning under salt gir den mest autentiske smaken av Cetara.
Portefølje (8)
Frankrike, Guérande
...Solen tørket, avslører Sel Gris Persillade sin uforlignelige smak i alle dine retter og salater. Brukt i tusenvis av år, er hvitløk, en svært verdsatt krydder, lenge en del av den franske mattradisjonen. I matlaging hever dette krydderet og fremhever smaken av rettene dine. Persille er en uunnværlig ingrediens i kjøkkenet. Både som krydder og garnityr, tilfører det friskhet og aroma til mange forskjellige retter. Tradisjonelt brukt: Som dryss eller på slutten av tilberedningen: vinaigretter, tomater i salat, dampet fisk, blåskjell, dampede poteter. SKU:SGP250...
Portefølje (42)
Tyskland, Bad Bentheim
...Opprinnelse Vår svabiske røyksalt produseres etter århundregamle oppskrifter i et lite røkeri på den svabiske Alp, i hjertet av Brandenburg. Med stor kjærlighet og erfaring blir tradisjonelt høstet havsalt røkt i 6 til 7 dager ved en temperatur mellom 15°C og 23°C. Slik blir svabisk røyksalt til. Resultatet er røkt svabisk salt med en intens smaksopplevelse. Maksimalt 150 kg kan røkes per...
Portefølje (549)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...En balansert blanding av fint malt salt og tørket fucus-pulver, beregnet for daglig bruk i stedet for tradisjonelt salt. Den inneholder ikke smakforsterkere, kjemiske tilsetningsstoffer eller gluten. Å erstatte tradisjonelt salt med vårt Tangsalt vil gjøre smaken av maten lysere, redusere mengden natrium du inntar, hjelpe til med å gjenopprette kalium-natrium balansen i kroppen, og kompensere for jodmangel. Det anbefales å salte maten rett før den spises. Dette gjør at man bevarer mest mulig av mikro- og makroelementene som finnes i tang. Vekt: 700 g...
Portefølje (116)
Frankrike, Cours-Les-Barres
...Denne vegetabilske såpen med laurbær-, oliven- og kokosolje vil ta vare på kroppen din. Metoden for produksjon er resultatet av mange års laboratorieforskning. Beriket med planteekstrakter, er den supplert med rått salt fra Dødehavet. Uraffinert, saltet fra Dødehavet er rikt på mer enn 20 mineraler. Her er noen tradisjonelt kjente fordeler med salt fra Dødehavet: - Det beroliger hud som er utsatt...
Portefølje (11)
Frankrike, Laissac
...Kjøttfat som inkluderer 5 Popines «Chaudron» med kjøttvarer. 82,5g kjøttvarer per person. 3 måneders holdbarhet ved romtemperatur. Kjøttvarer uten nitritt laget i vårt verksted i Laissac, Aveyron. Håndlaget på tradisjonelt vis med kun 3 ingredienser: svin eller storfe, Guérande-salt, Kampot IGP-pepper fra Kambodsja. Med Popines kan du enkelt forberede ett eller flere fat på et blunk. DLC: 90 dager Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: 3,3kg...
Portefølje (29)
Belgia, Wingene
... å bevare biologisk mangfold. Opprinnelse: Togo Region: Plateau-regionen Variasjon: Forastero og Amelonado Hint: urtete, treaktig, kokosnøtt SKU: 5430002193281 Energi: 451Kcal, 1887kJ Totalt fett: 39,6g hvorav mettet fett: 24,4g Karbohydrater: 28,7g hvorav sukker: 7,6g hvorav polyoler: 17,6g ° Protein: 12,5g Salt: 0g...
Portefølje (49)
... Kampot dannes i det samme vannet og de samme dammene. Etter å ha høstet fleur de sel, som er fin og delikat, samler saltbøndene opp de store krystallene som har falt til bunnen av dammene, noe som gir det en gråaktig farge. Tradisjonelt lite verdsatt, har saltutvinningen i Kampot de siste årene opplevd en renessanse, blant annet takket være interessen fra saltbøndene i Guérande, hvis tiltak har ført til en bevissthet om sårbarheten i denne sektoren. Nettovekt: 150 gr Høstingstid: Januar - mai...
Portefølje (50)
Frankrike, Carquefou
...Vår halv-salt serie tilbyr de store klassikerne innen spekemat, som for eksempel skinke, bryst, skulder,... og røkt på tradisjonelt vis. Den inkluderer også kit for tilberedning av vinterretter, assorterte surkålretter, småretter med linser, gryterett, skulder på en spesiell måte, osv. Vi glemmer ikke de hyggelige stundene med tradisjonelt røkt indrefilet.
Italia, Scarlino
...Sale in Gocce er det første flytende saltet med lavt natriuminnhold som er utvunnet fra havvann. Takket være et innovativt produksjonssystem som gjør det mulig å fjerne overflødig natrium og bevare alle de gunstige egenskapene til de naturlige sporstoffene som finnes i havvann. Sale in Gocce beholder den samme smaken som tradisjonelt salt. BRUKSANVISNING Sale in Gocce brukes som en total erstatning for vanlig salt. Det er krydder både for matlaging og for å smake til maten direkte. Dosering: 2,5 ml Sale in Gocce svarer til 1 g vanlig salt.
Portefølje (7)
...Den ideelle erstatningen for tradisjonelt salt. Sunt og deilig, det gir en smak som vil heve alle smaker betydelig. 30g...
Frankrike, Biguglia
...[Smakes som et tradisjonelt syltetøy] næringsverdier per 100 g energi(kcal)= 181 ergi(Kj)=770 ett(g)= 0.2 hvorav mettet fett(g)=0 karbohydrater(g)=50 hvorav sukker(g)=49 proteiner(g)=0.6 salt(g)=0 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Korse aprikoser 37%, Jordbær 23%, sukker, vann, sitronsaft, pektin, vanilje fra Madagaskar Nettovekt: 220 g Opprinnelse: Korsika...
Portefølje (68)
Tyskland, München
... tradisjonelt vis. I tillegg blir tørkede kantareller nøye kontrollert før pakking. Derfor er våre tørkede kantareller så deilige! Håndrengjort og håndplukket. Skånsomt tørket og nøye pakket for å bevare den fine smaken og den gyldne fargen. Egnet som tilsetning i supper, sauser og gryteretter eller som krydder. Artikkelnummer: 7024 Energiverdi: 1055 kJ / 254 kcal Fett: 4.3 g hvorav mettet fett: 0.37 g Karbohydrater: 18.6 g hvorav sukker: 1.57 g Protein: 16.4 g Salt: 0.01 g Vekt: 20 g Ingredienser: Kantareller Allergener: Ingen Opprinnelsesland: Serbia Merke: Dr. Ana Collection Produsent: AnaVita Naturkost GmbH...
Portefølje (28)
Frankrike, Olivet
...Referanse 3329488511035 Disse fullkornssesamfrøene er derfor rike på essensielle fettsyrer. I tillegg, når de er ristet, det vil si lett grillet, er sesamen klar til å bli malt med salt for å lage Gomasio. Gomasio er et tradisjonelt japansk krydder som letter assimileringen av salt og fordøyeligheten av korn. Men sesamfrøene inneholder også mange mineraler og næringsstoffer. De inneholder...
Portefølje (114)
Frankrike, Paris
...Næringsverdier per 100g: Energiverdi: 1478 kJ - 348Kcal Fiber: 0,7g Proteiner: 6,9g Fett: 0,7g hvorav 0,2g mettet fett Karbohydrater: 78,2g hvorav sukker <0,5g Salt: 0,0045g Gluten < 20mg/kg Camargue er den franske regionen som har produsert ris siden middelalderen. Ris fra Camargue er i dag beskyttet av en IGP. Denne merkelappen garanterer ris av høy kvalitet, produsert med hjelp av tradisjonelt...
Portefølje (133)
Frankrike, Appietto
...anistrelli tradisjonelt skåret med hvitvin AOC fra Korsika. Korsika er et vinland, og den hvite vinen AOC gir våre canistrelli en unik tekstur og smak. Vekt: Pose på 350 gr Ingredienser: Hvetemel, Sukker, Solsikkeolje, Tørkede fiken 6,3% Oppbevaring: Oppbevares tørt og beskyttet mot varme Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 1967 kJ (468 kcal) Fett: 16 g Mettet fett: 1,5 g Karbohydrater: 71 g hvorav Sukker: 32 g Proteiner: 8,6 g Salt: 0,68 g...
Portefølje (118)
Storbritannia, London
...Miso er et tradisjonelt japansk krydder. Det produseres ved å fermentere soyabønner eller kikerter med salt og kōji (inokulert ris) og noen ganger ris, bygg, tang eller andre ingredienser. Det er fullt av gode næringsstoffer, med en distinkt smak og en smak som man må venne seg til. Tilsett en spiseskje Belbri misopasta i en bolle med varmt vann (ikke høyere enn 75 grader Celsius) og rør godt...
Portefølje (4)
Frankrike, Donchery
... økonomisk, 6 ganger mindre produkt enn tradisjonelt salt. *FORDELER Forebyggende (virker i 48 til 72 timer), kurativt ned til -51°C (Salt 7°C og 5°C ved høy luftfuktighet), etterlater ingen rester eller hvite flekker, skader ikke gulv, betong og metalloverflater. Forhindrer ulykker, glidninger og fall. Trygt for dyreliv og planter. *BRUKSMETODE Spre produktet for hånd eller med spreder for å spare penger. Referanse: ABS-GRENEI/25KG Vekt: 25 KG Forebyggende behandling: 5 til 10 gr/m2. Kurativ behandling: -Is 20 gr/m2, Is, 60 gr/m2, Snø 60 til 80 gr/m2, Komprimert snø 80 til 100 gr/m2.
Portefølje (187)
...A Occidens har gleden av å presentere Azeitonas Occidens .1 Økologiske Tradisjonelt Portugisisk Kuring 315 gr. Dette er et typisk portugisisk produkt med en karakteristisk og unik smak fra Nord-Portugal. Basert på varianten Negrinha do Freixo, blir olivenene kurert i saltlake kun med vann og salt for å fremheve deres naturlige smak. Opprinnelsen fra økologiske olivenlunder og en nøye kurering...
Portefølje (6)
Spania, Bilbao
... andinsk søtpotet i lilla og oransje. - For Horeca-sektoren: hoteller, barer, restauranter... - Blandingen av andinsk søtpotet i oransje og lilla, tradisjonelt andinsk dyrket i over 5.000 år. Med solsikkeolje uten tilsatt salt.
Portefølje (10)
Frankrike, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 og 12 måneder Jambon de Bayonne IGP 9 og 12 måneders modning. Våre skinker er ofte medaljevinnere i Paris. Derfor vil du merke en ekte smakforskjell med de tradisjonelle jambon IGP Bayonne som finnes på markedet. Stykke 5 til 6 kg. Jambon de Bayonne er tradisjonelt saltet med salt fra Salies de Béarn for å oppnå IGP. Dette saltet er et fjellsalt fra Pyreneene og ikke...
Portefølje (31)
Spania, Madrid
... bredt spekter av industrier, og de patenterte MOSW-O®-generatorene er tilgjengelige i ulike størrelser for å passe til alle applikasjoner og produsere overlegne resultater sammenlignet med tradisjonelt natriumhypokloritt og biocider. Tjue års erfaring i markedet for vann desinfeksjon og tusenvis av installasjoner i over 40 land, gjør det mulig å rense mer enn 27 millioner kubikkmeter vann per...
Portefølje (4)
Portugal, Castro Marim
Grunnlagt i 2008, dedikerer Água-mãe, Lda seg fullt ut til produksjon og kommersialisering av tradisjonelt havsalt og flor de sal. Vi produserer tradisjonelt havsalt og flor de sal, enkelt eller med blandinger av aromatiske urter i forskjellige emballasjer. Vi pakker også vårt salt for våre kunders merker. Vi har kapasitet til å produsere og pakke saltprodukter og flor de sal i henhold til kravene som stilles til oss, så lenge opprinnelsen til saltet og flor de sal respekteres.
Frankrike, Salies-De-Béarn
Selskapet Sel de Salines-de-Béarn produserer et legendarisk og tradisjonelt salt. Saltet fra Salines-de-Béarn har vært naturlig til stede under Pyreneene i millioner av år, beskyttet i vann som er ti ganger mer salt enn havvann. Dermed er saltet fra Salines-de-Béarn naturlig og rikt på sporstoffer. Dets smakskvaliteter er uovertrufne. Saltet fra Salines-de-Béarn selges i delikatessebutikker og i store og mellomstore butikker.
Spania, Salinas De Oro-Navarra
Familieeid selskap som har produsert salt håndverksmessig i tre generasjoner i sine lokaler i Salinas de Oro, en liten landsby i Navarra. Økologisk salt av håndverksproduksjon med kildevann. Produksjon og distribusjon av forskjellige typer salt: Tradisjonelt salt, mineral salt, saltskiver, flor de sal, flytende salt.
Selskapet utvikler et sett med økonomiske aktiviteter sentrert rundt 3 store grupper: Produksjon av tradisjonelt salt, saltsblomst og salicornia; naturturisme og akvakultur. Beliggende på en øy i Ria de Aveiro – Puxadoiros-øya. Har en sterk tradisjonell og kulturell komponent. Alle produkter er endogene og naturlige, for å fremme helse og velvære.
Tyrkia, Aydin
... favoritt Egeiske rett. Neoliva Tørkede Naturlige Svarte Oliven laget av Domat-varieteten oliven fra Egeerhavet i Tyrkia. Tørket naturlig kun med salt. Ingen kjemikalier eller tilsetningsstoffer brukt i prosessen. Den inneholder litt ekstra jomfruolivenolje og er klar til å konsumere.
Spania, La Vall D'uixó
...småkaker, ... - Tradisjonelt brød, bakt daglig av Migapan, bakere med lang erfaring i området. - Produksjon av bestillinger til feiringer. - Under navnet Craft&Chic, dekorasjon av arrangementer med oppsett av søte bord og alle typer tilbehør for ulike feiringer, som dåp, konfirmasjon, bryllup, bursdager, ... i tillegg til håndlagde, tilpassede moteprodukter. - Gratis wifi for kunder. - Dagspresse. Kafé, brødutsalg, tradisjonelt og kreativt bakverk. Frokoster, lunsjer og ettermiddagskaffe.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play