Frankrike, Cours-Les-Barres
...Denne vegetabilske såpen med laurbær-, oliven- og kokosolje vil ta vare på kroppen din. Metoden for produksjon er resultatet av mange års laboratorieforskning. Beriket med planteekstrakter, er den supplert med rått salt fra Dødehavet. Uraffinert, saltet fra Dødehavet er rikt på mer enn 20 mineraler. Her er noen tradisjonelt kjente fordeler med salt fra Dødehavet: - Det beroliger hud som er utsatt...
Portefølje (11)
Frankrike, Guérande
...Solen tørket, avslører Sel Gris Persillade sin uforlignelige smak i alle dine retter og salater. Brukt i tusenvis av år, er hvitløk, en svært verdsatt krydder, lenge en del av den franske mattradisjonen. I matlaging hever dette krydderet og fremhever smaken av rettene dine. Persille er en uunnværlig ingrediens i kjøkkenet. Både som krydder og garnityr, tilfører det friskhet og aroma til mange forskjellige retter. Tradisjonelt brukt: Som dryss eller på slutten av tilberedningen: vinaigretter, tomater i salat, dampet fisk, blåskjell, dampede poteter. SKU:SGP250...
Portefølje (42)
Frankrike, Laissac
...Kjøttfat som inkluderer 5 Popines «Chaudron» med kjøttvarer. 82,5g kjøttvarer per person. 3 måneders holdbarhet ved romtemperatur. Kjøttvarer uten nitritt laget i vårt verksted i Laissac, Aveyron. Håndlaget på tradisjonelt vis med kun 3 ingredienser: svin eller storfe, Guérande-salt, Kampot IGP-pepper fra Kambodsja. Med Popines kan du enkelt forberede ett eller flere fat på et blunk. DLC: 90 dager Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: 3,3kg...
Portefølje (29)
... Kampot dannes i det samme vannet og de samme dammene. Etter å ha høstet fleur de sel, som er fin og delikat, samler saltbøndene opp de store krystallene som har falt til bunnen av dammene, noe som gir det en gråaktig farge. Tradisjonelt lite verdsatt, har saltutvinningen i Kampot de siste årene opplevd en renessanse, blant annet takket være interessen fra saltbøndene i Guérande, hvis tiltak har ført til en bevissthet om sårbarheten i denne sektoren. Nettovekt: 150 gr Høstingstid: Januar - mai...
Portefølje (50)
Frankrike, Carquefou
...Vår halv-salt serie tilbyr de store klassikerne innen spekemat, som for eksempel skinke, bryst, skulder,... og røkt på tradisjonelt vis. Den inkluderer også kit for tilberedning av vinterretter, assorterte surkålretter, småretter med linser, gryterett, skulder på en spesiell måte, osv. Vi glemmer ikke de hyggelige stundene med tradisjonelt røkt indrefilet.
Frankrike, Olivet
...Referanse 3329488511035 Disse fullkornssesamfrøene er derfor rike på essensielle fettsyrer. I tillegg, når de er ristet, det vil si lett grillet, er sesamen klar til å bli malt med salt for å lage Gomasio. Gomasio er et tradisjonelt japansk krydder som letter assimileringen av salt og fordøyeligheten av korn. Men sesamfrøene inneholder også mange mineraler og næringsstoffer. De inneholder...
Portefølje (114)
Frankrike, Appietto
...anistrelli tradisjonelt skåret med hvitvin AOC fra Korsika. Korsika er et vinland, og den hvite vinen AOC gir våre canistrelli en unik tekstur og smak. Vekt: Pose på 350 gr Ingredienser: Hvetemel, Sukker, Solsikkeolje, Tørkede fiken 6,3% Oppbevaring: Oppbevares tørt og beskyttet mot varme Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 1967 kJ (468 kcal) Fett: 16 g Mettet fett: 1,5 g Karbohydrater: 71 g hvorav Sukker: 32 g Proteiner: 8,6 g Salt: 0,68 g...
Portefølje (118)
Frankrike, Biguglia
...[Smakes som et tradisjonelt syltetøy] næringsverdier per 100 g energi(kcal)= 181 ergi(Kj)=770 ett(g)= 0.2 hvorav mettet fett(g)=0 karbohydrater(g)=50 hvorav sukker(g)=49 proteiner(g)=0.6 salt(g)=0 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Korse aprikoser 37%, Jordbær 23%, sukker, vann, sitronsaft, pektin, vanilje fra Madagaskar Nettovekt: 220 g Opprinnelse: Korsika...
Portefølje (68)
Frankrike, Paris
...Næringsverdier per 100g: Energiverdi: 1478 kJ - 348Kcal Fiber: 0,7g Proteiner: 6,9g Fett: 0,7g hvorav 0,2g mettet fett Karbohydrater: 78,2g hvorav sukker <0,5g Salt: 0,0045g Gluten < 20mg/kg Camargue er den franske regionen som har produsert ris siden middelalderen. Ris fra Camargue er i dag beskyttet av en IGP. Denne merkelappen garanterer ris av høy kvalitet, produsert med hjelp av tradisjonelt...
Portefølje (133)
Frankrike, Donchery
... økonomisk, 6 ganger mindre produkt enn tradisjonelt salt. *FORDELER Forebyggende (virker i 48 til 72 timer), kurativt ned til -51°C (Salt 7°C og 5°C ved høy luftfuktighet), etterlater ingen rester eller hvite flekker, skader ikke gulv, betong og metalloverflater. Forhindrer ulykker, glidninger og fall. Trygt for dyreliv og planter. *BRUKSMETODE Spre produktet for hånd eller med spreder for å spare penger. Referanse: ABS-GRENEI/25KG Vekt: 25 KG Forebyggende behandling: 5 til 10 gr/m2. Kurativ behandling: -Is 20 gr/m2, Is, 60 gr/m2, Snø 60 til 80 gr/m2, Komprimert snø 80 til 100 gr/m2.
Portefølje (187)
Frankrike, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 og 12 måneder Jambon de Bayonne IGP 9 og 12 måneders modning. Våre skinker er ofte medaljevinnere i Paris. Derfor vil du merke en ekte smakforskjell med de tradisjonelle jambon IGP Bayonne som finnes på markedet. Stykke 5 til 6 kg. Jambon de Bayonne er tradisjonelt saltet med salt fra Salies de Béarn for å oppnå IGP. Dette saltet er et fjellsalt fra Pyreneene og ikke...
Portefølje (31)
Frankrike, Salies-De-Béarn
Selskapet Sel de Salines-de-Béarn produserer et legendarisk og tradisjonelt salt. Saltet fra Salines-de-Béarn har vært naturlig til stede under Pyreneene i millioner av år, beskyttet i vann som er ti ganger mer salt enn havvann. Dermed er saltet fra Salines-de-Béarn naturlig og rikt på sporstoffer. Dets smakskvaliteter er uovertrufne. Saltet fra Salines-de-Béarn selges i delikatessebutikker og i store og mellomstore butikker.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play