...Oppdag en eksplosjon av deilige smaker med vårt Sucre au Pop-Corn, en unik kreation fra Yaya Naturellement Savoureux. Laget med omhu og lidenskap, vil dette deilig nostalgiske sukkeret glede smaksløkene dine og tilføre en touch av glede til dine favorittdesserter og snacks.
Ingredienser av Kvalitet:
Fransk Uraffinert Rødbetesukker: Vårt sukker av høy kvalitet kommer fra franske rødbeter, noe som...
...Mat for menneskelig konsum
- forskjellige land i Sør-Amerika og fra Ukraina eller Afrika
- Sukker, soyabønner, korn, mais, bønner,
- Fjærfe, storfekjøtt og svinekjøtt også for KINA-EXPORT
- Kaffe, nøtter, ulike oljer, raps, soyabønner, mais og palmeolje
Skriv til oss - vi beskytter dine rettigheter og pengene dine - gjennom vår enkle, men sikre handelsmetode - test oss!
Industrielle råvarer...
...Maltodekstrin produseres ved enzymatisk hydrolyse av vegetabilsk stivelse, vanligvis fra mais, men også fra ris og hvete.
Det endelige produktet er et lettløselig, puffet hvitt pulver. Det øker næringsverdien i mange oppskrifter. På grunn av sine egenskaper kan maltodekstrin bidra til å regulere fuktigheten og forlenge holdbarheten til produkter.
...Den frysetørkede maisen er flott i salater, supper, boller eller som snacks.
Her er det virkelig bare grønnsaker! Helt uten tilsatt sukker eller andre tilsetningsstoffer.
Takket være den gjenlukkbare posen kan den frysetørkede maisen enkelt tas med på farten.
...Bio Xylitol er en sukkeralkohol med samme sødme som sukker. Bio Xylitol har bare 40% av kaloriene sammenlignet med sukker.
Bio Xylitol produseres gjennom fermentering av sertifisert økologisk mais.
Kina: 25 kg...
... (hvete, gluten), solsikkeolje, invert sukker, blanding av korn (rug, bygg, mais, havre, hvete, ris, hirse), bakergjær, emulgator: soyalecitin, salt, malt ekstrakt fra bygg, soya, linfrø.
Laget i et verksted som bruker sesam, egg og meieriprodukter.
Forpakning: omtrent 18 skiver per pose
Nettovekt: 300g
Næringskarakteristikker:
Gjennomsnittlig næringsverdi per 100g
Energiverdi: 1724 Kj eller 408 Kcal
Fett: 6.63 g
hvorav mettet fett: 0.81 g
Karbohydrater: 72.
...Pasta laget av mais
Glutenfri Uten GMO
Ingredienser: maismel, drikkevann
Tilberedningsmetode: kok i kokende vann i et forhold på 3/1 (vann/pasta) i 5-7 minutter til den er klar.
Energiverdi Kcal/kJ 324/1357
Proteiner, g. 7.2
Salt, g. 0.05
Fett, g. 1.5 hvorav mettet 0.3
Karbohydrater, g. 79.7 hvorav sukker 4.3
350 gram...
...En blanding av flak (55,2 % - i en variabel proporsjon: havre, spelt, mais), glukose-fruktosesirup (13,8 %), en blanding av kandiserte frukter (16,2 % - i en variabel proporsjon: biter av pomelo, melon, ananas, appelsin), kokosflak (5,5 %), tørkede fiken i biter (3,5 %), sukker (2,8 %), raffinert deodorert solsikkeolje, Himalayasalt, vitamin E.
... maltodextrin og ingen annen
Smak: Uten sødme eller lett sødme, ingen annen smak
Ttems: Standarder
Dextrose-ekvivalent, % (m/m) (Reduserende sukker (dextrose) i fast stoff, %): 18-20
Stivelsestest: Negativ
Fuktighet % (m/m): ≤6.0
Løselighet % (m/m): ≥98.0
PH: 4.5-6.5
Aske % (m/m): ≤0.6
Jod-eksperiment: INGEN blå reaksjon
As mg/kg: ≤0.5
Pb mg/kg: ≤0.5
Cu mg/kg: ≤5.0
Svoveldioksidrest mg/kg: ≤10...
... gunstige miljøprofil og utmerkede dermatologiske egenskaper (mildhet, når det gjelder potensial for hudirritasjon), tiltrekker APG-er betydelig interesse. Coco-glukosid er et mildt plantebasert ikke-ionisk overflateaktivt stoff avledet fra kokosolje og glukose fra mais. Det er et mildt rensemiddel som brukes i kosmetiske formuleringer, inkludert i produkter for personer med sensitiv hud. Det er anerkjent som en naturlig ingrediens av Natural Product Association. Dekylglukosid er et mildt ikke-ionisk rensemiddel som brukes i kosmetiske formuleringer, inkludert i produkter for personer med sensitiv.
... indeksen for ksylitol er bare 8, mens sukker har hele 70. Det hjelper ikke bare med å redusere kaloriene i dietten, men påvirker også tennene positivt - det hemmer virkningen av kariesbakterier og styrker emaljen. Opprinnelig produsert fra bjørkebark, og derfor ofte kalt bjørkesukker, blir det nå stadig oftere utvunnet fra mais. Det forekommer også naturlig i noen frukter og sopp. Det er egentlig ikke sukker, selv om det vanligvis kalles det, men som mange søtningsmidler er det en sukkeralkohol.
...Xylitol ligner på smaken av vanlig husholdningssukker og har nesten samme søthetsgrad. Det gir en kjølende effekt i ettersmaken og skal ha en positiv innvirkning på tannhelsen. Xylitol blir stadig mer populært i matlaging og baking, da det nesten kan erstatte sukker på lik linje. Produksjon fra GMO-fri mais.
...Under sitt sprø, mørke sjokoladeskall er disse små påskeeggene fylt med en deilig og sprø praliné laget av grillet mais.
DENNE ARTIKKELEN KAN SENDES MED COLISSIMO ELLER CHRONOPOST
Oppbevaringsbetingelser: Beskyttet mot lys og tørt
Optimal holdbarhet: 3 måneder
Nettovekt (G): 130
Energi: 2208kJ / 529kcal
Fett: 31g
Hvorav mettet fett: 11g
Karbohydrater: 49g
Hvorav sukker: 37g
Proteiner: 9,5g
Salt: 0,38g...
... 4525:2006;
- bygg DSTU-3769-98;
- solsikkefrø DSTU 7011:2009;
- soyabønner DSTU 4964:2008;
- raps DSTU 4966:2008.
Vi kan også tilby deg følgende:
- solsikkeolje (både raffinert og ubehandlet; på flaske og i bulk);
- hvetemel;
- soyamel;
- solsikkemel;
- sukker.
Hvis du er interessert i å kjøpe varer nevnt ovenfor, er vi klare til å diskutere alle detaljer om mulige forsendelser.
impex.ua(at)link-expo.de
link-expo(at)inbox.eu (cc)...
...Økologisk Dextrose er et naturlig søtningsmiddel hentet fra økologiske kilder som mais eller ris. Det brukes ofte som et sunnere alternativ til tradisjonelt sukker i ulike mat- og drikkeprodukter. Som et glukosebasert karbohydrat gir Økologisk Dextrose rask energi og er lett å fordøye. Det foretrekkes ofte av de som søker naturlige og økologiske ingredienser i kostholdet.
EC-nummer: 200-075-1
Molekylformel: C6H12O6
CAS-nummer: 50-99-7...
...Den forførende deilige smaken av rårørsukker - nå som kalori-fattig Erythrit! Ideell for raffinerte desserter, cocktails samt til søting av mat og drikke. Laget uten genmodifisering av Erythrit fra mais.
- kan karamelliseres
- sukkerfri
- kalori-fattig - kun 1 kcal per 100 g
Det bevisste alternativet til brunt sukker!
Opprinnelse: Frankrike
Emballasje: 20 kg sekker...
...Brasiliansk ICUMSA 45 Hvit Raffinert Sukker
Granulert Sukker. Granulert sukker er sukkeret som er kjent som det vanlige "hvite" eller "bord" sukkeret. ...
Finsukker. Ligner på granulert sukker, deler finsukker den samme sammensetningen, men har en mye finere tekstur. ...
Melis. ...
Brunt Sukker. ...
Rørsukker. ...
Mais Sirup og Høy Fruktose Mais Sirup.
...Søtmais er en type mais som er ment for menneskelig konsum og inneholder den største mengden sukker. Den er spesielt rik på enkle sukkerarter. Dens næringsverdi er lik den til andre kornsorter. Den høstes når den ikke er helt moden, det vil si før sukkeret omdannes til stivelse, og derfor kan søtmais spises fersk, på boks eller frosset etter enkel tilberedning - kort koking.
Nettovekt: 450 g
Energi: 260 kJ/62 kcal
Karbohydrater: 7,74 g
Totale sukkerarter: 3,16 g
Fett: 0,12 g
Mettet fett: 0,05 g
Proteiner: 5,20 g
Salt: 0,90 g...
...Maltitol er et sukkererstatningsstoff med omtrent 90 % av søtheten til sukker, som for eksempel utvinnes fra mais- og hvete-stivelse, og brukes hovedsakelig i sukkerfrie og kalorireduserte (diabetiker-) matvarer. Maltitol er ikke helseskadelig og har en mindre avførende effekt enn sorbit. Det er svært godt egnet for produksjon av kalorireduserte produkter som søtsaker, sjokolade og tyggegummi...
...Vekt: 420g
Produktet er naturlig. Ingen fargestoffer eller konserveringsmidler.
LAGRING
Maiskorn (60%), drikkevann, hvitt sukker, kjøkkensalt.
Lagringsforhold: fra 0 °C til 25 °C og relativ fuktighet ikke mer enn 75%.
Holdbarhet: 2 år
Næringsverdi per 100 g av produktet:
Energiverdi 241 kJ / 57kcal
Fett 0,35g
mettet <0,1 g
Karbohydrater 11,2 g
sukker 3,9 g
Proteiner 2,2 g
Salt 0,97 g...
...Konfiture Artisanale de Cerise "Casa Alonso", Uten Tilsatt Sukker
Ingredienser: Kirsebær 65% Maltitol* 35%
Forberedt med 65% fersk frukt per 100g
Uten konserveringsmidler, Uten fargestoffer, Uten gluten
* Maltitol er lite kjent for allmennheten. Det brukes som erstatning for sukker.
Det er utvunnet fra hvete- eller maissukker. Det har omtrent halvparten så mange kalorier som sukker, men har en omtrent lik søtningskraft. Maltitol er egnet for diabetikere fordi det ikke påvirker blodsukkernivået.
Det er utvunnet fra korn, men inneholder ikke gluten.
Glasskrukke på 280g...
...RNK Impex GmbH kornfirma tilbyr rå og raffinert solsikke- og soyabønneolje for matproduksjon, biodrivstoffanlegg, fôrblandingsproduksjon og andre zootekniske behov. Vi kan også tilby produksjoner med:
- mais
- korn
- lecitin
- mel
- sukker
- smør
- melkepulver
- kondensert melk...
...Referanse
3380380037139
Grillon d'Or er SPESIALISTEN på frokostblandinger, og tilbyr sitt utvalg av deilige frokostflak: flakes. Fra naturell uten tilsatt sukker, til sjokolade- eller fruktflakes, det vil være noe for enhver smak!
For å lage mais- eller speltflakes, må man kombinere teknikkene for ekstrudering og flaking. Et ekstrudert produkt blir flatet ut og deretter stekt i ovnen, noe som gir...
...Rigatoni ble født med oppfinnelsen av rillene på pastaen, som gjør at denne formen kan holde på sausene. Mais og ris sørger for at smaken er lik den av klassisk pasta, men med mer fiber og null gluten.
Denne formen er utmerket fordi den inneholder folsyre og vitamin B1, og har et godt innhold av fiber som bremser opptaket av sukker og bidrar til å holde blodsukkernivået lavt.
...Produsert fra maisfrø under en prosess med stivelseshydrolyse ved bruk av amylolytiske fermentative stoffer, etterfulgt av filtrering av hydrolysatet, demineralisering og koking til en viss vektforhold av tørre stoffer/
Tørre stoffer i 100g, ikke mindre: 77,6/g
Karbohydrater, %, ikke mindre: 100
Energiverdi, kcal/100 g: 310,4
Sammensetning: Sirup 100%
Tørre stoffer, %, min: 78
pH: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, maks: 40mg/kg
Massefraksjon av reduserende stoffer i forhold til tørrstoff (glukoseekvivalent), %: 36,0-44,0
Glukose %: 5-27
Maltose %: 10-25
Maltotriose %: 11-18
Høyeste sukker %: 40-60...
...Små firkanter fylt med god 48% mørk sjokolade uten lecithin.
Kjeksen? Ris mel, mais mel og 5% sukker, det er alt!
Ideell for sunne og smakfulle frokoster!
Ingredienser: MØRK SJOKOLADE 50 % Hvit ris mel, mais mel, fullkornsris mel, rør sukker
Spor: Soyabønner, Melk, Nøtter, Peanøtter...