Spania, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolje med en gjennomsnittlig til høy fruktighet. Glatt med en bitter og lav-middels krydderhet, som minner om grønnsaker, spesielt tomater og fiken, samt bananer og nøtter. Utmerket til forretter av fisk og boletus, sopp, salater, bakt, kokt og grillet fisk. Delikate salater eller de som er rike på smaker av smør, sauser, bakverk, ost og rødt kjøtt.
Spania, Peligros
...Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og smakstilsetninger for produksjon av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Butifarra blanca (kokt)" eller "Salchicha blanca (kokt)". Format: pose 5 kg...
Spania, Balaguer-Lleida
... - Pasteurisert flytende eggeplomme: Produkt oppnådd fra egg uten skall, der eggehviten er fjernet og utsatt for pasteurisering. - Kokt helt egg (med eller uten skall): Egg kokt i vann med sitt skall, selges med eller uten skall. Takket være vår lange erfaring i bransjen, har vi i dag IFS kvalitetsstempelet. Vi jobber for store supermarkeder, næringsmiddelindustrier, små distributører, detaljister, Horeca-kanalen, blant annet.
Spania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. er en spansk produsent av kjøttprodukter siden 1976. Våre hovedprodukter er: Bacon, Pølser, Kokt skinke, Chorizo Rosario, Patéer. Vi er spesialiserte innen HORECA-sektoren (Hotell, Restaurant og Catering). Vi holder til i Ripollet (7 km fra Barcelona) i en 3.000 m2 fabrikk med moderne industrielle utstyr og produksjonsmetoder. Vårt selskap er en leder i denne sektoren med sin...
Kokkeri for galiciske muslinger med en produksjonskapasitet på 40.000 tonn. Vi selger kjøtt av galiciske muslinger i alle størrelser. Forhåndskokte produkter som (romersk blekksprut illex, panerte blekkspruter.. osv.) Kokt blekksprut i sitt eget saft. Vi tilbyr tjenester til tredjepart.
Spania, Coruña
...standarder fra internasjonale organisasjoner som garanterer matsikkerhet gjennom hele forsyningskjeden under ekstreme hygieneforhold. Discefa arbeider kun med råvarer av beste kvalitet fra de beste fiskeområdene i verden: Dakhla i Marokko, Yucatán i Mexico, Chile og Peru. Produktene fra Discefa: hel rå blekksprut i brett, hel rå blekksprut pisket til blomst, kokte eller rå tentakler, hel kokt blekksprut, skiver av kokt blekksprut, tilpassede blekksprutprodukter.
Spania, Llançà
Selskap for bearbeiding og produksjon av fiskeprodukter. Vi er spesialiserte på blekksprut og har ulike formater av kokt blekksprut, med sauser, i carpaccio, hel. Også fisk- og skalldyrssuppe, blekkspruthamburgere, carpaccio av reker.. Alle produktene er uten tilsetningsstoffer eller kunstige konserveringsmidler, og kan være ferske eller frosne. Vi leverer til HORECA og detaljhandel fordi vi har forskjellige formater og emballasjer.
Spania, Santoña
... på galicisk og krabbe. Og forberedelser tenkt med slagordet "varm opp og klart" som kokt blekksprut i sitt eget saft pakket i vakuum, fylte blekksprut i sin blekksprutblekk og fylte paprika med béchamel-saus og bonito eller med sopp og reker som er en delikatesse. Alle er laget på en håndverksmessig måte.
EXPORTØR - IMPORTØR AV FISKEPRODUKTER, FRIGORIFIKKENE I ALGARVE ER ENGASJERT I KOMMERSIALISERING OG BEARBEIDING AV FISKEPRODUKTER. VÅRE STJERNEPRODUKTER ER CEFALOPODER, FROSSEN BLEKKSPRUT, FERDIGLAGET OG KOKT, SEMIKONSERVERT POTETSTRIMLER, SEMIKONSERVERT RINGER.
Spania, Rois
Vi er spesialister på blekksprut (rå, kokt, kjølt eller fryst) og håndlagde V-gamme produkter med blekksprut. Vi satser på gastronomiske formater som gjør det enklere å kontrollere kostnader på kjøkkenet, samtidig som det letter arbeidet for kokkene. - Kjølt kokt blekksprutføtter (0-4º) med lang holdbarhet (6 måneder). - Blekksprut kokt i sitt eget saft, tradisjonell kokt blekksprut uten saft...
... produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, søt og sterk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvit og rød chistorra, rød longaniza, svart butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, katalansk butifarra, kokt salchichón, krydret og vanlig sobrasada i tarm og i bokser, lomo embuchado, lomo med rosmarin og svor, skinker... For tiden har vi besluttet å ta et skritt...
Spania, Bulbuente (zaragoza)
Våre syltetøy er laget med frukt av førsteklasses kvalitet, vasket og skrelt for hånd én og én, kokt i vårt håndverksverksted med akkurat riktig mengde sukker og parfymerte med likører og krydder som gir en personlig og unik, dristig og annerledes vri.
... til gazpacho, gazpachokaker, håndlagde kaker, kaker til Manchego-gazpacho, hovedingredienser til Gazpacho Manchego. Den beste spekematen, kokt og fersk fra Albacete-fjellene. Salchichón med pepper, Chorizo la Mancha, helvetes-chorizo, løkblodpølse, hvit pølse, chistorra, spekeskinke. For å avslutte med noen håndlagde øl, hjemmelaget øl, dobbelgjæret øl, ufiltrert øl, øl uten tilsatt kullsyre, spanske håndverksøl. Eller noen brennevin eller hjemmelaget rom, som krem av orujo, urterorujo, urtelikør, orujo med honning, likør med honning, honningrom.
...PEDRO MANUEL GUILLOT IMPORTACIONES CARNICAS, S.L. er et handelsfirma spesialisert på import/eksport og nasjonal distribusjon av kjøttrelaterte produkter, hovedsakelig fryst, inkludert hele slakt og kuttede deler av storfe, svin, sau, geit, fjærfe, vilt samt bearbeidede kjøttprodukter som er kokt, røkt og også speket av hvitt, Duroc og iberisk svin. Vi betjener våre spanske kunder ukentlig med minimumsbestillinger på 1 pall mono/multi produkt gjennom hele den spanske halvøya, inkludert Balearene og Kanariøyene.
Salg og distribusjon av levende snegler, vi har alle kommersielle varianter, helix aspersa muller, maxima, otala lactea, theba pisana, osv., hele året, også på glass, kokt, osv. Vi tilbyr markedsføringsformater av 4. og 5. kategori i Premium-kvalitet, og opprettholder kvaliteten på sneglene våre. Blant hovedtrekkene er den lange holdbarheten og oppbevaringen, da de ikke krever kjølekjede. Vi har et omfattende logistikknettverk, som gjør at vi kan tilby en smidig og effektiv tjeneste.
Spania, Galicia
Ferske sjømatprodukter i alle sine stadier (rå, kokt og frosset) samt ferske grønnsaker er hva SIBERIQUE-produktene består av. Muslinger, skjell, hjerteskjell, raserskjell, fisk, poteter, gulrøtter og nepeblader er noen av eksemplene fra vårt omfattende katalog, alle fra de beste fiskeriene og frukthagene på den nordøstlige iberiske halvøy. Vi er kjent for ferskheten av produktene våre, vi tar hensyn til prisen, tilpasser oss markedets egenskaper, uten å miste kvaliteten og prosessen. Spesialiteter fersk bløtdyr, galiciske muslinger, kokt blekksprut.
Spania, Cañaveras
... utenlandske importland. Du vil finne i vårt lager varianter av pil som: Naturlig Pil: Tørr, naturlig og med bark. Grønn Pil: Fersk, naturlig og med bark. Buff Pil: Naturlig pil, tørket med bark, deretter kokt, skrelt og tørket. Hvit Pil: Naturlig pil, nylig kuttet, skrelt og tørket. Svart Pil: Naturlig pil, kokt og tørket.
Spania, Porriño
... og kokte egg, kokt og vakuumpakket. Ingen konserveringsmidler eller kunstige farger brukes. I Galicia serveres den tradisjonelt som en forrett, akkompagnert av en kald grønnsaksblanding. Et annet populært forslag er å spise den med ferskt brød; enten på toast eller som en utmerket sandwich. Serveres i salater, finhakket og dresset med lett Modena-eddik. Andre ideer inkluderer; å servere sammen med grillet fersk grønn asparges, med bakte poteter, karameliserte Piquillo-pepper eller karameliserte blandede bær. Vår lamprey er også deilig med alt maismelbrød eller småkaker.
Spania, Banyoles
Collelldevall SLU er et selskap etablert i Banyoles i 1991, spesialisert på markedsføring av krydder og tilsetningsstoffer innen kjøtt- og næringsmiddelindustrien. Vi tilbyr rådgivningstjenester for å forbedre produktkvaliteten, redusere kostnadene og, blant annet, tilfredsstille kundens behov. Vi er svært spesialiserte på produkter, spekemat, kokt og ferskt kjøtt. Takket være vår iver etter å...
... fasiliteter i Mula utstyrt med den nyeste teknologien innen maskiner og matsikkerhet.","Sobre nosotros:":"Om oss:","A fuego lento: Como hecho en casa, empleando las mejores hortalizas, aceite de oliva virgen extra y cocinado a fuego lento para obtener el auténtico sabor casero que nos diferencia":"Langsomt kokt: Som hjemme, ved å bruke de beste grønnsakene, ekstra jomfruolivenolje og kokt sakte for å oppnå...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play