Tyskland, Fürth
Med lidenskap for kvalitetsbakervarer Fint lagdelte croissanter, søtt fylte bakverk og smakfulle snacks er kjernekompetansen til den franske produsenten av dypfryste bakervarer i premium kvalitet. Som en del av Martin Braun-gruppen tilbyr selskapet et komplett sortiment av tradisjonelle og innovative dypfryste bakervarer for videreforedlende virksomheter. I de høykvalitets deigproduktene fra Wol...
Portefølje (27)
Frankrike, Avançon
Siden 2009 har Samuel Pocquet, en lidenskapelig birøkter, svart på behovene til profesjonelle med et tilbud av honning i bulk. Hos Pocquet Apiculture tilbyr vi fat på 300 kg eller bøtter på 20 eller 40 kg, hovedsakelig for "Miel de Fleur" og "Miel de Tilleul". Våre produkter er laget med respekt for tradisjonelle prosesser, samtidig som vi bruker moderne utvinningsteknikker, som sikrer en storskal...
Portefølje (62)
Frankrike, Herblay-Sur-Seine
... grunn av sitt høye proteininnhold, i baking, konditori og i milkshakes. Opprinnelse: Peru BOTANISK NAVN: Plukenetia volubilis, L Opprinnelse: Plukenetia volubilis L: Peru Produkt: Sacha Inchi-pulver Farge: Krem LUKT: Karakteristisk Smak: Søt, Karakteristisk Utseende: Fint pulver Fuktighet %: ≤6.0 Proteiner g / 100 g: ≥55% Fett g / 100 g: ≤13.0 Aske g / 100 g: ≤5.8 Aerobe Mesofile CFU / g: <10⁴ UFC...
Portefølje (17)
Polen, Warszawa, Poland
...Søt mysepulver (SWP) produseres ved å tørke konsentrert søt myse, et biprodukt fra produksjon av hard ost. SWP leveres av Foodcom, som gjennomgår en spraytørkeprosess som sikrer god flytbarhet. Foodcom tilbyr også søt mysepulver til fôr, hvis kvalitet er bekreftet med GMP+-sertifikat. Mysepulver er en utmerket kilde til karbohydrater og har fremragende bruningsegenskaper. Dette produktet har et bredt bruksområde og er ment for bruk i bransjene: meieriprodukter, fôr, kjøtt, konditori-bakeri, parfymeri og farmasøytisk industri.
Portefølje (278)
Italia, Martina Franca
...Panzerottini med aprikosfyll er deilige bakverk, perfekte for en søt pause. Disse panzerottini er laget med en sprø deig og en søt og saftig fylling av modne aprikoser. De er ideelle å nyte til frokost, som et mellommåltid eller som dessert, servert med en kopp te eller kaffe. Panzerottini med aprikosfyll er et håndverksprodukt, laget med ingredienser av høy kvalitet for å sikre en autentisk og uimotståelig smak.
Portefølje (29)
Italia, Giarre
...Mandelpasta er et av symbolene på siciliansk konditori, utbredt i forskjellige former og konsistenser over hele øya: hver type er utsøkt, fristende som kirsebær, fordi én fører til en annen. Det er mandelkaker, i Sicilia kaller vi dem 'mandelpasta': i variantene: Med mandler, Med appelsin, Med sitron og Med pistasjnøtter.
Portefølje (7)
Italia, Messina
...Duftende og deilige mandelkaker laget håndverksmessig med råvarer av høyeste kvalitet og tilgjengelige i forskjellige smaker. Myke i smaken, smelter de i munnen og etterlater en behagelig og søt smak.
Portefølje (10)
Frankrike, Montfort Sur Meu
...Søt vaffelmix 10Kg ref: P13335...
Portefølje (58)
Frankrike, Bordeaux
Siden 1980 har JEM EXPORT vært et selskap spesialisert på representasjon og handel med byggeprodukter i AFRIKA og i DOM TOM. JEM EXPORT tilbyr et bredt utvalg av glass, materialer og jernvarer, samt utstyr for vann og bad, ...
Portefølje (6)
Italia, Mazara Del Vallo
...Siciliansk cannoli er absolutt en av de mest kjente, elskede og ikke minst eksporterte dessertene over hele verden. Som et symbol på øyas konditorikunst, er det en av de mest verdsatte spesialitetene innen siciliansk bakverk. Vaffelen til cannolien er sprø, og innsiden er en søt kjærkomment for ganen, beriket med kandiserte frukter, sjokoladebiter, vanilje- og/eller kanelaroma.
Portefølje (8)
...Små og deilige håndlagde paideigskaller fylt med aprikossyltetøy. Forneria Veneziana sine småkaker er laget med GLUTENFRIE MELTYPER og uten bruk av glutenholdige meltyper. I denne versjonen er de også uten melk og melkeprodukter. PAIDEIGEN er laget av ris- og bokhvetemel, mais- og rismel, samt egg. En søt idé for både store og små, til en enkel og ekte snack hjemme eller på skolen, eller for en smakfull pause på kontoret. Ideelle å ta med i vesken eller sekken, også på tur takket være de praktiske porsjonene på 40g. Tilgjengelig i andre smaker også.
Portefølje (10)
Italia, Giarre
...Fragola di Marsala er et produkt av den sicilianske landbrukskulturen, dyrket utelukkende i slettene i Trapani. Frukten får en livlig rød farge og en svært søt smak, som er egnet for å bli servert på bordet, samt til bruk i matlaging. Den mest produktive perioden varer fra mars til mai.
Portefølje (9)
Frankrike, Carros
...En smak som ikke trenger noen introduksjon: denne makronen med mørk sjokolade gir en smakfull opplevelse og en trøstende søt-bitter smak, for en bit full av nytelse. Vekt på makronen: mellom 16 og 18g. Allergener og intoleranser: Nøtter, egg, laktose, kan inneholde spor av soya. Glutenfri produkt.
Portefølje (10)
Frankrike, Passavant La Rochere
...Mise en bouche i presset glass. Med sine delikate ribber og vennlige linjer inspirert av historien til fransk konditori, minner Délice om de barndomsdelikatessene som ble laget av våre bestemødre. En invitasjon til å nyte, til en liten delikat synd, enten salt eller søt. Design av La Racine. Produktets høyde: 53 mm Produktets diameter: 71 mm Volum: 9 cl Vekt per enhet: 530 g Farge: Transparent...
Portefølje (174)
Spania, Puente Genil
...Deilig bakverk, en blanding av butterdeig med et hint av søt deig, toppet med brent sukker på overflaten. Det er en veldig fin og høy kvalitet søtsak.
Portefølje (3)
Spania, Barakaldo
Bakeri og konditori i Baracaldo, daglig egenproduksjon av alle typer brød og håndlagde kaker med de beste ingrediensene. Daglig bakte brød, laget med de beste ingrediensene, slik at du kan nyte den ekte smaken av godt brød. Kaker, sesongkaker, julekaker, valentineskaker, bursdagskaker … Søt opp de viktige øyeblikkene i livet ditt eller gjør en hvilken som helst dag spesiell med våre håndlagde søtsaker.
Italia, Piacenza
... være innsikten til Aldo Scaglia, en ung konditor fra Piemonte som flyttet til Piacenza. I produktene som bakes daglig og tilberedes etter tradisjonene fra høyere konditorikunst, legges det stor lidenskap og fantasi, samt kontinuerlig oppmerksomhet på ingrediensene. De beste kakaobønnene fra Venezuela, Bolivia og øya Sao Thome velges ut for å bli bearbeidet og kombinert med mandler eller hasselnøtter, og skaper en sjokolade som har blitt en søt vane for alle i Piacenza.
Polen, Krzepice
..."Søt Hania" er et konditori som lager kaker og bakverk for enhver anledning. Våre bakverk bestilles til: bryllup, konfirmasjon, bursdager eller dåp. Bakverkene lages med naturlige ingredienser og etter tradisjonelle oppskrifter. De inneholder ikke såkalte forbedringsmidler eller konserveringsmidler, og er i tillegg allergivennlige. De er rett og slett deilige og skapes med vår fantasi. Bakverkene vi lager skiller seg ut fra tradisjonelle bakverk, fordi de lages med hjerte og lidenskap. Det er mange smaker og dekorasjoner å velge mellom. Se vårt tilbud på nettsiden: https://slodkahania.pl...
... og onklenes fotspor. I dag, med hjelp fra sin kone Simona, driver Riccardo Costenaro stolt kafé-konditoriet, hvor han med suksess har eksperimentert med oppskrifter som kombinerer den toskanske baketradisjonen med den valtellinske: kjent er hans “Buccellato”, en typisk søt med druer, hasselnøtter, anis, mandler og valnøtter, en eksklusiv oppskrift som han med rette er veldig beskyttende overfor...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play