Italia, Martina Franca
...Panzerottini med aprikosfyll er deilige bakverk, perfekte for en søt pause. Disse panzerottini er laget med en sprø deig og en søt og saftig fylling av modne aprikoser. De er ideelle å nyte til frokost, som et mellommåltid eller som dessert, servert med en kopp te eller kaffe. Panzerottini med aprikosfyll er et håndverksprodukt, laget med ingredienser av høy kvalitet for å sikre en autentisk og uimotståelig smak.
Portefølje (29)
Italia, Giarre
...Mandelpasta er et av symbolene på siciliansk konditori, utbredt i forskjellige former og konsistenser over hele øya: hver type er utsøkt, fristende som kirsebær, fordi én fører til en annen. Det er mandelkaker, i Sicilia kaller vi dem 'mandelpasta': i variantene: Med mandler, Med appelsin, Med sitron og Med pistasjnøtter.
Portefølje (7)
Italia, Messina
...Duftende og deilige mandelkaker laget håndverksmessig med råvarer av høyeste kvalitet og tilgjengelige i forskjellige smaker. Myke i smaken, smelter de i munnen og etterlater en behagelig og søt smak.
Portefølje (10)
Italia, Mazara Del Vallo
...Siciliansk cannoli er absolutt en av de mest kjente, elskede og ikke minst eksporterte dessertene over hele verden. Som et symbol på øyas konditorikunst, er det en av de mest verdsatte spesialitetene innen siciliansk bakverk. Vaffelen til cannolien er sprø, og innsiden er en søt kjærkomment for ganen, beriket med kandiserte frukter, sjokoladebiter, vanilje- og/eller kanelaroma.
Portefølje (8)
...Små og deilige håndlagde paideigskaller fylt med aprikossyltetøy. Forneria Veneziana sine småkaker er laget med GLUTENFRIE MELTYPER og uten bruk av glutenholdige meltyper. I denne versjonen er de også uten melk og melkeprodukter. PAIDEIGEN er laget av ris- og bokhvetemel, mais- og rismel, samt egg. En søt idé for både store og små, til en enkel og ekte snack hjemme eller på skolen, eller for en smakfull pause på kontoret. Ideelle å ta med i vesken eller sekken, også på tur takket være de praktiske porsjonene på 40g. Tilgjengelig i andre smaker også.
Portefølje (10)
Italia, Giarre
...Fragola di Marsala er et produkt av den sicilianske landbrukskulturen, dyrket utelukkende i slettene i Trapani. Frukten får en livlig rød farge og en svært søt smak, som er egnet for å bli servert på bordet, samt til bruk i matlaging. Den mest produktive perioden varer fra mars til mai.
Portefølje (9)
Italia, Piacenza
... være innsikten til Aldo Scaglia, en ung konditor fra Piemonte som flyttet til Piacenza. I produktene som bakes daglig og tilberedes etter tradisjonene fra høyere konditorikunst, legges det stor lidenskap og fantasi, samt kontinuerlig oppmerksomhet på ingrediensene. De beste kakaobønnene fra Venezuela, Bolivia og øya Sao Thome velges ut for å bli bearbeidet og kombinert med mandler eller hasselnøtter, og skaper en sjokolade som har blitt en søt vane for alle i Piacenza.
... og onklenes fotspor. I dag, med hjelp fra sin kone Simona, driver Riccardo Costenaro stolt kafé-konditoriet, hvor han med suksess har eksperimentert med oppskrifter som kombinerer den toskanske baketradisjonen med den valtellinske: kjent er hans “Buccellato”, en typisk søt med druer, hasselnøtter, anis, mandler og valnøtter, en eksklusiv oppskrift som han med rette er veldig beskyttende overfor...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play