Polen, Brzozów
... kikerter, med tilsetning av gresskar og ovnsbakt gulrot, tahini, sitronsaft, fersk hvitløk og aromatiske krydder, er et sunt snacksalternativ og en smakfull tilsetning til retter. Den er flott som tilbehør til brød, smørbrød eller toast. Den har en lett konsistens, smører seg lett og har en behagelig smak. Den inneholder proteiner, fiber, vitaminer og mineraler. & Nbsp; <strong> sammensetning: </strong> kokte kikerter 43%, gresskar 14%, ovnsbakt gulrot 14%, vann, sesampasta, sitronsaft, fersk hvitløk, havsalt, havsalt, malt pepper, curry, pep...
Portefølje (781)
Polen, Tomaszow Lubelski
... mer distinkt smak. Bokhvete er en verdifull kilde til ingredienser og næringsstoffer. Proteiner, polyfenoler, polysakkarider og mineraler er av særlig betydning. Bokhvete kjennetegnes av et høyt innhold av mineraler som kalium, magnesium, jern og vitaminer. Det kan være en egen rett, et tilbehør til kjøtt eller grønnsaker, og det kan være basis for lunsj eller middag. Ristet bokhvetegryn og ristet bokhvetegryn betyr det samme. Begge kornsortene er varmebehandlet.
Portefølje (105)
Polen, Warszawa, Poland
...UHT-melk inneholder mye mineraler og vitamin C. Oppvarming av melk med UHT-systemet reduserer ikke innholdet eller den biologiske verdien av melkens proteiner, og gjør det til og med lettere fordøyelig for menneskekroppen takket være en enklere tilgang for fordøyelsesenzymer til de denaturerte proteinmolekylene. UHT-melk produseres ved å varme opp melken til omtrent 140ᵒC i 2 til 5 sekunder for å...
Portefølje (278)
Polen, Oborniki
...Et løst produkt som fungerer som et måltidserstatning, og som gir essensielle makro- og mikronæringsstoffer, som proteiner, karbohydrater, sunne fettstoffer samt vitaminer og mineraler. Produktet er sukkerfritt. Eksempel på formulering.
Portefølje (46)
Polen, Węgorzewo
...Meieriprodukter og melkeprodukter spiller en viktig rolle i mange matoppskrifter. De er en verdifull kilde til proteiner, mineraler, vitaminer A, D, B2, B12, og når de inntas i passende mengder, fremmer de kroppens generelle vitalitet. Produktene som er laget av melk av høy kvalitet har en enkel sammensetning med levende bakteriekulturer. De regulerer fordøyelsesprosessene, og påvirker helsetilstanden positivt.
Portefølje (24)
Populære land for denne søkefrasen