Spania, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrikk. Skinker, benfrie og skiver. Skuldrer, lår, pølser og iberisk svinekjøtt.
Bedriftspresentasjon Vårt selskap ble grunnlagt i 2006, med mål om å bringe de ekte smakene og duftene fra vårt land (Calabria) til bordene. Dette har vært mulig takket være samarbeidet mellom fire små bedrifter som, med sin erfaring innen sine respektive felt, har gjort det mulig å tilby et bredt spekter av produkter av høy kvalitet, for å gi våre kunder en utmerket service i én pakke. Vi er på u...
Frankrike, Parthenay
Favid jobber for å skape et varig og personlig forhold til hver av sine kunder, med mål om å tilby produkter som best møter deres behov når det gjelder sammensetning, presentasjon og emballasje. Vårt fagområde: Å tilby industrien innen næringsmiddelproduksjon et utvalg av rå og kokte PAI som gjør det mulig for dem å utvikle nye ferdige produkter, forbedre kvaliteten og kostnadene på eksisterende o...
Polen, Rydułtowy
Familiebedriften Zakłady Mięsne Berger er en produsent av tradisjonelle, høykvalitets Silesiske pølser. Vi leverer til grossister i hele EU og har vårt eget nettverk av detaljhandelsbutikker. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter.
Tyrkia, Afyonkarahisar
OM OSS Hilsener fra AFYONKARAHİSAR, "GASTRONOMIENS BY" med sine smaker som får deg til å smile; byen som har vært vitne til mange viktige hendelser i vår historie, som er krysningspunktet for mange sivilisasjoner og veier... SUJUK; er en unik anatolsk matrett som kan nytes med forskjellige tilberedningsmetoder til frokost, lunsj eller middag. Den er deilig med en unik smak uansett hvordan den tilb...
Portefølje (2)
Frankrike, Aurillac Cedex
La Maison TEIL som ligger i Aurillac, er spesialisert på produksjon av spekemat. La Maison produserer skinker, pølser, terriner, fritons, Auvergne-paté og typiske spekematbakverk som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller potetpai. Ferske skinker fryses aldri, de saltes for hånd med tørrsalt og etter den tradisjonelle Auvergne-metoden. Tørking og modning av skinkene varer i 7 måneder. Pølsene og ...
Belgia, Chaineux
Grunnlagt i 1978, er det familieeide selskapet D’Argifral spesialisert på produksjon og salg av kokt svinekjøtt. En kompetanse, som stammer fra flere generasjoner av håndverkere, kombinert med et av de mest moderne produksjonsverktøyene, har gjort det mulig for D’Argifral å tilby produkter av høy kvalitet som finnes i de tradisjonelle og/eller selvbetjente hyllene hos sine kunder. Selskapet D’Argi...
Antwerp Super Slakteri ASB AMIC selger kjøtt til privatpersoner, men leverer også til restauranter. Du kan også henvende deg til slakteren for salg av kjøtt til detaljhandel.
Embutidos “El Cigarrero” er et familieeid selskap med base i Archena (Murcia). Siden 1940 har vi produsert tradisjonelle murciske skinker og pølser ved å nøye velge råvarene og følge håndverksmessige produksjonsprosesser. I den senere tid har vi besluttet å satse på å vise disse håndverksproduktene på Internett og være i stand til å bringe dem til hjemmene i andre regioner av landet og til og med ...
Østerrike, Irnfritz
Slakteri og slakterhus: Røttene til vår virksomhet går tilbake til 1917. Siden den gang har det vært en spesialforretning for kjøtt i Irnfritz. Vi har drevet virksomheten siden juli 1977. Vår slakteri opplevde en stor oppsving da vi i 1980 begynte med oppdrett og salg av melkefedekalver. I 1992 ble det bygget et produksjonsanlegg for pølsemakeri, og dermed ble dette området utvidet.
Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
Våre smørpølser blir produsert av to produsenter. For det første er det det belgiske Sanpareil, den andre produsenten er Alimpex Maso s.r.o., som ligger i Dobřejovice nær Praha. Samarbeidet med disse to selskapene begynte allerede i 2005, og i 2010 ble firmaet Sanpareil til slutt innlemmet i gruppen ALIMPEX FOOD a.s. I dag jobber begge produsentene tett sammen, og de eksporterer til nesten hele Eu...
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Spania, Tomelloso
Vi lager løkeblodpølser uten konserveringsmidler eller fargestoffer, fersk chorizo og pølser, samt sprøtt til steking eller fritert.
T&K Sp. z o.o. har vært på det polske markedet i femten år, og samarbeider med en av de største nederlandske leverandørene av kjøttprodukter, Combinatie Teijsen v.d. Hengel (C.T.H.) B.V., som i dag tilhører VION Food Group. Vår virksomhet fokuserer på detaljhandel av produkter som er avgjørende for produksjon av pølse og skinke. Produktsortimentet består hovedsakelig av naturlige tarmer (hovedsake...
Portugal, Bragança
A BÔFUMEIRO, dedikerer seg til produksjon av fumeiro typisk for Transmontano. A BÔFUMEIRO, er et selskap med base i byen Bragança, som startet sin virksomhet i 2011. A BÔFUMEIRO spesialiserer seg på produksjon og salg av fumeiro med typisk regionale egenskaper. Vi har følgende produkter: Alheira, alheira av jakt, alheira av bísaro-svin, chouriça, chouriça av bísaro-svin, chouriço med kastanjer, ...
Storbritannia, HARROGATE
Biltong og droewors laget etter tradisjonelle sørafrikanske oppskrifter i Yorkshire. Kjøp i butikk eller på nett. Leveres hvor som helst i Storbritannia og Irland. Gratis levering på bestillinger over £50. Yorkshire Biltong er en del av Country Butchers (Harrogate) Ltd, en tradisjonell slakterbutikk basert i Nord-Yorkshire. Butikken har vært etablert i over femti år og drives nå av Tony Colbeck, s...
Belgia, Lokeren
Q-food har over 40 års håndverk og erfaring innen matindustrien. Fra kjøtt til vegetariske alternativer, er Q-food matpartneren for hver profesjonell innen storkjøkken, restaurantbransjen og ut-av-hjemmet markedet.
Frankrike, Le Rouget
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkte...
Italia, Crosia
Mirto Crosia 10/05/2013 Vårt selskap ble grunnlagt i 2006, med mål om å bringe de ekte smakene og duftene fra vårt land til bordene deres. Alt dette har vært mulig takket være samarbeidet mellom fire små bedrifter som, med sin erfaring innen sitt felt, har gjort det mulig å tilby et bredt utvalg av produkter av høy kvalitet, for å gi våre kunder en utmerket tjeneste i én pakke. Vi er på utkikk ett...
Spania, Guijuelo-Salamanca
Tekstur, aroma og smak uten sammenligning; naturlige produkter laget for hånd, tradisjon, intense, strålende farger, fulle av liv: dette er de uovertrufne kvalitetene til produktene fra Don Ibérico. Slik er produktene våre, sjelens næring og kroppens glede: Ibérico med en spesiell gave. DON IBÉRICO.
Portugal, Coimbra
PROBAR startet sin virksomhet i 1967 og er en del av en agroindustriell gruppe som inkluderer NUTRICAMPO og SUIGRANJA. Selskapet PROBAR er det siste leddet i kjeden kontrollert av gruppen, som strekker seg fra dyrefôr, via dyrehold, til bearbeiding og salg av et bredt spekter av matprodukter. PROBAR er en referanse innen skinker, pølser, røkt kjøtt, patéer, ferdigretter og oster. Produktene fra PR...
Frankrike, Parlan
La Maison Laborie, grunnlagt i 1932, er spesialisert på pølsemakeri fra Auvergne. Produktene fra Laborie er laget for hånd, de er autentiske og smakfulle. Kjøttet er av fransk opprinnelse, og flere av Labories produkter har vunnet priser. La Maison tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle pølsemakeriprodukter, inkludert: tørkede skinker fra Auvergne, tørkede pølser, tørkede wienerpølser, bryststykk...
Serbia, Backa Topola
TOPOLA er leder innen trygg og sunn matbehandling i Serbia. Kjøttindustrien "TOPOLA", som leder innen trygg og sunn matbehandling her i Serbia, vender tilbake til de europeiske markedene. MI "Topola", Backa Topola, er blant de ledende produsentene av kjøtt og kjøttprodukter og har en betydelig markedsandel både i vårt land og i nabolandene. Med våre produkter av høy kvalitet tar vi konstant vare p...
Belgia, Mussy La Ville
Bakeri spesialisert på gourmetpaté og tradisjonelt røkte pølser. Emballasjen er selvfølgelig regulert av strenge normer fra AFSCA, som inkluderer på etiketten: partinummer, sporbarhet av kjøtt, krydder, mel, egg som brukes, samt allergener som finnes i det ferdige produktet, noe som krever ekstra arbeid og betydelig oppmerksomhet. Frédéric uttrykker ønsket om å kunne opprettholde den tradisjonelle...
Carmen & Rosa, den nye spesialbutikken for tradisjonell spansk mat og delikatesser midt i Köln, åpner dørene med hensikt om å tilby typiske spanske produkter på tradisjonelt vis, unike og spesielle, av en utrolig kvalitet til priser som passer for ethvert budsjett. Carmen & Rosa har et stort utvalg av produkter som utelukkende er valgt på grunn av deres høye kvalitet, opprinnelse, tilberedning og ...
Frankrike, Les Aldudes
Selskapet PIERRE OTEIZA produserer regionale matvarer. Vi tilbyr skinker, bukfett, andebryst, pølser, chorizo, garbure, puréer, foie gras, rilletter, pâtéer, konserver, cassoulet, oster og vin. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Bísaro - Tradisjonell Pølsemakeri er et selskap som produserer tradisjonelle spekematprodukter. Vi er spesialister på tradisjonelle pølser laget med bísaro-svin. Tradisjon, kvalitet og innovasjon. Grunnlagt i 1998, er Bísaro - Tradisjonell Pølsemakeri et selskap som spesialiserer seg på pølser, tradisjonell spekemat og andre produkter av animalsk opprinnelse. Selskapet ligger i Gimonde - Bragança...
Spania, Arévalo-Ávila
Vi er en familiebedrift som har oppnådd en harmonisk balanse mellom erfaringen til våre forfedre og de nyeste teknologiene, noe som resulterer i et produkt av stor arv som hedrer vårt arbeid og utfordrer oss til å forbedre oss dag for dag. Tradisjonelle produkter som beriker ganen, produkter fra alltid, skinker, lår, chorizo laget med stor omhu, modnet med omtanke i topp moderne tørkerier for å le...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
Våre spekematprodukter er laget av dyktige og erfarne hender, med lidenskap og håndverksmessig omsorg for gamle metoder, for å gjenskape den ekte smaken og de autentiske smakene fra tradisjonen. I produksjonen bruker vi kun råvarer og naturlige ingredienser, først og fremst utvalgte kjøttstykker fra nøye kontrollerte gårder, med fokus på utmerket ernæring, basert på dietter som utelukkende består ...
Slovenia, Ljubljana
Ferskt kjøtt og kjøttprodukter produsent. Tradisjon siden 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal sertifikater. GMO-frie produkter Bredt produktsortiment.: - Ferskt kjøtt (Makro og Mikro ferdiglagde produkter) - Emulgerte kjøttprodukter (Frankfurter pølser, Parisisk salami ...) - Kokte pølser - Røkt kjøtt - Halvtørkede bearbeidede kjøttprodukter - Tørre (fermenterte) kjøttprodukter - Hermetiske produkter...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play